Amity University in London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AMITY EGYETEM [IN] LONDON

Üdvözöljük a Amity Londonban. Alapított 2009-ben, az egyetem része egy vezető globális oktatási csoport, több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a területen, és több mint 100.000 jelenlegi diákok világszerte.

Amity London kínál üzleti fok és szakmai irányítása képesítések a főváros szívében. Rugalmas tanulási lehetőségeket nyit a lehetőségét, hogy egy progresszív üzleti oktatás teljes munkaidőben szakemberek célja, hogy elősegítsék a tudás és a karrierjét.

Tanulmány AMITY

Amity London egy fiatal szervezet kínál graduális és posztgraduális menedzsment fok, a főváros szívében. A Bloomsbury helyszín kényelmes helyen, a város központjában és a csatlakozások a közeli Birkbeck College és a Szenátus House Library jelenti azt, hogy a diákok tanulni és tanulni a state-of-the-art University of London létesítmények.

A globális kilátások

Örömünkre szolgál alapul az egyik a világ valóban globális városok. London egyik virágzó központja a népek és kultúrák és a mi egyetemi tükrözi ezt a dinamikus. Tanulmányozása itt fog csatlakozni a globális hallgatói szervezet egy nemzetközi kitekintés, amely arra szolgál, hogy élénkít vitát, és gazdagítják a tanulási tapasztalat. Az egyre inkább összefonódó világban a jövő a kifelé tekintő, és hogy ilyen expozíciót a kurzus értékes bónusz.

Karrier-orientált TANULÁS

Mert tudjuk, hogy a globális munkaerőpiacon éles versenyhelyzetben minden kurzus tanítják azzal a céllal, hogy a hallgatók a gyakorlati, hasznosítható készségeket, hogy segítsen nekik, hogy fejlesszék tovább és alkalmazkodni a munkahelyen sokáig a diploma megszerzése után. Mi több, az Amity tanfolyamok tanítani kis csoportokban a hallgató oktató arány, amellyel a nagyobb egyetemek nem tud versenyezni. Ez lehetővé teszi, hogy a diákok nagy előnyt jelent a tapasztalat és tudás az oktatók, ugyanakkor lehetővé teszi a munkatársaink, hogy egy jobb kapcsolat és megértés azokkal tanítanak. Ezen felül, a London elhelyezkedése révén a diákok egy lépéssel a saját karrier. A 100 Európa 500 legnagyobb vállalat központja a városban, lehetőségek bővelkednek dolgozni az élvonalban a területen, bármerre is választja.

KIEGYENSÚLYOZOTT MENETREND

A megnövekedett költségek az oktatás, a számok szüksége, hogy fizetett munka során a tanulmányok még soha nem volt nagyobb. Az Amity megértjük az akadály, hogy a hagyományos időbeosztással lehet helyezni az utat a sikeres munka-tanulmányi egyensúlyt és biztosítja, hogy az órákon csoportosítjuk, hogy szabadítson fel annyi napig lehetséges, lehetővé teszik a diákok maximális rugalmasságot az életükben kívüli egyetemen. Mi is arra törekszünk, hogy segítse fenntartásával a legmagasabb szintű a személyzet, szolgáltatások és létesítmények, megtartása leszorította a tanulmány. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a végzett hallgatók készek arra, hogy nyomot a világban anélkül, hogy a teher egy nagy adósság.

A barátságos környezetben

Büszkék vagyunk a tanulók eredményeit, és mellett az oktatás minőségének kapnak, tartjuk jólétüket, mint kiemelkedő abban, hogy virágzik. Ügyekkel kapcsolatban tudományos vagy gyakorlati a személyzet mindig rendelkezésre áll, hogy nyújt útmutatást tudnak. Ezért már alakított egy erős hírnevét a hallgatói támogatási és etikai normák, a QAA (Minőségbiztosítási Ügynökség Felsőoktatási) audit sikerét tanúsítja Amity, hogy egy nagyszerű választás a diákok a világ minden tájáról.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés PhD » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) Business Studies

Campus Nappali 3 év August 2018 Egyesült Királyság London

[+]

[-]

BSc

BSc (Hons) Computing

Campus Nappali 3 év August 2018 Egyesült Királyság London

[+]

[-]