SAE Institute Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SAE INTÉZET 1976-ban alakult, és azóta nőtte ki magát a világ legnagyobb ipari szemléletű kreatív média oktató, több mint 50 egyetemen -ben 28 ország. SAE tananyag gondos kidolgozása egyeztetve vezető ipari szakemberek, hogy megfeleljen a követelményeknek a globális kreatív médiaiparban.

SAE Institute kínál átfogó persze portfolió kreatív média terén (hang, film, animáció, játékok fejlesztése, zenei életben, és web) erős hagyománya gyakorlati alkalmazása és az ipar elismerést. A Bachelor of Arts / BSc fokozatot lehet elérni a mindössze két év alatt.

Két Masters programok (MA / MSc) áll rendelkezésre. Az alap- és mesterképzési programokra várják együtt a neves Middlesex University, London. SAE Institute hálózata öt kontinensen az egyetemen világ központok kreatív média iparágak, mint például London, Berlin, München, Párizs, Barcelona, ​​New York, Los Angeles és így tovább.

A SAE Alumni Association a hálózat SAE intézet diplomások és a diákok, amelynek célja, hogy biztosítsák számukra öregdiák tapasztalat után azok világszínvonalú oktatás és kínál változatos program indításának a források, rendezvények és kommunikációs hez aktív munkaközvetítő programot, tartsa a kapcsolatot egymással és részt SAE Institute.

A SAE Alumni egyezmény egy ingyenes hálózati esemény hagyományosan megrendezett berlini mindazok számára, akik érdekeltek a kreatív média fejlődése és a technológia. Az éves rendezvény összehozza mint fejében megosztja a tudást meg kell tudni a kreatív média és a szórakoztató iparban. Az egyezmény kínál gazdag lehetőségeket végleges kutatási, ösztönző oktatási és az üzleti fejlődés - ez a tökéletes fórum hálózat és eszmét.

A SAE Magazine a magazin a SAE Institute és SAE Öregdiák Egyesület. A kiadvány eredetileg indult nyomtatott formában, hanem költözött, hogy online kiadásában 2014-ben.

Két Masters programok (MA / MSc) áll rendelkezésre. Az alap- és mesterképzési programokra várják együtt a neves Middlesex University, London. (Egy Master Program Middlesex és egy híres Folkwang Universität der Künste.

AZ CAMPUS

A berlini egyetemen kínál kreatív, szenvedélyes diákok hozzáférést biztosít ipari szabvány létesítmények és oktatók kiemelkedő tárgyi tudás és a szenvedély, hogy minden diák, hogy elérje a potenciális.

  • Jól felszerelt Hangstudiók, film lakosztályokat és számos munkaállomás egy 2.000m2 tér
  • Minden kurzus és programok a SAE Institute berlini tanítják az angol, valamint német
  • Egy erős hálózat dinamikus kreatív ipar a német fővárosban
  • További vendég előadások és szemináriumok neves iparági vezetők

Helyszínek

Berlin

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 (0)30 220 662 116

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket