nta Isny

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulás egy jövőbeli - az NTA Isny!

Kiváló kapcsolatokat partnercégek az ipar, a személyes figyelmet a magasan képzett oktatók, gyakorlati tanulás kis csoportokban, rövid tanulmányi időszakok, Németországban egyedi tanfolyamok és egy nagy Freizeitgangebot családi környezetben - tanulmány a Fachhochschule NTA Isny ​​kínál számos előnye van.

Az NTA Isny, ha sikeresen nyitott a Bachelor of Science (BSc), a Műszaki főiskolai vagy középiskolai befejeződtek. További felvételi követelményeket nem léteznek. Itt kezdődik meg azonnal a tanulmány az éves félévben indul a téli félévben!

A befejezése a Bachelor of Science (BSc) megnyitja a lehetőséget, hogy egyenlő a sikeres start a STEM területen az egyik 123.000 pont vagy posztgraduális tanulmányok Németországban vagy külföldön venni.

Áttekintés tanfolyamok

Fedezze fel lehetőségeket, és kap tájékoztatást most a mi akkreditált tanfolyamok BSc:

kémia

A Bachelor of Science kémia szakosodott Általános kémia vagy Food Chemistry és környezeti elemzés az NTA Isny ​​megnyitotta széles tevékenységi terület.

Gyógyszerkémiai

A szak BSc Kémiai Az NTA Isny ​​optimálisan igényeire szabott a gyógyszeripar.

fizika Engineering

Alkalmazott és Műszaki Fizikai, mérnöki, elektronika, optika, kémia, számítástechnika és még sok más. minden tanulmányozásával jár BSc Fizika.

számítástechnika

A Bachelor of Science számítástechnika az NTA Isny ​​kiváló alap képzés követ specializáció.

Pályaválasztás egyszerűen!

Az NTA Isny ​​segít hogy a helyes utat a leendő karrierjét! Mivel az egyetemi NTA kínálunk az egyedülálló lehetőséget, hogy felfedezzék a erősségeit és úgy dönt, hogy a megfelelő az Ön szakmai területén a természettudományok és a számítástechnika - akár a kóstoló szakmai gyakorlatot, vagy az előkészítő félévben.

Itt a próba szakmai vagy előkészítő félévet a tudás a természettudományok a matematika, a kémia, a fizika és számítástechnika elmélyítése és kiszélesítése, ezáltal könnyen megtudhatja, hogy Erősségünk. Ez segít pályaválasztását - akár szakmai kollégium képzéssel, a főiskolán diplomát!

Ennek része a kóstoló szakmai is kínálunk tanfolyamokat heti bogy.

A legjobb befektetés a saját a jövőben!

Az NTA Isny ​​kínál számos előnye van a tanulmány - a személyes felügyelete oktatóink a gyakorlati órák a hatékony tanulás kis csoportokban. Ez nyilvánvaló, nem csak a sikeres befejezését a diákok, hanem az a tény, hogy a diákok az NTA Isny ​​van az egyik legrövidebb tanulmányi időszakok in Germany! Tanul a saját, államilag elismert Fachhochschule NTA Isny ​​tehát fenntartható Fektessen be a jövőben.

Helyszínek

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Németország
Telefonszám
+49 7562 97070