Hivatalos Leírás

Tanul Cambridge International Business College

Jelenleg a Cambridge International Business College 4 különböző tanfolyamokat.

Ezek közül három esetben végzik együttműködve az Anglia Ruskin University Cambridge / Anglia. Amikor tanulmányok BA (kitüntetéses) International Business Communication, az 5. és a 6. félévben, a University of Central Lancashire Preston / Anglia befejeződött.

Függetlenül attól, természetesen úgy dönt, akkor, várni biztonsági foglalkozó alkalmazottak és a munkavállalói csoportok a munkájában a vállalat számára.

Keresztül a tanulmányaidat szeminárium csoportok, ahol szorosan együttműködik a diákok tanulni és gyakorolni konstruktív csapatmunka.

A csapatmunka fontos és igen keresett a szociális készségek, hogy lehet megszerezni előadások és az olvasás kicsit, de leginkább praktikus a kutatócsoport.

A Cambridge International Business College aggodalomra ad okot, akkor is felkészülni a szerepe, mint a jövő vezető, miközben tanul.

Azáltal előadások és bemutatók szeminárium papírok, mint a lecke részeként a félévben csoport, akkor megadja a lehetőséget, hogy gyakorlatban szabadtéri beszédek és előadások - természetesen angolul is, így biztonságban érzi magát, mint a nemzetközi kommunikáció és a prezentációkat.

A tapasztalat azt mutatja, hogy itt is egyre szuverenitás és a nyugalom. Tulajdonságok, hogy szükség lesz a jövőben a szakmai tevékenység és helyszín.

A belépő nemzetközi gazdálkodás

Az első 4 félév az alapképzésben sor Freiburg Cambridge International Business College.

Az 5. és 6. félévben változás zajlik a Anglia Ruskin University Cambridge / Anglia vagy a UCLan University of Central Lancashire Preston / Anglia (Program "International Business Communication").

A Bachelor of Arts / Bachelor of Science hozzáadásával "Kitüntetések", amellyel végrehajthatja a tanulmányait Anglia Ruskin University Cambridge-ben és a University of Central Lancashire Preston / Anglia, kínál egy nemzetközi tanulmány a legjobb karrierlehetőségeket az Ön jövő.

A posztgraduális mester program lehet kitölteni Cambridge vagy Preston, belül csak 1 év után sikeres diplomát.

Tanulás BA / BSc, befejeződik a brit egyetemi diploma, amely elnyerte a State University Angliában egy ünnepségen, a "Graduation". Erre a célra, általában is a családtagok és a barátok várnak.

A Cambridge International Business College, készíti fel tanulmányai során, mielőtt a jövő betöltött vezető szerepe.

Modern, barátságos légkörrel és hagyományőrző épületek

Egy dolog biztos: A kellemes légkör hozzájárul a sikerét a tanulmányait.

A Cambridge International Business College van elhelyezve, a keleti szárnyban a Hermann Herder Verlag épületben.

A Freiburg általában "Herderbau" mondta kiadó uralja a Freiburg kerület Neuburg. Épült az évek 1910-1912 szerint a tervezési és ötletek az építész Max Meckel a neobarokk stílusban, és elfoglalja az egész utca tér. Innen lehet elérni mindössze néhány percre a központtól egyetemi város Freiburg.

A világos, modern felszerelt tantermeket, tágas közös helyiség konyhasarokkal, kényelmes ülősarokkal és egy modern számítógépes területen, ad egy sikeres vizsgálat kényelmes légkört.

Az élénk freiburgi mediterrán hangulattal sokat kínál

Számos kulturális rendezvények, hangulatos kávézók, a régi város, sörkert alatt nagy öreg fák, a Baden vendégszeretet és nem utolsó sorban csodálatos természetében a Fekete-erdő - Freiburg minden évszakban nagyon élhető és szerethető város.

Tekintetében is a jövőben kínál Freiburg, fészkelt közepén a határ menti háromszögben, ahol Németország, Franciaország és Svájc találkozik, optimális módon a nemzetközi gyakorlatot.

A város a stratégiai elhelyezkedése a nemzetközi gazdasági együttműködést a "Regio", különösen a városok Colmar (F) és Basel (CH), amelyben nagy globális cégek alapulnak.

Üdvözöljük a Cambridge International Business College!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

BA

Cambridge International Business College

A növekvő verseny a vállalatok a globális piaci környezet határozza meg, nem csak a minőségi termékek és szolgáltatások révén a vállalat sikere, de egyre több a célcsopor ... [+]

A növekvő verseny a vállalatok a globális piaci környezet határozza meg, nem csak a minőségi termékek és szolgáltatások révén a vállalat sikere, de egyre több a célcsoport-orientált és hatékony marketing.

Ebből a célból, mi biztosítja a szak marketing minden szükséges alapvető ismeretek és tevékenységek sikeresen dolgozni nemzetközileg orientált vállalatok a marketing és értékesítés.

Ezért kínál diplomások / belül az érettségi után rendkívül jó eséllyel nemzetközi szinten - és ez az ágazat független.

A tanfolyam különösen alkalmas azok számára, akik szakmailag nem akar elkövetni, hogy az ipar is.

Bárki, aki széles körű munkára való felkészítésben a vezetés szintjén, aki értékeli tevékenység erős nemzetközi díszítéssel, akik szeretnék tudni, hogy a saját jó és praktikus ötleteket talál pozitív választ a cégek, akik szeretnének, hogy sikeresen versenyezzen a nemzetközi gazdaságban - a a tanfolyam "marketing" a legjobb módja a szakmai önmegvalósítás.... [-]

Németország Freiburg
Október 2019
Angol,Német
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International Business College

"International Business Communication" egy tanfolyam emberek kreativitását, szervezési tehetség, öröm és tehetsége foglalkozó emberek - és különösen érdeklődés más ország ... [+]

"International Business Communication" egy tanfolyam emberek kreativitását, szervezési tehetség, öröm és tehetsége foglalkozó emberek - és különösen érdeklődés más országok és kultúrák.

A tananyag össze több idegen nyelven, az interkulturális kommunikáció, marketing, üzleti know-how és a csapatmunka érdekében, hogy felkészítse diplomások / belül a nemzetközi tevékenységeivel.

A kúra összesen 3 év, és van osztva 2 vizsgálat szakaszok, amelyek építenek minden: az első 2 évben (Level 1 és Level 2) tanulmány talál helyet Freiburg.

Ezen kívül az angol, akkor megtanulják két nyelven - a francia és a spanyol. Attól függően, hogy a korábbi ismeretek és vannak besorolva francia és spanyol a megfelelő tanulási csoport, kezdő órák lehetséges.... [-]

Németország Freiburg
Október 2019
Angol,Német
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Cambridge International Business College

A képzés tartalma "International Management" az üzleti adminisztráció specializáció nélkül, a hangsúlyt a nemzetközi vonatkozásai üzleti adminisztráció és a hálózatépítés ... [+]

A képzés tartalma "International Management" az üzleti adminisztráció specializáció nélkül, a hangsúlyt a nemzetközi vonatkozásai üzleti adminisztráció és a hálózatépítés.

A diplomások / belül az utolsó remek foglalkoztatási és karrierlehetőségek, és ez nagyrészt független a gazdasági helyzet az egyes iparágak és gazdaságok.

Alapos felkészülés vezetői és projekt feladatok a vállalaton belül megteremti a feltételeket a szakmai tevékenységet a klasszikus üzleti adminisztráció tudományágak vagy interfész feladatok (stratégia és tervezés, marketing, beszerzés, kontrolling, könyvelés, logisztika, a termék és a projekt menedzsment).... [-]

Németország Freiburg Egyesült Királyság Cambridge
Október 2019
Angol,Német
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International Business College

Utazás és turizmus piacok jelenleg a fontos nemzetközi gazdasági motor, és nyit új karrierlehetőségeket. ... [+]

Utazás és turizmus piacok jelenleg a fontos nemzetközi gazdasági motor, és nyit új karrierlehetőségeket.

Emellett a klasszikus csomag túra rukkolnak formák szabadidős és nyaralás tervezés. A nélkülözhetetlen alapismeretek nemzetközi összehangolása üzleti adminisztráció-t ebben a programban számos utazás és turizmus kapcsolatos témákban.

A Bachelor of Science (kitüntetéses) "Idegenforgalmi Management" Freiburgban és Cambridge vesz összesen 3 év, és két részre oszlik a tanulmány, hogy egymásra épülnek: az első 2 év tanulmányi kerül sor Németországban, a Cambridge-i Nemzetközi Üzleti Főiskola.

A brit University Administration forma szerint Level 1 és Level 2 (tanulmány 1 év és 2) tanulmányok. A hangsúly az 1. és 2. szint A tanulmány a turizmus-orientált témák, valamint a gazdasági és az idegen nyelvű terület.... [-]

Németország Freiburg
Október 2019
Angol,Német
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul