SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

58599_IMG_0040.jpg

A HDPK a kreatív iparágak egyik vezető privát egyeteme, Németország egyik kreatív központjában: Berlinben. A tanulmányi programok magukban foglalják a művészi és a technológiai szempontokat, valamint a gyakorlati irányítási kérdéseket és a médiaelméletet. A tananyag elsősorban a zene- és a médiaiparra összpontosít (a film és a televízió kivételével).

Mind az egyetem, mind az előadók részt vesznek a zene- és médiapiacon, tapasztalata pedig a programokba áramlik.

A hdpk 2010 áprilisában nyitotta meg magántulajdonban levő egyetemeként, és a Berlini Szenátus Oktatási, Tudományos és Kutatási Minisztériuma jóváhagyta.

Az egyetem tanításának központja az, hogy gyakorlati jellegű, amely az összes tanulmányi programban megvalósult interdiszciplináris projektekben tükröződik, kiegészítve tudományosan orientált, jól átgondolt tantervekkel. A tantervezés a gyorsan változó szakmai világ valóságán alapul, biztosítva, hogy a tanulmányi programokat folyamatosan alkalmazzák az új követelményeknek megfelelően. Mind az alkalmazottak, mind a kuratórium tagjai részt vesznek az iparágban, ami megerősíti ezt a megközelítést.

Mi különböztet meg minket

Kiváló tanulmányi feltételek

Magas színvonalat állítottunk elő. A kis csoportok, az erős háttérrel rendelkező professzorok a saját területükön és a hangtechnikai és fénytechnikai stúdiókban, valamint a digitális munkaterületeken a legmodernebb berendezések biztosítják a hallgatók számára egy valóban professzionális munkakörnyezetet.

58613_IMG_9987.jpg

Valódi világ megközelítése

A hallgatók jövőbeli szakmáinak adminisztratív és pénzügyi vonatkozásai tekintetében a projektmenedzsment, a médiatörvény és a médiaipar ugyanolyan része a tantervnek, mint a művészi és műszaki képzés. Az iparág fontos szereplőivel szoros kapcsolatot tartunk fenn, hogy programjaink tartalma mindig releváns legyen, és a folyamatosan változó szakmai lehetőségek felé irányuljon.

Az élethosszig tartó tanulás

A hallgatókat tisztelettel kezelik egész emberként. A cél egy olyan megközelítés ösztönzése, amely orientálódást biztosít a változó, feltörekvő környezetben, és támogatja az egész életen át tartó tanulást. Ezért a kommunikációs és szociális készségekre és a gyakorlati projektekre, valamint a tisztán tudományos témákra összpontosítunk.

Társaság

Mintegy 20 nemzet (közeljövőben 2016 májusában), mintegy 24 oktató, mintegy 74 előadó, 6 bachelor- és 2 mesterképzés és 2 SRH testvér egyetem közel 600 hallgatója (összesen 2 000 diák és 28 program), a hdpk az egyik igazán sikeres magánegyetem Németországban, és az SRH csoport egy része 12.000 diák és 10 egyetem.

58600_hdpk_DACH.jpg

Helyszínek

Berlin

Address
Potsdamer Straße 188
10783 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket