Central Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Központi Film School 2008-ben alakult hez erősen személyes és gyakorlati oktatás a dolgozó szakemberek számára.

Központi Film School szállít releváns, a gyakorlati képzést támogató, együttműködő és kreatív környezetben. A kicsi és barátságos, az iskola biztosítja a folyamatos hozzáférést tutorok és az egyik legnagyobb hallgatói-berendezések aránya bármely iskolai az Egyesült Királyságban.

Az iskola egy partner a Bertha Alapítvány közhasznú szervezet, amely a bajnokok formák aktivizmus, hogy a változáshoz. Összhangban az alapítvány céljait, Central Film School célja, hogy táplálja a tehetség, és támogatja a tartalom létrehozása, amely képes megváltoztatni a dolgokat a világban, ezért vezettünk be új MA kurzusok társadalmi hatása dokumentációs és irányító fikció.

Minden oktató dolgozik filmes szakember, és tartalmazza azokat az élen jár az új és kialakulóban lévő technológiák.

Az egyik legfontosabb tanítása a film iskolában, hogy míg a műszaki jártasság filmkészítés szükséges, ez nem szórakoztatja és közönség nélkül valódi összpontosít történet.

Azt akarjuk, hogy fejlessze a diákok alapos és erőteljes felértékelődése eredeti, vizuális történetmesélés - tanul egy ötlete generációs folyamat provokálni friss és innovatív megközelítések elbeszélés.

Az iskola elismeri legfeljebb száz diák az összes programon minden évben annak érdekében, hogy az osztálylétszám meghitt és barátságos, így biztosítva a maximális kölcsönhatás tutorok, és hogy nagy hozzáférést minden berendezések és létesítmények.

Központi Film School átesett egy oktatási felügyelet helyszíni ellenőrzést a Minőségbiztosítási Ügynökség (Felsőoktatási QAA), és kapott végleges jelentését, amely a rendelkezésre álló teljes egészében: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

A monitoring látogatás eredményeként a következő eredmény: A QAA ellenőrző csoport arra a következtetésre jutott, hogy a közép-Film School teszi dicséretes előrehaladást a cselekvési terv végrehajtásában a véleményét az oktatási felügyelet.

Helyszínek

London

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7377 6060

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket