Hivatalos Leírás

RÓL RŐL

Diákjaink a Zeneakadémia és Sound akadémia középpontjában állnak, melyet a dedikált oktatók csoportja támogat. Kínálunk speciális zenei előadást és termelési oktatást, előkészítjük Önt a modern zenei iparban elismert zenei képesítéssel.

Az 1994-ben alapított Zeneakadémia zenei oktatást kínál hivatásos zenészek számára 16-19 éves korosztályokig, Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon és Online.

Az Egyesült Királyság művészei uralkodó szerepet töltenek be a globális zenei színtéren, valamint a fesztiválok és az élő zene egyre népszerűbb népszerűségének köszönhetően, ami 4 milliárd fontot hoz az Egyesült Királyság gazdaságába, ez egy izgalmas ipar része. A karrierlehetőségek hatalmas köre van az Ön számára, a dalszerzéstől és a termeléstől egészen a színpadgazdálkodásig és a hangtechnikáig. Forrás: UK Music, Wish You Were Here.

Az AMS ösztöndíjak sikeresen dolgoznak az Egyesült Királyságon belül és a globális zenei iparban, kiemelkedő alumíniumok:

Tristan Evans a Vamps-tól

Tristan Evans - A Virgin EMI dobos aláírta a The Vamps zenekart. Ő is számos dalának producere. Elindították saját lemezkiadóikat, és stadionokban játszottak szerte a világon.

Laurence Jones Blues az év művésze

Laurence Jones - dalszövegíró, gitáros és énekes, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban az Év Young Blues-művészének nyertese. Van Morrison, James Bay, Jools Holland és Buddy Guy támogatásával.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - A Sony RCA-val aláírt, együtt írta az 1. számot, a "Ne menj" a Wretch 32-vel. Továbbra is kiadja albumát, együttműködik a Naughty Boy és Emeli Sandé szerelmeseivel.

Eddy Thrower alacsonyabb az Atlanti-óceánnál

Eddy Thrower - Drummer az alsó Atlantisznál, 6 UK turné értékesítésével, valamint 2 Top 40 albummal. Zenéjük olyan játékokban szerepel, mint a Tony Hawk és a Guitar Hero.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Academy of Music & Sound Online

A diploma harmadik évével egyenértékű, ez az 1 éves kurzus célja, hogy folytassa a zenével kapcsolatos alapítványi diplomát, a HND-t vagy az elismert iparági tapasztalato ... [+]

A diploma harmadik évével egyenértékű, ez az 1 éves kurzus célja, hogy folytassa a zenével kapcsolatos alapítványi diplomát, a HND-t vagy az elismert iparági tapasztalatok tanulmányozását. Érvényesíti a University of Wolverhampton, úgy fejlesztették ki, hogy az tükrözze a fő karrier Pathways az ipar, beleértve a teljesítmény, a termelés és az üzleti.

BA (HONS) PROFESSZIONÁLIS ZENEI ÜZLETTanfolyam részleteiTanfolyamTámogatás, tanácsadás és útmutatás az iparági mentoroktólHálózni és együttműködni zenészekkel és hasonló gondolkodású emberekkelKezdjünk mélyreható ismereteket arról, hogyan működik az üzlet és a zeneSaját zenei termékek kezelése és forgalmazásaBővítse önéletrajzát és portfólióját a valós élmény és a termékek segítségévelBA (Hons) professzionális zenei egységekA PROFESIONÁLIS PROJEKT... [-]
Egyesült Királyság Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Több
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul