Hivatalos Leírás

WINGS International

Szakmai tanulmányok

Köszönjük, hogy érdeklődik a részidős és továbbképzési programok Wismar University of Applied Sciences (Németország). Wismar University egy fejlett és innovatív oktatási és kutatási intézmény, több mint 100 éves tudományos kiválóság. Ez egy nemzetközi egyetem, amely a gyakorlat és üzleti célú, több mint 8500 diák tanul két on-campus és az online vagy részmunkaidőben.

SZÁRNYAK - Wismar Nemzetközi Érettségi szolgáltatások Cég 2004-ben alakult - extra-szakmai online és részmunkaidős programok, valamint a hitelesített továbbképzésben dolgozó szakemberek számára. Tárgya területek közé tartozik az üzleti, technológiai és design egy State College továbbtanulási tanúsítványt. A mintegy 4500 részmunkaidős diákok és 650 további oktatásban résztvevők tíz helyszínen szerte az országban, valamint Berlin és München, szárny egyik vezető állami távoktatási szolgáltatók Németországban. Szárnyak most is kínál a nemzetközi részidős szakemberek számára a tanulmányi központok Fokvárosban, Bangkok, Szingapúr és Surabaya.

Miatt több kapcsolatok Európában, a balti régió, Amerika, Latin-Amerika, Ázsia és különösen Délkelet-Ázsiában, a különböző kultúrák jellemzőket lehet jellegzetesen megtalálható a kutatási és az oktatási módszerek. Jelenleg a diákok a világ minden tájáról részt a részidős szakemberek számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.