dBs Film Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyik kedvenc kérdéseket feltenni, az új film a diákok az, hogyan csináltad az első film? Ahogy múlnak az évek, a választ még több meglepő. Filmkészítés egyre megközelíthető a találmányok kiváló minőségű kamerás telefonok és mások. Ez azt jelenti, a piaci verseny is élesebb, mint valaha. Tehát, ha figyelembe vesszük a lehetőségeket filmes iskola ez fontos megkérdezni, hogy hogyan fog az élményt ad előnyt?

Ha leírjuk a létesítmények, közösségi, a minőségi oktatás, kompromisszummentes támogatás, és helyét, adunk egy képet, hogy miért dB Berlin "nem közönséges iskola". Tart mindezeket az elemeket, hogy létrehozzuk a mottója szenvedély folyamatban. Ez azt jelenti, nem csak ott van intenzív öröm mindenben, amit teszünk együtt, de azt is, hogy együtt fogjuk bemutatni, hogyan szenvedély a siker kulcsa.

Áttekintés

Az újonnan felújított state-of-the-Művészeti létesítmények itt Berlinben csak néhány éves. De építünk örökségét intézményünk, amely már működik 1999 óta az Egyesült Királyságban. 2013-ban nyitottuk dB Berlin hogy diákjaink hozzáférést a sokszínű és létrehozott művészeti élet itt található. Otthon a Berlinale, a European Film Market, ez az esemény egy must-vegyenek részt mindazok számára, akik rendelkeznek relevanciával az iparban.

Az órák kerül sor a célra épített terek a fő oktatási központ a nyüzsgő Friedrichshain kerületben. Kísérő utasítást iparág tapasztalt oktatók vendége lesz előadás esemény, hogy még több expozíciót, ami napjainkban történik, és hogy a jövőben fog kinézni. Ez gyakorlati betekintést kínál egy átfogó betekintést nem csak a technikai felkészültség, de igazi ipari gyakorlat.

Ha keres egy átfogó bevezetés a filmkészítés, mi egyéves diploma program tökéletes. Ez is szintén egy fantasztikus módja annak, hogy újra fokozza a küldetése, mint egy művész, újra élesíteni a készségek vizuális narratív és töltsön egy izgalmas év külföldön. Akkor is létrehozhat egy lenyűgöző showreel 30 film!

Ha keres egy nagy értékű akkreditált mértékben, úgy a (Hons) Bachelor amely adják át a University of St. Mark & ​​St John az Egyesült Királyságban. Ez a 3 éves program azok számára, akik szeretnének merülni mélyen fogalmak, elméleti, műszaki szakértelem és gyakorlat.

Tudj meg többet

Kíváncsi rá, mi beszélünk? Iratkozzon fel az egyik Open Days honlapunkon (dbsfilm.net), és jön elénk személyesen.

Nincs mentség, hogy jöjjön Berlin most? Tudjon meg többet arról, hogy milyen lehetőségek akkor lehetett volna DBS Film Berlin feltárásával profilját itt Bachelor tanulmányok. Vagy érhetünk el ma hozzánk küldött nekünk egy e-mailt: admissions@dbsfilm.net Bízunk benne, hogy a tárgyaláson meg!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Film Fokú BA (Hons)

Campus Nappali 3 év September 2017 Németország Berlin

Ismerje meg a gyakorlati és elméleti alapjait meg kell válnia egy jól lekerekített filmrendező, kombinálva egy jó darab a tapasztalat óráig, amelyek annyira fontos, hogy egyre szakértő. A megoldás kulcsa a mi alkalmazott modulok az üzleti filmkészítés, az épület a márka, mint egy filmes, finanszírozás, multi-platform forgalmazás, közönség épület, és hasznosítása a hatalom a szociális média promóció. [+]

Áttekintés Ismerje meg a gyakorlati és elméleti alapjait meg kell válnia egy jól lekerekített filmrendező, kombinálva egy jó darab a tapasztalat óráig, amelyek annyira fontos, hogy egyre szakértő. A megoldás kulcsa a mi alkalmazott modulok az üzleti filmkészítés, az épület a márka, mint egy filmes, finanszírozás, multi-platform forgalmazás, közönség épület, és hasznosítása a hatalom a szociális média promóció. A fokozat célja, hogy készítsen neked, ha az ipar megy, ahol nem volt. Időbe fog telni, mélyreható be az egyes kulcsfontosságú területeken, és valóban összpontosítani megtalálni a saját kreatív hangja, mint egy vizuális mesemondó. Hands-on és gyakorlati, az idő is adott, hogy valóban csiszolni egyes gyártási, azzal az elvárással, akkor fejezze be tanulmányait a fesztivál kész kisfilmet. Majd hogy lépést tett afelé, hogy mester mesélő mély megértése a fény, az összetétel, a mozgás és a mise-en-scene. Bontani a történetet, és fedezze fel a hatalom mozgóképek, hogy vegyenek részt, és keverjük érzelmek a nézőt, és menj alapos a művészet és a mechanika rögzítésére és szerkesztésére hang és merüljön el a pontosság és a hatalom utómunka. Felhívjuk figyelmét, hogy ha megteszi ezt az utat, akkor soha nem lehet tudni, hogy csak dőljön hátra, és élvezze az mozizás soha többé ... A tanfolyam időtartama: 3 év Kurzus kezdő időpontja: szeptember 2017 Időtartamra: szeptember 2017 - május 2020 Tandíjak: -tól 825 € havonta Belépési követelmények FOKOZAT Tanulmányi követelmények Ha 18 éves és idősebb, és elérni az alábbi lehetőségek közül, vagy ezekkel egyenértékű, akkor pályázhatnak bármelyik diplomát adó képzések: Egy szint, érettségi, nemzetközi érettségi, Abitur, Btec Nemzeti... [-]

Videók

dBs Film: For the daring

dBs Students: Silvia

dBs Students: Michael

Kapcsolat

dBs Music Berlin

Cím Gubener Straße 47
Berlin 10243, Germany
Honlap http://www.dbsmusic.net/
Telefon +49 30 29009052