Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1991-ben alapították, nevét az egyetem régóta fémjelzi hang egyetemi oktatás, az alkalmazott kutatás és egy elkötelezett hallgatói szervezet.

A gyakorlati oktatását és kiváló létesítményekkel vonzzák töretlenül hallgatók. Ők nemcsak gazdagítja, miközben tanul a városok Magdeburg és Stendal - a többség is megmarad befejezése után a régió, és az újítások, amelyek részesülnek az üzleti és a társadalom.

Miért érdemes a University of Magdeburg-Stendal?

Olvassa miért tanulmányi vagy csere félévben, a University of Magdeburg-Stendal a megfelelő választás az Ön számára.

fiatal egyetemi

Ezek a University of Magdeburg-Stendal sok a közös. Például a főiskolai 1991-ben alakult, és így mintegy a maga korában.

innovatív tanfolyamok

Ahogy gondolni tanul külföldön, akkor valószínűleg izgatott az új dolgokat. Tökéletes! Az egyetem kínál innovatív tanfolyamok, mint Applied gyermekkortörténet, biztonságot és jelnyelvi tolmácsolás.

A nyelvi és kulturális

Mert el tudja olvasni ezt megtanultuk, legalább egy idegen nyelvet, nevezetesen a német. Nagy! Az egyetem kínál bőséges lehetőséget, hogy javítsa a nyelvi képességek révén a nyelvi képzés és bővítse látókörét a kulturális rendezvények.

A szív Németország

A központi helyen, a két helyszín lehetővé teszi a gyors kapcsolatot biztosít Berlin, Hannover vagy Leipzig.

gyakorlati Study

Ha kellett tanulni egy nagyon elméleti órák tanítási időben, húzza valószínűleg interaktív tanulási tisztán elméleti ezelőtt. Szuper! A University of Magdeburg-Stendal támaszkodik gyakorlati tanulmány, amely összeköti az elméleti tananyag gyakorlati tapasztalatokkal.

alacsony költségek

Mivel hamarosan kezdődik a hallgatói élet, hiszem, talán a diák költségvetést. Nem gond! A félév díjat a University of Magdeburg-Stendal alacsony, és lehetővé teszi, például a Magdeburg szabad használni a tömegközlekedést. Ezen túlmenően, a lakhatási lehetőségek Magdeburg és Stendal meglehetősen kedvező árú és jó minőségű.

zöld Campi

Ahogy hamarosan kezdődik a hallgatói élet, akkor valószínűleg számíthat egy kis szórakozás. Menjünk! Magdeburg és Stendal olyan városok, melyek sok diákoknak: A Hallgatói Tanács szervezi felek, az egyetem sport ajánlat nagy és zöld campus meghívja Önt óra után a lazításra.

Helyszínek

Magdeburg

Hochschule Magdeburg-Stendal

Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Szász-Anhalt, Németország
Telefonszám
+49 (0391) 886 - 4106

Stendal

Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Szász-Anhalt, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket