Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ãdvözöljük a Média világában!

Hogyan nyomtathatók a könyvek? Hogyan archiválják és dokumentálják az információkat? Mit jelent a âkommunikációâ? Hogyan hozhatók létre a virtuális világok? Mi történik a színfalak mögött a TV-stúdiókban? Mi a fontos a csomagolás tervezésében és a reklám valójában? A Hochschule der Medien diákjai ezek és sok más kérdéssel foglalkoznak.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

2001. szeptember 1-je óta a Hochschule der Medien egyesítette az egykori Nyomda és Média Egyetem, a több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezÅ oktatási intézmény és a Könyvtári és Információs Egyetem együttes tudását, amely története 1942-ig nyúlik vissza. A 16 fÅiskolai és 6 mesterképzési program, egy részmunkaidÅs MBA és egy doktori program, a Hochschule der Medien a média szakértelem széles spektrumát fedi le: a nyomtatott médiától az elektronikus médiáig, a médiától és a médiától, a médiatermelésig a médiatervezéstÅl a média elérhetÅvé tételéhez.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

A Hochschule der Medienben a diákok a modern elÅadótermekben, műhelyekben és stúdiókban, a nyomdagépeken vagy a fényképezÅgép mögött tanulnak. Az egyetemi laboratóriumokban vagy a partnercégekkel együttműködve izgalmas gyakorlati projektek kiegészítik az elméleti ismereteket és a tudományos munkamódszereket. Eredetileg az egyetemnek két táborhelye volt. 2014 óta az egyetem Stuttgart Vaihingen egyik központi egyetemébÅl áll.

Helyszínek

Stuttgart

Address
Hochschule der Medien Nobelstrasse 10
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Németország