Leuphana University of Luneburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az átrendeződés Leuphana végre egy új modellt, Németország Egyetem egyedülálló tulajdonsága az egyetem óta 2007. 2009 tavaszáig újból létre az egyetemen:

College: KIVÁLÓ agglegény több szempontból

A főiskola első fokú, lehet tanulmányozni a részeként interdiszciplináris egységes, szervezett interdiszciplináris tanulmány modell Leuphana Bachelor (2007 óta). A Leuphana Kollégium számára, akik szeretnének dolgozni, önállóan és felelősen, és nem elégedhetünk meg a tudást.

DOKTORI ISKOLA: INTERDISZCIPLINÊRIS MASTER a támogatása CONNECT

A Graduate School kínál a következő területeken: oktatás, kormányzás

Szakiskola: innovatív képzési és gyakorlati együttműködés a munka- és COMPANY

A Szakmai Iskola, amely egyesíti egy fedél alatt a képzés és az ismeretek átadása és a teremtés, és így optimális feltételeket az élethosszig tartó tanulás lehetővé teszi a (2009-től). A Szakmai Iskola célja a szakemberek, akik szeretnének szert további képesítések - a szakma kezdő át vezetők.

DIGITÁLIS ISKOLA: Intenzív terápia az online felsőoktatásban

A 2012-es nyilvános bemutatásra Leuphana Digital School lesz csomagban az online kurzusok Leuphana Egyetem és bővítése. Sikerét követően a kísérleti kurzus „Think Tank - Ideális város a 21. században” irányítása alatt építész Prof. Daniel Libeskind Leuphana Digital School bővíti az online ajánlatot kínál egyedi mentora Open Online tanfolyamok is online oktatás az üzleti környezetben. Minden online tanulási lehetőségek egy egyedülálló oktatási koncepció a digitális iskola tanáraiból álló, mentorok és tutorok amely alapján fogja kiegészíteni az egymástól tanulás és a használata egy kifinomultabb online platform. Az online katalógus a digitális iskola nyitva állnak világszerte, engedély nélküli és ingyenes.

TUDOMÁNY kezdeményezések: oktatás, kultúra, a gazdaság és FENNTARTHATÓSÁG FOCUS karok

Leuphana koncentrálja a kutatási tevékenységek négy transzdiszciplináris tudomány kezdeményezéseket. Mintegy 60 egyetemi tanári tele voltak 2007 és 2012 között. Ezek megerősítik majd mintegy 150 professzorok részére az oktatás kutatás / tanárképzés, Menedzsment

Helyszínek

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg Universitätsallee 1
D-21335 Lüneburg, Alsó-Szászország, Németország

Bridgetown

Address
Bridgetown, Szent Mihály, Barbados

Főnix

Address
Főnix, Arizona, Amerikai Egyesült Államok