Hivatalos Leírás

Tanulás egy jövőbeli - az NTA Isny!

Kiváló kapcsolatokat partnercégek az ipar, a személyes figyelmet a magasan képzett oktatók, gyakorlati tanulás kis csoportokban, rövid tanulmányi időszakok, Németországban egyedi tanfolyamok és egy nagy Freizeitgangebot családi környezetben - tanulmány a Fachhochschule NTA Isny ​​kínál számos előnye van.

Az NTA Isny, ha sikeresen nyitott a Bachelor of Science (BSc), a Műszaki főiskolai vagy középiskolai befejeződtek. További felvételi követelményeket nem léteznek. Itt kezdődik meg azonnal a tanulmány az éves félévben indul a téli félévben!

A befejezése a Bachelor of Science (BSc) megnyitja a lehetőséget, hogy egyenlő a sikeres start a STEM területen az egyik 123.000 pont vagy posztgraduális tanulmányok Németországban vagy külföldön venni.

Áttekintés tanfolyamok

Fedezze fel lehetőségeket, és kap tájékoztatást most a mi akkreditált tanfolyamok BSc:

kémia

A Bachelor of Science kémia szakosodott Általános kémia vagy Food Chemistry és környezeti elemzés az NTA Isny ​​megnyitotta széles tevékenységi terület.

Gyógyszerkémiai

A szak BSc Kémiai Az NTA Isny ​​optimálisan igényeire szabott a gyógyszeripar.

fizika Engineering

Alkalmazott és Műszaki Fizikai, mérnöki, elektronika, optika, kémia, számítástechnika és még sok más. minden tanulmányozásával jár BSc Fizika.

számítástechnika

A Bachelor of Science számítástechnika az NTA Isny ​​kiváló alap képzés követ specializáció.

Pályaválasztás egyszerűen!

Az NTA Isny ​​segít hogy a helyes utat a leendő karrierjét! Mivel az egyetemi NTA kínálunk az egyedülálló lehetőséget, hogy felfedezzék a erősségeit és úgy dönt, hogy a megfelelő az Ön szakmai területén a természettudományok és a számítástechnika - akár a kóstoló szakmai gyakorlatot, vagy az előkészítő félévben.

Itt a próba szakmai vagy előkészítő félévet a tudás a természettudományok a matematika, a kémia, a fizika és számítástechnika elmélyítése és kiszélesítése, ezáltal könnyen megtudhatja, hogy Erősségünk. Ez segít pályaválasztását - akár szakmai kollégium képzéssel, a főiskolán diplomát!

Ennek része a kóstoló szakmai is kínálunk tanfolyamokat heti bogy.

A legjobb befektetés a saját a jövőben!

Az NTA Isny ​​kínál számos előnye van a tanulmány - a személyes felügyelete oktatóink a gyakorlati órák a hatékony tanulás kis csoportokban. Ez nyilvánvaló, nem csak a sikeres befejezését a diákok, hanem az a tény, hogy a diákok az NTA Isny ​​van az egyik legrövidebb tanulmányi időszakok in Germany! Tanul a saját, államilag elismert Fachhochschule NTA Isny ​​tehát fenntartható Fektessen be a jövőben.

Program oktatási nyelve:
Német

Az intézmény további kínálata:

BSc

nta Isny

El akar menni a dolgokat pontosan, hogy az alsó és hogy áttörést jelentő technológiák, mint a nanotechnológia és a lézertechnológia, vagy a legújabb szenzortechnológiák a ... [+]

A fizika Engineering Bachelor of Science (BSc)

El akar menni a dolgokat pontosan, hogy az alsó és hogy áttörést jelentő technológiák, mint a nanotechnológia és a lézertechnológia, vagy a legújabb szenzortechnológiák az út mentén? Azt akarjuk, hogy a tetején, amit technikailag lehetséges elérni?

Ezután választhatja most akkreditált diplomát fizika-technika: Mivel amely egyesíti alkalmazott és mérnöki fizika elektrotechnika, elektronika, optika, kémia, számítástechnika és a Műszaki menedzser. És ez az, amit megnyitott nagy kilátások a finommechanikai, optikai, elektronikai, orvosi vagy adatfeldolgozó ipar!

Az akkreditált Bachelor of Science 7 félév, és három részből áll:... [-]

Németország Isny im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
nta Isny

Kémiai vegyületek előállítása és tulajdonságaik fedezze fel az új szintetikus utak fejlesztésére, javítására készítmények anyagok és sok más anyaggal - a Bachelor kémia ... [+]

A Kémia Bachelor of Science (BSc)

Tanulmányok Kémia hangsúlyt Általános kémia vagy Food Chemistry és környezetvédelmi elemzések

gyártás kémiai vegyületek és vizsgálja azok tulajdonságait, új szintetikus utakon, készítmények, anyagok és sok más anyaggal, hogy javítsa - a Bachelor kémia, akkor a laboratóriumok és a vegyipar és gyógyszeripar, az élelmiszeripar és az italgyártás, a minőségbiztosítás és társaságok ellenőrzésének, dolgozik az állami kutatási és tesztelési intézetek felügyeleti hatóság a környezetvédelmi és sok más területen. A tanuló kémia akkor kialakult egy mindenes a tudomány, illetve azok a gyakorlati megközelítés NTA Isny: Mert itt gyakorlatilag folytatni akár az összes kísérletet, és tanulni, így tudom, az összes eszköz, amellyel később a cég munka folyik. ... [-]

Németország Isny im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
nta Isny

Váltania tudni a virtuális világok és azt, ami mögötte? Az álmom az, hogy dolgozzon ki egy robot vagy adatbázis-kezelő rendszerek, szoftverfejlesztés és internetes techno ... [+]

A számítástechnika Bachelor of Science (BSc)

Váltania tudni a virtuális világok és azt, ami mögötte? Az álmom az, hogy dolgozzon ki egy robot vagy adatbázis-kezelő rendszerek, szoftverfejlesztés és internetes technológiák továbbra is előre? Azt szeretnénk, hogy a kulisszák mögé, és megtanulják az alapokat a számítástechnika? Akkor jöttem, hogy a NTA Isny ​​im számítástechnika egy Bachelor of Science jobb!

A virtuális világban folyamatosan növekszik, és hatalmas a szakmunkások iránti kereslet a high-tech területén, a további bejelentés know-how és a szenvedély a fejlődést. Ezért számítógépes tudósok az informatikai ipar és azon túl nagyon keresettek szakemberek.... [-]

Németország Isny im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie