Hivatalos Leírás

mi egyetemi vége 900 diák -ban 12 alapképzési és mesterképzési szakokról az egyetlen privát, hivatalosan elismert és intézményesen által akkreditált Tudományos Akadémia Türingiában.

Minden kurzus által kifejlesztett nagy elmék és erős partner az egészségügyi szektor, és így növeljék a az egyetem. Ezen rugalmas tanulmányi modellek szakemberek növekvő egészségturizmus piacán képződik.

Itt a College of egyéni coaching, gyakorlati előadások és a kompetencia-orientált tanítás és tanulás. A Mester Neurorehabilitation és az oktatás integrált vizsgálat modellje a bachelor programok fizioterápia és a logopédiai egyedülálló Németországban.

Gera

azt jelenti, tanul velünk

  • Kis tanulmányi csoportok és szoros kapcsolatot professzor
  • Mindig egy kapcsolatot
  • Rövid távolságok és korszerűen felszerelt egyetemi épület
  • gyakorlati előadások
  • tanulmányi Rugalmas és jól magad tanulmányok
  • Kihasználva a SRH hálózat

Bizonyított minőség vizsgálat

A tanulmányok, valamint az egyetem maga szigorú minőségi ellenőrzés semleges szakértők az akkreditációs ügynökség az egészségügy területén és szociális ügyek (AHPGS) és a Tudományos Tanács. Ez aláhúzza a magas színvonalú, hogy biztosítsa a diákok a SRH University of Health Gera a lehető legjobb minőségű tanulmányok.

Program oktatási nyelve:
  • Német

Az intézmény további kínálata:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

A tanfolyam oktatási és promóciós gyermekkorban feljogosítja, hogy támogassa a gyermekek fejlődésük és támogassa az oktatást. Megtanulják, hogy támogassa a gyermekek fejl ... [+]

A tanfolyam oktatási és promóciós gyermekkorban feljogosítja, hogy támogassa a gyermekek fejlődésük és támogassa az oktatást. Megtanulják, hogy támogassa a gyermekek fejlesztési kockázatok, fogyatékos, tanulási nehézségek, vagy viselkedési problémák, és hogy velük a szülőkkel.

Tartalmát, célkitűzéseit és a vizsgálat végén

A hangsúly a program kifejezetten a dinamika és a gyermek fejlődését, mint egy csecsemő, kisgyermek és gyermekkorban. Kialakulásának és fejlődésének támogatása a gyermekek és a munka a családdal képviseli a központi alapján a szak.

A speciális hangsúly a határozott figyelmet fajta fogyatékosság, fejlődési fogyatékos és a késések és viselkedési problémák. Ezekhez prioritások változatos fogalmak, amelyek támogatják a gyermekek és családjaik hatékonyan.... [-]

Németország Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Több
Október 2019
Német
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul