Media Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Media Design School - az intézmény

A Media Design School egyik vezető egyetemek média és design Németországban. Ez képezi az összes érintett területeken a média, a fiatalok a jövő. A diákok részesülnek a különleges közelsége Media Design Közgazdasági Egyetem.

A MD.H szoros Kapcsolatok az üzleti vállalkozások hangsúlyt a médiában, és tagja a Szövetség a magánegyetemek (VHP). Ebben VPH több mint 40 vezető német magánegyetemek szerveznek.

A MD.H egyik legnagyobb magán szolgáltatók tanfolyamok és képzés területén az új média, játékok, divat, a média és a kommunikációs menedzsment és az IT. A cég úgy látja magát, mint a hajtóereje. A fejlesztési pályázatok, az egyetem mindig is a jelenlegi és jövőbeni kereslet a munkaerőpiacon, És az összes létező ajánlatokat folyamatosan alkalmazkodott az új követelményekhez.

támogatás

A Media Design School of Design és a számítástechnika GmbH a Szponzori a Media Design School, A Media Design School of Design és a számítástechnika három vizsgálati hely: Berlin, München és Düsseldorf és központja Berlinben. A rektor a Media Design School Hartmut Bode kancellár MD.H van Arnim ZUBKE.

A leányvállalat Media Design Akadémia Oktatási és Képzési GmbH hordozója, alapították 2014 Private Media Design Fachoberschule tervezés (Md.A-FOS)

Hivatalosan elismert és akkreditált

Mivel a 01. 2004. április privát Media Design School of Design és a számítástechnika § szerint 123 §. 1 Berlin Felsőoktatási törvény együtt § 70. §. 1. A felsőoktatási törvény és jóváhagyta az állami óta 2010/10/05 szintén hitelesített Science intézményesen. A reaccreditation a Science-én került sor 2015/10/19.

Hogy megkönnyítsék a nemzetközi összehasonlíthatóságát fok végzett rendszeres újbóli akkreditációja tanfolyamok MD.H a Központi Értékelési és Akkreditációs Ügynökség (ZEvA). Minden tanfolyamok MD.H sikeresen akkreditált.

Vezető a Media Design School

Közelebb a cég

München, Düsseldorf és Berlin között a média és a design fővárosok Németországban. A közös projektek vezető kiadók, ügynökségek, produkciós cégek és más cégek, a diákok megtanulják a gyakorlatban.

Közelebb az impulzus a média, a tervezés és a számítástechnika

Alig ipar változik olyan gyorsan, mint a média, a tervezés és a számítástechnika iparban. Ezért MD.H tantervek és programok az új követelményeknek a piac szabályozza folyamatosan.

Közelebb a gyakorlatig

A professzorok és oktatók a MD.H dolgozott, és sikeresen működik a gyakorlatban. Ez biztosítja, hogy a hallgatók szerezzenek aktuális és releváns tudást, amely lehetővé teszi számukra, hogy a szakmai siker.

Közelebb a professzorok

A MD.H nincs tömeges előadások. A kis szeminárium csoportok és a könnyű megközelíthetőség, a kar a közvetlen kapcsolatot a hallgatók és a tanárok biztonságos.

Közelebb a Jobs

Közelsége üzleti is közel a potenciális munkaadók. A MD.H segíti a diákokat egyénileg a saját karrier szolgáltatást.

Tanul MD.H

A Media Design School összesen hat Alapképzési szakok a. A tanfolyamok Media Design, Média és kommunikáció menedzsment, divat Management, Divattervezés és digitális film Design - Animáció / VFX végzős Bachelor of Arts. A program végén a játék design Bachelor of Science.

A három Mesterképzés Media Design, Game Design és Média és Kommunikációs Management csukja be a Master of Arts.

Bármilyen jelenléte tanfolyamok Media Design School által akkreditált Központi Értékelési és Akkreditációs Ügynökség (ZEvA).

Képzés és oktatás

A legjobb az oktatás - éppen ezt az állítást MD.H. Amellett, hogy az egyetemi oktatás a Media Design University úgy nagyon sikeres Edzés IHK érettségi A média designer digitális és nyomtatott keresztül.

Esti dolgozó emberek, és hogy zajlik a nyári szünetben Media Camp minden fiatal a szíve, akik szeretnék kipróbálni a tehetségüket a média szakemberek, teljes körű MD.H.

A jövőben - a küldetésünk

Azt tervezi, a jövőben a tervezés és a média világában? Nagyon jó! Mi is. Több mint 25 éve, mi diákok a mi szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek az egyik legizgalmasabb ága a jelen - és a jövő. És pontosan hol az üzlet, a média és a design találkozik: a kreatív erődítmények München, Berlin és Düsseldorf.

A képzés kerül sor szoros összefüggésben az előadó. Rendszeres gyakorlat projektek és szakmai Kapcsolódni a cég már a képzésük itt és elősegíti a csapatmunkát hallgatónk. Összességében a Media Design University foglalkoztat 43 professzorok. Az átmenet a szakmai világban kíséri minden helyszínen a Karrier Szolgálat MD.H.

Tanulmányok mellett a foglalkoztatás

Tehát, ha keres egy új szakmai orientáció, vagy a hang oktatást a következő pálya felé, mi vagyunk a megfelelő embereket. Mi a lehető legjobb elméleti és gyakorlati páncél. A Plus: értékes kapcsolatokat a munka világában, akik várnak ajánlások tőlünk; , A vágy, hogy motivált, hogy diákjaink szakmailag és személyesen is; és a diákok, akik nem elégedettek az első elérhető tanfolyamok, de a legjobb.

helyek

A Media Design School képviselteti magát Berlin, München és Düsseldorf saját képzési központok, amelyek összterülete 12.000 négyzetméter. Az oldalak vannak szerelve egy kiterjedt, magas színvonalú médiatechnológiát u. a berlini és müncheni keresztül professzionálisan felszerelt video és felvételi stúdiók. A helyek száma összesen 1400 (WS2014 / 2015). A jelenlét fázisok foglalkozási tanfolyamok zajlanak a megfelelő helyeken.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

BSc Játék Design

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

A szükséges technikai és kreatív páncélt és a megfelelő kapcsolatok, hogy ez a legjobb fejlesztési stúdiók. Mindkettő a MD.H. És még sok más. Így szól a programozás mesterséges intelligencia a "Schedule". [+]

Ahhoz, hogy a következő szintre! A szükséges technikai és kreatív páncélt és a megfelelő kapcsolatok, hogy ez a legjobb fejlesztési stúdiók. Mindkettő a MD.H. És még sok más. Így szól az Programozási Artificial Intelligence a "Schedule". Ez beveszünk néhány vállalat gyorsan magasabb (játék) szintje. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Science (BSc) Kiadás időpontját: április 1, 2016 (Düsseldorf) | október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Ezért lehetőség! Kapcsolatok, kapcsolatok, kapcsolatok - különösen a média ipar, ezek az alfa és az omega Jó így ha nem kell a nulláról kell kezdeni, mint egy kezdő / de korábbi felületek előnyös lehet a munkaerő-piaci, Csakúgy, mint a karrier szolgáltatás MD.H, köszönhetően a gazdag tevékenységek és kapcsolattartási szolgáltatások, a szakmai fejlődés a tanuló vezetők és öregdiák / ösztönzi diplomások. perspektívák A cél egyszerűen hangzik: Egy jó játék szórakoztató legyen. de a valódi létrehozása játék, Egy rendkívül összetett feladat a gyakorlatban. Megfelelni ennek a kihívásnak Játék tervező / belülHogy lehet, hogy sokkal több, mint "csak" programozás: játék ötletek kidolgozása, tervezése kölcsönhatások a játékosok, hogy hozzon létre tapasztalat tereit, felkelti fantáziák. Ezért a MD.H! A Media Design School több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás, Minden média és a design-nak, kínál állam elismert tanfolyamok a. Választható három helyszínen, a média és a divat fellegvára Berlin, Düsseldorf és Münchenben. Ez ötvözi a jó helyen fekszik a városban, modern felszereltségű, sok szempontból, hogy a tanulmány a rugalmasság és a testreszabás. Ismerjen meg minket! Szeretne többet megtudni a tanfolyam? Akkor... [-]

BA

Ba A Divat Menedzsment

Campus Nappali 7 félév April 2018 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

Hét félév támogatható tanárok bimbózó divat vezetők és a divat vezetők nyújt kiterjedt és széles körű szakértelmet az üzleti menedzsment, a termék és a márka irányítás a készlet a nemzeti és nemzetközi textil- és divatipar hangsúly. [+]

Mit jelent a MD.H? Hét félév támogatható tanárok tanítanak bimbózó Divat vezetők és a divat vezetők kiterjedt és széles körű szakértelmet biztosít vezetésGyártása és márka menedzsment a nemzeti és nemzetközi Textil és divatipar set hangsúly. Szintén fontos a nyelvi és a kulturális tanulmányok készségeket tanítják. A gyakorlati projektek, valamint a Praktikumssemester szolgálnak, hogy szélesíteni és mélyíteni a készségek és tapasztalatok, amelyek nélkülözhetetlenek a vezetők a divat menedzsment területén. A diákok a MD.H ingyenes hozzáférést biztosít a globális trend információs hálózat WGSN miközben tanul. Az interdiszciplináris igények Media Design School jön a végrehajtás több szak és a projekt munkát képviselőivel együtt a tanfolyamok "Fashion Design" és a "Média és Kommunikációs Management" fejezte ki. Ennek része a tanulmányi kirándulások zajlanak a textil és a divat cégek, valamint a reklám, a marketing és kommunikációs ügynökségek itthon és külföldön, hogy a diákok pontos és időben történő betekintést mindennapi munka Divat vezetők és a divat vezetők megadását. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: április 25. (München) | október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Divat szakemberek központjában a globális üzleti Divat menedzser / belül öltözteti a döntés pozíciókat országos és nemzetközi vállalatok a világ legnagyobb fogyasztói termékeket előállító ipar. Az üzleti és a technológiai szakértelem és mély ismeretek és készségek terén Marketing, kommunikáció és rendezvényszervezés tevékenykednek egy sokszínű, rugalmas és kreatív környezetben. Divat menedzser / belül van füle a kívánságait és az ügyfelek igényeinek és állítsa design trendeket gazdaságilag nyereséges és azzal a céllal,... [-]

BA Digitális Film Tervezés - Animáció / VFX

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

Képi, animációk és VFX szerves részét képezik a film, a televízió és a reklámipar. A televízió és a nyomtatott reklám Gyakorlatilag az összes termék látható a számítógépen. A videojáték-ipar folyamatosan szerződő, digitális film designer / belső. Az alkalmazási területek animációs és VFX mindig meghódítani az új iparágak. [+]

perspektívák Képi, animációk és VFX szerves részét képezik a film, a televízió és a reklámipar. a TV és nyomtatott reklám Gyakorlatilag az összes termék látható a számítógépen. A videojáték-ipar folyamatosan ajánlatkérő a Digitális film tervező / belül. Az alkalmazási területek animációs és VFX mindig meghódítani az új iparágak. A kereslet a képzett szakemberek nagy - és az emelkedő! Egy másik érv a választott tanulmány, rendkívül jó lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek külföldön. London, Los Angeles, Vancouver és a Shanghai itt a legnépszerűbb helyszínek, A megfelelő helyen a jövő ajánlatok MD.H szak Digitális film Design - Animáció / VFX Berlinben és Münchenben. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: október 1. (Berlin, München), 2017 (Düsseldorf) Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Három lépés tanulni! A felvételi döntés egy személyes interjú, az alkalmassági vizsga és az írásbeli kérelem és a munka minták. követelmény az általános egyetemi, műszaki főiskolai, vagy egy azzal egyenértékű. Ezért a MD.H! A Media Design School 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás. összesen Média és tervező vállalatok kínál state-of-elismert tanfolyamok. Választható három helyszínen, a média és a divat fellegvára Berlin, Düsseldorf és Münchenben. Ez ötvözi a jó helyen fekszik a városban, modern felszereltségű, sok szempontból, hogy a tanulmány a rugalmasság. Ezért lehetőség! Kapcsolatok, kapcsolatok, kapcsolatok - különösen a média ipar, ezek az alfa és az omega Jó így ha nem kell a nulláról kell kezdeni, mint egy kezdő / belül, de korábbi felületek előnyös lehet a munkaerő-piaci, Csakúgy, mint a karrier... [-]

BA Mediadesign

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

A Media Design School 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás. Minden média és a design-nak, kínál state-of-elismert tanfolyamok. Választható három helyszínen, a média és a divat fellegvára Berlin, Düsseldorf és Münchenben. [+]

Ezért a MD.H! A Media Design School 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás. Minden média és a design-nak, kínál state-of-elismert tanfolyamok. Választható három helyszínen, a média és a divat fellegvára Berlin, Düsseldorf és Münchenben. Ez ötvözi a jó helyen fekszik a városban, modern felszereltségű, sok szempontból, hogy a tanulmány a rugalmasság. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Néhány lépésre a tanulmány A felvételi döntés egy személyes interjú, az alkalmassági vizsga és az írásbeli kérelem. Ez azért lehetséges, bármikor. Ezen kívül, a szabad munka mintákat be a különböző terekben. Előfeltétel az általános egyetemi, műszaki főiskolai, vagy egy azzal egyenértékű. Fajta, amely inspirálja Mivel a lehetőségeket, Media tervező / a változatos, mint maga a média, akkor sok ajtó nyitva van. Különösen a multimédia és PR-ügynökségek, film vagy televíziós produkciós cégek és hirdetési osztály az ipar vagy az állami intézmények. Ezért lehetőség! Kapcsolatok, kapcsolatok, kapcsolatok - különösen a média ipar, ezek az alfa és az omega Jó így ha nem kell a nulláról kell kezdeni, mint egy kezdő, de előnyös lehet a meglévő interfészek a munkaerőpiacra. Csakúgy, mint a karrier szolgáltatás MD.H, köszönhetően a gazdag tevékenységek és kapcsolattartási szolgáltatások, a szakmai fejlődés a diákok és a diplomások / ösztönzi diplomások. Ismerjen meg minket! Szeretne többet megtudni a tanfolyam? Akkor forduljon. Csak a tanulmányt tanácsadás Berlinben, Düsseldorfban és Münchenben Szintén rendszeres információs estek mi meghívjuk Önt. Ott adnak professzorok és oktatók, a Department of Media Design... [-]

BA Medien- Und Kommunikationsmanagement

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

Mit intensiver Betreuung durch die Lehrenden a kleinen Studiengruppen, aber vor allem durch Anwendung des Gelernten egy konkreten Herausforderungen von Unternehmen. Unsere erfahrenen Professoren / Professorinnen und Dozenten / Dozentinnen aus der Praxis helfen Ihnen dabei, Ihr Wissen und Ihre Fähigkeiten praxisbezogen und zu kontinuierlich entwickeln: [+]

Wie ich lerne an der MD.H? Mit intensiver Betreuung durch die Lehrenden a kleinen Studiengruppen, Aber vor allem durch Anwendung des Gelernten egy konkreten Herausforderungen von Unternehmen. Unsere erfahrenen Professoren / Professorinnen und Dozenten / Dozentinnen aus der Praxis helfen Ihnen dabei, Ihr Wissen und Ihre Fähigkeiten praxisbezogen und zu kontinuierlich entwickeln: Ebben Seminaren mit aktuellen Fallanalysen, Rollenspielen, Übungen, Diskussionsrunden und Präsentationen. In praxisnahen Projektmodulen. Diese Reichen von der Konzeption über die Planung und Produktion von weboldalak, Social Media Kampagnen, TV-szpotok, rádió-szpotok und Broschüren Ebben internationalen műhelyek mit Experten aus allen Medienbranchen. Fakten Dauer: 7 félév Art: Vollzeit Credit pontok: 210 ECTS Abschluss: Bachelor of Arts (BA) Starttermine: 1. Oktober Standorte: München, Düsseldorf, Berlin Wie ich werde MD.H-Diák / in? Mit ihrer allgemeinen Hochschulreife, ihrer Fachhochschulreife oder als ihrem gleichwertig anerkanntem Abschluss. Sie können auch ohne Abitur Studieren: gemäß § 11 des Berliner Hochschulgesetzes durch die fachgebundene Studienberechtigung. Aber auch mit ihrer Persönlichkeit Ihrem souveränen Umgang mit Medien Ihrer Bereitschaft zu Verantwortung und Führung Ihrer Kreativität mit Wort und Bild Ihrem Spaß egy gemeinsamen Arbeiten Ihrer offenen und kollegialen Art Bewerbungsverfahren Eine ausführliche Bewerbung (inklusive Zeugnisse und Lebenslauf mit Foto), ein Persönliches Gespräch und die erfolgreiche Teilnahme egy einem Eingangstest entscheiden über die Aufnahme. Ben lerne ich an der MD.H? Alles, was Sie für Ihren erfolgreichen indítása in der Medienbranche benötigen: praktisch anwendbares Wissen über Medien und Kommunikation Strategische sowie eine solide betriebswirtschaftliche Basis zur Lösung aktueller Strategieaufgaben für die modernen Medienmärkte. Damit sind Sie optimális vorbereitet für verantwortliche Leitungspositionen... [-]

BA Modedesign

Campus Nappali 7 félév October 2017 Németország München Düsseldorf Berlin + 2 további

"A divat nem szökik te." - Úgy, hogy hozza Karl Lagerfeld a pontot. A divat egy kifejezés, a korszellem, és követeli a tervezők és a tervezők nagy társadalmi-kulturális és ökológiai tudatosság. [+]

Hogyan történik a tanfolyam felépítése? A kurzus 7 félév. Az 5. félévben a félévben. Mit jelent a MD.H? "A divat nem szökik te." - Úgy, hogy hozza Karl Lagerfeld a pontot. A divat egy kifejezés, a korszellem, és követeli a tervezők és a tervezők nagy társadalmi-kulturális és ökológiai tudatosság. a Divattervezés tanfolyam kerül a mediális átalakulási folyamatok a divat mellett egy praktikus és rendszeres cseréje prototípus kifejlesztése és kollekció tervezése, különös hangsúlyt. A diákok fejleszteni a módszertani alapja a tudományos és fogalmi munka, és kiterjedt a kontextus ismerete a divat és a design elméleti tartomány marketing és a divat menedzsment. Ez tudást, hogy az új technológiák a felület, ipari ruhatervezés, textilipari termelés és a vizuális kommunikáció és ezek hatása a termelési folyamat, a ruházat és a ruházat is. Különleges hangsúly a fejlődő tudatosság ökológiai és társadalmi felelősség A tervezés, a gyártás és a kommunikációs folyamat a divat. A diákok a MD.H ingyenes hozzáférést biztosít a globális trend információs hálózat WGSN miközben tanul. By the way: Az elején a második félévben, hogy a divattervező hallgatók egy laptop használata során a tanulmányi időszak. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin alkalmazási eljárás A részletes alkalmazási és sikeres befejezését alkalmassági vizsgálat dönt a felvételi. Az írásbeli kérelem tartalmazza: megbízólevél CV fényképes Pénztárca tervezési vázlatok Képekkel, a saját gyűjtemény szabott a szervezet - divattervező / belső között kultusz és trend Akár a kifutón, a színház vagy a... [-]