Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Alliance Manchester Business School az Egyesült Királyság egyik első üzleti iskolája volt, amelyet 1965-ben alapítottak, és ma az Egyesült Királyság legnagyobb campus-alapú üzleti és menedzsment iskolája.

A Manchester elismeri eredeti gondolkodóit - hosszú és büszke kutatási kiválóságunk folytatja az innováció és az eredményesség szellemét, amelyre a város híres.

Az Egyesült Királyságban az üzleti kutatás hatalma szempontjából a 2. helyet foglaljuk el (REF 2014), és a Financial Times legfrissebb felmérése szerint az Egyesült Királyságban a 7., az Európában a 15. helyen állunk.

Tudjuk, hogy a világszínvonalú kutatás önmagában nem elegendő, és látjuk, hogy az eredeti gondolkodásunkat az üzleti folyamatok és a vezetés, a kormány és a közösségek hatására alkalmazzák.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ezt a világ egyik legjobb helye legyen egyetemi hallgatónak; kötelezettségvállalás, amelyet egy 85 millió font értékű beruházás támaszt alá létesítményeinkbe.

Minden alapképzésünk magában foglalja akár szakmai gyakorlatot, akár egy nemzetközi csere évet. Munka, tanulás, utazás - rajtad múlik.

Kínálunk 3 és 4 éves üzleti fokozatot, hogy megfeleljen a karrier ambícióinak. Az üzleti diplománk olyan tárgyakra terjed ki, mint a számvitel, a közgazdaságtan, a vállalkozás, a pénzügyek, a HR, az informatika, a marketing és a menedzsment.

Használja ki a lehetőséget, hogy jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot szerezzen, vagy esélyt egy teljes tanévre külföldön élni és tanulni - vagy kombinálja a kettőt úgy, hogy nemzetközi környezetben tölti be a munkahelyét.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

Akkreditáció

Az MBS Szövetség egy kicsi és válogatott „hármas koronájú” iskola része világszerte, amelyeket mindhárom fő testület - az AACSB International, az AMBA és az EQUIS - akkreditált.

Nemzetközi iskola

  • Van egy kiterjedt globális hálózatunk, amely a földi jelenlétet Brazíliában, Kínában, Hongkongban, Szingapúrban és az Egyesült Arab Emírségekben.
  • Csatlakozva hallgatói közösségünkhöz és több mint 400 szakemberhez és kutatóhoz, elősegíti a diplomások felkészülését a globális üzleti környezetre és a mai munkaerőpiacra.

Helyszínek

Manchester

Address
Alliance Manchester Business School
Booth Street West

Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció