Deggendorf Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutatjuk Önt egyetemünknek; egy érdekes és nagyon nyitott intézményt kínálunk modern, releváns és praktikus tanfolyamokkal, amelyek barátságos, nyugodt és biztonságos környezetben, lenyűgöző természeti környezetben helyezkednek el.

A DIT két egyetemen folytatja tanulmányait, az első Deggendorf városában és a Pfarrkirchen-i Európai Rottal-Inn Campusban.

A modern egyetemek kiváló tanulási környezetet kínálnak; a legmodernebb létesítményekkel és kiváló technikai támogatással felszereltek. Arra törekszünk, hogy a diákjaink itt a lehető legtermékenyebbek, kreatívabbak és izgalmasabbak legyenek, és ennek eredményeképpen rendkívül elégedettek az oktatási tapasztalataikkal. Munkatársaink kiváló foglalkoztatási kilátásokkal rendelkeznek, amelyek a kiválasztott karrierjük során a jövőbeli sikerhez illeszkednek, és amelyeket helyi, nemzeti és nemzetközi vállalatok várnak.

Valóban nagy hírnévnek örvendünk az oktatás minőségének, és országunkban az egyik legjobb németországi alkalmazott tudományegyetemként rangsoroljuk.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk egy csevegésre és további információra, különösen az angol nyelvű tanfolyamainkról.

Ha szeretné látni a diákok életének fotóit és filmjeit a DIT-en, kattintson a következő linkre a Campus Media oldalán

A DIT elnöke üzenete

Bemutatjuk az új európai Campusunkat, a Rottal-Innet

A Deggendorf Institute of Technology Európai Campus 2015 októberében indult el. Ausztriával, Csehországgal, Lengyelországgal és Spanyolországgal partnereivel együttműködve specializált egyetemi és posztgraduális diplomásokra szakosodott az egészségügy és az erőforrások területén hatékonyságot és energiahatékonyságot. Minden kurzus korlátlan bejegyzést és tandíjat nem tartalmaz, és részben vagy teljes egészében angolul fog tanítani.

Nyelvismeret: A hallgatók többnyelvű oktatást kapnak, hogy felkészítsék őket a globális karrierekre, bár az uralkodó előadások angolul lesznek. A nemzetközi diákok német nyelvórákon vesznek részt, és számos további nyelvtanfolyamot kínálnak.

Moduláris és rugalmas tanulmány: A fokozatok moduláris felépítésűek, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy egyetemi tanulmányi előrehaladásuk és fókuszterületük alapján választani tudjanak egy sor modulról, lehetővé téve számukra, hogy kifejlesszék saját egyéni karriertervüket.

Szakmai karrier: A rekreációs iparágak nem rendelkeznek kiválóan képzett idegenforgalmi, szállodai és rendezvényszervezőkkel. Mivel ezek az iparágak jelenleg gyorsan bővülnek, a sikeres diplomások kiváló kilátásokkal rendelkeznek arra, hogy fantasztikus karriert teremtsenek a szabadidős kereskedelem minden területén, például az állami és magánvállalatokon, szállodákon és gyógyfürdőhelyeken. Lehetséges szakmai pozíciók lesznek az idegenforgalom / szállodai menedzsment, marketingvezetés a turizmusban vagy szállodai szektorban, valamint az utazási és idegenforgalmi cégek rendeltetése.

Ezen túlmenően 2016 októberében az első technikai tanfolyam, az "Bachelor Industrial Engineering / Maintenance and Operation", elindul a PAN-ban, amelynek középpontjában a karbantartás, javítás és üzemeltetés (MRO) tartozik.

Fantasztikus hely Európa szívében

Az Európai Campus Rottal-Inn központi fekvésű Pfarrkirchen bájos turisztikai kisvárosában, Alsó-Bajorországban, Dél-Németországban. A dunai és a Inn folyók között, az osztrák és a cseh határok közelében, valamint a nagy, kozmopolita városok közelében található.

Számos üzlethelyiségen kívül számos utcai kávézó, bár, félreeső udvar és árnyas sörkert csábít a látogatásokra, és a helyiek egyaránt lazítanak és élvezhetik. Ennek köszönhetően, és maximalizálja a diákok társadalmi életmódját, a campus és a diáklakás elhelyezése a városközponttól és a helyi szolgáltatásoktól rövid sétára található.

Pfarrkirchen évek óta kulturálisan híres a Rottalban a rendkívüli művészeti kiállítások, múzeumi éjszakák és számos fesztivál és rendezvény miatt. Nyáron minden évben az óvárosi fesztivál több ezer látogatót csalogat a városi fesztiválra a "Pfarrkirchen európai stílusú és több" ünneplés alatt. Az egész város több kulturális kulináris és zenei rendezvényekkel foglalkozik.

Továbbá, a Pfarrkirchen kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, köztük a müncheni nemzetközi repülőtér mindössze 90 percnyi autóútra, gyors, hatékony és élvezetes utazásra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés MA » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

B.eng. Ipari tervezés / karbantartás és üzemeltetés

Campus Nappali 7 félév October 2019 Németország Pfarrkirchen

Azok, akik érdeklődnek a karrier terén energia- és erőforrás-hatékonyság hamarosan tudatában annak, hogy mind a megfelelő műszaki és gazdasági tudásbázis van szükség. Azok, akik érdekeltek a megújuló energiák, a mérnöki és a karbantartási, javítási és működése kapcsán a gazdasági életképesség és a projekt menedzsment, alkalmas arra, hogy a Bachelor of Industrial Engineering programot. [+]

Alkalmazni online, kérjük, látogasson el: Online jelentkezés - Deggendorf Technológiai Intézet

Lásd a fotókat és videókat hallgatói élet DIT a our-- Campus Media oldal

Azok, akik érdeklődnek a karrier terén energia- és erőforrás-hatékonyság hamarosan tudatában annak, hogy mind a megfelelő műszaki és gazdasági tudásbázis van szükség. Azok, akik érdekeltek a megújuló energiák, a mérnöki és a karbantartási, javítási és működése kapcsán a gazdasági életképesség és a projekt menedzsment, alkalmas arra, hogy a Bachelor of Industrial Engineering programot. Ezek a különleges szempontok a hangsúly ezen főiskolai diplomát Industrial Engineering szakosodott "Karbantartás - javítás - Operation" (MRO) az Európai Campus Rottal-Inn Pfarrkirchen.... [-]


Ba nemzetközi turizmus menedzsment

Campus Nappali 7 félév October 2019 Németország Pfarrkirchen

Az ilyen mértékű lesz tanítani a diákoknak széles körű és módszertani szakismeretek gyakorlati oktatás alapján a gazdasági fundamentumok. A részletek az üzleti és turisztikai, kulcskészségeken végrehajtási hatáskörét, és a képesség, hogy az innováció kerül kialakításra. [+]

Jelentkezhet onlineKérjük, látogasson el az alábbi linkre: Online jelentkezés - Deggendorf Technológiai Intézet A Bachelor of International Tourism Management program DIT összpontosít tanulmányok Egészségügyi és Orvosi Turizmus. Az ilyen mértékű lesz tanítani a diákoknak széles körű és módszertani szakismeretek gyakorlati oktatás alapján a gazdasági fundamentumok. A részletek az üzleti és turisztikai, kulcskészségeken végrehajtási hatáskörét, és a képesség, hogy az innováció kerül kialakításra. Elsajátítják a társadalmi és nemzetközi készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hozzáértő és biztonságosan kezeli az összetett és kereszt-kulturális környezetben a turizmus, valamint az egészségügyi és orvosi turizmus. Figyelembe véve a növekvő globalizáció a turizmus, mi is nagy hangsúlyt fektet a fejlesztés a tanulók nyelvi képességeit.... [-]


BSc

B.Sc. egészségügyi informatika

Campus Nappali Részidős 7 félév October 2019 Németország Pfarrkirchen + 1 további

Ez végzettség oktatja a diákokat, hogy legyen számítógépes szakemberek az egészségügyi iparban. Informatikai alapú, orvosi, tudományos és műszaki ismeretek az egészségügyben és az egészségügyi ágazat befolyásos kezelése. [+]

Jelentkezhet onlineKérjük, látogasson el az alábbi linkre: Online jelentkezés - Deggendorf Technológiai Intézet

Bachelor of Health Informatics

Ez végzettség oktatja a diákokat, hogy legyen számítógépes szakemberek az egészségügyi iparban. Informatikai alapú, orvosi, tudományos és műszaki ismeretek az egészségügyben és az egészségügyi ágazat befolyásos kezelése. Ez a kurzus a tudás és készségek kialakítása információs rendszerek az egészségügyi ágazat és az egész egészségügyi ágazat fejlesztésére, konfigurálásához, működtetéséhez, és meg kell felelnie az alkalmazandó szabályoknak és előírásoknak.

Hely: Az Európai Campus Rottal-Inn, Pfarrkirchen, Bajorország, Németország - Kattintson ide további információért... [-]


Videók

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Kapcsolat

Cím European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Németország

Cím Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Németország