Hivatalos Leírás

58599_IMG_0040.jpg

A HDPK a kreatív iparágak egyik vezető privát egyeteme, Németország egyik kreatív központjában: Berlinben. A tanulmányi programok magukban foglalják a művészi és a technológiai szempontokat, valamint a gyakorlati irányítási kérdéseket és a médiaelméletet. A tananyag elsősorban a zene- és a médiaiparra összpontosít (a film és a televízió kivételével).

Mind az egyetem, mind az előadók részt vesznek a zene- és médiapiacon, tapasztalata pedig a programokba áramlik.

A hdpk 2010 áprilisában nyitotta meg magántulajdonban levő egyetemeként, és a Berlini Szenátus Oktatási, Tudományos és Kutatási Minisztériuma jóváhagyta.

Az egyetem tanításának központja az, hogy gyakorlati jellegű, amely az összes tanulmányi programban megvalósult interdiszciplináris projektekben tükröződik, kiegészítve tudományosan orientált, jól átgondolt tantervekkel. A tantervezés a gyorsan változó szakmai világ valóságán alapul, biztosítva, hogy a tanulmányi programokat folyamatosan alkalmazzák az új követelményeknek megfelelően. Mind az alkalmazottak, mind a kuratórium tagjai részt vesznek az iparágban, ami megerősíti ezt a megközelítést.

Mi különböztet meg minket

Kiváló tanulmányi feltételek

Magas színvonalat állítottunk elő. A kis csoportok, az erős háttérrel rendelkező professzorok a saját területükön és a hangtechnikai és fénytechnikai stúdiókban, valamint a digitális munkaterületeken a legmodernebb berendezések biztosítják a hallgatók számára egy valóban professzionális munkakörnyezetet.

58613_IMG_9987.jpg

Valódi világ megközelítése

A hallgatók jövőbeli szakmáinak adminisztratív és pénzügyi vonatkozásai tekintetében a projektmenedzsment, a médiatörvény és a médiaipar ugyanolyan része a tantervnek, mint a művészi és műszaki képzés. Az iparág fontos szereplőivel szoros kapcsolatot tartunk fenn, hogy programjaink tartalma mindig releváns legyen, és a folyamatosan változó szakmai lehetőségek felé irányuljon.

Az élethosszig tartó tanulás

A hallgatókat tisztelettel kezelik egész emberként. A cél egy olyan megközelítés ösztönzése, amely orientálódást biztosít a változó, feltörekvő környezetben, és támogatja az egész életen át tartó tanulást. Ezért a kommunikációs és szociális készségekre és a gyakorlati projektekre, valamint a tisztán tudományos témákra összpontosítunk.

Társaság

Mintegy 20 nemzet (közeljövőben 2016 májusában), mintegy 24 oktató, mintegy 74 előadó, 6 bachelor- és 2 mesterképzés és 2 SRH testvér egyetem közel 600 hallgatója (összesen 2 000 diák és 28 program), a hdpk az egyik igazán sikeres magánegyetem Németországban, és az SRH csoport egy része 12.000 diák és 10 egyetem.

58600_hdpk_DACH.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

A kulturális és kreatív iparágak globálisan fejlődtek, és Berlin a kreatív iparágak számára is nagyszerű helyszínt jelent - ezáltal tökéletes hely a tanulmányaid számára. ... [+]

A kulturális és kreatív iparágak globálisan fejlődtek, és Berlin a kreatív iparágak számára is nagyszerű helyszínt jelent - ezáltal tökéletes hely a tanulmányaid számára. A kreatív vezetőknek kreatív vezetőkre van szükségük, és megtanulják támogatni, értékesíteni és kezelni a sikereket a kreatív iparágakban. A fokozat arra is felkészíti Önt, hogy saját vállalkozást indítson, vagy egy hagyományosabb iparágban dolgozzon, ahol a vállalatok egyre inkább innovatív megközelítést keresnek a vezetés számára.

Tartalmát, célját és Tanfolyam felépítése

A BA Creative Industries Management olyan oktatást biztosít Önnek, amely elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel és kompetenciákkal látja el az üzleti értéket stratégiai menedzsment, innováció és design révén a kreatív és kulturális iparágak és azon túl.... [-]

Németország Berlin
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Az Audio Design sokkal többet tartalmaz a filmek hangfelvételéhez és szinkronizálásához, vagy a fülbemászó hangszerek összetételéhez a rádió- és TV-adásokhoz, a Charlie-S ... [+]

Az Audio Design sokkal többet tartalmaz a filmek hangfelvételéhez és szinkronizálásához, vagy a fülbemászó hangszerek összetételéhez a rádió- és TV-adásokhoz, a Charlie-Sheen-stílushoz. Diákjaink hangszeres tervezést kapnak az eszközökön és a számítógépeken, hangokat, beszédet vagy zenét készítenek és rögzítenek, így hangos hangulatot teremtenek.

Tartalmát, célját és Tanfolyam felépítése

Hangtervezés: Hangzás, hallgatás és hallgatás

A berlini főiskolai hallgatók részeként az Audio Design a berlini hdpk-ben a diákok a hangzás, a 3D-akusztika, a játékok és a hangfelvételek (hang-branding) élénk világát hozza létre. Megtanulják, hogyan hangzik az adatok akusztikai (szonifikáció) és a számítógépek, pl. A szoftverek, mint például a Pro Tools, mint platformok kompozíció és elrendezés, valamint digitális eszközként.... [-]

Németország Berlin
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Egy B.Mus. Népszerű zenét a zeneszerzők zeneszerzői és hangszeres énekrendezésében, valamint előadó zenészként való megvalósításában fogja elsajátítani. Tudni fogja, hogy ... [+]

Egy B.Mus. Népszerű zenét a zeneszerzők zeneszerzői és hangszeres énekrendezésében, valamint előadó zenészként való megvalósításában fogja elsajátítani. Tudni fogja, hogyan kell megvalósítani a kreatív ötleteket, egészen az első inspirációtól a teljesítményig vagy a felvételig. A kurzus a zeneszerzésre, a hangszerre / énekre és az együttesre helyezi a hangsúlyt.

Tartalmát, célját és Tanfolyam felépítése

A kreatív népszerű zenész: dalszerző, előadó és zenekar

A Bachelor kurzus Berlinben a hdpk népszerű zenéje felkészíti a tehetséges fiatal zenészeket, hogy professzionálisan zenéljenek koncerteken és produkciókon, az előadást / dalt író készségeket a hangmérnöki, szervezeti és oktatási know-how megértésével.... [-]

Németország Berlin
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career