SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulás a tudás hub Északi-Fekete-erdő

Előretekintő tanulmányt alapképzési és mesterképzési programok területén az üzleti és a média kis csoportokban egyéni gondozási Calw.

A SRH University of Economics és a média Calw egy nonprofit magán, államilag elismert egyetem. Jelenleg mintegy 330 diák iratkozott be megállapított bachelor és master szakok. Azáltal, mélyülő profilok diákoknak lehetőségük, hogy összehangolják a tanulmányaikat kifejezetten a jelenlegi fejlemények a munkaerőpiacon. Amellett, hogy a szakmai tudás és az interkulturális készségek és a nyelvek és a legfontosabb a munkahelyen soft skills része a tanítás. Diákok számíthat kiscsoportos, intenzív felügyelet professzorok és előadók gyakorlatban.

Alapképzési és mesterképzési szakok SRH University of Economics és a média Calw

Business Administration (teljes- és részmunkaidős) Média és Kommunikációs Management Media Management és a nyilvános kommunikáció Kontrolling Marketing Management (akkreditációs 2015-ben) Kulturális és Event Management (akkreditációs 2015-ben)

Első osztályú oktatásban

Az SRH University of Economics és a média Calw tartja magát kiválósági központ a képzés területén az üzleti és a média. A University of leendő szakemberek, vállalkozók és vezetők képzésben.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal és ügyvezető igazgatója SRH University of Economics és a média Calw - hangsúlyozza: "Mi nevelés az egész embert - abban a biztos tudatban gyorsan a gyakorlatban, és erős, mint egy csapat. Túlélési képzés, üzleti játékok és viselkedését a nemzetközi üzleti tranzakciók példaértékű innovatív és sokszínű oktatási-tanulási módszerek, amelyekkel a főiskola mellett a műszaki ismeretek is közvetíti a legfontosabb a munkahelyen soft skills. Így a személyiség és a szociális készségek a hallgatók célzott képzést kapnak, és fejleszteni. "A diákok elvárják kis csoportokban, egyéni figyelem és személyes coaching professzorok és előadók gyakorlatban. "Ez lehetővé teszi, hogy a szigorú vizsgálat, alacsony lemorzsolódás és foglalkoztathatóságának növelése - a legjobb lehetőségeket a munkaerőpiacon," mondta Weber.

Hogyan cégek jönnek létre üzleti ötlet üzleti terv és sikerül megteremteni a piacon? Hogyan lehet a társadalmi hálózatokat használunk szakmailag vállalati kommunikáció? Hogy a vállalati humánerőforrás, marketing és kontrolling optimálisan szervez? Ez csak néhány a kérdések, amelyek megoldása a diákok az SRH University of Economics és a média Calw.

Nemzetközi Kapcsolatok

Nemzetköziség A tőkésített SRH University of Economics és a média Calw. Az egyetem szoros kapcsolatot tart fenn a nemzetközi partner egyetemek és kutatóintézetek - többek között Ausztriában, Spanyolországban, Indiában és Törökországban. Az együttműködés közös kutatási projektek kiterjed csereprogramok. Továbbá együttműködik SRH University of Economics és a média Calw gazdasági és ipari vállalatok, szakmai szövetségek és kamarák. A diákok aktívan részt vesznek a kutatásban, munka projekteket, részt vesz szakmai vagy írási bachelor és master szakdolgozat a jól ismert cégek és rejtett bajnokok. Amellett, hogy idegen nyelveket, mint az angol, spanyol, olasz és francia interkulturális kompetenciák, mint a "helyes" magatartás a nemzetközi üzleti környezetben a tantervben.

Tanulmányi Információs Napok 2015

Az SRH University of Economics és a média Calw rendszeresen ad otthont Tanulmányi Információs Napok. A leendő hallgatók a lehetőséget, hogy megismerjék a főiskolai és egyetemi kurzusok, hogy befolyásolja a diákok és tanárok, valamint részt vesznek mintát előadások. A tanulmány információs napok kerül megrendezésre az alábbi időpontokban:

Szerda, március 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra Szerda, július 29, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra Szerda, november 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra

Ezen kívül, a leendő hallgatók is egyéni tanácsadás találkozókat.

Tudásrégió Északi-Fekete-erdő

A középkori város Calw - született a költő Hermann Hesse - van valami Kellemes és sikeres tanulási környezet biztosít egy hangulatos, régi város jellegzetes fekete-erdei környezetben, egész évben sport, mozgalmas művészeti élettel és bevásárlási lehetőség. Calw, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, megfizethető megélhetési költségek és a nyugodt környezetet, iskolai siker. Az állam fővárosa Stuttgart, az arany Pforzheim városában, a Képzőművészeti és Média Karlsruhe lehet gyorsan és egyszerűen elérhetők. A tudás Fekete-erdő északi régióra jellemző a sok (világ) piac vezető és rejtett bajnokok. Az SRH University of Economics és a média Calw megszilárdította 2000 óta része a tudás Fekete-erdő északi régióban és ez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Controlling

Campus Nappali 40 hónapok January 2018 Németország Calw

Élvezed számok? Úgy gondolkodik, mint egy vállalkozó? Mozgatni kívánt, és elérni valamit az életben? A karrierje a jövőben vár rád: Mint egy diploma a tanulmányi program irányító Önnek a legjobb karrierlehetőséget biztosít az ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek. [+]

A karrier lehetőségeket a magánszektorban Élvezed számok? Úgy gondolkodik, mint egy vállalkozó? Mozgatni kívánt, és elérni valamit az életben? A karrierje a jövőben vár rád: Mint egy diploma a tanulmányi program irányító Önnek a legjobb karrierlehetőséget biztosít az ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek. Köszönhető, hogy a gyakorlati képzés nemzetközileg elismert képesítést, hogy jól felkészült a jövőbeli karrierjük. Tudomány, a gyakorlat és a Testápoló: A három kulcs a sikerhez Science-to-date, részvétel a gyakorlati kutatások - mely a SRH University of Economics és a média Calw kis csoportokban. A személyi szolgáltatás, a kiváló infrastruktúrát kell biztosítani a tanárok és oktatók. A szakmai szempontból: Karrier Controlling A vezetők a jövőben is, hogy egyre több és több területet érintő kérdések: a tudás már nem elég - itt meg itt vannak a SRH University of Economics és a média Calw, hogy: interdiszciplináris, projekt tanulás, interaktív oktatási, intenzív felügyelet a kari, kis tanulócsoportok - nagy sikert. Így felszerelkezve várnak feladatok ellenőrzésében és irányításában, akkor amelyek a vezető szerepet a gazdaság és a társadalom számára, hogy hamarosan. Az újonnan létrehozott program "vezérlése" a siker alapja a szakmai fejlődés területén a kontrolling, számvitel, pénzügy, belső ellenőrzés és a vállalatirányítás. A gyakorlati képzés nemzetközileg elismert végzettséget jelentős lehetőségeket a munkaerőpiacon. Tanulmányunk: egy olyan fajta! Az üzleti szak, amelynek középpontjában a controlling különös jelentőséget tulajdonít az általános üzleti menedzsment és a belső és a külső számviteli. Már az első trimeszterben van egy eligazítás kontrolling. Befejezése után a szakmai, további fókuszképződésén zajlik felváltva az alábbi választható kurzusok: - Pénzügyi Controlling -... [-]

Ba Média és Kommunikációs Menedzsment

Campus Nappali 3 év January 2018 Németország Calw

Érdekli a karrier, amelynek középpontjában a kommunikáció területén a marketing és a rendezvényszervezés és PR? [+]

Készségek a hatékony kommunikáció Érdekli a karrier, amelynek középpontjában a kommunikáció területén a marketing és a rendezvényszervezés és PR? Ezzel a programmal válunk gyors és praktikus a karrier a médiaiparban, vagy a vállalatok intenzív kommunikációs belsőleg és külsőleg egyaránt. Nyerj velünk kommunikációs-orientált szakértelem: Amellett, hogy az üzleti tartalmat hangsúly a tanfolyam előadás, nyelv, PR, újságírás vagy a retorika. Media technológia és a design emelje fel a profil mellett. Kis csoportokban, egyéni figyelmet és elkötelezett tanárok és oktatók gyakorlati ismereteket garantálja az optimális vizsgálat feltételeit. Előny a kiváló szolgáltatást Egyetemünk 2008-ban bevezetett először a kritériumoknak a Centre for Higher Education Development (CHE). Kevesebb, mint 40 média iskolák helyen álltunk a CHE rangsor a "Média / Kommunikáció Tanulmányok és újságírás" 1. hely a gondozási, 2. hely a gyakorlati jelentősége és 4. hely a tanulmány szervezet. A koncepció a siker A tanfolyam felvértezi az Ön számára a készségeket igénylő a menedzsment a felületek a média és a kommunikáció. A kombinációja előadások, szemináriumok és "esettanulmányok", mi az Ön számára a szükséges ismeretek hasznos, átfogó és fenntartható. Program szerkezete és tartalma minden területét lefedik hatáskörébe a szakma: Fields of ágazatban működő cégek a kereskedelmi szektorban, illetve a marketing, rendezvények, valamint a termék menedzsment, PR osztályok és középvállalkozások. Ez a tanulmány akkor jogosult gyorsan és praktikus a karrier terén a menedzsment mind a médiavállalatok és minden olyan vállalat kommunikációs tevékenységét, mind belsőleg, mind külsőleg. A kurzus célja, hogy a hallgatók szerezzenek átfogó, alkalmazás-orientált, üzleti menedzsment és a kommunikáció-orientált tudás, a tudományos és gyakorlati ismereteket, módszereket és... [-]

BBA

Működési üzleti Adminisztráció, Ba

Campus Nappali 36 év January 2018 Németország Calw

Megszerezni gyorsan gyakorlati tudás, és a design célzott, hogy a szakmai karrierjét. [+]

BWL tanulmány - egy sikeres start a gazdaság! Dedikált, tele van energiával? Megszerezni gyorsan gyakorlati tudás, és a design célzott, hogy a szakmai karrierjét. Érdekli az a gyakorlati haszna? Találja alatt is az üzleti tanulmányok a gyakorlati és kihívást jelentő feladatokat, hogy előre a karrierjét, és a személyes fejlődés. Intenzív csere professzorok akartam? Használja ki a szoros együttműködés a professzorok során üzleti tanulmányok. Használja ki nem csak a kiemelkedő tudományos pályája során az átmenetek, hanem a gyakorlati jelentősége a professzorok, hogy segít, hogy az üzleti ismeretek célorientált. Sikeres jövőt szem előtt tartva? Válassza ki, miután a főiskolai diplomát Business Administration közvetlen bekerülés gyakorlatban. A koncepció a siker A gyorsan változó piacok és versenyképes környezetben, és egyre rövidebb innovációs ciklus igényelnek egyre több szakember számára a piacorientált gazdálkodás. Amire szükség van, generalista, akik jártasak a szakmai, valamint a gazdasági kérdésekben. A kombinációja előadások, szemináriumok és "esettanulmányok", mi az Ön számára a szükséges üzleti ismeretek hasznos, átfogó és fenntartható. Ezt követően alapos alapképzést választott - összpontosított az egyéni erősségekre - két továbbképző tanfolyamok. Szóval nyit a kortárs szakosodás lehetőségeinek amelynek középpontjában a legújabb fejleményekről a piacon. Területeken végzettek A program hozzáférést biztosít az összes ágazatban. A KKV-k a nagyvállalatok, a tulajdonos által vezetett hivatal internetes startup, a tervezéstől a világ vezető informatikai cégek a készségek a diplomások a program szükséges. Az intenzív képzés üzleti adminisztráció, pénzügy, költségbecslés és ellenőrzési, valamint létrehozó vállalat lehetővé teszi a diplomások is, hogy egy független Tätigkeit-, hogy lehet kereskedelmi, kreatív, kommunikatív vagy jellemezte szolgáltatásokat. Kutatási területek -... [-]

Működési üzleti Adminisztráció Részmunkaidőben, Ba

Campus Részidős 24 hónapok October 2017 Németország Calw

Az Bachelor of Business Administration lehetővé teszi a teljes rugalmasságot. Tanul részmunkaidős mellett a szakma és a többi tevékenység is képviselheti a választások két nyolc fő tantárgyat egyenként specializálódtak. [+]

BWL tanulmány - részmunkaidős mellett a foglalkoztatás Az Bachelor of Business Administration lehetővé teszi a teljes rugalmasságot. Tanul részmunkaidős mellett a szakma és a többi tevékenység is képviselheti a választások két nyolc fő tantárgyat egyenként specializálódtak. Kivéve az üzleti törzsanyag, hanem megszerezni fontos készségek területén a soft skills, mint a munkamódszer, kommunikációs és nyelvi és interkulturális készségek. Ennek része a "nemzetközi Calw profil" lesz előnyös mind idegen nyelvekből, valamint a nemzetközi kapcsolatok az egyetem. Egyéni specializáció Miután a stabil gazdasági alapot képzést választja - összpontosított az egyéni erősségek és érdekeit - két, a jelenlegi nyolc lehetséges választani. Szóval nyit a kortárs specializáció lehetőséget, amelynek középpontjában a jelenlegi fejlemények a munkaerőpiacon. Controlling: Beszerzett alapos elméleti és gyakorlati know-how területén a működési és stratégiai ellenőrző és irányító költségeket. Megtanulod a különböző tervezési módszerek megismerése és tematizálja középpontjában a területeken a beruházások kontrolling és üzleti értékelés. Pénzügy: Ön elmélyíti az alapvető gazdasági ismeretek terén a pénzügyi tervezés, formák a vállalati finanszírozás és kockázatkezelés. Know-how és gyakorlati feladatok terén az üzleti értékelés, minősítés eljárások és pénzügyi kommunikációs lesz felkészülni a pénzügyi közösség. International Management: A globalizáció, a nemzetközi szempontok egyre nagyobb szerepet játszanak. Ezért is foglalkozik a szervezet a nemzetközi projektekben. Itt lesz alkalmas a valós esettanulmányok gyakorlatban. Egyedi tulajdonságok és interkulturális kihívás of International Management szívódnak fel egy angol nyelvű rendezvény és illusztrált esettanulmányok. Marketing: Ön mélyíteni a bázis tanulmány szerzett alapvető ismeretek marketing és kommunikációs menedzsment, különösen azokon a területeken a reklám és a fogyasztás, valamint a média tervezés és ellenőrzés. Ezek... [-]

Videók

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber