CODE University of Applied Sciences Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CODE egy berlini székhelyű, államilag akkreditált tudományegyetem, amely bachelor diplomát nyújt a digitális termékfejlesztés területén.

Néha a jó ötleteknek évtizedre van szükségük az érleléshez

Amikor Thomas Bachem - önállóan tanított szoftvermérnök és tervező - tanulmányi programokat kerest, hogy internetes vállalkozóként törekedjen a törekvéseire, csalódottan látta, hogy az akadémiai táj elsősorban a számítógéptudomány soha nem változó alapelveire összpontosít. az internet új lehetőségei és lehetőségei.

Úgy döntött, hogy Kölnben egy magániskolán folytatja a közgazdaságtan tanulmányait, ahol elsőként elsősorban a radikális törekvés arra, hogy tudományos elméleteket alkalmazzon a való világban, és egy személyes, támogató tanulási környezetet. A valóban alkalmazott szoftverfejlesztési program és a magánegyetem forradalmi tapasztalatai közül mind a gyümölcsöző keresés, mind a magánegyetem forradalmi tapasztalataiból született meg a CODE elképzelés: a CODE a számítógépes tudomány számára az üzleti iskolák a klasszikus közgazdasági programokra vonatkoznak.

Egy évtizeddel később, Thomas már számos sikeres internetes startot alapított. Mint vállalkozó és munkáltató, újra és újra felfedezte, hogy a jó szoftverfejlesztők, tervezők és termékmenedzserek - az ambiciózus digitális vállalatok legfontosabb mozgatórugói - ritka források Európában és Németországban, különösen azért, mert a klasszikus egyetemi programok ritkán minősítenek fiatal férfiakat és nőket az új gazdaság kihívásaira.

Az egyetemi közösség támogatja

Akadémiai tanácsunk biztosítja a legújabb kutatásainkat, a tudományos közösséghez fűződő erős kapcsolatokat, és több évtizedes tapasztalatot jelent az értelmes tanulási környezet kialakításában. Segítenek azonosítani azokat a tanárokat, kutatókat és oktatókat, akik megosztják a kiválóságot, a közös küldetésünket és támogatják oktatási megközelítésünket.

A misszió, hogy felhatalmazza a digitális úttörők a holnap

A CODE projektorientált és kihíváson alapuló tanulási tapasztalatot kínál, amely ösztönzi a személyes fejlődést, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy szakmai kompetenciákat, valamint kommunikációs és szociális készségeket fejlesszenek ki. A CODE-t két tucat Németország leghíresebb internetes vállalkozója támogatja, és jövedelemalapú késleltetett tandíj modellt kínál, hogy vonzza a legtehetségesebb hallgatókat személyes pénzügyi hátterüktől függetlenül.

Helyszínek

Berlin

Address
Lohmühlenstr. 65
12435 Berlin Berlin, Berlin, Németország