Cambridge International Business College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanul Cambridge International Business College

Jelenleg a Cambridge International Business College 4 különböző tanfolyamokat.

Ezek közül három esetben végzik együttműködve az Anglia Ruskin University Cambridge / Anglia. Amikor tanulmányok BA (kitüntetéses) International Business Communication, az 5. és a 6. félévben, a University of Central Lancashire Preston / Anglia befejeződött.

Függetlenül attól, természetesen úgy dönt, akkor, várni biztonsági foglalkozó alkalmazottak és a munkavállalói csoportok a munkájában a vállalat számára.

Keresztül a tanulmányaidat szeminárium csoportok, ahol szorosan együttműködik a diákok tanulni és gyakorolni konstruktív csapatmunka.

A csapatmunka fontos és igen keresett a szociális készségek, hogy lehet megszerezni előadások és az olvasás kicsit, de leginkább praktikus a kutatócsoport.

A Cambridge International Business College aggodalomra ad okot, akkor is felkészülni a szerepe, mint a jövő vezető, miközben tanul.

Azáltal előadások és bemutatók szeminárium papírok, mint a lecke részeként a félévben csoport, akkor megadja a lehetőséget, hogy gyakorlatban szabadtéri beszédek és előadások - természetesen angolul is, így biztonságban érzi magát, mint a nemzetközi kommunikáció és a prezentációkat.

A tapasztalat azt mutatja, hogy itt is egyre szuverenitás és a nyugalom. Tulajdonságok, hogy szükség lesz a jövőben a szakmai tevékenység és helyszín.

A belépő nemzetközi gazdálkodás

Az első 4 félév az alapképzésben sor Freiburg Cambridge International Business College.

Az 5. és 6. félévben változás zajlik a Anglia Ruskin University Cambridge / Anglia vagy a UCLan University of Central Lancashire Preston / Anglia (Program "International Business Communication").

A Bachelor of Arts / Bachelor of Science hozzáadásával "Kitüntetések", amellyel végrehajthatja a tanulmányait Anglia Ruskin University Cambridge-ben és a University of Central Lancashire Preston / Anglia, kínál egy nemzetközi tanulmány a legjobb karrierlehetőségeket az Ön jövő.

A posztgraduális mester program lehet kitölteni Cambridge vagy Preston, belül csak 1 év után sikeres diplomát.

Tanulás BA / BSc, befejeződik a brit egyetemi diploma, amely elnyerte a State University Angliában egy ünnepségen, a "Graduation". Erre a célra, általában is a családtagok és a barátok várnak.

A Cambridge International Business College, készíti fel tanulmányai során, mielőtt a jövő betöltött vezető szerepe.

Modern, barátságos légkörrel és hagyományőrző épületek

Egy dolog biztos: A kellemes légkör hozzájárul a sikerét a tanulmányait.

A Cambridge International Business College van elhelyezve, a keleti szárnyban a Hermann Herder Verlag épületben.

A Freiburg általában "Herderbau" mondta kiadó uralja a Freiburg kerület Neuburg. Épült az évek 1910-1912 szerint a tervezési és ötletek az építész Max Meckel a neobarokk stílusban, és elfoglalja az egész utca tér. Innen lehet elérni mindössze néhány percre a központtól egyetemi város Freiburg.

A világos, modern felszerelt tantermeket, tágas közös helyiség konyhasarokkal, kényelmes ülősarokkal és egy modern számítógépes területen, ad egy sikeres vizsgálat kényelmes légkört.

Az élénk freiburgi mediterrán hangulattal sokat kínál

Számos kulturális rendezvények, hangulatos kávézók, a régi város, sörkert alatt nagy öreg fák, a Baden vendégszeretet és nem utolsó sorban csodálatos természetében a Fekete-erdő - Freiburg minden évszakban nagyon élhető és szerethető város.

Tekintetében is a jövőben kínál Freiburg, fészkelt közepén a határ menti háromszögben, ahol Németország, Franciaország és Svájc találkozik, optimális módon a nemzetközi gyakorlatot.

A város a stratégiai elhelyezkedése a nemzetközi gazdasági együttműködést a "Regio", különösen a városok Colmar (F) és Basel (CH), amelyben nagy globális cégek alapulnak.

