Hivatalos Leírás

A Touro College-ról

A Touro College 1970-ben New Yorkban alakult dr. Bernard Lander, mint Liberális Művészeti Főiskola. Az 1970-es évek óta a kollégium bővülése elérte Kaliforniát, Nevadát, Izraelet, Oroszországot és Németországot.

2001-ben Dr. Lander megkérte Sara Nachamát, hogy működjön együtt, és hozzon létre Berlinben a Touro Főiskolát. Az a döntés, hogy Németország fővárosát a Touro College új campusává választják, a kollégium mély zsidó történelmén és a közösségek berlini közösségén alapult. A 2003-as őszi szemeszterben a Touro Berlin egy 18 fős osztályt nyitott meg, akik a Bachelors International Business programban tanultak, amely végül a Bachelor of Business Management fokozatot szerzett.

2005-ben Dr. Lander-t ihlette a berlini Holokauszt Emlékhely látogatása, és egy holokauszt intézetet akart létrehozni Touro-ban. A Lander Intézet a kommunikációért és toleranciájáért a Touro College berlini egyetemen alapították 2006-ban. A 2007 őszi félévben a tanszék üdvözölte tanárait a Holocaust Kommunikációs Masters programban. Az MBA programot röviddel 2010 után mutatták be, és 2013-ban a pszichológia alapképzést hozták létre.

A berlini Touro College-nál célunk az amerikai és a német akadémiai rendszerek közötti szakadék áthidalása, és a multikulturális környezet megteremtése, amely elősegíti a tanulást.

Mission Statement

A Touro Főiskola független intézmény, amelynek feladata a zsidó örökség átadása és fenntartása, valamint az általános közösség szolgálata az intellektuális felmérés iránti elkötelezettségük, a tudás átadása, a társadalmi igazságosság és a társadalom szolgálatában.

A Touro College Berlin egyetemi és posztgraduális programokat kínál az üzleti menedzsment, a pszichológia és a holokauszt tanulmányok terén. Ezek a programok a Touro közösség és a nagyobb társadalom különböző elemeit szolgálják fel, különösen azok, akik korábban nem voltak képesek ellátni. A Touro Berlin egy olyan kollégium, ahol a diákok felkészültek a professzionális világra, és kapnak bátorságot és eszközöket ahhoz, hogy sikeres pályafutásba kezdjenek.

Arra törekszünk, hogy egyedülálló lehetőséget biztosítsunk egy nemzetközi oktatás számára, kizárólag angol nyelven, a festői berlini egyetemen. Touro-nál küldetésünket és jövőképünket nemzetközi, amerikai és zsidó értékeink vezérlik. Átfogjuk a diákokat a világ minden tájáról, és arra törekszünk, hogy magas színvonalú tanulást biztosítsunk.

Történetünk - Campus "Am Rupenhorn"

A campusunk Berlin bájos Charlottenburg kerületében található. A Touro College Berlin 2003-ban alakult egy történelmi Bauhaus-villa mélyreható történetében. Campusunk otthona eredetileg a Lindemann család tagja volt, és Bruno Paul német építész tervezte. Amikor a nácik hatalomra kényszerítették az 1930-as években, az Am Rupenhorn Lindemann otthona Hanns Kerrl, a Reichskirchminiszter (A Reich egyházminisztere) hivatalos rezidenciája lett. Amikor a háború véget ért 1945-ben, a házat átadták a Szövetséges Erőknek, és a háború utáni években a brit hadsereg tanulási központjaként használták. Végül visszaadták a berlini kormánynak, pedagógiai és oktatási központként használták az 1950-es években. A campusot 2003-ban a Touro College szerezte meg, és az első Bachelors in Business programban mindössze 18 hallgató vett részt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Touro College Berlin

A hároméves német pszichológia program célja és karrierje hasonló az amerikai programhoz. A tananyag kiterjedt pszichológiai kurzusokat követ, a választható és általános ... [+]

A hároméves német pszichológia program célja és karrierje hasonló az amerikai programhoz. A tananyag kiterjedt pszichológiai kurzusokat követ, a választható és általános oktatási tanfolyamok kis kiegészítő elemeivel. A kurzusok sokféleségével és az interkulturális pszichológiára és a puha készségekre összpontosítva egyedülálló helyzetben vagyunk a németországi egyetemi pszichológia programjai között. Annak ellenére, hogy ez egy német fokozat, az oktatás nyelve angol.

A német végzettség a pszichológia német pszichológiai programjaiban - az úgynevezett Anschlussfähigkeit -, amely magában foglalja a Psychologisches Grundlagenwissen und Seine Anwendung-ot a Forschung und Praxis-ban (140 kreditpont), a Grundlagen wissenschaftlichen Arbeitens (15 kreditpont), a Nichtpsychologischem Wissen zu kultur- und zivilisationstheorischen Grundlagen (25 kredit pont).... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol,Német
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Touro College Berlin

Ez az átfogó Bachelor program oktatást biztosít a pszichológia számos aspektusára, beleértve a társadalmi, abnormális, kultúrális, klinikai és ipari jellegűeket. Az oklev ... [+]

Ez az átfogó Bachelor program oktatást biztosít a pszichológia számos aspektusára, beleértve a társadalmi, abnormális, kultúrális, klinikai és ipari jellegűeket. Az oklevél felajánlja a hallgatók számára, hogy szilárd alapot nyújtsanak a jövőbeli tanulmányokhoz, vagy előrelépjenek a pályára.

Az amerikai pszichológia program az emberi viselkedés és a gondolkodásmód megértésére összpontosít. Ez a diploma magában foglalja az általános oktatási tanulmányok szükséges befejezését, beleértve a történelemtörténeti, politikatudományi, filozófiai, irodalmi vagy üzleti osztályokat.

... [-]
Németország Berlin
Október 2019
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Touro College Berlin

A program széles körű megértést nyújt az alapvető üzleti elvekből, melynek segítségével a következő területeken koncentrációt választhat: Marketing, Menedzsment, Pénzügy ... [+]

A program széles körű megértést nyújt az alapvető üzleti elvekből, melynek segítségével a következő területeken koncentrációt választhat: Marketing, Menedzsment, Pénzügy vagy Vezetői gazdaságtan.

Az American Bachelor of Science fokozat legfeljebb nyolc félévre tehető. A hallgatóknak legalább 120 amerikai főiskolai hitelt (40 tanfolyamot) kell teljesíteniük.

A vezetési programok célja a vezetői képességek fejlesztése és a diákok számára az üzleti világban használt eszközök felhasználása. Erősen a kommunikációra, a kulturális folyékonyságra és a különböző életkörülményekben történő döntéshozatalra összpontosítva a programok globális kapcsolatokkal rendelkező szervezetek vezetői pályafutására jogosultak. Ezek lehetnek nagy multinacionális szervezetek, de az induló vállalkozások, valamint a határokon átnyúló távlatokat igénylő kis- és középvállalkozások is.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Touro College Berlin

A program széles körű megértést nyújt az alapvető üzleti elvekből, melynek segítségével a következő területeken koncentrációt választhat: Marketing, Menedzsment, Pénzügy ... [+]

A program széles körű megértést nyújt az alapvető üzleti elvekből, melynek segítségével a következő területeken koncentrációt választhat: Marketing, Menedzsment, Pénzügy vagy Vezetői gazdaságtan. A vezetési programok célja a vezetői képességek fejlesztése és a diákok számára az üzleti világban használt eszközök felhasználása. Erősen a kommunikációra, a kulturális folyékonyságra és a különböző életkörülményekben történő döntéshozatalra összpontosítva a programok globális kapcsolatokkal rendelkező szervezetek vezetői pályafutására jogosultak. Ezek lehetnek nagy multinacionális szervezetek, de az induló vállalkozások, valamint a határokon átnyúló távlatokat igénylő kis- és középvállalkozások is.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
3 év
Campus
Bővebben magyarul