Central Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Központi Film School 2008-ben alakult hez erősen személyes és gyakorlati oktatás a dolgozó szakemberek számára.

Központi Film School szállít releváns, a gyakorlati képzést támogató, együttműködő és kreatív környezetben. A kicsi és barátságos, az iskola biztosítja a folyamatos hozzáférést tutorok és az egyik legnagyobb hallgatói-berendezések aránya bármely iskolai az Egyesült Királyságban.

Az iskola egy partner a Bertha Alapítvány közhasznú szervezet, amely a bajnokok formák aktivizmus, hogy a változáshoz. Összhangban az alapítvány céljait, Central Film School célja, hogy táplálja a tehetség, és támogatja a tartalom létrehozása, amely képes megváltoztatni a dolgokat a világban, ezért vezettünk be új MA kurzusok társadalmi hatása dokumentációs és irányító fikció.

Minden oktató dolgozik filmes szakember, és tartalmazza azokat az élen jár az új és kialakulóban lévő technológiák.

Az egyik legfontosabb tanítása a film iskolában, hogy míg a műszaki jártasság filmkészítés szükséges, ez nem szórakoztatja és közönség nélkül valódi összpontosít történet.

Azt akarjuk, hogy fejlessze a diákok alapos és erőteljes felértékelődése eredeti, vizuális történetmesélés - tanul egy ötlete generációs folyamat provokálni friss és innovatív megközelítések elbeszélés.

Az iskola elismeri legfeljebb száz diák az összes programon minden évben annak érdekében, hogy az osztálylétszám meghitt és barátságos, így biztosítva a maximális kölcsönhatás tutorok, és hogy nagy hozzáférést minden berendezések és létesítmények.

Központi Film School átesett egy oktatási felügyelet helyszíni ellenőrzést a Minőségbiztosítási Ügynökség (Felsőoktatási QAA), és kapott végleges jelentését, amely a rendelkezésre álló teljes egészében: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

A monitoring látogatás eredményeként a következő eredmény: A QAA ellenőrző csoport arra a következtetésre jutott, hogy a közép-Film School teszi dicséretes előrehaladást a cselekvési terv végrehajtásában a véleményét az oktatási felügyelet.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Forgatókönyvírás (kitüntetéses)

Campus Nappali 2 év October 2017 Egyesült Királyság London

Forgatókönyvírást BA kitüntetéses diplomát egy egyedi gyorsított írásban program, amely biztosítja a lehetőséget, hogy megtanulják a művészet és kézműves forgatókönyvírás gyorsított ütemben. [+]

Forgatókönyvírást BA kitüntetéses diplomát egy egyedi gyorsított írásban program, amely biztosítja a lehetőséget, hogy megtanulják a művészet és kézműves forgatókönyvírás gyorsított ütemben. Ez alatt a két éves mértéke a diákok kapnak szakértői tanítást iparban és forgatókönyvírók is látni munkát írtak, hogy begyakorolt ​​és lelőtték. Kiépítése után a forgatókönyvírás készségek dolgozik gyakorlatok, jelenetek és rövidfilmek, a diákok, majd tovább, hogy összpontosítson az írás játékfilmek amelyek kapnak szakmai script fejlesztési támogatás, mielőtt dobás az exkluzív találkozók brit irodalmi ügynökök. Teljes munkaidős végzettség 2 év Jelenleg alkalmazások február 2016 Által akkreditált University of Gloucestershire BA (Hons) forgatókönyvírás Az elsődleges hangsúly a történetmesélés és a szakmai gyakorlat. Ugyanakkor a diákok is kapnak alapos betekintést az üzleti és közgazdasági játékfilm gyártás, forgalmazás és a nemzetközi világban a fesztiválokon. A mi megközelítésünk az, hogy egy holisztikus betekintést a világ mesélnek a nagy képernyőn. Hisszük, hogy ez a legjobb módja annak, hogy felkészítse a diákokat a jövőbeni foglalkoztatási. A BA (Hons) Forgatókönyvírás kurzus középpontjában a művészeti és kézműves történetmesélés. Azt tervezték, hogy felkészítse diplomások foglalkoztatási azáltal, hogy számukra a készségek által követelt munkaadók nem csak a film-és televíziós ipar, hanem egyre inkább a világ a videojátékok. A kurzus felöleli az igazság a mondás, hogy "írók írni", és ezért a segítségével kiemelkedő névsora szakemberek, mint oktatók, hallgatók kötelesek alkalmazni a tanulás forgatókönyvet egész idejüket a pályán. természetesen Highlights A BA forgatókönyvírás során kerül kézbesítésre intenzív gyorsított programot az elmúlt két évben. A tanfolyam valósul meg a kisebb létszámú osztályok és a speciális szeminárium csoportok. A kurzus a szokásosnál... [-]

Ba Gyakorlati Filmkészítés (kitüntetéses)

Campus Nappali 2 év October 2017 Egyesült Királyság London

Ez a BA kitüntetéses diplomát kurzus célja, hogy válaszoljon a kereslet a BA programok előkészítése diplomások foglalkoztatási azáltal, hogy Ön a tapasztalataikra alapozva munkáltatók által a képernyőn iparágakban. A mi elsődleges célja, hogy a szakmai gyakorlat és a munkára való felkészítésben. [+]

Ez a BA kitüntetéses diplomát kurzus célja, hogy válaszoljon a kereslet a BA programok előkészítése diplomások foglalkoztatási azáltal, hogy Ön a tapasztalataikra alapozva munkáltatók által a képernyőn iparágakban. A mi elsődleges célja, hogy a szakmai gyakorlat és a munkára való felkészítésben. A tanfolyam sokkal nagyobb mennyiségű gyakorlati oktatás, mint a hagyományos képzések filmkészítés. A diákok megtanulják a másokkal végzett munkára irányuló szakmai normákat át a kurzus modell lát előadás, szeminárium és workshop a képzés, majd a gyakorlati alkalmazása a tanulás a forgatáson. Az utolsó fázisban a tanfolyam hallgatói mutatják a betetőzése a tanulás nagy érettségi filmes projektek akkor kapnak a Gala Screening London központjában, a Curzon Soho. Teljes munkaidős végzettség 2 év Jelenleg alkalmazások február 2016 Korlátozott hely áll rendelkezésre Által akkreditált University of Gloucestershire BA (Hons) Gyakorlati filmkészítés Ez a kurzus középpontjában szakmai gyakorlati és képzési karrier a film-és televíziós ipar. Egy nagyon praktikus megközelítés filmkészítés, filmipar és a termelés irányításában, a hallgatók, amennyiben egy szilárd készség alapja, amelyre építeni kell az egyéni karrier. Ez természetesen úgy tervezték, hogy az Ön számára szilárd alapot minden szempontból a mai filmes és segít felépíteni egy sikeres karrier az iparágon belül. Az egész csapat áll szakemberek, akik nagy tapasztalattal és ami a legfontosabb, szenvedélyes megosztani tudásukat veled. Az egész ideje nálunk nem csak hallani, de a tapasztalat magatoknak, hogy filmkészítés lényegében egy együttműködésen alapuló folyamat, és amely előírja, hogy az abszolút meghatározása. Igaz, így a program célja, hogy egy olyan környezet megteremtése, amelyben a kreativitás táplálkozik, a hálózat kiterjesztése és a saját... [-]

Videók

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014