Üdvözöljük a Cambridge International Business College!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

B.Sc. (Hons) Nemzetközi Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország Freiburg Egyesült Királyság Cambridge + 2 további

A képzés tartalma "International Management" az üzleti adminisztráció specializáció nélkül, a hangsúlyt a nemzetközi vonatkozásai üzleti adminisztráció és a hálózatépítés. [+]

A képzés tartalma "International Management" az üzleti adminisztráció specializáció nélkül, a hangsúlyt a nemzetközi vonatkozásai üzleti adminisztráció és a hálózatépítés. A diplomások / belül az utolsó remek foglalkoztatási és karrierlehetőségek, és ez nagyrészt független a gazdasági helyzet az egyes iparágak és gazdaságok. Alapos felkészülés vezetői és projekt feladatok a vállalaton belül megteremti a feltételeket a szakmai tevékenységet a klasszikus üzleti adminisztráció tudományágak vagy interfész feladatok (stratégia és tervezés, marketing, beszerzés, kontrolling, könyvelés, logisztika, a termék és a projekt menedzsment). A szak Bachelor of Science (kitüntetéses) "International Management" végzik el a Cambridge International Business College együttműködve Anglia Ruskin University Cambridge / Anglia. Az első 2 év tanulmányi kerül megrendezésre a Cambridge International Business College Freiburg. A brit University Administration forma szerint Level 1 és Level 2 (tanulmány 1 év és 2) tanulmányok. Szerint hajlamok és tehetségek, akkor megválasztja a kötelező tantárgyak tanulmányi program mellett az angol, a második idegen nyelv (spanyol vagy francia vagy mindkettő), anélkül, hogy fizetnie a kiegészítő díjat. Elején kifejezés elhelyezett spanyol vagy francia függően előzetes tudás a megfelelő tanulási csoport, kezdő órákat is lehetséges. Befejezése után a 2 éves vizsgálat színpadon Cambridge International Business College, akkor szerezhet a tanúsítvány "Higher Nemzetközi Diploma (International Management)", vagy egy további idegen nyelv, a "Higher Nemzetközi Diploma (International Management) 2 gazdaságilag orientált nyelvek". A hangsúly az 1. és 2. szintű tanulmányok képezik az üzleti vonatkozású témákról, mint az üzleti adminisztráció, könyvelési vagy kezelése. Szintén az idegen nyelv része a gazdaságilag kereskedelmi szempont az előtérben. Nyelvoktatás Cambridge International Business College német vagy... [-]

B.Sc. (Hons) Turizmus Menedzsment

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország Freiburg

Utazás és turizmus piacok jelenleg a fontos nemzetközi gazdasági motor, és nyit új karrierlehetőségeket. [+]

Utazás és turizmus piacok jelenleg a fontos nemzetközi gazdasági motor, és nyit új karrierlehetőségeket. Emellett a klasszikus csomag túra rukkolnak formák szabadidős és nyaralás tervezés. A nélkülözhetetlen alapismeretek nemzetközi összehangolása üzleti adminisztráció-t ebben a programban számos utazás és turizmus kapcsolatos témákban. A Bachelor of Science (kitüntetéses) "Idegenforgalmi Management" Freiburgban és Cambridge vesz összesen 3 év, és két részre oszlik a tanulmány, hogy egymásra épülnek: az első 2 év tanulmányi kerül sor Németországban, a Cambridge-i Nemzetközi Üzleti Főiskola. A brit University Administration forma szerint Level 1 és Level 2 (tanulmány 1 év és 2) tanulmányok. A hangsúly az 1. és 2. szint A tanulmány a turizmus-orientált témák, valamint a gazdasági és az idegen nyelvű terület. Mivel befejezése után a 2 éves vizsgálat színpadon Cambridge International Business College, akkor szerezhet a tanúsítvány "Higher Nemzetközi Diploma (Utazás és Turizmus)" vagy egy további idegen nyelv, a "Higher Nemzetközi Diploma (Utazás és Turizmus) 2 turizmushoz kapcsolódó idegen nyelv". Az első félévben kap intenzív általános angol órák, és, épület, gyakorlati oktatás üzleti angol. A németül és angolul. Szerint hajlamok és tehetségek, akkor megválasztja egy további idegen nyelv a kötelező tantárgyak tanulmányi program mellett az angol vagy a spanyol vagy francia (vagy mindkettő), anélkül, hogy fizetnie a kiegészítő díjat. Elején kifejezés elhelyezett spanyol vagy francia, attól függően, hogy a korábbi ismereteket a megfelelő tanulási csoport. Spanyol vagy francia is rendelkezésre áll, mint fejlett szintű osztályok. Tanulmányok ezek további nyelvek nagyon intenzív, annak érdekében, hogy kézzelfogható előrelépést a lehető legrövidebb idő alatt. Akkor nagyon hasznosak ezek a nyelvi... [-]

BA

BA (Hons) Marketing

Campus Nappali 6 félév October 2017 Németország Freiburg

A növekvő verseny a vállalatok a globális piaci környezet határozza meg, nem csak a minőségi termékek és szolgáltatások révén a vállalat sikere, de egyre több a célcsoport-orientált és hatékony marketing. [+]

A növekvő verseny a vállalatok a globális piaci környezet határozza meg, nem csak a minőségi termékek és szolgáltatások révén a vállalat sikere, de egyre több a célcsoport-orientált és hatékony marketing. Ebből a célból, mi biztosítja a szak marketing minden szükséges alapvető ismeretek és tevékenységek sikeresen dolgozni nemzetközileg orientált vállalatok a marketing és értékesítés. Ezért kínál diplomások / belül az érettségi után rendkívül jó eséllyel nemzetközi szinten - és ez az ágazat független. A tanfolyam különösen alkalmas azok számára, akik szakmailag nem akar elkövetni, hogy az ipar is. Bárki, aki széles körű munkára való felkészítésben a vezetés szintjén, aki értékeli tevékenység erős nemzetközi díszítéssel, akik szeretnék tudni, hogy a saját jó és praktikus ötleteket talál pozitív választ a cégek, akik szeretnének, hogy sikeresen versenyezzen a nemzetközi gazdaságban - a a tanfolyam "marketing" a legjobb módja a szakmai önmegvalósítás. A kúra összesen 3 év, és van osztva 2 vizsgálat szakaszok, amelyek építenek minden: az első 2 évben (Level 1 és Level 2) tanulmány talál helyet Freiburg. Ezen kívül az angol, akkor is tanulni egy második idegen nyelvet. Választhat a francia és a spanyol ide. Elején kifejezés elhelyezett spanyol vagy francia függően előzetes tudás a megfelelő tanulási csoport, kezdő órákat is lehetséges. A sikeres befejezése ezt 2 éves vizsgálat szakaszában Freiburg megkapja a bizonyítványt "Higher Nemzetközi Diploma (Marketing)". Ez az időközi jelentés hasonló a brit magasabb nemzeti diploma (HND), és akkor már munkába ezzel képesítést. Miután az első két évben a tanulmány a változás az Anglia Ruskin University Cambridge (3. szint). A korábbi... [-]

BA (Hons) Nemzetközi üzleti Kommunikáció

Campus Nappali 3 év October 2017 Németország Freiburg

"International Business Communication" egy tanfolyam emberek kreativitását, szervezési tehetség, öröm és tehetsége foglalkozó emberek - és különösen érdeklődés más országok és kultúrák. [+]

"International Business Communication" egy tanfolyam emberek kreativitását, szervezési tehetség, öröm és tehetsége foglalkozó emberek - és különösen érdeklődés más országok és kultúrák. A tananyag össze több idegen nyelven, az interkulturális kommunikáció, marketing, üzleti know-how és a csapatmunka érdekében, hogy felkészítse diplomások / belül a nemzetközi tevékenységeivel. A kúra összesen 3 év, és van osztva 2 vizsgálat szakaszok, amelyek építenek minden: az első 2 évben (Level 1 és Level 2) tanulmány talál helyet Freiburg. Ezen kívül az angol, akkor megtanulják két nyelven - a francia és a spanyol. Attól függően, hogy a korábbi ismeretek és vannak besorolva francia és spanyol a megfelelő tanulási csoport, kezdő órák lehetséges. A sikeres befejezése ezt 2 éves vizsgálat szakaszában Freiburg megkapja a bizonyítványt "Higher Nemzetközi Diploma (International Business Communication)". Ezzel képesítést is lehetett kezdeni a munkát. Miután az első két évben a tanulmány a lépés, hogy Angliában a University of Central Lancashire történik a campus a város Preston (Level 3 vagy . 3 Tanévben). A korábbi intenzív angol oktatás és figyelemmel oktatás angol lehetővé teszi, hogy kövesse a teljes kurzusok a University of Central Lancashire angolul. Miután az első két évben a Freiburg vagy mielőtt az utolsó tanév Preston / Anglia van az Erasmus program keretében egy, egy vagy két szemesztert az egyik partner egyetemek Spanyolországban vagy Franciaországban. Ez marad szervezett az egyetem Angliában az Ön számára. Foglalkoztatási és karrierlehetőségek Pályakezdő / belül a tanulmányi program "International Business Communication" később dolgozni többek között az alábbi területeken: fúziók, felvásárlások és beruházások vállalatok nemzetközi szinten in Public... [-]

Kapcsolat
Cím
Hermann-Herder-Straße 4
Freiburg, Baden-Württemberg, D-79104 DE