Hivatalos Leírás

Múltunk

Bucks New University t eredetileg 1891-ben alapították, mint a Természettudományi és Művészeti Iskolát. Akkoriban az iskola esti órákat ajánlott a helyi lakosoknak - és kezdetben a sör és a szeszes italok adójával finanszírozott!

A 20. században az iskola erős kapcsolatokat alakított ki a helyi kézművességekkel, mint a bútorgyártás és a szekrények. A bútortervezéssel és gyártással kapcsolatos hosszú kapcsolatunk kezdete volt.

A második világháború után az iskola kibővült és a High Wycombe Művészeti és Technológiai Főiskolának ismertebbé vált. A High Wycombe a bútorgyártó ipar központjává vált, és a becslések szerint a nemzet fából készült székek mintegy 80% -a az 1960-as években készült a városban.

1999-ben a Kormány egyetemi főiskolai státuszt kapott, és Buckinghamshire Chilterns University College néven ismertté vált. 2007-ig nem változtattuk meg ezt a Buckinghamshire New University-t.

Fejlődési időszak

A 2000-es évekig az Egyetem több helyszínre oszlik. 2009-ben konszolidáltunk, három egyetemet hoztunk létre, a High Wycombe Campus fő létesítményeivel. A késő noughties sok fejlesztési munkát láttak, ahogy a campus bővült, és az innovatív Gateway épületünk megnyílt. Ez a korszerű, integrált tanulási komplexum előzte meg az idejét, és 2010-ben elnyerte a rangos RIBA díjat.

Most már több mint 125 éve oktatunk, és évente 9000 diákot fogadunk egyetemeken.

Néhány híres öregdiák

  • Noel Fielding - Noel egy jól ismert komikus, és eredetileg a The Mighty Boosh-ban játszott. Most megtalálod őt a Channel 4 The Great British Bake Off-on. Noel itt tanult grafikai tervezés és reklám.
  • Naomi Riches - Naomi egy adaptív lovas, aki bronzérmet nyert a 2008-as nyári paralimpiai játékokon és egy aranyat a 2012-es nyári paralimpiai játékokon. Talán nagyon helyénvaló, ahogy a tervezett fémmunkát tanulmányozta
  • Chloe Rogers - Chloe az ország egyik legjobb jégkorongjátékosa, és 2012-ben olimpiai bronzérmet nyert Londonban. Hihetetlenül játszott Angliában és Nagy-Britanniában.

Jelenlétünk

Napjainkban a Bucks három fő egyetem, a High Wycombe, az Uxbridge és az Aylesbury. A High Wycombe a legtöbb tanfolyamunk alapja. Az Uxbridge-i egyetem otthont ad az ápolási és egészségügyi tanfolyamok széles körének, míg az Aylesbury Vale Egyetem Campus számos olyan tanfolyamot kínál, amelyek a karrierre és a szakmai programokra irányulnak.

Az elmúlt tíz évben több mint 100 millió fontot fektettünk a létesítményeinkbe, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a személyzetünknek és a diákok igényeinek. A Gateway zászlóshajója, a legmodernebb komplexum, amely médiatermelő stúdiókat, könyvtárat, sportlétesítményeket és edzőtermet kínál egy tető alatt. A Gateway olyan innovatív tér volt, és csodálta, hogy 2010-ben elnyerte a megszerzett RIBA díjat.

2016-ban megnyitottuk a több millió dolláros emberi teljesítményt, a testmozgást és a jó közérzetet, amely a prémium sport- és gyakorlati tudomány jelzője. A központban egy három sávos futópálya található, 3D mozgásfelvétel technológiával, valamint egy sport- és fizikoterápiás klinikával. Ez már a környéken a sport kondicionálás és kezelés központjává vált.

A közelmúltban frissítettük a campusunk déli szárnyát a Queen Alexandra Road-ban, a High Wycombe-ban, hogy hozzon létre dedikált és testre szabott tanulási területeket, valamint a diákok informális teret.

Ugyanakkor a Hughenden Park Student Village-be történő befektetésünk azt jelenti, hogy jelenleg több mint 400 fürdőszobás szoba áll rendelkezésre a diákok számára, mindössze egy rövid sétára a High Wycombe egyetemtől.

Néhányan kiemelik a tanfolyamokat

Kínálunk iparágvezető utazási és repülési tanfolyamokat, amelyek lehetőséget adnak a diákoknak arra, hogy szakmai pilóta engedélyt kapjanak, miközben egyetemi tanulmányokat is végeznek.

Itt találja az Egyesült Királyság egyetlen zenei menedzsment kurzusát. Film- és televíziós produkciókat is kínálunk, és díjazott partnerségeket alakítottunk ki a médiában az iparág néhány kiváló nevével.

Egyike vagyunk azoknak a kevés egyetemnek, amelyek fokozatosan járnak el a rendőrségben , így a diplomásoknak lehetőségük van arra, hogy a rendőrség karrierjére lépjenek.

A Bucks az egyik vezető dél-keleti ápolói képesítési szolgáltató, amely felnőtt, gyermek- és mentális egészséget igénylő ápolást nyújt.

A mi jövőnk

A Bucks-nél a diákok mindannyiunk szívében állnak. Izgalmas terveket tervezünk a jövőre nézve, hogy létesítményeinket és szolgáltatásainkat még inspirálóbbá és előnyösebbé tegyük mindenki számára, aki velünk tanul.

Kiváló hírneveinkre támaszkodunk, hogy bővítsük szerepünket a tanulási csomópontként, elérve a helyi, nemzeti és nemzetközi közösségeket. És azt is szeretnénk fejleszteni hírnevét a kutatás és a vállalkozás, az egész tudományos és szakmai tudományágak.

Új digitális tér

Annak érdekében, hogy a fiatalokat inspirálja az izgalmas és jutalmazó karrierbe való átmenetre, együttműködünk az Aylesbury College-al, hogy új központot hozzunk létre a digitális szektorban működő induló vállalkozások támogatására. A létesítmények közé tartozik egy kiberbiztonsági csomag és egy virtuális valóságmérnöki stúdió. A vállalkozások tanácsot, támogatást és helyet kaphatnak, hogy segítsenek nekik növekedni és fejlődni.

Olyan transzformatív kultúrát szeretnénk látni, ahol az innováció, a kreativitás és a vállalkozás virágzik. A diplomások megváltoztatják a világot. Izgalmas jövőjük lesz, és a Bucks is.

A látomásunk

A látásunk egyszerű. A professzionális és kreatív oktatás és az alkalmazott kutatások vezető egyetemévé kívánunk válni. Éppen ezért gondosan fejleszthetjük tanfolyamportfóliónkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a diákok mit igényelnek, és segíteni fognak nekik a foglalkoztatáshoz vezető úton.

A látomásunknak három fő szakasza van: az oktatás, a kutatás és az emberek.

  • Az oktatási, mi ravaszkodó kérhető egyetemi tanulás az emberek életét és táplálja a tehetség a mi diplomások megváltoztatni a világot. Szeretnénk nyúlik ki és kihívni a diákjainkat, hogy sikeresek legyenek, és erős partnerségeket építsünk ki a szervezetekkel, hogy a diákjaink példátlan lehetőségeket nyújtsanak.
  • A kutatás szempontjából növeljük és javítjuk a személyzetkutatás mennyiségét, hogy még erősebb hírnevet kapjunk a kiválóságért. Kutatási és vállalati tevékenységünk gazdagítja és fokozza a diákok tapasztalatait, és az innovatív gondolkodás létrehozása érdekében diszciplináris kutatást fogunk kidolgozni.
  • Népünk segít vezetni ezeket a változásokat. Gondoskodunk arról, hogy munkatársaink egyértelműen megértsék szerepüket és felelősségüket. Befektetünk egy fejlett digitális infrastruktúrába, hogy új és továbbfejlesztett munkamódszereket ösztönözzünk. A munkatársaink folyamatos elkötelezettségének köszönhetően igazi változást fogunk elérni diákjaink életében.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Bucks New University

Meg fogja fedezni a divat sok fordulatát, valamint az izgalmas és innovatív módon előállított ötletek kutatását és fejlesztését. A kurzus új módon készíti el a gondolkodá ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Fejlessze ki saját egyedi stílusát BA (Hons) divattervezéssel. A kézművességre és az innovációra összpontosítva széleskörű ismeretekkel látjuk el a divatot a tervezés, a kísérletezés, a mintavágás és az építés, valamint a saját gyűjtemény összeállítása érdekében. Ha a divatiparban szeretné megismerni, elkezdheti ezt a kurzust.

Egy nagy, jól felszerelt műhely- és ipari berendezéssel egyéni tervek készítéséhez használja a helyet.

Megérteni a divatot

Meg fogja fedezni a divat sok fordulatát, valamint az izgalmas és innovatív módon előállított ötletek kutatását és fejlesztését. A kurzus új módon készíti el a gondolkodást és a gondolkodást.... [-]

Egyesült Királyság Magas Wycombe
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Bucks New University

A légiközlekedési iparág progresszív és folyamatosan fejlődik a technológiákban, folyamatokban és protokollokban. Olyan alkalmazkodó, önellátó személyeket keresünk, akikn ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A légiközlekedési iparág progresszív és folyamatosan fejlődik a technológiákban, folyamatokban és protokollokban. Olyan alkalmazkodó, önellátó személyeket keresünk, akiknek logikus megközelítésük és kritikus elme van. A Bucks már régóta híres a repülési fokozatai iránt, és ez az érzékeny kurzus az izgalmas iparág állandó változásait tükrözi.

Ez a program lépést tart a folyamatos változásokkal a légi közlekedési ágazatban, biztosítva Önnek, hogy ezt az energikus szektort igénybe veszi.

A Bucks BA (Hons) Légitársaság és Repülőtéri Menedzsmentet az Alapítvány Évével, az Aylesbury Vale Egyetem Campusában vagy a High Wycombe Campus-ban tanulmányozhatja, segítve a készségek és a bizalom fejlesztését, mielőtt előrehaladná a diplomát a mi Magas Wycombe Campus.... [-]

Egyesült Királyság Magas Wycombe Uxbridge
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Bucks New University

A program során a levegőjog, a meteorológia és az eszközök kulcsfontosságú moduljait tanulmányozzuk a szélesebb körű témák mellett, mint például a globális légi közlekedé ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ha kereskedelmi pilótának kíván minősülni, ez a dinamikus kurzus a légi közlekedés számos területét lefedi, és sikeres pilóta pályára állít. Az egyik csak néhány brit egyetemnek van egy FNPT II repülési szimulátora, amelyet a tanulmányok utolsó évében fog használni, és segít abban, hogy felkészüljön a repülés utolsó szakaszára.

Az Egyesült Királyság felsőoktatási szektorának egyedülálló programja a Bucks New University programja lehetővé teszi, hogy egyetemi diplomát és befagyott ATPL-t szerezzen mindössze három év teljes munkaidős tanulmányban - alacsonyabb költséggel, mint külön-külön.

Olyan pályázókat keresünk, akik lelkesedni tudnak a repülés iránt és a légi közlekedés iránti érdeklődés iránt.... [-]

Egyesült Királyság Magas Wycombe
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Bucks New University

Nem könnyű tudni, hogyan lehet segíteni valakinek a kihívások leküzdése. Ez a kurzus megadja a betekintést és a tudást, hogy segítse őket az akadályok leküzdésében. Tanul ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ön "ember személy"? Van valódi érdeklődés az emberek iránt? Van türelme és kitartása? Akkor potenciálisan szociális munkássá válhat. Professzionálisan regisztrált szociális munkásként különbséget fog tenni az emberek életében.

Tapasztalatot szerezhet a sérülékeny csoportokkal való együttműködésben

Nem könnyű tudni, hogyan lehet segíteni valakinek a kihívások leküzdése. Ez a kurzus megadja a betekintést és a tudást, hogy segítse őket az akadályok leküzdésében. Tanulmánya egyesíti az osztálytermi elméletet a valós élet gyakorlattal, amelyek közül néhányan a jelenlegi szociális munkásokkal együtt dolgoznak. Megérteni fogod, hogyan illeszkedik a szociális munka az Egyesült Királyság kormányzati politikájához és jogszabályaihoz.... [-]

Egyesült Királyság Magas Wycombe Uxbridge
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Bucks New University

Ha igazán élvezi a számok irányítását, akkor a számvitel és a pénzügy az Ön számára tökéletes karrierlehetőség. Minden szervezetnek pontos pénzügyi információra van szüks ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ha igazán élvezi a számok irányítását, akkor a számvitel és a pénzügy az Ön számára tökéletes karrierlehetőség. Minden szervezetnek pontos pénzügyi információra van szüksége a túléléshez és a jövőbeli növekedésről való döntéshozatalhoz. Meg fogja ismerni a trendeket és felfedezni, hogyan tarthatja fenn a vállalkozást, és győződjön meg róla, hogy a nyereség továbbra is fennáll és a költségek alacsonyak.

Mivel ez egy közös diploma, ez a kurzus azoknak is előnyös, akik könyvelőként vagy pénzügyi világban dolgoznak. Magában foglalja a befektetési és kereskedelmi banki, biztosítási, tanácsadási és pénzügyi piacokra épülő készségeket.... [-]

Egyesült Királyság Magas Wycombe Uxbridge
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Magas Wycombe, Anglia, Egyesült Királyság
Honlap
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Anglia, Egyesült Királyság
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Anglia, Egyesült Királyság