University of Applied Sciences Aschaffenburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Aschaffenburg

A University of Aschaffenburg jellemzi gazdaság kapcsolódó, többnyire interdiszciplináris és innovatív tanfolyamok. A tanulmányi területek gazdasági, illetve jogi és műszaki tudományok, a University jelenleg kínál tíz bachelor és öt egymást követő mester szakok, amelyek közül az egyik célja berufsbelgeitend on.

Szoros együttműködésben számos társas vállalkozások külföldi egyetemek garantálják a diákok, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek, ami szükséges a sikeres munka egyre inkább globális munkahelyen.

A minőségi egyetemi képzés az Akadémián van húzva az akkreditált tanulmányi programok és a legjobb helyeken megfelelő egyetemi rangsorban. Jelenlegi ismereteink párosulva kulcsfontosságú készségek lehetnek a diplomások az egyetem Aschaffenburg vált keresett szakemberek és vezetők.

modell

A University of Aschaffenburg egy University of Applied Sciences. A menedzsment és a tagok az egyetemi - tanár (fogadó) s, munkavállaló (k) és a diákok - alapul, a következő értékek és célok:

A diákok a központban

Azt hogy a diákok a tevékenységünk középpontjába és látni azt a mi feladatunk, hogy lehetővé teszi számukra, hogy legyen egy sikeres karrier.

kiváló tanári

Van valósul tanulmány olyan csomagot, amely igazodik a követelményeknek a munkaerő-piaci és a jövőbeli társadalmi kihívásokra. Jellemzője, hogy:

szolgáltatás-orientáltság gyakorlati Motiváció a tanárok Nemzetköziség

Kutatási és fejlesztési szakértői

Az egyetem működik gyakorlat- és alkalmazás-orientált kutatás. Együttműködések a vállalatok és intézmények vezet következetes ismeretek átadását az egyetemek és az ipar.

Egyenlőség és a családi barát

Mi nők közötti egyenlőség előmozdítása, valamint a férfiak és hozzon létre gyermek- és családbarát tanulmány és munkakörülmények.

Bízva együttműködés és nyílt párbeszéd

Az alapelvek a jó együttélés és tiszteletteljes bánásmód tiszteletben tartása mellett. Döntési folyamatok átláthatóak, az érvek és érdekek vezetnek döntéseket, amelyek által meghatározott nyílt kommunikációs felek közötti.

Fok: alap- és mesterképzés

A University of Aschaffenburg kínál csak bachelor és master szakok. Minden egyetemi programok szakmai képesítést, és egy szokásos időtartama 7 félév. Itt egy szemeszter lesz kötődést végre szakmai gyakorlat egy cég. Miután 7 félév, Bachelor of Arts, Bachelor of Law vagy Bachelor of Engineering kapnak függően persze. Attól függően, hogy az alkalmasság és a kamat a mester fokozatot is szerzett további 3 félév.

Előnyei a bachelor-master rendszer

A kétlépcsős rendszer a következő előnyöket nyújtja:

A Bachelor képes foglalkozás

A Bachelor program vezet szokásos időtartama 7 félév, az első szakmai egyetemi diplomával. Tanulmány cél megszerzése alapvető ismeretek és készségek gyorsabb karrier és célzott foglalkoztathatóságot. Bachelor fok lehet az alkalmazás-orientált kutatás egészíti ki a mester fokozatot vagy.

A mester mélyíti a tudományos képzés

A mester program, ami a szokásos három szemesztert egy kutatási vagy alkalmazott másodfokú. Ez megköveteli a befejezése az első egyetemi diploma. A képesítési követelmények részletesen határozza meg az egyetemen. Kutatásunk a nagyítás, specializáció vagy kiszélesítése -és a legutóbbi vizsgálatok szerint, ha szükséges, a szakmai gyakorlat - megszerzett ismeretek és készségek. Mesterképzésben egyetemi alkalmazott tudományok hozzáférést biztosít magasabb közszolgálati, amikor a program akkreditált. Mesterdiplomát jogosítja elv a doktori tanulmányok egy egyetemen. Szakmai Mester célzó programok leendő vevők szakmai élet első fokú ( "egész életen át tartó tanulás").
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Elektromos és Informatikai

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Aschaffenburg + 1 további

Az elektronikus és az információs technológia hatással van szinte minden területén a mindennapi élet. Enélkül nem csak a természetes számítógép használatát, televíziók, táblagépet vagy okostelefont elképzelhetetlenek lennének. Ők is megtalálhatók az egyre összetettebb járművek ismét játszik az helyváltoztatás sínen, [+]

Az elektronikus és az információs technológia hatással van szinte minden területén a mindennapi élet. Enélkül nem csak a természetes számítógép használatát, televíziók, táblagépet vagy okostelefont elképzelhetetlenek lennének. Ők is megtalálhatók az egyre összetettebb járművek ismét játszik az helyváltoztatás sínen, a víz és a levegő egyre nagyobb szerepet, és elengedhetetlen az ipari termelés tőke és a fogyasztási cikkek mindenféle. A tanulmány az elektrotechnika és az információs technológia ismeretek, készségek és kompetencia tenni, és megérteni, elektronikus rendszerek és az Ön számára a legjobb kilátásokat a munkaerőpiacon. Alapadatok Végzettség: Bachelor of Engineering Következő Végzettség: Master of Engineering Terjedelem: 210 ECTS 7 félév, köztük hat félév, és a gyakorlati félév Megkezdése vizsgálatok: Éves október A jelentkezés határideje május 2-ig minden év július 15 Elektronikai és Informatikai Egyetem Aschaffenburg Szükséges ismeretek és kulcsfontosságú képesítések foglalkozás a nagy technológiai területeken a jövő Szaktudással területén az elektronika és az informatika, valamint az egyes specializáció Education Kar Kutatási Erős lehetővé gyakorlati munka az élvonalbeli technológia ultramodern laboratóriumokban Vonzó cégek a térségben kiváló lehetőséget gyakorlat Nemzetközi orientáció: Double Degree finn partner egyetemek a lehető Speciális jártasság az egyetem Master Elektromos és információs technika Rendszeres első helyen a hivatalos összehasonlíthatja a CHE rangsor TIME Tanulmány kombinálva gyakorlat (főiskolai duális) lehetséges Kutatás céljai és a tanulási eredmények A tanulmány az elektrotechnika és az információs technológia lehetővé teszi széleskörű ismeretek, készségek és kompetenciák foglalkozás a legfontosabb és leginkább fenntartható technológiai területeken: energetikai tervezés, autóipari, robotika, automatizálás, mikrorendszerek technológia, optikai technológiák, valamint az információs és kommunikációs technológia. A diplomás (in) Ezért jártas technikai... [-]

BBA

Bachelor Betriebswirtschaft

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország Aschaffenburg München + 1 további

A professzionális alkalmazás és fejlesztési lehetőségei a Bachelor jellemzi kivételes iparágak és funkciók mérsékelt sokféleség. A cél a tanulmányi program in Business, hogy oktassák az üzleti vezetők, akik alkalmazzák módszerek gyakorlati problémák megoldására, hogy dolgoztak ki az idők alapján tudományos eredmények az összes gazdasági és igazgatási funkcionális területeken. [+]

A professzionális alkalmazás és fejlesztési lehetőségei a Bachelor jellemzi kivételes iparágak és funkciók mérsékelt sokféleség. A cél a tanulmányi program in Business, hogy oktassák az üzleti vezetők, akik alkalmazzák módszerek gyakorlati problémák megoldására, hogy dolgoztak ki az idők alapján tudományos eredmények az összes gazdasági és igazgatási funkcionális területeken. Pályakezdő képesnek kell lennie arra, hogy az irányítás különböző üzleti területek és a vezető beosztásokba után megfelelő képzési időszakkal. A legszélesebb területén kereset a magánvállalkozás gazdaság. Itt, a hallgatók képesek cselekedni mind tanácsadói funkciók (pl könyvelők, adótanácsadók, üzleti tanácsadók és a reklám tanácsadás), valamint a felső vezetők az ipari és kereskedelmi vállalkozások. Amikor megkérdezték, a diákok is a területen a banki és hitelezési iparban. Végül szükség van a képzett üzleti vezetők a közszolgálati (pl szövetségi, a helyi hatóságok és a szociális biztonsági intézmények). tanulmányozza az üzleti Aschaffenburg koncepció: A diplomát biztosít az első szakmai tudományos fokozat, amely egyértelműen fölött helyezkedik szakiskolák, szakmai kollégiumok és szakmai akadémiák. Tanulmányozásával a tanulók szerezzenek megfelelő technikai, módszertani és szociális készségeket, amelyekre szükségük későbbi lépését szakmai élet vagy elindítani egy mester program. A szak in Business, a University of Aschaffenburg ezt kínál érdekes kombinációja az elméleti, az üzleti alapjait és gyakorlati képzés, az egyetem és a vállalatok számára. A tanfolyam felépítése: A szak Business áll moduláris félév. Minden modul egy öntanuló egység is. Ezek az egységek összehangolt és felépítésű, hogy először egy átfogó gazdasági bázis képzés, és az alapján növekvő specializáció zajlik mossuk. A modulok kapcsolódni a következtetést a teljesítményt, összhangban a vizsgálat és vizsgaszabályzat, valamint a... [-]

Videók

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm