University of Applied Sciences Europe - English Programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyetemről

Mi különleges számunkra

Az Iparművészeti Egyetem Európa - Iserlohn, Berlin, Hamburg oktatja a holnap tervezőit és döntéshozóit az alábbi területeken:

 • Üzleti,
 • Pszichológia,
 • Média és kommunikáció,
 • Sportmenedzsment,
 • Művészet és dizájn.

Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyeteme a Global University Systems része. Az egyetem elősegíti a készségek és az interdiszciplináris tanítási formák jövőorientált fejlesztését a tényleges gyakorlattal összhangban és a legmagasabb nemzetközi normák szerint Iserlohnban, Berlinben és Hamburgban.

A kreatív, a vállalkozói és a digitális gondolkodás, valamint a nemzetközi perspektíva kölcsönhatása révén a különböző tanulmányi területek kölcsönösen gazdagítják egymást, és új megközelítéseket kínálnak a tanítás és a kutatás területén, a Job Market 4.0 követelményeinek megfelelően.

A BiTS-t 2000-ben alapították önálló egyetemen. Ma az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemének tagja, és fiatal üzleti tehetségek, oktatók, vállalkozók és cégek találkozóhelye világszerte. Itt olyan környezetet biztosítunk, amelyben a diákokat és a tanárokat arra ösztönzik, hogy új ötleteket dolgozzanak ki és felfedezzék a teljes vállalkozói potenciált.

Állítson alapot egy izgalmas karrierre egy jövőorientált, akkreditált főiskolai és mesterképzéssel Berlinben, Hamburgban vagy Iserlohnban (Észak-Rajna-Vesztfália).

Egyedi nemzetközi hálózat

Tedd a világot az egyetemen! Az Európai Alkalmazott Tudományok Egyetemen globális hálózaton tanul. Arra ösztönözzük Önt, hogy tanulmányozza a dolgokat, legyen az új tapasztalat ihlette, és bővítse személyes és szakmai látókörét. Önnek a következő előnyei lesznek:

 • Integrált szemeszter külföldön egy híres egyetemi egyetemen
 • Nemzetközi és sikeres kar
 • Globális előadások és határokon átnyúló gyakorlati projektek innovatív oktatási módszerekkel
 • Interkulturális csere - gyakorlatilag és egy egyetemen - több mint 100 nemzet képviseltette magát az egyetemen
Egyéni fejlődés és interdiszciplináris tanulás

Az Európai Alkalmazott Tudományegyetem olyan egyetemi környezetet kínál Önnek, amelyben a legjobb nemzetközi színvonalon tanít, anélkül, hogy elveszítené az egyéniségét.

A jövőbe való átállás, a kihívásokkal teli és célzott megoldások egyre inkább különböző perspektívák, új technológiák, kreativitás és kutatási alapú módszerek beépítését igénylik. A személyes fejlődés és a korai pályaorientáció érdekében kezdetektől gyakorlatilag és interdiszciplinárisan dolgozol, és a témák széles választékával ösztönözzük a határokon túl gondolkodni. Az Alkalmazott Tudományok Egyeteménél lehetősége van arra, hogy vegyen részt az interciszciplináris hallgatói kezdeményezésekben, hogy professzionális profilját polírozza, és vonzóvá tegye magát a munkaerőpiacon.

Kiegészítő tanúsítvány és elkötelezettség a tanulmányok mellett

Ezenkívül az egyéni karakterek fejlesztése is számít: A diákokat arra ösztönzik, hogy saját kezdeményezésükre projekteket valósítsanak meg a hallgatói kezdeményezésekben és folytassák a tanórán kívüli tevékenységeket . Egyedülálló kiegészítő tanúsítványt kapsz, melyet az alapkészségek fejlesztésének listáján talál. Ezeket a díjazottak egy több mint 5000 partner és több mint 20.000 hallgató, oktató, alkalmazott és alumínium megbízott tanulmányában azonosították. Ez egy további lehetőség a diákoknak és a diplomásoknak, hogy szerezzenek előnyt más munkakeresőkkel szemben.

Továbbá, tanulmányai során csatlakozhat a sok tanulói üdülőhelyhez, és fejlesztheti készségeit a tanterven kívül. Néhány példa:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon folyó
Maximális gyakorlatiasság

Igazi szakmai tapasztalat az első naptól: Az Európai Alkalmazott Tudományegyetemen lehetősége van arra, hogy tesztelje, mit tanult közvetlenül az osztály után, és betekintést nyerjen az ágazat mindennapi munkájába tanulmányai során. Minden program tartalmát és ütemezését úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegye az elmélet közvetlen alkalmazását a gyakorlatban.

Többek között az UE gyakorlatorientált programjai:

 • A tantárgyak kiemelkedő szakemberei, akik szakmailag aktívak az üzleti életben .
 • Integrált szakmai gyakorlatok, amelyeket például számos partnervállalatunkban teljesíthet.
 • Együttműködési projektek vezető üzleti óriásokkal, mint például az SAP.
Tanulj meg egy innovatív környezetben dolgozó szakemberekkel

A sikeres üzletemberek nemcsak kiváló üzleti szakemberek, hanem más vezetői képességekkel is rendelkeznek. Szeretnénk, ha tanulmányai során ezt a szívbe venné, és ebből a célból hozza össze az embereket, akik ismerik a legjobban.

Kis osztályok és szemináriumcsoportok garantálásával egy teljesen egyedülálló tanulmányi környezetet hozunk létre, ahol intenzíven és egyénileg fejlődhet. Tanulmányi projektjeiben, valamint speciális puha készség-szemináriumokban megismerkedhetünk az alapvető képességekkel, mint például a csapatmenedzsment, az önszerveződés és a stratégiai tervezés, készségprofilunk teljesítése és a vállalkozói gondolkodás megteremtése.

Legyen részese a csapatunknak, és változtassunk - világszerte.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Programok az üzleti karunkon

Különböző programokat kínálunk, mint például:

 • Bachelor fokozatok
 • Kettős alapképzés
 • Számos mesterfokozat

Ezen programok közül néhányat angolul kínálnak.

Válasszon a három hely közül

Az Iparművészeti Egyetem Európában három helyen található a Berlin, Hamburg és Iserlohn kreatív központjai.

 • Berlin - Vállalkozói központ, trendvonal, életmód tőke, ötlet inkubátor - kevés várost dicsérnek világszerte sokszínűségükért, mint a német főváros. A berlini Campus-on a Potsdamer Platz gazdasági hotspot közelében tanul.
 • Hamburg - Az 1. számú médiavárosban Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook és mások mellett! A Campus Hamburg közel van az alternatív szomszédsági jelenetekhez, valamint az előkelő városközponthoz.
 • Iserlohn - Észak-Rajna-Vesztfáliában a Seilersee által kínált Campus Iserlohn, amely gazdag hagyományokkal és a harmadik legszebb egyetemmel Németországban, az Unicum magazin által készített felmérés szerint. Az Észak-Rajna-Vesztfália - Dortmund és Köln - ipari központjai innen könnyen elérhetők.
Modern berendezések

Olyan programot kínálunk, ahol megismerkedhet a későbbiekben használt eszközökkel. Így az egyetemtől függően rendelkezésre állnak a mac medencéktől a fotóstúdiókig és a szitanyomó műhelyekig terjedő létesítmények.

Projektjeihez mindenkor kölcsönözhet laptopokat, kamerákat és egyéb tartozékokat.

Vizsgált és akkreditált állam

Alkalmazott Tudományok Egyeteme Európát Észak-Rajna-Vesztfália és a Német Tudományos és Humanitárius Tanács is elismeri és akkreditálja mind az állam, mind pedig intézményként, és ez 10 évig, a leghosszabb időtartamú egyetemek egyike, Németország. Minden programunkat akkreditálta a FIBAA, az egyik legjelentősebb európai és nemzetközi orientált ügynökség az akadémiai oktatás minőségbiztosítására és fejlesztésére.

A pályafutása az érettségi után

Az Alkalmazott Tudományegyetem Bachelor fokozata az optimális alapja a sikeres szakmai jövőnek - legyen az üzleti, média, sport, informatika és technológia, foglalkoztatás, menedzser vagy vállalkozó.

Mesterképzéseink további lehetőséget biztosítanak arra, hogy professzionálisan létrehozhassák magad, építsenek személyes ismereteinkre, és lépjenek a következő szintre karrierjében. Nemzetközi Karrierközpontunk a vállalati és alumínium hálózatunk kapcsolatait használja fel arra, hogy személyesen támogassuk Önt az egyéni szállítói útvonal tervezésében és az alkalmazás fázisában.

