SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulás a tudás hub Északi-Fekete-erdő

Előretekintő tanulmányt alapképzési és mesterképzési programok területén az üzleti és a média kis csoportokban egyéni gondozási Calw.

A SRH University of Economics és a média Calw egy nonprofit magán, államilag elismert egyetem. Jelenleg mintegy 330 diák iratkozott be megállapított bachelor és master szakok. Azáltal, mélyülő profilok diákoknak lehetőségük, hogy összehangolják a tanulmányaikat kifejezetten a jelenlegi fejlemények a munkaerőpiacon. Amellett, hogy a szakmai tudás és az interkulturális készségek és a nyelvek és a legfontosabb a munkahelyen soft skills része a tanítás. Diákok számíthat kiscsoportos, intenzív felügyelet professzorok és előadók gyakorlatban.

Alapképzési és mesterképzési szakok SRH University of Economics és a média Calw

  • Business Administration (teljes- és részmunkaidős)
  • Média és Kommunikációs Management
  • Media Management és a nyilvános kommunikáció
  • Kontrolling
  • Marketing Management (akkreditációs 2015-ben)
  • Kulturális és Event Management (akkreditációs 2015-ben)

Első osztályú oktatásban

Az SRH University of Economics és a média Calw tartja magát kiválósági központ a képzés területén az üzleti és a média. A University of leendő szakemberek, vállalkozók és vezetők képzésben.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal és ügyvezető igazgatója SRH University of Economics és a média Calw - hangsúlyozza: "Mi nevelés az egész embert - abban a biztos tudatban gyorsan a gyakorlatban, és erős, mint egy csapat. Túlélési képzés, üzleti játékok és viselkedését a nemzetközi üzleti tranzakciók példaértékű innovatív és sokszínű oktatási-tanulási módszerek, amelyekkel a főiskola mellett a műszaki ismeretek is közvetíti a legfontosabb a munkahelyen soft skills. Így a személyiség és a szociális készségek a hallgatók célzott képzést kapnak, és fejleszteni. "A diákok elvárják kis csoportokban, egyéni figyelem és személyes coaching professzorok és előadók gyakorlatban. "Ez lehetővé teszi, hogy a szigorú vizsgálat, alacsony lemorzsolódás és foglalkoztathatóságának növelése - a legjobb lehetőségeket a munkaerőpiacon," mondta Weber.

Hogyan cégek jönnek létre üzleti ötlet üzleti terv és sikerül megteremteni a piacon? Hogyan lehet a társadalmi hálózatokat használunk szakmailag vállalati kommunikáció? Hogy a vállalati humánerőforrás, marketing és kontrolling optimálisan szervez? Ez csak néhány a kérdések, amelyek megoldása a diákok az SRH University of Economics és a média Calw.

Nemzetközi Kapcsolatok

Nemzetköziség A tőkésített SRH University of Economics és a média Calw. Az egyetem szoros kapcsolatot tart fenn a nemzetközi partner egyetemek és kutatóintézetek - többek között Ausztriában, Spanyolországban, Indiában és Törökországban. Az együttműködés közös kutatási projektek kiterjed csereprogramok. Továbbá együttműködik SRH University of Economics és a média Calw gazdasági és ipari vállalatok, szakmai szövetségek és kamarák. A diákok aktívan részt vesznek a kutatásban, munka projekteket, részt vesz szakmai vagy írási bachelor és master szakdolgozat a jól ismert cégek és rejtett bajnokok. Amellett, hogy idegen nyelveket, mint az angol, spanyol, olasz és francia interkulturális kompetenciák, mint a "helyes" magatartás a nemzetközi üzleti környezetben a tantervben.

Tanulmányi Információs Napok 2015

Az SRH University of Economics és a média Calw rendszeresen ad otthont Tanulmányi Információs Napok. A leendő hallgatók a lehetőséget, hogy megismerjék a főiskolai és egyetemi kurzusok, hogy befolyásolja a diákok és tanárok, valamint részt vesznek mintát előadások. A tanulmány információs napok kerül megrendezésre az alábbi időpontokban:

  • Szerda, március 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra
  • Szerda, július 29, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra
  • Szerda, november 18, 2015 von bis 14.00 16.00 Óra Óra

Ezen kívül, a leendő hallgatók is egyéni tanácsadás találkozókat.

Tudásrégió Északi-Fekete-erdő

A középkori város Calw - született a költő Hermann Hesse - van valami Kellemes és sikeres tanulási környezet biztosít egy hangulatos, régi város jellegzetes fekete-erdei környezetben, egész évben sport, mozgalmas művészeti élettel és bevásárlási lehetőség. Calw, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, megfizethető megélhetési költségek és a nyugodt környezetet, iskolai siker. Az állam fővárosa Stuttgart, az arany Pforzheim városában, a Képzőművészeti és Média Karlsruhe lehet gyorsan és egyszerűen elérhetők. A tudás Fekete-erdő északi régióra jellemző a sok (világ) piac vezető és rejtett bajnokok. Az SRH University of Economics és a média Calw megszilárdította 2000 óta része a tudás Fekete-erdő északi régióban és ez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Controlling

Campus Nappali 40 hónapok January 2018 Németország Calw

Élvezed számok? Úgy gondolkodik, mint egy vállalkozó? Mozgatni kívánt, és elérni valamit az életben? A karrierje a jövőben vár rád: Mint egy diploma a tanulmányi program irányító Önnek a legjobb karrierlehetőséget biztosít az ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek. [+]

A karrier lehetőségeket a magánszektorban Élvezed számok? Úgy gondolkodik, mint egy vállalkozó? Mozgatni kívánt, és elérni valamit az életben? A karrierje a jövőben vár rád: Mint egy diploma a tanulmányi program irányító Önnek a legjobb karrierlehetőséget biztosít az ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek. Köszönhető, hogy a gyakorlati képzés nemzetközileg elismert képesítést, hogy jól felkészült a jövőbeli karrierjük. Tudomány, a gyakorlat és a Testápoló: A három kulcs a sikerhez Science-to-date, részvétel a gyakorlati kutatások - mely a SRH University of Economics és a média Calw kis csoportokban. A személyi szolgáltatás, a kiváló infrastruktúrát kell biztosítani a tanárok és oktatók. A szakmai szempontból: Karrier Controlling A vezetők a jövőben is, hogy egyre több és több területet érintő kérdések: a tudás már nem elég - itt meg itt vannak a SRH University of Economics és a média Calw, hogy: interdiszciplináris, projekt tanulás, interaktív oktatási, intenzív felügyelet a kari, kis tanulócsoportok - nagy sikert. Így felszerelkezve várnak feladatok ellenőrzésében és irányításában, akkor amelyek a vezető szerepet a gazdaság és a társadalom számára, hogy hamarosan. Az újonnan létrehozott program "vezérlése" a siker alapja a szakmai fejlődés területén a kontrolling, számvitel, pénzügy, belső ellenőrzés és a vállalatirányítás. A gyakorlati képzés nemzetközileg elismert végzettséget jelentős lehetőségeket a munkaerőpiacon. Tanulmányunk: egy olyan fajta! Az üzleti szak, amelynek középpontjában a controlling különös jelentőséget tulajdonít az általános üzleti menedzsment és a belső és a külső számviteli. Már az első trimeszterben van egy eligazítás kontrolling. Befejezése után a szakmai, további fókuszképződésén zajlik felváltva az alábbi választható kurzusok: - Pénzügyi Controlling -... [-]

Ba Média és Kommunikációs Menedzsment

Campus Nappali 3 év January 2018 Németország Calw

Érdekli a karrier, amelynek középpontjában a kommunikáció területén a marketing és a rendezvényszervezés és PR? [+]

Készségek a hatékony kommunikáció Érdekli a karrier, amelynek középpontjában a kommunikáció területén a marketing és a rendezvényszervezés és PR? Ezzel a programmal válunk gyors és praktikus a karrier a médiaiparban, vagy a vállalatok intenzív kommunikációs belsőleg és külsőleg egyaránt. Nyerj velünk kommunikációs-orientált szakértelem: Amellett, hogy az üzleti tartalmat hangsúly a tanfolyam előadás, nyelv, PR, újságírás vagy a retorika. Media technológia és a design emelje fel a profil mellett. Kis csoportokban, egyéni figyelmet és elkötelezett tanárok és oktatók gyakorlati ismereteket garantálja az optimális vizsgálat feltételeit. Előny a kiváló szolgáltatást Egyetemünk 2008-ban bevezetett először a kritériumoknak a Centre for Higher Education Development (CHE). Kevesebb, mint 40 média iskolák helyen álltunk a CHE rangsor a "Média / Kommunikáció Tanulmányok és újságírás" 1. hely a gondozási, 2. hely a gyakorlati jelentősége és 4. hely a tanulmány szervezet. A koncepció a siker A tanfolyam felvértezi az Ön számára a készségeket igénylő a menedzsment a felületek a média és a kommunikáció. A kombinációja előadások, szemináriumok és "esettanulmányok", mi az Ön számára a szükséges ismeretek hasznos, átfogó és fenntartható. Program szerkezete és tartalma minden területét lefedik hatáskörébe a szakma: Fields of ágazatban működő cégek a kereskedelmi szektorban, illetve a marketing, rendezvények, valamint a termék menedzsment, PR osztályok és középvállalkozások. Ez a tanulmány akkor jogosult gyorsan és praktikus a karrier terén a menedzsment mind a médiavállalatok és minden olyan vállalat kommunikációs tevékenységét, mind belsőleg, mind külsőleg. A kurzus célja, hogy a hallgatók szerezzenek átfogó, alkalmazás-orientált, üzleti menedzsment és a kommunikáció-orientált tudás, a tudományos és gyakorlati ismereteket, módszereket és... [-]

BBA

Működési üzleti Adminisztráció, Ba

Campus Nappali 36 év January 2018 Németország Calw

Megszerezni gyorsan gyakorlati tudás, és a design célzott, hogy a szakmai karrierjét. [+]

BWL tanulmány - egy sikeres start a gazdaság! Dedikált, tele van energiával? Megszerezni gyorsan gyakorlati tudás, és a design célzott, hogy a szakmai karrierjét. Érdekli az a gyakorlati haszna? Találja alatt is az üzleti tanulmányok a gyakorlati és kihívást jelentő feladatokat, hogy előre a karrierjét, és a személyes fejlődés. Intenzív csere professzorok akartam? Használja ki a szoros együttműködés a professzorok során üzleti tanulmányok. Használja ki nem csak a kiemelkedő tudományos pályája során az átmenetek, hanem a gyakorlati jelentősége a professzorok, hogy segít, hogy az üzleti ismeretek célorientált. Sikeres jövőt szem előtt tartva? Válassza ki, miután a főiskolai diplomát Business Administration közvetlen bekerülés gyakorlatban. A koncepció a siker A gyorsan változó piacok és versenyképes környezetben, és egyre rövidebb innovációs ciklus igényelnek egyre több szakember számára a piacorientált gazdálkodás. Amire szükség van, generalista, akik jártasak a szakmai, valamint a gazdasági kérdésekben. A kombinációja előadások, szemináriumok és "esettanulmányok", mi az Ön számára a szükséges üzleti ismeretek hasznos, átfogó és fenntartható. Ezt követően alapos alapképzést választott - összpontosított az egyéni erősségekre - két továbbképző tanfolyamok. Szóval nyit a kortárs szakosodás lehetőségeinek amelynek középpontjában a legújabb fejleményekről a piacon. Területeken végzettek A program hozzáférést biztosít az összes ágazatban. A KKV-k a nagyvállalatok, a tulajdonos által vezetett hivatal internetes startup, a tervezéstől a világ vezető informatikai cégek a készségek a diplomások a program szükséges. Az intenzív képzés üzleti adminisztráció, pénzügy, költségbecslés és ellenőrzési, valamint létrehozó vállalat lehetővé teszi a diplomások is, hogy egy független Tätigkeit-, hogy lehet kereskedelmi, kreatív, kommunikatív vagy jellemezte szolgáltatásokat. Kutatási területek -... [-]

Működési üzleti Adminisztráció Részmunkaidőben, Ba

Campus Részidős 24 hónapok October 2017 Németország Calw

Az Bachelor of Business Administration lehetővé teszi a teljes rugalmasságot. Tanul részmunkaidős mellett a szakma és a többi tevékenység is képviselheti a választások két nyolc fő tantárgyat egyenként specializálódtak. [+]

BWL tanulmány - részmunkaidős mellett a foglalkoztatás Az Bachelor of Business Administration lehetővé teszi a teljes rugalmasságot. Tanul részmunkaidős mellett a szakma és a többi tevékenység is képviselheti a választások két nyolc fő tantárgyat egyenként specializálódtak. Kivéve az üzleti törzsanyag, hanem megszerezni fontos készségek területén a soft skills, mint a munkamódszer, kommunikációs és nyelvi és interkulturális készségek. Ennek része a "nemzetközi Calw profil" lesz előnyös mind idegen nyelvekből, valamint a nemzetközi kapcsolatok az egyetem. Egyéni specializáció Miután a stabil gazdasági alapot képzést választja - összpontosított az egyéni erősségek és érdekeit - két, a jelenlegi nyolc lehetséges választani. Szóval nyit a kortárs specializáció lehetőséget, amelynek középpontjában a jelenlegi fejlemények a munkaerőpiacon. Controlling: Beszerzett alapos elméleti és gyakorlati know-how területén a működési és stratégiai ellenőrző és irányító költségeket. Megtanulod a különböző tervezési módszerek megismerése és tematizálja középpontjában a területeken a beruházások kontrolling és üzleti értékelés. Pénzügy: Ön elmélyíti az alapvető gazdasági ismeretek terén a pénzügyi tervezés, formák a vállalati finanszírozás és kockázatkezelés. Know-how és gyakorlati feladatok terén az üzleti értékelés, minősítés eljárások és pénzügyi kommunikációs lesz felkészülni a pénzügyi közösség. International Management: A globalizáció, a nemzetközi szempontok egyre nagyobb szerepet játszanak. Ezért is foglalkozik a szervezet a nemzetközi projektekben. Itt lesz alkalmas a valós esettanulmányok gyakorlatban. Egyedi tulajdonságok és interkulturális kihívás of International Management szívódnak fel egy angol nyelvű rendezvény és illusztrált esettanulmányok. Marketing: Ön mélyíteni a bázis tanulmány szerzett alapvető ismeretek marketing és kommunikációs menedzsment, különösen azokon a területeken a reklám és a fogyasztás, valamint a média tervezés és ellenőrzés. Ezek... [-]

Videók

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber