SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulás a tudás hub Északi-Fekete-erdő

Előretekintő tanulmányt alapképzési és mesterképzési programok területén az üzleti és a média kis csoportokban egyéni gondozási Calw.

A SRH University of Economics és a média Calw egy nonprofit magán, államilag elismert egyetem. Jelenleg mintegy 330 diák iratkozott be megállapított bachelor és master szakok. Azáltal, mélyülő profilok diákoknak lehetőségük, hogy összehangolják a tanulmányaikat kifejezetten a jelenlegi fejlemények a munkaerőpiacon. Amellett, hogy a szakmai tudás és az interkulturális készségek és a nyelvek és a legfontosabb a munkahelyen soft skills része a tanítás. Diákok számíthat kiscsoportos, intenzív felügyelet professzorok és előadók gyakorlatban.

Alapképzési és mesterképzési szakok SRH University of Economics és a média Calw

Business Administration (teljes- és részmunkaidős) Média és Kommunikációs Management Media Management és a nyilvános kommunikáció Kontrolling Marketing Management (akkreditációs 2015-ben) Kulturális és Event Management (akkreditációs 2015-ben)

Első osztályú oktatásban

Az SRH University of Economics és a média Calw tartja magát kiválósági központ a képzés területén az üzleti és a média. A University of leendő szakemberek, vállalkozók és vezetők képzésben.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal és ügyvezető igazgatója SRH University of Economics és a média Calw - hangsúlyozza: "Mi nevelés az egész embert - abban a biztos tudatban gyorsan a gyakorlatban, és erős, mint egy csapat. Túlélési képzés, üzleti játékok és viselkedését a nemzetközi üzleti tranzakciók példaértékű innovatív és sokszínű oktatási-tanulási módszerek, amelyekkel a főiskola mellett a műszaki ismeretek is közvetíti a legfontosabb a munkahelyen soft skills. Így a személyiség és a szociális készségek a hallgatók célzott képzést kapnak, és fejleszteni. "A diákok elvárják kis csoportokban, egyéni figyelem és személyes coaching professzorok és előadók gyakorlatban. "Ez lehetővé teszi, hogy a szigorú vizsgálat, alacsony lemorzsolódás és foglalkoztathatóságának növelése - a legjobb lehetőségeket a munkaerőpiacon," mondta Weber.

Hogyan cégek jönnek létre üzleti ötlet üzleti terv és sikerül megteremteni a piacon? Hogyan lehet a társadalmi hálózatokat használunk szakmailag vállalati kommunikáció? Hogy a vállalati humánerőforrás, marketing és kontrolling optimálisan szervez? Ez csak néhány a kérdések, amelyek megoldása a diákok az SRH University of Economics és a média Calw.

Nemzetközi Kapcsolatok

Nemzetköziség A tőkésített SRH University of Economics és a média Calw. Az egyetem szoros kapcsolatot tart fenn a nemzetközi partner egyetemek és kutatóintézetek - többek között Ausztriában, Spanyolországban, Indiában és Törökországban. Az együttműködés közös kutatási projektek kiterjed csereprogramok. Továbbá együttműködik SRH University of Economics és a média Calw gazdasági és ipari vállalatok, szakmai szövetségek és kamarák. A diákok aktívan részt vesznek a kutatásban, munka projekteket, részt vesz szakmai vagy írási bachelor és master szakdolgozat a jól ismert cégek és rejtett bajnokok. Amellett, hogy idegen nyelveket, mint az angol, spanyol, olasz és francia interkulturális kompetenciák, mint a "helyes" magatartás a nemzetközi üzleti környezetben a tantervben.

Tanulmányi Információs Napok 2015

Az SRH University of Economics és a média Calw rendszeresen ad otthont Tanulmányi Információs Napok. A leendő hallgatók a lehetőséget, hogy megismerjék a főiskolai és egyetemi kurzusok, hogy befolyásolja a diákok és tanárok, valamint részt vesznek mintát előadások. A tanulmány információs napok kerül megrendezésre az alábbi időpontokban:

Szerda, március 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra Szerda, július 29, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra Szerda, november 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra

Ezen kívül, a leendő hallgatók is egyéni tanácsadás találkozókat.

Tudásrégió Északi-Fekete-erdő

A középkori város Calw - született a költő Hermann Hesse - van valami Kellemes és sikeres tanulási környezet biztosít egy hangulatos, régi város jellegzetes fekete-erdei környezetben, egész évben sport, mozgalmas művészeti élettel és bevásárlási lehetőség. Calw, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, megfizethető megélhetési költségek és a nyugodt környezetet, iskolai siker. Az állam fővárosa Stuttgart, az arany Pforzheim városában, a Képzőművészeti és Média Karlsruhe lehet gyorsan és egyszerűen elérhetők. A tudás Fekete-erdő északi régióra jellemző a sok (világ) piac vezető és rejtett bajnokok. Az SRH University of Economics és a média Calw megszilárdította 2000 óta része a tudás Fekete-erdő északi régióban és ez.

Helyszínek

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Németország
Telefonszám
+49 (0) 7051 9203-0

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket