Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Média világában!

Hogyan nyomtathatók a könyvek? Hogyan archiválják és dokumentálják az információkat? Mit jelent a „kommunikáció”? Hogyan hozhatók létre a virtuális világok? Mi történik a színfalak mögött a TV-stúdiókban? Mi a fontos a csomagolás tervezésében és a reklám valójában? A Hochschule der Medien diákjai ezek és sok más kérdéssel foglalkoznak.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

2001. szeptember 1-je óta a Hochschule der Medien egyesítette az egykori Nyomda és Média Egyetem, a több mint 100 éves hagyománnyal rendelkező oktatási intézmény és a Könyvtári és Információs Egyetem együttes tudását, amely története 1942-ig nyúlik vissza. A 16 főiskolai és 6 mesterképzési program, egy részmunkaidős MBA és egy doktori program, a Hochschule der Medien a média szakértelem széles spektrumát fedi le: a nyomtatott médiától az elektronikus médiáig, a médiától és a médiától, a médiatermelésig a médiatervezéstől a média elérhetővé tételéhez.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

A Hochschule der Medienben a diákok a modern előadótermekben, műhelyekben és stúdiókban, a nyomdagépeken vagy a fényképezőgép mögött tanulnak. Az egyetemi laboratóriumokban vagy a partnercégekkel együttműködve izgalmas gyakorlati projektek kiegészítik az elméleti ismereteket és a tudományos munkamódszereket. Eredetileg az egyetemnek két táborhelye volt. 2014 óta az egyetem Stuttgart Vaihingen egyik központi egyeteméből áll.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Ez a Bachelor of Engineering technikai oktatást nyújt Németországban, míg a hallgatók a szakmai, kreatív és kultúrák közötti készségeket fegyveresek lesznek a hazai és kü ... [+]

Ez a Bachelor of Engineering technikai oktatást nyújt Németországban, míg a hallgatók a szakmai, kreatív és kultúrák közötti készségeket fegyveresek lesznek a hazai és külföldi fellendüléshez.

Németországban a Print Media Technologies az első és egyetlen, a médiára szakosodott mérnöki egyetemi program, melyet kizárólag angolul tanítanak és a világ minden tájáról származó diákok számára terveztek. Ez egy egyedülálló téma, amely egyesíti a kreativitást, a tudományt, a technológiát, az interkulturális tanulmányokat, a vállalati menedzsmentet és a nyelveket.

A diplomások kiváló minőségű munkahelyeket élveznek. Az elhelyezési arány 100%. A program célja, hogy képzett vezetőket és szakembereket alkosson a médiaügyekben; amelyek magukban foglalják a világ vezető műszaki, irányítási és marketing pozícióit. A diplomások a nemzetközileg bővülő vállalkozásokban dolgoznak. A program célja, hogy előmozdítsa a médiafejlesztés szakértelmét; emellett a diákok kritikus gondolkodást és nyilvános beszédet fejlesztenek.... [-]

Németország Stuttgart
Október 2019
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE