University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hallgatóink értékelik a kellemes légkört és a személyes interakciót. A tanfolyamok képzési tartalma a munkaerőpiac szempontjából releváns jövőbeli területeken alapul. Majdnem 1200 hallgatóval a Rottenburg Alkalmazott Tudományegyetem egy kicsi, de jövőorientált egyetem, amelynek alapvető erdészeti profilja van.

Tanulmányai során az egyetem ágazatközi megoldásokat dolgoz ki az erdőgazdálkodás, a faanyaggazdálkodás, a természet- és környezetvédelem, a tájtervezés, a vízgazdálkodás, a fenntartható regionális gazdálkodás és a megújuló energiák területén. A hangsúly az (erdei) biomassza anyagi és energetikai felhasználására, a szűkös vízkészlet felhasználására és a nemzetközi fejlesztési együttműködésre irányul.

Minden kurzus célja ismeretek és készségek átadása a természeti erőforrások felelősségteljes és fenntartható felhasználása érdekében. A jövőorientált oktatási ajánlatért a HFR számos díjat kapott az UNESCO-tól, és megnyerte a Stifterverband der Deutschen Wissenschaft "Profil és együttműködés - kiválósági stratégiák kis- és közepes méretű egyetemeknek" című egyetemi versenyét.

Helyszínek

Rottenburg

Address
Schadenweilerhof,1
72108 Rottenburg, Baden-Württemberg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket