hwtk University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Business, Technology and Culture egy magán, államilag elismert és akkreditált a Science egyetemi berlini székhelyű és egy másik vizsgálatban Baden-Baden. Miután a létesítmény 2011-ben, a tanulmány működő 1. adtunk 2012. októberében. Mint leányvállalata F + U-csoport, a HTWK a több mint harminc éves tapasztalattal a híres német oktatás Konzernes előnyöket.

kutatás

A HTWK meglátja kutatási érdekeit az alkalmazott és természetesen kapcsolatos kutatások területén az üzleti, technológiai és kulturális tanulmányok. A kutatás célja az, hogy új tudás megszerzése és elhelyezése a felkínált szakok és átadása az új kutatási módszerek használatára a hallgatók.

kiadványok

A HTWK vitairat sorozatban eredmények a folyamatban lévő kutatási egyetem tagjai HTWK kell bevezetni, mivel 2015-ig. A HTWK Műhelytanulmányok is megjelennek cikkek szakfolyóiratokban, mint hozzájárulást antológiában vagy monográfiák. Céljuk a tudósok / kutatók és a diákok, hanem a hazai és nemzetközi szinten érdekelt a gazdaság, a társadalom, a politika és a kultúra és a célja, hogy ösztönözzék az embereket, hogy újra felélessze a szakmai diskurzus és a folytatáshoz.

Helyszínek

Berlin

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berlin, Berlin, Németország

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Németország