Hivatalos Leírás

Központi Film School 2008-ben alakult hez erősen személyes és gyakorlati oktatás a dolgozó szakemberek számára.

Központi Film School szállít releváns, a gyakorlati képzést támogató, együttműködő és kreatív környezetben. A kicsi és barátságos, az iskola biztosítja a folyamatos hozzáférést tutorok és az egyik legnagyobb hallgatói-berendezések aránya bármely iskolai az Egyesült Királyságban.

Az iskola egy partner a Bertha Alapítvány közhasznú szervezet, amely a bajnokok formák aktivizmus, hogy a változáshoz. Összhangban az alapítvány céljait, Central Film School célja, hogy táplálja a tehetség, és támogatja a tartalom létrehozása, amely képes megváltoztatni a dolgokat a világban, ezért vezettünk be új MA kurzusok társadalmi hatása dokumentációs és irányító fikció.

Minden oktató dolgozik filmes szakember, és tartalmazza azokat az élen jár az új és kialakulóban lévő technológiák.

Az egyik legfontosabb tanítása a film iskolában, hogy míg a műszaki jártasság filmkészítés szükséges, ez nem szórakoztatja és közönség nélkül valódi összpontosít történet.

Azt akarjuk, hogy fejlessze a diákok alapos és erőteljes felértékelődése eredeti, vizuális történetmesélés - tanul egy ötlete generációs folyamat provokálni friss és innovatív megközelítések elbeszélés.

Az iskola elismeri legfeljebb száz diák az összes programon minden évben annak érdekében, hogy az osztálylétszám meghitt és barátságos, így biztosítva a maximális kölcsönhatás tutorok, és hogy nagy hozzáférést minden berendezések és létesítmények.

Központi Film School átesett egy oktatási felügyelet helyszíni ellenőrzést a Minőségbiztosítási Ügynökség (Felsőoktatási QAA), és kapott végleges jelentését, amely a rendelkezésre álló teljes egészében: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

A monitoring látogatás eredményeként a következő eredmény: A QAA ellenőrző csoport arra a következtetésre jutott, hogy a közép-Film School teszi dicséretes előrehaladást a cselekvési terv végrehajtásában a véleményét az oktatási felügyelet.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Central Film School

Forgatókönyvírást BA kitüntetéses diplomát egy egyedi gyorsított írásban program, amely biztosítja a lehetőséget, hogy megtanulják a művészet és kézműves forgatókönyvírás ... [+]

Forgatókönyvírást BA kitüntetéses diplomát egy egyedi gyorsított írásban program, amely biztosítja a lehetőséget, hogy megtanulják a művészet és kézműves forgatókönyvírás gyorsított ütemben.

Ez alatt a két éves mértéke a diákok kapnak szakértői tanítást iparban és forgatókönyvírók is látni munkát írtak, hogy begyakorolt ​​és lelőtték.

Kiépítése után a forgatókönyvírás készségek dolgozik gyakorlatok, jelenetek és rövidfilmek, a diákok, majd tovább, hogy összpontosítson az írás játékfilmek amelyek kapnak szakmai script fejlesztési támogatás, mielőtt dobás az exkluzív találkozók brit irodalmi ügynökök.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Film School

Ez a BA kitüntetéses diplomát kurzus célja, hogy válaszoljon a kereslet a BA programok előkészítése diplomások foglalkoztatási azáltal, hogy Ön a tapasztalataikra alapozv ... [+]

Ez a BA kitüntetéses diplomát kurzus célja, hogy válaszoljon a kereslet a BA programok előkészítése diplomások foglalkoztatási azáltal, hogy Ön a tapasztalataikra alapozva munkáltatók által a képernyőn iparágakban. A mi elsődleges célja, hogy a szakmai gyakorlat és a munkára való felkészítésben.

A tanfolyam sokkal nagyobb mennyiségű gyakorlati oktatás, mint a hagyományos képzések filmkészítés. A diákok megtanulják a másokkal végzett munkára irányuló szakmai normákat át a kurzus modell lát előadás, szeminárium és workshop a képzés, majd a gyakorlati alkalmazása a tanulás a forgatáson.

Az utolsó fázisban a tanfolyam hallgatói mutatják a betetőzése a tanulás nagy érettségi filmes projektek akkor kapnak a Gala Screening London központjában, a Curzon Soho.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014