Legyen az Alkalmazott Tudományok Egyeteme Európa karrierjének lépcsőfokává, és tegyen valami nagy mozgást!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

A látomásunk

Az Európai Alkalmazott Tudományegyetemen elkötelezettek vagyunk arra, hogy a diplomásoknak tartós és sikeres tanulmányokat és képzést nyújtsunk a digitális korban. Állami akkreditált magánjellegű egyetemként támogatjuk különösen a független vállalkozói-kreatív gondolkodást és cselekvést. A rugalmas pedagógiai programokban modern pedagógiai fogalmak révén biztosítjuk a releváns szakember-, döntéshozatali és szociális készségeket. Kozmopolita, európai egyetemként mind helyi, mind globális perspektívát fejlesztünk, és aktívan támogatjuk diákjaink nemzetközi mobilitását.

Tiszteletteljes interperszonális kapcsolatokat folytatunk, amelyek motiválják diákjainkat és munkavállalóinkat az egyetem alakításában és továbbfejlesztésében. Minden egyes egyetemen személyre szabott légkört teremtenünk, egyedileg foglalkozva és aktívan kísérve diákjaink egyedi erősségeit, élethelyzeteit és fejlődési útjait.

Az elméleti követelmények és a gyakorlati megvalósítás következetes kombinációja elősegíti a szakmai kíváncsiságot, és az egyedi profil kialakításában iránymutatást nyújt. Ebből a célból a párbeszéd-orientált, interaktív pedagógiai fogalmakat kis csoportokban tekintjük az eredményorientált kompetenciák megszerzésének optimális módjának. Emellett a különböző osztályok interdiszciplináris együttműködése jelentős hozzáadott értéket biztosít a diákoknak.

Ezeket a célokat egy olyan professzor végzi és teljesíti, amely önmagában tudományosan és gyakorlatilag aktív, és teljes mértékben ismeri a szakterületének jelenlegi kihívásait. Oktatási küldetésünket egyenlő felelősséggel hajtjuk végre mind az általunk követelt szakmai és társadalmi követelmények felé. Végső soron egyetemünk meghívó platformként látja el a tudást és a kutatást a folyamatban, amely a diákjainkat független, reflektív és felelős személyiségekké alakítja.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Céljaink

A legfontosabb célunk a siker. Ott vagyunk, hogy meggyőződjünk arról, hogy Ön ideális felkészültséggel rendelkezik a szakmai pályafutásának elindításához és a saját útjához. Ezt szem előtt tartva oktatjuk diákjainkat, hogy fiatal vállalkozók legyenek vállalkozó szellemmel és megközelítéssel.

Hogyan tanítják a tudást és a készségeket

A sikeres karrier megteremtéséhez ma már szükség van egy kombinációra. A szabad gazdaságban a vezetői karrier alapja az anyagi tudás és a szociális készségek, a vezetői know-how és a nemzetközi szintű bizalom. Napjainkban a jó elméleti oktatással rendelkező vállalkozói fiatal vezetők, akik tanulmányaik során mind hazai, mind külföldi gyakorlati tapasztalatot szereztek, minden üzleti területen megtalálhatóak. Felkészítjük Önt a követelmények teljesítésére.

Az eredmények magukért beszélnek: Az Európai Alkalmazott Tudományegyetem diplomái nagyon gyorsan munkába állnak.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Amit ajánlunk

Az előadóteremen kívül az Európai Alkalmazott Tudományegyetem különböző hallgatói kezdeményezései értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Várjuk és bátorítjuk Önt, hogy vegyen részt ezekben a tevékenységekben. Ezek azt mutatják, hogy a diákok mennyire motiváltak, és hangsúlyozzák az egyetem gyakorlati megközelítését. A kezdeményezések ugyanolyan sokszínűek, mint a tanfolyamok.

Ambiciózus célok meghatározása, folytatása és elérése

Valószínűleg a legismertebb kezdeményezés a „Campus Symposium”. A híres figurák, mint Bill Clinton, Kofi Annan és Gerhard Schröder a múltban elfogadták a meghívást, hogy beszéljenek ebben a nemzetközileg elismert gazdasági konferencián. Ezt a rendezvényt kizárólag a diákok szervezik - a vendégektől, a vendéglátástól és a jegyvásárlástól a PR-ig, a szponzor és a beszélő közötti kapcsolattartásig. Más kezdeményezések például a cégek tanácsadásával foglalkoznak az üzleti problémák megoldása, a TV vagy rádióműsor független gyártása, illetve a társadalmi projektek terén. Mindazonáltal részt vesz az Európai Alkalmazott Tudományegyetemen, értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezhet.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Helyszínek

Programok

Az intézmény további kínálata: