Hivatalos Leírás

Media Design School - az intézmény

A Media Design School egyik vezető egyetemek média és design Németországban. Ez képezi az összes érintett területeken a média, a fiatalok a jövő. A diákok részesülnek a különleges közelsége Media Design Közgazdasági Egyetem.

A MD.H szoros Kapcsolatok az üzleti vállalkozások hangsúlyt a médiában, és tagja a Szövetség a magánegyetemek (VHP). Ebben VPH több mint 40 vezető német magánegyetemek szerveznek.

A MD.H egyik legnagyobb magán szolgáltatók tanfolyamok és képzés területén az új média, játékok, divat, a média és a kommunikációs menedzsment és az IT. A cég úgy látja magát, mint a hajtóereje. A fejlesztési pályázatok, az egyetem mindig is a jelenlegi és jövőbeni kereslet a munkaerőpiacon, És az összes létező ajánlatokat folyamatosan alkalmazkodott az új követelményekhez.

támogatás

A Media Design School of Design és a számítástechnika GmbH a Szponzori a Media Design School, A Media Design School of Design és a számítástechnika három vizsgálati hely: Berlin, München és Düsseldorf és központja Berlinben. A rektor a Media Design School Hartmut Bode kancellár MD.H van Arnim ZUBKE.

A leányvállalat Media Design Akadémia Oktatási és Képzési GmbH hordozója, alapították 2014 Private Media Design Fachoberschule tervezés (Md.A-FOS)

Hivatalosan elismert és akkreditált

Mivel a 01. 2004. április privát Media Design School of Design és a számítástechnika § szerint 123 §. 1 Berlin Felsőoktatási törvény együtt § 70. §. 1. A felsőoktatási törvény és jóváhagyta az állami óta 2010/10/05 szintén hitelesített Science intézményesen. A reaccreditation a Science-én került sor 2015/10/19.

Hogy megkönnyítsék a nemzetközi összehasonlíthatóságát fok végzett rendszeres újbóli akkreditációja tanfolyamok MD.H a Központi Értékelési és Akkreditációs Ügynökség (ZEvA). Minden tanfolyamok MD.H sikeresen akkreditált.

Vezető a Media Design School

Közelebb a cég

München, Düsseldorf és Berlin között a média és a design fővárosok Németországban. A közös projektek vezető kiadók, ügynökségek, produkciós cégek és más cégek, a diákok megtanulják a gyakorlatban.

Közelebb az impulzus a média, a tervezés és a számítástechnika

Alig ipar változik olyan gyorsan, mint a média, a tervezés és a számítástechnika iparban. Ezért MD.H tantervek és programok az új követelményeknek a piac szabályozza folyamatosan.

Közelebb a gyakorlatig

A professzorok és oktatók a MD.H dolgozott, és sikeresen működik a gyakorlatban. Ez biztosítja, hogy a hallgatók szerezzenek aktuális és releváns tudást, amely lehetővé teszi számukra, hogy a szakmai siker.

Közelebb a professzorok

A MD.H nincs tömeges előadások. A kis szeminárium csoportok és a könnyű megközelíthetőség, a kar a közvetlen kapcsolatot a hallgatók és a tanárok biztonságos.

Közelebb a Jobs

Közelsége üzleti is közel a potenciális munkaadók. A MD.H segíti a diákokat egyénileg a saját karrier szolgáltatást.

Tanul MD.H

A Media Design School összesen hat Alapképzési szakok a. A tanfolyamok Media Design, Média és kommunikáció menedzsment, divat Management, Divattervezés és digitális film Design - Animáció / VFX végzős Bachelor of Arts. A program végén a játék design Bachelor of Science.

A három Mesterképzés Media Design, Game Design és Média és Kommunikációs Management csukja be a Master of Arts.

Bármilyen jelenléte tanfolyamok Media Design School által akkreditált Központi Értékelési és Akkreditációs Ügynökség (ZEvA).

Képzés és oktatás

A legjobb az oktatás - éppen ezt az állítást MD.H. Amellett, hogy az egyetemi oktatás a Media Design University úgy nagyon sikeres Edzés IHK érettségi A média designer digitális és nyomtatott keresztül.

Esti dolgozó emberek, és hogy zajlik a nyári szünetben Media Camp minden fiatal a szíve, akik szeretnék kipróbálni a tehetségüket a média szakemberek, teljes körű MD.H.

A jövőben - a küldetésünk

Azt tervezi, a jövőben a tervezés és a média világában? Nagyon jó! Mi is. Több mint 25 éve, mi diákok a mi szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek az egyik legizgalmasabb ága a jelen - és a jövő. És pontosan hol az üzlet, a média és a design találkozik: a kreatív erődítmények München, Berlin és Düsseldorf.

A képzés kerül sor szoros összefüggésben az előadó. Rendszeres gyakorlat projektek és szakmai Kapcsolódni a cég már a képzésük itt és elősegíti a csapatmunkát hallgatónk. Összességében a Media Design University foglalkoztat 43 professzorok. Az átmenet a szakmai világban kíséri minden helyszínen a Karrier Szolgálat MD.H.

Tanulmányok mellett a foglalkoztatás

Tehát, ha keres egy új szakmai orientáció, vagy a hang oktatást a következő pálya felé, mi vagyunk a megfelelő embereket. Mi a lehető legjobb elméleti és gyakorlati páncél. A Plus: értékes kapcsolatokat a munka világában, akik várnak ajánlások tőlünk; , A vágy, hogy motivált, hogy diákjaink szakmailag és személyesen is; és a diákok, akik nem elégedettek az első elérhető tanfolyamok, de a legjobb.

helyek

A Media Design School képviselteti magát Berlin, München és Düsseldorf saját képzési központok, amelyek összterülete 12.000 négyzetméter. Az oldalak vannak szerelve egy kiterjedt, magas színvonalú médiatechnológiát u. a berlini és müncheni keresztül professzionálisan felszerelt video és felvételi stúdiók. A helyek száma összesen 1400 (WS2014 / 2015). A jelenlét fázisok foglalkozási tanfolyamok zajlanak a megfelelő helyeken.

Program oktatási nyelve:
  • Német

Az intézmény további kínálata:

BA

Media Design School

Az intenzív ellátás a tanárok kis tanulmányi csoportok, de különösen azáltal, hogy mit tanultak az igazi kihívások a vállalkozások. A tapasztalt professzorok / oktatók és ... [+]

Hogyan tanulnak a MD.H?

Az intenzív ellátás a tanárok kis tanulmányi csoportokDe főleg alkalmazásával tanulás konkrét kihívásokra cégek. A tapasztalt professzorok / oktatók és előadók / oktatók gyakorlat segít a tudást és készségeket gyakorlathoz kapcsolódnak és folyamatos fejlesztése:

A szemináriumokon a tényleges esettanulmányok, szerepjátékok, gyakorlatok, beszélgetések és előadások. A projektek gyakorlati modulokat. Ezek köre a koncepciótól a tervezés és a gyártás honlapok, közösségi média kampányok, televíziós reklámok, rádió foltok és prospektusok A nemzetközi workshop szakértőkből minden média szektorban. Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Hogyan fogom MD.H diák / be? ... [-]
Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Media Design School

Hét félév támogatható tanárok bimbózó divat vezetők és a divat vezetők nyújt kiterjedt és széles körű szakértelmet az üzleti menedzsment, a termék és a márka irányítás a ... [+]

Mit jelent a MD.H?

Hét félév támogatható tanárok tanítanak bimbózó Divat vezetők és a divat vezetők kiterjedt és széles körű szakértelmet biztosít vezetésGyártása és márka menedzsment a nemzeti és nemzetközi Textil és divatipar set hangsúly. Szintén fontos a nyelvi és a kulturális tanulmányok készségeket tanítják. A gyakorlati projektek, valamint a Praktikumssemester szolgálnak, hogy szélesíteni és mélyíteni a készségek és tapasztalatok, amelyek nélkülözhetetlenek a vezetők a divat menedzsment területén.

A diákok a MD.H ingyenes hozzáférést biztosít a globális trend információs hálózat WGSN miközben tanul.

Az interdiszciplináris igények Media Design School jön a végrehajtás több szak és a projekt munkát képviselőivel együtt a tanfolyamok "Fashion Design" és a "Média és Kommunikációs Management" fejezte ki.... [-]

Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Media Design School

Képi, animációk és VFX szerves részét képezik a film, a televízió és a reklámipar. A televízió és a nyomtatott reklám Gyakorlatilag az összes termék látható a számítógépe ... [+]

perspektívák

Képi, animációk és VFX szerves részét képezik a film, a televízió és a reklámipar. a TV és nyomtatott reklám Gyakorlatilag az összes termék látható a számítógépen. A videojáték-ipar folyamatosan ajánlatkérő a Digitális film tervező / belül. Az alkalmazási területek animációs és VFX mindig meghódítani az új iparágak. A kereslet a képzett szakemberek nagy - és az emelkedő!

Egy másik érv a választott tanulmány, rendkívül jó lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek külföldön. London, Los Angeles, Vancouver és a Shanghai itt a legnépszerűbb helyszínek, A megfelelő helyen a jövő ajánlatok MD.H szak Digitális film Design - Animáció / VFX Berlinben és Münchenben.... [-]

Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Media Design School

A Media Design School 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás. Minden média és a design-nak, kínál state-of-elismert tanfolyamok. Választható három helyszínen, a mé ... [+]

Ezért a MD.H!

A Media Design School 25 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás. Minden média és a design-nak, kínál state-of-elismert tanfolyamok. Választható három helyszínen, a média és a divat fellegvára Berlin, Düsseldorf és Münchenben. Ez ötvözi a jó helyen fekszik a városban, modern felszereltségű, sok szempontból, hogy a tanulmány a rugalmasság.

Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Arts (BA) Kiadás időpontját: október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Néhány lépésre a tanulmány

A felvételi döntés egy személyes interjú, az alkalmassági vizsga és az írásbeli kérelem. Ez azért lehetséges, bármikor. Ezen kívül, a szabad munka mintákat be a különböző terekben. Előfeltétel az általános egyetemi, műszaki főiskolai, vagy egy azzal egyenértékű.... [-]

Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Media Design School

"A divat nem szökik te." - Úgy, hogy hozza Karl Lagerfeld a pontot. A divat egy kifejezés, a korszellem, és követeli a tervezők és a tervezők nagy társadalmi-kulturális é ... [+]

Hogyan történik a tanfolyam felépítése?

A kurzus 7 félév. Az 5. félévben a félévben.

Mit jelent a MD.H?

"A divat nem szökik te." - Úgy, hogy hozza Karl Lagerfeld a pontot. A divat egy kifejezés, a korszellem, és követeli a tervezők és a tervezők nagy társadalmi-kulturális és ökológiai tudatosság.

a Divattervezés tanfolyam kerül a mediális átalakulási folyamatok a divat mellett egy praktikus és rendszeres cseréje prototípus kifejlesztése és kollekció tervezése, különös hangsúlyt. A diákok fejleszteni a módszertani alapja a tudományos és fogalmi munka, és kiterjedt a kontextus ismerete a divat és a design elméleti tartomány marketing és a divat menedzsment. Ez tudást, hogy az új technológiák a felület, ipari ruhatervezés, textilipari termelés és a vizuális kommunikáció és ezek hatása a termelési folyamat, a ruházat és a ruházat is. Különleges hangsúly a fejlődő tudatosság ökológiai és társadalmi felelősség A tervezés, a gyártás és a kommunikációs folyamat a divat.... [-]

Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Media Design School

A szükséges technikai és kreatív páncélt és a megfelelő kapcsolatok, hogy ez a legjobb fejlesztési stúdiók. Mindkettő a MD.H. És még sok más. Így szól a programozás meste ... [+]

Ahhoz, hogy a következő szintre!

A szükséges technikai és kreatív páncélt és a megfelelő kapcsolatok, hogy ez a legjobb fejlesztési stúdiók. Mindkettő a MD.H. És még sok más. Így szól az Programozási Artificial Intelligence a "Schedule". Ez beveszünk néhány vállalat gyorsan magasabb (játék) szintje.

Tények Időtartam: 7 félév Jellege: Teljes munkaidő Credit pontok: 210 ECTS Végzettség: Bachelor of Science (BSc) Kiadás időpontját: április 1, 2016 (Düsseldorf) | október 1 Helyszínek: München, Düsseldorf, Berlin Ezért lehetőség!

Kapcsolatok, kapcsolatok, kapcsolatok - különösen a média ipar, ezek az alfa és az omega Jó így ha nem kell a nulláról kell kezdeni, mint egy kezdő / de korábbi felületek előnyös lehet a munkaerő-piaci, Csakúgy, mint a karrier szolgáltatás MD.H, köszönhetően a gazdag tevékenységek és kapcsolattartási szolgáltatások, a szakmai fejlődés a tanuló vezetők és öregdiák / ösztönzi diplomások.... [-]

Németország München Düsseldorf Berlin
Kérj Információt
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul