University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahogy állami egyetem, FHWS kínál fok ismerik szerte a világon. FHWS széles skáláját kínálja a gyakorlat-orientált és a jövő-orientált tanulmányi programok több mint 30 fokos tanfolyamok tíz kara és öt kutatóintézete. Közel 9000 diák iratkozott be a karokat a két helyszínen Würzburg és Schweinfurti amelyek kevesebb, mint 40km kívül található, és a Németország déli része.

Tanul FHWS jellemző a kis tanulmányi csoportok és alacsony tanuló / tanár arány. Egy nagy aránya szeminárium papírok diákok megtanulnak dolgozni tárgyalások önálló. Emellett a projekt munka elősegíti a diákok team-munkaképességűeket. Majdnem 230 professzorok szilárd szakmai tapasztalat az ipar és az üzleti tudományos oktatás szempontjából különösen érdekes alkalmazása és a gyakorlat. Tanfolyamok kerül sor modern tantermeket és laboratóriumok felszerelt innovatív technológia és a korszerű berendezések. Az egyetem szorosan együttműködik a regionális és régiókon átnyúló vállalkozások számára. Hallgatók részesülhetnek ebben a szoros együttműködés azzal, hogy nem szakmai és az a lehetőség, hogy írjon a főiskolai szakdolgozat egyik vállalat.

Sőt, van esélye a hálózatának kiépítése a pályaválasztás. FHWS kiemelkedik a nemzetközi orientáció: Több mint 20 éve már az egyetemi üdvözli diák több mint 40 országban. Világszerte FHWS társul több mint 130 egyetem. Belül nemzetközi stratégia FHWS kínál angol nyelvű főiskolai diplomát kezdve a téli félévben 2014-15. Minden angol kurzusokat kíséri a kulturális és nyelvi tanfolyamokat annak érdekében, hogy támogassák és a lehető legjobb integrációját a nemzetközi hallgatók.

Miért FHWS? A FHWS kínál a hét féléves főiskolai diplomát tanfolyamok twin programok. Ezért lehet választani az angol vagy a német, mint az oktatás nyelve. Köszönhetően a széles körű ipari területén működő és együttműködések a FHWS és ipari partnerek, a diákok jó lehetőséget a gyakorlati félév szakdolgozat. A régióban is kiváló karrierlehetőségeket.

State-of-the-art alkalmazott tudományok felszereltsége

Laboratories (Virtual Reality, Kreatív Cube, logisztika, Factory tervezés, Factory optimalizálás, ergonómia, ERP-rendszerek) Ismerje meg Fab (tényleges cég tanulók képzése a munkahelyen) Egyedi esettanulmányok a regionális ipari partnerekkel

Iparág Számos multinacionális cég található a közvetlen közelben, mint például a Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF és a Bosch-Rexroth. Ezek számos lehetőséget biztosít a diákok, hogy nem projektek, szakmai és szakdolgozat.

Helyszínek

Würzburg

Address
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket