Campus M21

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés Campus M21

Campus M21 A tanulmányi központok Münchenben és Nürnbergben mintegy 1000 diák az innovatív menedzsment szakon tájékozott és igényes egyetemi képzést.

A diákok Campus M21 előnyeit egyesíti a személyes és gyakorlati tanulmányok kis csoportokban az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően, a diplomák állami Mittweida / University of Applied Sciences.

A tanulmány koncepció kínál számos más előnye. Személyes promóció a legfontosabb. Tudományos tartalom marad nem csak elmélet - akkor kell végrehajtani Campus M21 illetékes partnerek számára. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! Kar és a partnerek vezető vállalatok és szervezetek akkor már, hogy értékes kapcsolatokat a karrier hálózat a tanulmány.

Előnyei tanul az egyetemen M21

Innovatív irányítás PROGRAMOK állításokkal ÁLLAMI EGYETEM

A diákok Campus M21 előnyeit egyesíti a személyes és gyakorlati tanulmányok kis csoportokban az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően, a diplomák állami Mittweida / University of Applied Sciences.

A tanulmány koncepció kínál számos más előnye. Tudományos tartalom marad nem csak elmélet - akkor kell végrehajtani Campus M21 illetékes partnerek számára. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! Kar és a partnerek vezető vállalatok és szervezetek akkor már, hogy értékes kapcsolatokat a karrier hálózat a tanulmány.

Tanulmányi csoportok osztálylétszám lehetővé teszi a modern, interaktív tanítási módszerek. A személyes és egyéni fejlődés minden egyes hallgató egy feltűnő mérföldkő a campus M21. Ezért kínálunk számos további tanfolyamok a normál tanulmány. Műhelyekben, vagy az úgynevezett kompetencia csoportok kialakulását személyes erősségeit.

Minőségbiztosítás a Campus

ÚT az oktatás minősége

A Campus M21 minőségbiztosítási abban az értelemben, holisztikus, folyamatorientált megközelítés intézményesült és még fejlesztés alatt áll. Már az első kapcsolatot az érdekelt felekkel (hallgatók, oktatók, partnerek, stb) magas minőségi követelményeknek is biztosított legyen. Működési végrehajtás Campus - mindennapi segítségével végezzük szabott eszközök, eljárások és rendszerek tudományos igényeket.

Minden érintett kapcsolattartó pontok és folyamatok, a leendő hallgatók dokumentálni CRM rendszer adminisztrátora. Tehát egy személyes és holisztikus kommunikáció és ügyintézés - különösen a interfészek Mittweida - biztosította. Ugyanakkor struktúrák által létrehozott CRM rendszer, amely lehetővé teszi a folytatása a dinamikus növekedés a Campus M21 szisztémás módon.

A belső kommunikáció az összes érdekelt fél fogják nevezni. Online Desk kezelni. Ez a platform események (dátumok és helyiségek), kirándulások, gyakorlati projektek további ajánlatok (General Studies) és a vizsgált menedzsment irányítja (az ütemezés szerint a koordináció a jóváhagyási folyamat a feljegyzés közzététele). Hasonlóképpen, az összes tananyag és adatbázisok (könyvtár), és egyéb fontos dokumentumok vannak (például az "Campus-ABC" és irányelveket tudományos közlemény) keresztül érhetők el az online asztalon. Minden hallgató saját hozzáférést egyénre szabott számla (találkozók, jegyzetek, tananyagok, e-mail fiók, stb). A rendszer neve. Campus App kikötve, hogy a releváns tartalom is elérhető bármikor mobil.

Ugyanígy minden tanár / oktató / Practice partnereket sikerült keresztül on-line íróasztal. Amellett, hogy a készség profilok minden releváns tanfolyamok együtt. összes végrehajtott múltbeli értékelések letétbe.

Institute Áttekintés

KUTATÓINTÉZET RENDEZVÉNY

Az Institute for Research esemény Campus M21 megvilágított, elemzi és értelmezi a jelenségeket övező kommunikációs eszköz esemény marketing és tapasztalati esemény. Az intézet látja magát az első sorban, mint egy platform, amely elősegíti a csere között a kutatás és a gyakorlat az esemény és az élő kommunikáció. A cél az, hogy a tudományos eredmények és megállapítások a gyakorlat és hozzáférhető a mindennapi munka reklámügynökségek és marketing osztályok állnak rendelkezésre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Digitális Marketing

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Érzem magam, mint a modern digitális marketing? Ezek lenyűgözte a lehetőségeket az új média? Ön egy kreatív elme szokatlan ötletek? Ezután a lehetőségeket a digitalizálás, és a marketing a jövőben. [+]

Tanulmány: Digital Marketing Management A VIZSGÁLAT IRÁNY DIGITÁLIS MARKETING TERV DIGITÁLIS Vállalatirányítás: egymás mellett a vásárló kedve modern digitális marketing? Ezek lenyűgözte a lehetőségeket az új média? Ön egy kreatív elme szokatlan ötletek? Ezután a lehetőségeket a digitalizálás, és a marketing a jövőben. Google, a Facebook és az Amazon mutatják ma mi minden lehetséges. A vevői megközelítés alapján a "kannával" tegnap volt. Digitális Marketing Manager működik Adat-alapú marketing, és tanulni, az egyéni ügyfelek igényeihez tudja. Ezzel a tudással, dolgozzanak ki személyre szabott marketing koncepciók és az innovatív üzleti ötletek a digitális környezetben. Gyakorlat erős márkákkal A Digital Marketing Management tanulmányait Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnerek közé BMW, adidas, Google vagy Zalando. A valós gyakorlat projektek száma. Szimulációs játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat szervek vagy társaságok gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. Tanulmányok és tartalom Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Miután akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts in Digital Marketing, tudod, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink kapcsolatos valamennyi kérdésben a digitális marketing: Mit marketing nyújtotta lehetőségeket a 360 fokos kilátás ügyfél? Hogyan lehet a vállalatok meglepetést ügyfeleik egyedi ajánlatok? Hogyan lehet az új autó digitális termelés a bemutatóteremben "minta", hogy hajtott? A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS).... [-]

Bachelor E-kereskedelem és A Digitális Kiskereskedelmi Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Ön lenyűgözte figyeli a változás a világban a vásárlás? Azt akarom tudni, hogy mi van mögötte sikeres online áruházak, mint az Amazon vagy Zalando? De mi a digitális technológiák mozog a agencys Zara, IKEA, Audi & Co. tartani, és az interaktív vásárlási világ az alkalmazások és okos szerkentyű? [+]

Tanulmány: E-kereskedelem és a digitális Retail Management A VIZSGÁLAT IRÁNY E-kereskedelem és a digitális kiskereskedelmi menedzsment SORÁN DIGITÁLIS Vállalatirányítás: a jövőben a kereskedelem: MINDENKOR, mindenhol, mindent, amit lenyűgözte figyeli a változás a világban a vásárlás? Azt akarom tudni, hogy mi van mögötte sikeres online áruházak, mint az Amazon vagy Zalando? De mi a digitális technológiák mozog a agencys Zara, IKEA, Audi & Co. tartani, és az interaktív vásárlási világ az alkalmazások és okos szerkentyű? E-kereskedelem és a digitális Retail Manager a vásárlási világ holnap. Megvan a sokat keresett szaktudás az e-kereskedelem, a mobil kereskedelem és az online boltokban. Tudod, hogy a kihívások a kereskedelmi logisztika és fejlesztése a kreatív koncepciók digitális és kiskereskedelmi üzletek. Gyakorlat erős márkákkal Az E-kereskedelem és a digitális Retail Management tanulmányait Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnerek közé Swarovski, adidas, a Microsoft vagy az ügynökség WHITE szolgál ügyfelek, mint a Tommy Hilfiger és a Ray Ban. A valós gyakorlat projektek száma. Szimulációs játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat szervek vagy társaságok gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. Tanulmányok és tartalom Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Miután akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts tudod, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink izgalmas téma: Hogyan működik az online kereskedési? Hogyan online kereskedési kihívás "Vielleicht-" megrendelések intelligens visszatér menedzsment találkozik? Ahol a vásárlás innováció... [-]

Bachelor Egészség és Megelőzés Sport

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Az egészséges táplálkozás nem elég. Csak azok, akik rendszeresen mozog és sportolás, életmód betegségek megelőzésére. Az egészség az életminőséget. Sport vált hajtóereje: a piac, a mozgás, az élet része. A sport közösség, csoport érzés, és létrehoz identitás. Ezért a sport és egészségügyi ágazat virágzik. [+]

Health Management Studies A VIZSGÁLAT DIRECTION SPORT ÉS MEGELŐZÉS a tanulmány PROGRAM egészségügyi menedzsment: a WHO Egészséges, MTA ÉLETMINŐSÉG Az egészséges táplálkozás önmagában nem elég. Csak azok, akik rendszeresen mozog és sportolás, életmód betegségek megelőzésére. Az egészség az életminőséget. Sport vált hajtóereje: a piac, a mozgás, az élet része. A sport közösség, csoport érzés, és létrehoz identitás. Ezért a sport és egészségügyi ágazat virágzik. Ez vonatkozik a magán-, mind a vállalati egészségügyi menedzsment. A tanulmány Sport és megelőzésére az egyetemen M21 alkot ideális alapot a karrier e növekvő piacokon. Az egészségügyi menedzsment program készíti fel erre, mielőtt tökéletes. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal A Health Management Studies Sport és megelőzésére az egyetemen M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős politikák és intézkedések. Partnereink közé tartoznak a Siemens egészségügyi biztosítás, a német vasút, a Johannesbad vállalatcsoport, Thera sport, sport parkok, egészségügyi központok és szanatóriumok. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat a vállalatok, hivatalok, egészségügyi rendszerek és a fogyasztói szervezetek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. Az egészségügyi kezelési program Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így nem az egészségügyi kezelési program szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően a Bachelor of Arts jogosult társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok döntő kérdés az egészség és a sport szektor:... [-]

Bachelor Gazdasági Pszichológia és A Reklám Pszichológia

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Szupermarket polc hozzáférhet a Coca-Cola helyett Pepsi, Abercrombie kultikus, Red Bull, hűvös Apple egy must-volna. Az érzelmi design márkák és termékek meghatározza a felfogás és befolyásolja a vásárlási döntéseket. [+]

Program in Business Pszichológia és reklám Pszichológia A VIZSGÁLAT IRÁNY GAZDASÁGI ÉS REKLÁM PSZICHOLÓGIA üzletviteli kurzust szupermarket polcain hozzáférhet a Coca-Cola helyett Pepsi, Abercrombie kultikus, Red Bull, hűvös Apple egy must-volna. Az érzelmi design márkák és termékek meghatározza a felfogás és befolyásolja a vásárlási döntéseket. A tanuló a gazdasági pszichológia és a pszichológia a reklám megy a piac és a fogyasztói kutatás a földön. Meg fogja tanulni, hogy az emberek kullancs a gazdaságban, mint a személyzet megfelelően kiválasztott, motivált és ösztönözni kell. Ez a reklám és üzleti pszichológiai tanulmányok megfelelnek nyitott ajtók, mint a piac és a fogyasztói kutatás, a személyi fejlődés és a reklámügynökségek. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal A reklám pszichológia és az üzleti pszichológiai tanulmányok Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Tanulmányozzák a valós gyakorlat projektek olyan partnerekkel, mint a BMW, a Nike, a GfK, Swarovski, Sky vagy reklámügynökségek és megtanulják, hogyan kell kezelni az ügyfelek és az alkalmazottak. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat során a reklám pszichológia és az üzleti pszichológiai tanulmányok piackutatás, ügynökségek vagy cégek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. A tanulmányok Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így a reklám és üzleti pszichológia teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően a Bachelor of Arts jogosult társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy... [-]

Bachelor Labdarúgás és A Sport üzleti

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

A futball a legszebb és legfontosabb dolog a világon! A futball Európában média első számú sport. . 1 A labdarúgás és a sport is kidolgozott gazdaságilag kulcsfontosságú iparágakban. [+]

Tanulmány a labdarúgás és a sport üzleti A VIZSGÁLAT IRÁNY futball és sport üzleti tanulmányterv PROGRAM Vállalatirányítás: labdarúgás és SPORT növekedő ágazatok. A futball a legszebb és legfontosabb dolog a világon! A futball Európában média első számú sport. . 1 A labdarúgás és a sport is kidolgozott gazdaságilag kulcsfontosságú iparágakban. A bevételek gyorsan növekszik: a nézők, rajongók, áru, szponzoráció, a nemzetközi kereskedelmi, TV-vel és marketing jogokat. A sport ágazat és a sport média virágzik. A tanulmány a labdarúgás és a sport Üzleti számos lehetőséget kínál ezen a növekvő piacon. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal Tanulmány a Campus M21 praktikus. Tudományos tartalom marad nem csak elmélet - a diákok fejleszteni a szakemberek sport és az üzleti márkákat, fogalmak és kampányok. Tanulmányozzák a valós gyakorlat projektek cégek ilyen. B. a Bayern München. 1 FC Nürnberg, Sky, KICKER vagy adidas és megtanulják, hogyan kell kezelni az ügyfelek és az alkalmazottak. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai klubok, egyesületek, sport és média cégek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. És hálózatépítés erős partnerekkel a sport világában természetesen a Campus M21. Tanulmányok és tartalom Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így a labdarúgás és a sport üzleti teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts labdarúgás és a sport üzlet egy minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor... [-]

Bachelor Nemzetközi Autóipari Vállalkozás

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Az autóipar mindig beállítása új rekordok. Németországban ez az egyik legnagyobb munkaadó. Az iparág rendkívül dinamikus: olyan újítások, mint a kísérleti vezetés, autó-megosztási modellek és az e-mobilitás változnak a piacon. A mobilitás "holnap" van feltalálták. Az igény képzett vezetők, akik alakítják a jövőben ez az iparág óriási. [+]

Tanulmány International Automotive Business A VIZSGÁLAT IRÁNY NEMZETKÖZI autó-üzletág Tanulmányi program Vállalatirányítás: Az autóipar MOTOR gazdaságunk Az autóipar mindig meghatározza az új rekordok. Németországban ez az egyik legnagyobb munkaadó. Az iparág rendkívül dinamikus: olyan újítások, mint a kísérleti vezetés, autó-megosztási modellek és az e-mobilitás változnak a piacon. A mobilitás "holnap" van feltalálták. Az igény képzett vezetők, akik alakítják a jövőben ez az iparág óriási. Az autóipar Tanulmányok Nemzetközi Automobil Business az ideális felkészülés a karrier-start a pole pozícióból. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal Az autóipar Tanulmányok Nemzetközi Automobil Business Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnerek közé BMW, MINI, Audi, a Sixt és az ADAC. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat a vállalatok, szervezetek vagy tanácsadó gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. A tanulmányok Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően BA autóipar minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink minden iparág lényeges témák: Hogyan lehet új mobilitási koncepciók sikeres piaci? Hogyan működik a kölcsönhatás az autóiparban és a termékek? Hogyan új szövetségek az Audi, BMW & Co. A Google, az Apple & Co.? A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul... [-]

Bachelor Nemzetközi Marketing és Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Néhány repülési órát van az USA-ban vagy Kínában. Mintegy videokonferencia és a Skype-hoz csatlakozni vezetők szerte a világon. A vállalatok eljáró nemzetközi szinten. Világmárkák vannak elhelyezve az egész világon. [+]

Tanulmány Nemzetközi Marketing és Menedzsment A VIZSGÁLAT IRÁNY NEMZETKÖZI marketing és menedzsment az üzleti menedzsment TERV: pályafutását Globális szereplők néhány repülési órát van az USA-ban vagy Kínában. Mintegy videokonferencia és a Skype-hoz csatlakozni vezetők szerte a világon. A vállalatok eljáró nemzetközi szinten. Világmárkák vannak elhelyezve az egész világon. Egyre több, ez attól függ, mély szakértelem marketing. A nemzetközi marketing és menedzsment tanulmányok Campus M21 ideális siker alapja a nemzetközi vállalatok és intézmények számára. Ez a marketing program, akkor jól felkészült ezt a trendet. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! A tanulmányok Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így működik a marketing tanulmány szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts in International Marketing és Management egy minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink minden iparág lényeges témák: Mik a sikertényezők alakja marketing kampányok Európában és Ázsiában? Hogyan építsünk nemzetközi márka világban? Hogyan kommunikációs stratégiák az ipar szolgáltatók egymástól? A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA). Tanulmányi és vizsgaszabályzat Válogatott pálya tartalma: Nemzetközi Menedzsment nemzetközi marketing márka menedzsment A fogyasztói és a tárgyi eszközök forgalmazása E-Business Üzleti menedzsment piackutatás vezetés Karrier lehetőségek A globalizáció olyan Megatrend. A nemzetközi... [-]

Bachelor Okos és Mobilitás Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Smart City, Smart Home és Smart Living - címkéket, amelyek mindenki ajkán. Digitális hálózati alapot nyújt az intelligens és mobil életmód: hogy a BMW ConnectedDrive a csatlakoztatott város, az iPhone, hogy ellenőrizzék az intelligens otthon, vagy a világ kattintható a kiterjesztett és a virtuális valóság. A piac a "kiválasztott mobilitás" gigantikus. [+]

Tanulmány: Smart & Mobility Management A VIZSGÁLAT IRÁNY SMART & mobilitás kezelésének SORÁN DIGITÁLIS Vállalatirányítás: a mobilitás új: legalább az úton, de okos. Smart City, Smart Home és Smart Living - címkéket, amelyek mindenki ajkán. Digitális hálózati alapot nyújt az intelligens és mobil életmód: hogy a BMW ConnectedDrive a csatlakoztatott város, az iPhone, hogy ellenőrizzék az intelligens otthon, vagy a világ kattintható a kiterjesztett és a virtuális valóság. A piac a "kiválasztott mobilitás" gigantikus. Legyen ez a tervezés az intelligens városok az intelligens hálózati közlekedés vagy az innovatív mobilitási szolgáltatások és a mobil marketing koncepciók. Smart & Mobility Manager testre a mobil jövő és érme egy új digitális életstílus. Gyakorlat erős márkákkal Tanulmány Smart & Mobility Management Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnerek közé BMW, Audi, az O2 és a Google. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat a vállalatok, szervezetek vagy tanácsadó gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. Tanulmányok és tartalom Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Miután akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts tudod, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink izgalmas témák: Milyen üzleti modellek állnak rendelkezésre helyfüggő szolgáltatásokat? Hogyan marketing koncepciók mobilitás új szolgáltatók? Hogyan intelligens modellek intelligens városok (például közlekedési és energiagazdálkodás, várostervezés)? A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják... [-]

Bachelor Turizmus Menedzsment, Szállodai Menedzsment és Rendezvényszervezés

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

A tapasztalat társadalom mindig szükség új koncepciók szabadidős és rekreációs tevékenységek. Erős ötletekre van szükség - butikhotelektől szálloda a Canyon Skywalk és a Turisztikai App. Még az üzleti utazás, vásárok és kongresszusok bővülő piacán. [+]

Tanulmány Tourism Management, Hotel Management és Event Management A VIZSGÁLAT IRÁNY idegenforgalmi és vendéglátó és rendezvényszervező a tanulmány PROGRAM Üzleti Menedzsment: A szabadidő-ipar virágzik - Európa UTAZÁS VILÁGBAJNOK A tapasztalat társadalom mindig szükség új koncepciók szabadidős és rekreációs tevékenységek. Erős ötletekre van szükség - butikhotelektől szálloda a Canyon Skywalk és a Turisztikai App. Még az üzleti utazás, vásárok és kongresszusok bővülő piacán. Utazásszervezők, nemzetközi szállodák és a rendezvény ügynökségek kétségbeesetten innovatív idegenforgalmi, szállodai és rendezvény menedzser. Ezek új termék és marketing koncepciók, az alapja a sikeres turizmus portálok, üdülőhelyeket és szálloda lánc. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal A tanulmányi program a turizmus menedzsment, Hotel Management és Event Management Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnereink közé tartoznak a luxus szálloda Kempinski, a BMW Welt, a Therme Erding és NürnbergMesse. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat során az idegenforgalmi és vendéglátó és rendezvény menedzsment tanulmányokat szállodák, idegenforgalmi igazgatóságok, utazási portálok vagy vásár szervezői gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. A tanulmányok Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts in Tourism Management, Hotel Management és Event Management egy minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok alapvető kérdésekre a turizmus, a... [-]

Főiskolai Divat Menedzsment, Trend Menedzsment és Márkamenedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Divat több mint Zeitgeist - ez egy kifejezés az életmód és a személyiség. Az emberek vásárolni ma nincs telefon, és nem a farmer, hogy alapvetően vesz egy életstílus, mint kifejezés önálló. A divat és a márka iparág növekszik világszerte, és szüksége van képzett vezetők és kreatív példát. Divat tanul az egyetemen M21 tökéletes ugródeszkát a karrier ebben az iparágban. [+]

Tanulmány divat menedzsment, trend menedzsment és márkamenedzsment A VIZSGÁLAT irány üzemmódra, TREND és márkamenedzsment a tanulmány PROGRAM Vállalatirányítás: divatok és trendek - az anyagot az erős márkák divat több, mint Zeitgeist - ez egy kifejezés az életmód és a személyiség. Az emberek vásárolni ma nincs telefon, és nem a farmer, hogy alapvetően vesz egy életstílus, mint kifejezés önálló. A divat és a márka iparág növekszik világszerte, és szüksége van képzett vezetők és kreatív példát. Divat tanul az egyetemen M21 tökéletes ugródeszkát a karrier ebben az iparágban. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Gyakorlat erős márkákkal Az üzemmód vezetés, trend menedzsment és márkamenedzsment tanulmányait Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Ezek a trendek és modellek kidolgozása a stratégiai márkamenedzsment kiemelkedő márkák. Partnerek közé Swarovski, MINI vagy az ügynökség WHITE szolgál ügyfelek, mint a Tommy Hilfiger és a Ray Ban. A valós gyakorlat projektek száma. Szimulációs játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat során a divat menedzsment, trend menedzsment és márkamenedzsment tanulmányokat szervek vagy társaságok gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete. A tanulmányok Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így nem divat tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően BA Fashion Management lehetővé teszi majd a mester fokozatot. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok döntő kérdés a divat menedzsment és trend kutatás: Hogy új trendek a divat és a design van beállítva? Mi a titka... [-]

Főiskolai Sport Menedzsment, Rendezvényszervezés és Média Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Németország labdarúgó-bajnokság világszínvonalú. De a sport sokkal több. Ez egy milliárd dolláros üzlet. Sport, esemény és a média vezetők segítségével a tudás és készségek a siker és a kiválóság. A professzionalizációja az egész sport szektor, a kereslet a jól képzett vezetők klubok, egyesületek, szervezetek és vállalatok. A tanulmány a sport irányítása, rendezvényszervezés és média menedzsment Campus M21 kiváló alapot a karrier a növekvő piacon. [+]

A VIZSGÁLAT IRÁNY SPORT, esemény és média menedzsment SORÁN ALKALMAZOTT MEDIA: SPORT áll a szenvedély, az érzelmek és a siker. A SPORT BUSINESS szüksége van sok jó menedzser. Németország labdarúgó-bajnokság világszínvonalú. De a sport sokkal több. Ez egy milliárd dolláros üzlet. Sport, esemény és a média vezetők segítségével a tudás és készségek a siker és a kiválóság. A professzionalizációja az egész sport szektor, a kereslet a jól képzett vezetők klubok, egyesületek, szervezetek és vállalatok. A tanulmány a sport irányítása, rendezvényszervezés és média menedzsment Campus M21 kiváló alapot a karrier a növekvő piacon. Study modulok - sport, esemény és a média menedzsment A tanulmányi program tájékoztat tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. A Nemzetközi Bachelor egy minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink minden iparágban érintett témák: Média és Sport Mit média a sport? Adidas és a Bayern München Milyen célokat adidas szponzorálás a Bayern München? Fejlesztési Event Hogyan dolgozzon ki egy felső esemény és forgalmazott sikeresen a Facebook, Twitter & Co.? Itt található a tanulmányi program teljes tanulmányi modulok, mint a PDF-fájlt. A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA). Tanulmányi és vizsgaszabályzat Válogatott pálya tartalma:... [-]

Főiskolai Sport újságírás és A Sport Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország München Nürnberg + 1 további

Anélkül média milyen sportot nem sok. Sport média átviteli versenyek és az érzelmek: az online élő ticker okostelefonján, az újságban jelentésben és az élő adás a TV-ben. [+]

Tanulás sport újságírás és a sport menedzsment A VIZSGÁLAT DIRECTION SPORT újságírás és Sport Management SORÁN ALKALMAZOTT MEDIA: SPORT nagy üzlet - lelkes sportújságírók és a vezetők ambiciózus nélkül média milyen sportot nem sok. Sport média átviteli versenyek és az érzelmek: az online élő ticker okostelefonján, az újságban jelentésben és az élő adás a TV-ben. De a Bundesliga eléri tízmillió média az emberek. Világbajnokság elérni több milliárd ember. Digitális csatornák, mint a Youtube, blogok és a Twitter a gyors sávban. Annak szükségességét, hogy a szakmailag képzett sportújságírók és a vezetők gyorsan növekszik. A sport újságírás tanulmányokat fog készíteni, ez a tendencia is. Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely! Tanulmányok és tartalom Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts in Sports újságírás minősítő a társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok döntő kérdés a sport ipar: Mitől modern sport magazin sikeres? Mi a sport újságírás a YouTube, a Facebook & Co. re? Hogyan működik a marketing népszerű sport és sportklubok? A további vizsgálat "Football Management" Akkor nyomja nyissa ki az ajtót, hogy a nagy üzlet a futball. A vizsgálatok a következők: Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van... [-]

Videók

Studium und Karriere

Studium und Karriere