NBS Northern Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

60766_horsaal01_small.jpg

bevezetés

A NBS Northern Business School Management és Biztonsági Hivatala egy magántulajdonban lévő, államilag elismert egyetem, amely Hamburgban található.

Ez a modell az egyetem minden tagjának tevékenységének referenciapontja és viszonyítási alapja. Van tájékozódás és biztonság, de azt is jelzi, hogy az állítás és a felelősség. Állandóan alkalmazzák a diákok, a tanárok, a személyzet és a cégek egyetemi hallgatói - felismeri, hogy jó munkába járnak: magas színvonalú felsőoktatási oktatást biztosítanak a fiataloknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek a társadalomban, hogy ezek alakuljanak és egyénileg elégedettek legyenek. Az akadémiai oktatás csak akkor teheti meg ezt, ha mind a jelenlegi kutatásokra, mind az üzleti gyakorlat valódi problémáira összpontosít. Az egyetem sajátossága, hogy a kurzusokat úgy alakítja ki, hogy megfeleljen a hallgatók változó életkörülményeinek.

Az egyetem magja a hallgatók. A tanárok és a rendszergazdák tisztában vannak ezzel a felelősséggel. A tanárok a tanulók mentorainak és oktatóinak tekintik magukat. Lehetővé teszik a diákok számára, hogy felelősségteljesen, toleránsan és társadalmilag viselkedjenek a kritikai gondolkodás összefüggésében - még akkor is, ha ezeket a tulajdonságokat élik meg. A diákok tudományosan mûködtetik a kompetenciát. A tanárok és a diákok közötti kis távolság, a kölcsönös bizalom és a becsületesség a foglalkozásban alapul szolgálnak a jó együttműködéshez, és előfeltétele a kooperatív tanulmányoknak.

Az egyetemigazgatás feladata, hogy együttműködési és hatékony módon biztosítsa a tanítás szervezeti kereteit. A diákok és a tanárok nyílt és motivált választ kapnak. Ennek során ügyfélorientált megoldásokat keresnek.

Az egyetem minden tagja tiszteletben tartja a tudomány, az oktatás és a kutatás szabadságát. A közös értékek a becsületesség, elismerés, tisztelet és függetlenség.

Tanítás és tanulás

Az egyetem a legfontosabb feladatot a kezdeti szakaszban vonzó tanulási környezetben tartja. A tanulmányi program az északi német gazdaság igényeihez igazodik. Az egyetem ezért kezdetben gyakorlatias kurzusokat kínál az üzleti adminisztráció és a biztonság menedzsment területén. Középtávon az ajánlat kiterjed a mérnöki és ipari technikára. A tanárok féléves alapon értékelik az értékeléseket, mint a folyamatos fejlesztés fontos elemeit, és elfogadják a teljesítményalapú fizetést. A diákok közelségét keresik. A hallgatók kezelhető csoportokban dolgoznak; Ez fontos keretet teremt a rövid tanulmányi időszakok számára.

Az egyetem folyamatosan támogatja a diákokat a webalapú eszközök segítségével együttműködésükért, ezzel növelve az idő rugalmasságát. A hallgatók szakmai képzettségén túl az egyetem kínálatát személyes fejlődésük elősegítésére kínálja. Így felkészültek a felelősségteljes szakmai tevékenységekre és a fejlett tudományos programokra.

Az egyetem az egész életen át tartó tanuláson keresztül támogatja az extra-szakmai programokat. A tartalmi szempontból összehasonlítható tanulmányi tanfolyamok végrehajtásával, mind a teljes munkaidőben, mind a részmunkaidős tanfolyamon alapul, hogy a tanulmányi időszakok az egyéni élethelyzethez igazodjanak.

A pedagógusokat folyamatosan fejleszteni kell, hogy megfeleljenek a feltételezett igényeknek, mind a tartalom, mind a módszertan tekintetében.

Helyszínek

Hamburg

NBS Northern Business School

Address
Holstenhofweg 62
22043 Hamburg, Hamburg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

BA
Az intézmény további kínálata: