Touro College Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Touro College-ról

A Touro College 1970-ben New Yorkban alakult dr. Bernard Lander, mint Liberális Művészeti Főiskola. Az 1970-es évek óta a kollégium bővülése elérte Kaliforniát, Nevadát, Izraelet, Oroszországot és Németországot.

2001-ben Dr. Lander megkérte Sara Nachamát, hogy működjön együtt, és hozzon létre Berlinben a Touro Főiskolát. Az a döntés, hogy Németország fővárosát a Touro College új campusává választják, a kollégium mély zsidó történelmén és a közösségek berlini közösségén alapult. A 2003-as őszi szemeszterben a Touro Berlin egy 18 fős osztályt nyitott meg, akik a Bachelors International Business programban tanultak, amely végül a Bachelor of Business Management fokozatot szerzett.

2005-ben Dr. Lander-t ihlette a berlini Holokauszt Emlékhely látogatása, és egy holokauszt intézetet akart létrehozni Touro-ban. A Lander Intézet a kommunikációért és toleranciájáért a Touro College berlini egyetemen alapították 2006-ban. A 2007 őszi félévben a tanszék üdvözölte tanárait a Holocaust Kommunikációs Masters programban. Az MBA programot röviddel 2010 után mutatták be, és 2013-ban a pszichológia alapképzést hozták létre.

A berlini Touro College-nál célunk az amerikai és a német akadémiai rendszerek közötti szakadék áthidalása, és a multikulturális környezet megteremtése, amely elősegíti a tanulást.

Mission Statement

A Touro Főiskola független intézmény, amelynek feladata a zsidó örökség átadása és fenntartása, valamint az általános közösség szolgálata az intellektuális felmérés iránti elkötelezettségük, a tudás átadása, a társadalmi igazságosság és a társadalom szolgálatában.

A Touro College Berlin egyetemi és posztgraduális programokat kínál az üzleti menedzsment, a pszichológia és a holokauszt tanulmányok terén. Ezek a programok a Touro közösség és a nagyobb társadalom különböző elemeit szolgálják fel, különösen azok, akik korábban nem voltak képesek ellátni. A Touro Berlin egy olyan kollégium, ahol a diákok felkészültek a professzionális világra, és kapnak bátorságot és eszközöket ahhoz, hogy sikeres pályafutásba kezdjenek.

Arra törekszünk, hogy egyedülálló lehetőséget biztosítsunk egy nemzetközi oktatás számára, kizárólag angol nyelven, a festői berlini egyetemen. Touro-nál küldetésünket és jövőképünket nemzetközi, amerikai és zsidó értékeink vezérlik. Átfogjuk a diákokat a világ minden tájáról, és arra törekszünk, hogy magas színvonalú tanulást biztosítsunk.

Történetünk - Campus "Am Rupenhorn"

A campusunk Berlin bájos Charlottenburg kerületében található. A Touro College Berlin 2003-ban alakult egy történelmi Bauhaus-villa mélyreható történetében. Campusunk otthona eredetileg a Lindemann család tagja volt, és Bruno Paul német építész tervezte. Amikor a nácik hatalomra kényszerítették az 1930-as években, az Am Rupenhorn Lindemann otthona Hanns Kerrl, a Reichskirchminiszter (A Reich egyházminisztere) hivatalos rezidenciája lett. Amikor a háború véget ért 1945-ben, a házat átadták a Szövetséges Erőknek, és a háború utáni években a brit hadsereg tanulási központjaként használták. Végül visszaadták a berlini kormánynak, pedagógiai és oktatási központként használták az 1950-es években. A campusot 2003-ban a Touro College szerezte meg, és az első Bachelors in Business programban mindössze 18 hallgató vett részt.

Helyszínek

Berlin

Address
Am Rupenhorn 5
Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket