Mainz University Of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Gyakorlati és elméleti szempontból megbízható, nemzetközi és jövőorientált - a Mainz University Of Applied Sciences tanulmányaival a hallgatók a karrierjüket és jövőjüket a legjobb értelemben vett formában készítik el. Ismertessük az oktatás, a kutatás és a gyakorlat egymástól való függését. Különösen itt áll az egyetem és az ipar közötti együttműködés: a munkahelyi képzési programok önmagukban 450 együttműködési partnerséget termelnek , elsősorban a Rajna-menti régió üzleti szektorában.

Ez egy win-win helyzet: Az üzleti közösség az egyetem innovatív ötleteiből részesül, és fordítva, a diákok kihasználják a vállalatok konkrét célkitűzéseit. Ez többek között a nemzetközi és jövőorientált képzési programok, mint például a médiamunka, a nemzetközi üzleti élet és a média, az IT

A kutatásoktól a technológiaátadásig

Az alkalmazott kutatás és fejlesztés területén sok területen nemzetközileg elismert első osztályú munkát végzünk. Ezt egyértelműen számos harmadik fél által finanszírozott projekt és szabadalmi fejlesztés is bizonyítja. Munkánk új fókuszpontjaival továbbra is innovatív hangsúlyt fektetünk a kutatás és fejlesztés területén - amelyet aztán az üzleti, tudományos, kulturális és ipari partnerekkel együtt valósítunk meg.

A mai napig hét egyetemünkből álló iskolák alakultak ki a saját munkájukkal; az úttörők közülük több mint tíz éve dolgozik függetlenül és sikeresen.

A közintézmények és az üzleti szféra külső partnereivel folytatott cseréjének előmozdítása érdekében az egyetem központi átutalási iroda támogatja a kutatási és fejlesztési projektekben részt vevő valamennyi partnert.

Küldetésünk

A Mainz University Of Applied Sciences küldetése a folyamatos minőségfejlesztés ütemterve az egyetemi audit részeként, ezért dinamikus fejlődésnek van alávetve.

A küldetésnyilatkozat egyetemi ellenőrzésként

Ez a felsőoktatási politika releváns alapkérdéseiről szóló tizenkét irányadó elvből áll, mint például a tanulmányok, a tanítás és a kutatás. Az egyetemigazgatás egy éves ciklusban dönt, melyik felsorolt ​​célkitűzéseket tovább kívánja fejleszteni, amellyel a kívánt eredményeket. Ez azt jelenti, hogy a küldetésnyilatkozatban meghatározott célkitűzések folyamatos felülvizsgálat alatt állnak, a gyakorlati alkalmazás "savas tesztje" kifejezetten kimutathatónak kell lenniük, és változatlan következményekkel kell járniuk az egyetemi politikára (például a foglalkoztatáspolitikára). Az egyetem tehát állandó erő / gyengeségi elemzést végezhet, egymás után új célokat határozhat meg, új megvalósítási struktúrákat hozhat létre és dokumentálhatja a megoldásokat.

Helyszínek

Mainz

Address
Holzstraße 36
55116 Mainz, Rajna-Pfalz, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket