Berlin International University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetem Berlin szívében - nemzetközi és globális kapcsolatban áll

Berlin International - Az Ipartudományi Egyetem államilag elismert és non-profit német alkalmazott tudományi egyetem, Berlin központjában. Elhatároztuk, hogy kihívásokkal teli, innovatív és gyakorlat-orientált oktatást kínálunk, amely elősegíti hallgatóink tudományos, kulturális és nyelvi potenciálját, és felkészíti őket a nemzetközi karrierekre a globalizált világban.

A több mint 48 országból és 5 kontinensről származó diákok diákjaival és egyetemi személyzetével egyetemi egységünk megtestesíti a nemzetköziséget, és nyitott, interkulturális és inspiráló tanulási légkört kínál.

A Berlini Nemzetközi Alkalmazott Tudományos Egyetem a növekvő nemzetközi egyetemi hálózat része, beleértve Hongkongban, Isztambulban, Washington DC-ben, Rómában, a Szilícium-völgyben, Torontóban és Batumiban működő egyetemeket, egyetemeket és egyetemi központokat, ezáltal bőséges lehetőségeket kínálva tanulmányi és gyakorlati csereprogramokra. Diákjaink különféle Erasmus programokban is részt vehetnek.

Angol alapképzési programok - tervezés és üzleti adminisztráció

Az oktatás nyelve minden tanulmányi programban angol. Azoknak a hallgatóknak, akiknek továbbra is jóvá kell hagyniuk angol nyelvüket, angol nyelvű előkészítő programot kínálunk. Ezenkívül a nemzetközi karrierlehetőségek további előmozdítása érdekében választható kurzusokként nyelvtanfolyamokat kínálnak.

Minden programunk minőségét pozitívan értékelte és akkreditálta az ACQUIN államilag elismert ügynökség.

Miért tanuljon a Berlin Internationalnél?

  • Minden program angol nyelven
  • Gyakorlati megvalósítás
  • Tanulás kis csoportokban
  • A globális közösség része

A látomásunk

A Berlini Nemzetközi Alkalmazott Tudományos Egyetem elképzelése az, hogy a hallgatók számára egy hallgatóközpontú nemzetközi és interkulturális oktatási környezetet biztosítson, hogy ösztönözze és fejlessze szellemi növekedését, bölcsességét és kreativitását. Az akadémiai és adminisztratív személyzet elkötelezett amellett, hogy irányítsa a hallgatókat, és felkészítse őket a produktív karrierekre és a felelősségteljes állampolgárságra a globális társadalomban. A BI az interkulturális és interdiszciplináris oktatás, valamint az alkalmazott kutatás területén Németország egyik vezető magán Egyetemen törekszik. Tudományos céljaink között szerepel a tudásalapú megoldások iránti elkötelezettség és a társadalmi problémák, valamint az innovációhoz és a társadalmi fejlődéshez való hozzájárulás. Ezen felül a BI elősegíti a kultúrák közötti és a nemzetek közötti megértést a nemzetközi tudományos együttműködés és közös projektek révén. Ebben a tekintetben profitál a BAU Globális Oktatási Hálózattal való szoros kapcsolatából, amely öt egyetemből áll. A hálózat összes egyeteme osztja az integritás, a tisztelet, a kiválóság, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás alapvető értékeit. Mint független intézmény e hálózaton belül, a Berlin International - Ipartudományi Egyetemnek saját küldetési nyilatkozata és akadémiai profilja van, amelyet az Akadémiai Szenátus elfogadott.

Berlin International tények

  • 70 különböző nemzetiségű tanul és tanít a Berlin Internationalnél
  • Diákjaink 66% -a nemzetközi és négy kontinensről származik
  • Tanáraink 84% -a nemzetközi egyetemeken tanult vagy dolgozott
  • 100% -os személyes kapcsolat a professzorokkal és az oktatókkal

Legyen egy globális közösség része

48 nemzet diákjai a Berlini Nemzetközi Ipartudományi Egyetemen tanulnak. A Berlin International egy globális hálózat része, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy különböző helyszíneken utazzanak és folytathassák tanulmányaikat. Ezen túlmenően az egyetem számos, az egész világon működő egyetemi együttműködés előnyeit élvezi. A Berlin International hallgató egyedülálló lehetőségeket kínál a hallgatók külföldön történő tanulmányozására, valamint egy nemzetközivé vált tanulási tapasztalatot, amely felkészíti őket karrierjükre egy globalizált munkakörnyezetben.

Helyszínek

Berlin

Berlin International University of Applied Sciences

Address
Salzufer,6
10587 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 81 05 80 80

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket