Bucks New University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Gazdag, 125 éves múlttal rendelkező Bucks New University kiváló minőségű, foglalkoztatásra összpontosító képzési programokat kínál a tantárgyak széles skáláján, többek között:

A 2021-es Jó Egyetemi Útmutató a 25 legjobb egyetemet értékelte az oktatási minőség szempontjából , és a diplomások 98% -os foglalkoztatási rátájával (HESA 2020), a legmodernebb létesítményekkel és a 3 legfontosabb Hallgatói Unióval (NSS) együtt 2020) , minden megvan, amire szükséged lehet a siker felé vezető úton.

* Gyorsan elérheti diplomáját ezzel a gyorsított elsőéves programmal. Kezdheti januárban, és júliusban befejezheti - készen áll arra, hogy egyenesen a szeptemberi második évébe lépjen. Fogsz:

  • székhelye a High Wycombe campusunk
  • részesüljenek a teljes programból
  • gyorsítsa fel az utat a felsőoktatásba
  • élvezze a kínált nagyszerű lehetőségeket

144091_BF0958images-Top25teaching1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

A 20 legjobb brit egyetem a diplomások foglalkoztathatósága érdekében (HESA 2020)

Az első naptól arra ösztönözzük Önt, hogy tanulmányai közben koncentráljon a jövőbeli karrierjére, és használja ki a sok lehetőséget.

Az ipari kapcsolatok, akkreditációk, gyakorlati helyek, a vállalkozói szellem ösztönzése és a vendégelőadók látogatása segítenek kitűnni a munkaerőpiacon. A foglalkoztatásra összpontosított erőfeszítésünk minden tanfolyamunkon átáramlik, és diplomáink nagyszerű történeteket mesélhetnek el.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diplomások foglalkoztathatóságának legjobb 10 brit egyeteme vagyunk (HESA 2020), és diplomáink 98% -a a diploma megszerzését követő 15 hónapon belül dolgozik, vagy hamarosan megkezdi munkavállalását vagy további tanulmányait.

144092_BF0958images-Top10employability1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

A 3 legfontosabb hallgatói unió (NSS 2020)

Megértjük, hogy a Bucks-on végzett tanulás nem csak a diploma megszerzését jelenti. Arról szól, hogy új tapasztalatokba merüljön, új szenvedélyeket találjon és fedezzen fel, új barátokat szerezzen és csodálatos módon virágozzon.

A Diákok Szakszervezetét nemrégiben az Egyesült Királyságban a harmadik helyre választották (NSS 2020), és bármi is érdekli, talál egy klubot, társaságot vagy csapatot, amelynek tagja lehet. Nem beszélve számtalan egyéb lehetőségről, amelyekbe bekapcsolódhat a tanfolyamán kívül, mint például az önkéntesség, a készségműhelyek és a csomagolt és változatos eseménynaptár. Ráadásul a Big Deal rendszerünknek köszönhetően minden klubunk, társaságunk és tevékenységünk ingyenes!

144089_BF0958images-Top3unionBucks New University","author_url":"","source":""}" />

A legmodernebb létesítmények

Lenyűgöző létesítményekbe fektettünk be, így ha diplomát szerez, tudása és tapasztalata naprakész lesz. A repülőgép-szimulátortól a kórházi klinikáig vagy a Sport- és Jóléti Klinikától a pszichológiai laboratóriumig a jövőbeni munkáltatók látni fogják, hogy Ön már ismeri az utat.

144858_Images-for-Karen_1212.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" />

Ideális helyszín

A három fő helyszín egyikén fog tanulni, vagy gyönyörű Buckinghamshire-ben ( High Wycombe vagy Aylesbury ), vagy élénk Middlesex-ben ( Uxbridge ). Bárhová is vezet a tanfolyam, talál vendéglátó, biztonságos közösségeket, rengeteg szórakoztató szórakozást, és felfedezésre váró mérföldes dicsőséges vidéket. A Londonba tartó gyakori és gyors összeköttetések lehetővé teszik a főváros izgalmának és nyüzsgésének megkönnyítését minden campusról, a magas megélhetési költségek nélkül. Az összes helyszín a vasút- vagy metróállomások közelében található. A nagy londoni repülőterek, például a Heathrow repülőtér szintén a közelben találhatók.

Otthontól távol

Az elköltözés ijesztőnek tűnhet, de számos szálláslehetőséget kínálunk, amelyek közül választhatunk, és lakótermeink nagyszerű lehetőséget kínálnak új emberekkel való találkozásra.

Rengeteg támogató szolgáltatással is rendelkezünk az egyetemen, így bármi is lenne a kérdése vagy problémája, olyan ember irányába mutathatunk, aki segíthet.

144851_Hugendenexteriorimage.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" />

Tudj meg többet

További információért látogasson el weboldalunkra. Vagy miért ne tudna meg többet a Bucks választásának nagyszerű okairól, és jöjjön el egy virtuális nyílt napra, vagy csevegjen online munkatársainkkal és hallgatóinkkal.

Helyszínek

Magas Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Magas Wycombe, Anglia, Egyesült Királyság

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Anglia, Egyesült Királyság

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket