Hivatalos Leírás

A School of Business, Technology and Culture egy magán, államilag elismert és akkreditált a Science egyetemi berlini székhelyű és egy másik vizsgálatban Baden-Baden. Miután a létesítmény 2011-ben, a tanulmány működő 1. adtunk 2012. októberében. Mint leányvállalata F + U-csoport, a HTWK a több mint harminc éves tapasztalattal a híres német oktatás Konzernes előnyöket.

kutatás

A HTWK meglátja kutatási érdekeit az alkalmazott és természetesen kapcsolatos kutatások területén az üzleti, technológiai és kulturális tanulmányok. A kutatás célja az, hogy új tudás megszerzése és elhelyezése a felkínált szakok és átadása az új kutatási módszerek használatára a hallgatók.

kiadványok

A HTWK vitairat sorozatban eredmények a folyamatban lévő kutatási egyetem tagjai HTWK kell bevezetni, mivel 2015-ig. A HTWK Műhelytanulmányok is megjelennek cikkek szakfolyóiratokban, mint hozzájárulást antológiában vagy monográfiák. Céljuk a tudósok / kutatók és a diákok, hanem a hazai és nemzetközi szinten érdekelt a gazdaság, a társadalom, a politika és a kultúra és a célja, hogy ösztönözzék az embereket, hogy újra felélessze a szakmai diskurzus és a folytatáshoz.

Program oktatási nyelve:
  • Német

Az intézmény további kínálata:


hwtk University of Applied Sciences

Felismertétek, hogy a modern vállalatok egyre inkább nemzetközi kapcsolatban vannak, és interkulturálisan kell cselekedniük? Ön is érdekelt egy nemzetközi dimenzióval ren ... [+]

A programhoz

Felismertétek, hogy a modern vállalatok egyre inkább nemzetközi kapcsolatban vannak, és interkulturálisan kell cselekedniük? Ön is érdekelt egy nemzetközi dimenzióval rendelkező globális munkakörnyezetben? Ezután a "Nemzetközi Menedzsment" Bachelor program felkészíti Önt a nemzetközileg működő vállalatok munkájára egy pszichológiai, szociológiai, interkulturális és nyelvi oktatáson keresztül. A 6 félévben , amelyek féléves külföldön is szerepelnek, akár a teljes munkaidős tanulási modellben, a kettős tanulmányi modellben vagy a távoktatásban tanulhat, és gyakorlati tanítással nyeri meg kiváló karrier- és fizetési kilátásait. A berlini nemzetközi campuson kívül lehetőség nyílik arra, hogy több idegen nyelvet és félévben tanuljanak külföldön, a program holisztikus nemzetközi irányultságát kerekítik. A külföldi szemesztert nemzetközi partnereink egyikében, például New Yorkban vagy az Erasmus keretében lehet befejezni, és a havi tandíj tartalmazza.... [-]

Németország Berlin Baden-Baden
Április 2020
Angol,Német
Nappali
Részidős oktatás
6 - 9 félévek
Campus
On-line
Bővebben magyarul