Bucks New University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Múltunk

Bucks New University t eredetileg 1891-ben alapították, mint a Természettudományi és Művészeti Iskolát. Akkoriban az iskola esti órákat ajánlott a helyi lakosoknak - és kezdetben a sör és a szeszes italok adójával finanszírozott!

A 20. században az iskola erős kapcsolatokat alakított ki a helyi kézművességekkel, mint a bútorgyártás és a szekrények. A bútortervezéssel és gyártással kapcsolatos hosszú kapcsolatunk kezdete volt.

A második világháború után az iskola kibővült és a High Wycombe Művészeti és Technológiai Főiskolának ismertebbé vált. A High Wycombe a bútorgyártó ipar központjává vált, és a becslések szerint a nemzet fából készült székek mintegy 80% -a az 1960-as években készült a városban.

1999-ben a Kormány egyetemi főiskolai státuszt kapott, és Buckinghamshire Chilterns University College néven ismertté vált. 2007-ig nem változtattuk meg ezt a Buckinghamshire New University-t.

Fejlődési időszak

A 2000-es évekig az egyetemet számos helyre osztották. 2009-ben három egyetemet hozott létre. A késői újdonságok sok fejlesztési munkát tettek szükségessé, amikor az egyetemet kibővítették, és innovatív átjáró épületünket megnyitották a High Wycombe campuson.

Most már több mint 125 éve oktatunk, és évente 9000 diákot fogadunk egyetemeken.

Néhány híres öregdiák

  • Noel Fielding - Noel egy jól ismert komikus, és eredetileg a The Mighty Boosh-ban játszott. Most megtalálod őt a Channel 4 The Great British Bake Off-on. Noel itt tanult grafikai tervezés és reklám.
  • Naomi Riches - Naomi egy adaptív lovas, aki bronzérmet nyert a 2008-as nyári paralimpiai játékokon és egy aranyat a 2012-es nyári paralimpiai játékokon. Talán nagyon helyénvaló, ahogy a tervezett fémmunkát tanulmányozta
  • Chloe Rogers - Chloe az ország egyik legjobb jégkorongjátékosa, és 2012-ben olimpiai bronzérmet nyert Londonban. Hihetetlenül játszott Angliában és Nagy-Britanniában.

Jelenlétünk

Napjainkban a Bucks három fő egyetem, a High Wycombe, az Uxbridge és az Aylesbury. A High Wycombe a legtöbb tanfolyamunk alapja. Az Uxbridge-i egyetem otthont ad az ápolási és egészségügyi tanfolyamok széles körének, míg az Aylesbury Vale Egyetem Campus számos olyan tanfolyamot kínál, amelyek a karrierre és a szakmai programokra irányulnak.

Az elmúlt tíz évben több mint 100 millió fontot fektettünk a létesítményeinkbe, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a személyzetünknek és a diákok igényeinek. A Gateway zászlóshajója, a legmodernebb komplexum, amely médiatermelő stúdiókat, könyvtárat, sportlétesítményeket és edzőtermet kínál egy tető alatt. A Gateway olyan innovatív tér volt, és csodálta, hogy 2010-ben elnyerte a megszerzett RIBA díjat.

2016-ban megnyitottuk a több millió dolláros emberi teljesítményt, a testmozgást és a jó közérzetet, amely a prémium sport- és gyakorlati tudomány jelzője. A központban egy három sávos futópálya található, 3D mozgásfelvétel technológiával, valamint egy sport- és fizikoterápiás klinikával. Ez már a környéken a sport kondicionálás és kezelés központjává vált.

A közelmúltban frissítettük a campusunk déli szárnyát a Queen Alexandra Road-ban, a High Wycombe-ban, hogy hozzon létre dedikált és testre szabott tanulási területeket, valamint a diákok informális teret.

Ugyanakkor a Hughenden Park Student Village-be történő befektetésünk azt jelenti, hogy jelenleg több mint 400 fürdőszobás szoba áll rendelkezésre a diákok számára, mindössze egy rövid sétára a High Wycombe egyetemtől.

Néhányan kiemelik a tanfolyamokat

Kínálunk iparágvezető utazási és repülési tanfolyamokat, amelyek lehetőséget adnak a diákoknak arra, hogy szakmai pilóta engedélyt kapjanak, miközben egyetemi tanulmányokat is végeznek.

Film- és televíziós produkciókat is kínálunk, és elismerő partnerségeket alakítottunk ki a médiában szereplő néhány kiemelkedő ipari névvel.

Egyike vagyunk azoknak a kevés egyetemnek, amelyek fokozatosan járnak el a rendőrségben , így a diplomásoknak lehetőségük van arra, hogy a rendőrség karrierjére lépjenek.

A Bucks az egyik vezető dél-keleti ápolói képesítési szolgáltató, amely felnőtt, gyermek- és mentális egészséget igénylő ápolást nyújt.

A mi jövőnk

A Bucks-nél a diákok mindannyiunk szívében állnak. Izgalmas terveket tervezünk a jövőre nézve, hogy létesítményeinket és szolgáltatásainkat még inspirálóbbá és előnyösebbé tegyük mindenki számára, aki velünk tanul.

Kiváló hírneveinkre támaszkodunk, hogy bővítsük szerepünket a tanulási csomópontként, elérve a helyi, nemzeti és nemzetközi közösségeket. És azt is szeretnénk fejleszteni hírnevét a kutatás és a vállalkozás, az egész tudományos és szakmai tudományágak.

A látomásunk

A látásunk egyszerű. A professzionális és kreatív oktatás és az alkalmazott kutatások vezető egyetemévé kívánunk válni. Éppen ezért gondosan fejleszthetjük tanfolyamportfóliónkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a diákok mit igényelnek, és segíteni fognak nekik a foglalkoztatáshoz vezető úton.

A látomásunknak három fő szakasza van: az oktatás, a kutatás és az emberek.

  • Az oktatási, mi ravaszkodó kérhető egyetemi tanulás az emberek életét és táplálja a tehetség a mi diplomások megváltoztatni a világot. Szeretnénk nyúlik ki és kihívni a diákjainkat, hogy sikeresek legyenek, és erős partnerségeket építsünk ki a szervezetekkel, hogy a diákjaink példátlan lehetőségeket nyújtsanak.
  • A kutatás szempontjából növeljük és javítjuk a személyzetkutatás mennyiségét, hogy még erősebb hírnevet kapjunk a kiválóságért. Kutatási és vállalati tevékenységünk gazdagítja és fokozza a diákok tapasztalatait, és az innovatív gondolkodás létrehozása érdekében diszciplináris kutatást fogunk kidolgozni.
  • Népünk segít vezetni ezeket a változásokat. Gondoskodunk arról, hogy munkatársaink egyértelműen megértsék szerepüket és felelősségüket. Befektetünk egy fejlett digitális infrastruktúrába, hogy új és továbbfejlesztett munkamódszereket ösztönözzünk. A munkatársaink folyamatos elkötelezettségének köszönhetően igazi változást fogunk elérni diákjaink életében.

Helyszínek

Magas Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Magas Wycombe, Anglia, Egyesült Királyság

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Anglia, Egyesült Királyság

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Anglia, Egyesült Királyság