Academy of Music & Sound Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÃL RÅL

Az AMS online úttörŠhivatalos formális HE zenei képesítéseket nyújt, teljes egészében online. Ez azt jelenti, hogy jelentkezhet velünk tanulmányozni anélkül, hogy a földrajzi helyzet korlátozná az ön visszatartását, annak ellenére, hogy a műveletet az Egyesült Királyságból vezetik.

  • Gondolhatja, hogy tanulási tapasztalata szenvedhet azért, ha nem vesz részt a hagyományos fÅiskolán, de ez messze nem a helyzet.
  • Minden hallgató, aki az AMS Online-on tanul, élvezheti a szemtÅl szembeni tanítást videohívás útján.
  • Ez egy az egyben elrendezés.
  • Az oktató, a mentor vagy a felettes szó szerint kifejezetten kizárólag Ãnre összpontosít az Ãn heti kapcsolattartási ideje alatt.
  • Hozzájáruljon ehhez a rugalmassághoz az is, hogy tanulmányozhassa azt, amikor csak akar, és ahol csak akar, és van egy igazán rugalmas, kezelhetÅ platformja annak érdekében, hogy a lehetÅ legjobban kihasználhassa alapítványi diplomája , BA (Hons) top-up vagy MMus kurzusát. .
  • A West London University teljes körűen érvényesítette.

Az AMS ösztöndíjak sikeresen dolgoznak az Egyesült Királyságon belül és a globális zenei iparban, kiemelkedŠalumíniumok:

Tristan Evans a Vamps-tól

Tristan Evans - A Virgin EMI dobos aláírta a The Vamps zenekart. Šis számos dalának producere. Elindították saját lemezkiadóikat, és stadionokban játszottak szerte a világon.

Laurence Jones Blues az év művésze

Laurence Jones - dalszövegíró, gitáros és énekes, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban az Ãv Young Blues-művészének nyertese. Van Morrison, James Bay, Jools Holland és Buddy Guy támogatásával.

Josh Kumra

Josh Kumra - A Sony RCA-val aláírt, együtt írta az 1. számot, a "Ne menj" a Wretch 32-vel. Továbbra is kiadja albumát, együttműködik a Naughty Boy és Emeli Sandé szerelmeseivel.

Eddy Thrower alacsonyabb az Atlanti-óceánnál

Eddy Thrower - Drummer az alsó Atlantisznál, 6 UK turné értékesítésével, valamint 2 Top 40 albummal. Zenéjük olyan játékokban szerepel, mint a Tony Hawk és a Guitar Hero.

Helyszínek

Edinburgh

Address
1 Grassmarket Edinburgh EH1 2HY
Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Exeter

Address
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, Anglia, Egyesült Királyság

Gateshead

Address
191 High St Gateshead NE8 1AS
Gateshead, Anglia, Egyesült Királyság

Glasgow

Address
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Southampton

Address
11 High St, Southampton SO14 2DF
Southampton, Anglia, Egyesült Királyság