Hivatalos Leírás

RÓL RŐL

Diákjaink a Zeneakadémia és Sound akadémia középpontjában állnak, melyet a dedikált oktatók csoportja támogat. Kínálunk speciális zenei előadást és termelési oktatást, előkészítjük Önt a modern zenei iparban elismert zenei képesítéssel.

Az 1994-ben alapított Zeneakadémia zenei oktatást kínál hivatásos zenészek számára 16-19 éves korosztályokig, Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon és Online.

Az Egyesült Királyság művészei uralkodó szerepet töltenek be a globális zenei színtéren, valamint a fesztiválok és az élő zene egyre népszerűbb népszerűségének köszönhetően, ami 4 milliárd fontot hoz az Egyesült Királyság gazdaságába, ez egy izgalmas ipar része. A karrierlehetőségek hatalmas köre van az Ön számára, a dalszerzéstől és a termeléstől egészen a színpadgazdálkodásig és a hangtechnikáig. Forrás: UK Music, Wish You Were Here.

Az AMS ösztöndíjak sikeresen dolgoznak az Egyesült Királyságon belül és a globális zenei iparban, kiemelkedő alumíniumok:

Tristan Evans a Vamps-tól

Tristan Evans - A Virgin EMI dobos aláírta a The Vamps zenekart. Ő is számos dalának producere. Elindították saját lemezkiadóikat, és stadionokban játszottak szerte a világon.

Laurence Jones Blues az év művésze

Laurence Jones - dalszövegíró, gitáros és énekes, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban az Év Young Blues-művészének nyertese. Van Morrison, James Bay, Jools Holland és Buddy Guy támogatásával.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - A Sony RCA-val aláírt, együtt írta az 1. számot, a "Ne menj" a Wretch 32-vel. Továbbra is kiadja albumát, együttműködik a Naughty Boy és Emeli Sandé szerelmeseivel.

Eddy Thrower alacsonyabb az Atlanti-óceánnál

Eddy Thrower - Drummer az alsó Atlantisznál, 6 UK turné értékesítésével, valamint 2 Top 40 albummal. Zenéjük olyan játékokban szerepel, mint a Tony Hawk és a Guitar Hero.

Program oktatási nyelve:
Angol