Academy of Music & Sound Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓL RŐL

Az AMS online úttörő hivatalos formális HE zenei képesítéseket nyújt, teljes egészében online. Ez azt jelenti, hogy jelentkezhet velünk tanulmányozni anélkül, hogy a földrajzi helyzet korlátozná az ön visszatartását, annak ellenére, hogy a műveletet az Egyesült Királyságból vezetik.

  • Gondolhatja, hogy tanulási tapasztalata szenvedhet azért, ha nem vesz részt a hagyományos főiskolán, de ez messze nem a helyzet.
  • Minden hallgató, aki az AMS Online-on tanul, élvezheti a szemtől szembeni tanítást videohívás útján.
  • Ez egy az egyben elrendezés.
  • Az oktató, a mentor vagy a felettes szó szerint kifejezetten kizárólag Önre összpontosít az Ön heti kapcsolattartási ideje alatt.
  • Hozzájáruljon ehhez a rugalmassághoz az is, hogy tanulmányozhassa azt, amikor csak akar, és ahol csak akar, és van egy igazán rugalmas, kezelhető platformja annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhassa alapítványi diplomája , BA (Hons) top-up vagy MMus kurzusát. .
  • A West London University teljes körűen érvényesítette.

Az AMS ösztöndíjak sikeresen dolgoznak az Egyesült Királyságon belül és a globális zenei iparban, kiemelkedő alumíniumok:

Tristan Evans a Vamps-tól

Tristan Evans - A Virgin EMI dobos aláírta a The Vamps zenekart. Ő is számos dalának producere. Elindították saját lemezkiadóikat, és stadionokban játszottak szerte a világon.

Laurence Jones Blues az év művésze

Laurence Jones - dalszövegíró, gitáros és énekes, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban az Év Young Blues-művészének nyertese. Van Morrison, James Bay, Jools Holland és Buddy Guy támogatásával.

Josh Kumra

Josh Kumra - A Sony RCA-val aláírt, együtt írta az 1. számot, a "Ne menj" a Wretch 32-vel. Továbbra is kiadja albumát, együttműködik a Naughty Boy és Emeli Sandé szerelmeseivel.

Eddy Thrower alacsonyabb az Atlanti-óceánnál

Eddy Thrower - Drummer az alsó Atlantisznál, 6 UK turné értékesítésével, valamint 2 Top 40 albummal. Zenéjük olyan játékokban szerepel, mint a Tony Hawk és a Guitar Hero.

Helyszínek

Edinburgh

Address
1 Grassmarket
Edinburgh
EH1 2HY

Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Exeter

Address
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, Anglia, Egyesült Királyság

Gateshead

Address
191 High St
Gateshead
NE8 1AS

Gateshead, Anglia, Egyesült Királyság

Glasgow

Address
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Southampton

Address
11 High St, Southampton SO14 2DF
Southampton, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket