Hivatalos Leírás

Gyakorlati és elméleti szempontból megbízható, nemzetközi és jövőorientált - a Mainz University Of Applied Sciences tanulmányaival a hallgatók a karrierjüket és jövőjüket a legjobb értelemben vett formában készítik el. Ismertessük az oktatás, a kutatás és a gyakorlat egymástól való függését. Különösen itt áll az egyetem és az ipar közötti együttműködés: a munkahelyi képzési programok önmagukban 450 együttműködési partnerséget termelnek , elsősorban a Rajna-menti régió üzleti szektorában.

Ez egy win-win helyzet: Az üzleti közösség az egyetem innovatív ötleteiből részesül, és fordítva, a diákok kihasználják a vállalatok konkrét célkitűzéseit. Ez többek között a nemzetközi és jövőorientált képzési programok, mint például a médiamunka, a nemzetközi üzleti élet és a média, az IT

A kutatásoktól a technológiaátadásig

Az alkalmazott kutatás és fejlesztés területén sok területen nemzetközileg elismert első osztályú munkát végzünk. Ezt egyértelműen számos harmadik fél által finanszírozott projekt és szabadalmi fejlesztés is bizonyítja. Munkánk új fókuszpontjaival továbbra is innovatív hangsúlyt fektetünk a kutatás és fejlesztés területén - amelyet aztán az üzleti, tudományos, kulturális és ipari partnerekkel együtt valósítunk meg.

A mai napig hét egyetemünkből álló iskolák alakultak ki a saját munkájukkal; az úttörők közülük több mint tíz éve dolgozik függetlenül és sikeresen.

A közintézmények és az üzleti szféra külső partnereivel folytatott cseréjének előmozdítása érdekében az egyetem központi átutalási iroda támogatja a kutatási és fejlesztési projektekben részt vevő valamennyi partnert.

Küldetésünk

A Mainz University Of Applied Sciences küldetése a folyamatos minőségfejlesztés ütemterve az egyetemi audit részeként, ezért dinamikus fejlődésnek van alávetve.

A küldetésnyilatkozat egyetemi ellenőrzésként

Ez a felsőoktatási politika releváns alapkérdéseiről szóló tizenkét irányadó elvből áll, mint például a tanulmányok, a tanítás és a kutatás. Az egyetemigazgatás egy éves ciklusban dönt, melyik felsorolt ​​célkitűzéseket tovább kívánja fejleszteni, amellyel a kívánt eredményeket. Ez azt jelenti, hogy a küldetésnyilatkozatban meghatározott célkitűzések folyamatos felülvizsgálat alatt állnak, a gyakorlati alkalmazás "savas tesztje" kifejezetten kimutathatónak kell lenniük, és változatlan következményekkel kell járniuk az egyetemi politikára (például a foglalkoztatáspolitikára). Az egyetem tehát állandó erő / gyengeségi elemzést végezhet, egymás után új célokat határozhat meg, új megvalósítási struktúrákat hozhat létre és dokumentálhatja a megoldásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


Mainz University Of Applied Sciences

A mérnökök igényei változóban vannak. A projekteket a világ különböző pontjain működő cégek vesznek részt és nemzetközi csapatok kezelik. A fenntartható tervezés és kivit ... [+]

7 féléves szak(B2 német)

A mérnökök igényei megváltoznak. A projekteket a világ különböző pontjain működő cégek vesznek részt és nemzetközi csapatok kezelik. A fenntartható tervezés és kivitelezés kulcsfontosságú célkitűzéssé vált, egyre növekvő nemzetközi jelentőséggel. Ezért fontos, hogy a XXI. Században kifejezetten felkészítsük a civil mérnököket ezekre a feladatokra. A nemzetközi építőmérnöki alapképzés a szerkezeti átalakulást veszi figyelembe az építőiparban.

A lehető legszélesebb tudásalapot biztosítjuk Önnek, és felkészül arra, hogy külföldön tanuljon az építőipar angol nyelvű szókincseivel. Ez az alapképzési program arra a vonatra hagyatkozik, hogy határokon átnyúló mérnöki és építőipari cégekben, valamint kormányzati és nemzetközi hatóságokban és szervezetekben dolgozhasson.... [-]

Németország Mainz
Október 2019
Angol,Német
Nappali
1 - 7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Mainz University Of Applied Sciences

Célunk, hogy a hallgatók számára a lehető legszélesebb tudásbázisot és alapos ismereteket nyújtsunk az építőipar és a közgazdaságtan területén. A program célja nem csupán ... [+]

Szeretné tanulmányozni az ipari mérnököket (építőipar)?

Akkor üdvözöljük egyetemünkön. Számos területen fog dolgozni, és képes lesz érdekes feladatok elvégzésére az épületek tervezésében és kivitelezésében.

Célunk, hogy a hallgatók számára a lehető legszélesebb tudásbázisot és alapos ismereteket nyújtsunk az építőipar és a közgazdaságtan területén. A program célja nem csupán a hallgatók számára szükséges technikai és mérnöki képesítések biztosítása, hanem önállóan és kreatívan való tanulás, valamint a gazdasági mutatók biztonságos kezelésének biztosítása.

A hét féléves általános tanulmányi időtartam után az építészmérnöki alapképzés (B. Eng.) Akadémiai fokát ítélik oda.... [-]

Németország Mainz
Október 2019
Német
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul