Hivatalos Leírás

Igaz, hogy a alapelveit bölcsészettudományi oktatás, Bard College Berlin kínál interdiszciplináris programok a humán-és társadalomtudományok, erős hangsúlyt az egyéni növekedés és a fejlődés alapvető készségek írásban és a gondolkodás. A diákok részt az integrált vizsgálatot a szellemi és kulturális története a mai világban, mielőtt úgy dönt, hogy szakosodnak egy olyan területen, a humán vagy társadalomtudományok (gazdasági, politikai, művészeti vagy irodalmi). Tanulmány a központi program és a hallgató által választott szakterületen egészíti sokféle választható kurzusok olyan területeken, mint a színház, a film, a filozófia és a stúdió művészeti, illetve számos formája összekapcsolódik a város Berlin, beleértve a múzeumlátogatások, speciális kurzusok és gyakorlatok. Kötelezett diákok keresni mind az amerikai BA és egy német BA Egy egyedi kari tanácsadó útmutatók minden hallgató haladás a programon keresztül, amely tanítják elsősorban formájában kiscsoportos szemináriumok. Az oktatás nyelve az angol. Minden diák a lehetőséget, hogy megtanulják a német. Lehetőségek cseréje és a külföldi tanulmányokat többek között, de nem kizárólagosan a Bard hálózata partner egyetemek és a kettős szakok közé tartozik, Kirgizisztánban, Palesztina, Oroszországban és az Egyesült Államokban (Annandale-on-Hudson, NY; New York City), többek között a .

Bard College Berlin tények

Bard College berlini osztály 2019-ben választott versenyképes kérelmező medence. A 55 tanuló ebben a csoportban érkeznek több mint 27 különböző országban, és széles körű szellemi érdekek, valamint az, hogy az aktív társadalmi, kulturális és állampolgári részvétel. 2015-ben, a Bard College-Berlin kapott 311 alkalmazások a BA programok 59% -a nyert felvételt, és 30% -uk beiratkozott. Az aktuális gólya átlagos pontszám IB 34; az átlagos Abitur pontszám 1,4, és az átlagos USGPA 3.4.

Akkreditációs

Bard College Berlin, bölcsészettudományi egyetem hivatalosan elismert magánegyetem a berlini szenátus Oktatási Minisztérium, Ifjúsági és Tudományos (Senatsverwaltung für Bildung, Wissenschaft und Jugend) összhangban sec. 123 §. 1. A felsőoktatási törvény a szövetségi állam Berlin [Berliner Hochschulgesetz - BerlHG].

Program akkreditáció a BA program Humán Művészeti és társadalmi gondolkodás sikeresen által kiadott akkreditációs ügynökség ACQUIN a 2013. ősz. Két évvel később, a BA Economics, politika és társadalmi gondolkodás kapott akkreditációt ACQUIN.

Bard College akkreditált a Közel Államok Bizottság Felsőoktatási (USA) és a díjat a BA mértékben végzett tanulók Bard College berlini BA program Humán Művészeti és társadalmi gondolkodás vagy BA Economics, politika és társadalmi gondolkodás alapján hatóság által kiadott a New York-i állami Oktatási tanács.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bard College Berlin

Bard College Berlin BA fokozatot Humán Művészeti és társadalmi gondolkodás nyújt a diákok kapnak egy alapos képzés területén a humán, ugyanakkor megszerzése ismerete a le ... [+]

Bard College Berlin BA fokozatot Humán Művészeti és társadalmi gondolkodás nyújt a diákok kapnak egy alapos képzés területén a humán, ugyanakkor megszerzése ismerete a legfontosabb szellemi fejlődés, működik, és viták, hogy hazugság az origó a tudományág a társadalom- és természettudományok, valamint a gyakorló művészetek. A központi program áll, tanfolyamok, hogy néhány, a legfontosabb szövegek és tárgyak a kulturális öröksége Európában és a világban. Amellett, hogy a központi program, a diákok választhatnak az alábbi területek koncentrációja: Művészet és esztétika, etika és politika, irodalom és retorika.

Választani a stúdió művészeti (színház, tánc, festés, művészeti termelés) is rendelkezésre állnak, mint egy széles választani a filozófia, művészettörténet, irodalom, film és társadalomelmélet. A diákok felé haladunk a befejezését a BA szakdolgozat a negyedik évben, felügyelete alatt az egyéni kar tagja. Külföldi tanulmányok Európában (az Erasmus hálózat), vagy az Egyesült Államokban (Bard College vagy annak kapcsolt programok és campus) és a világ (a Bard hálózaton keresztül, illetve a Bard College-berlini nemzetközi csereegyezmények) lehetőség van a harmadik év. Egy szakmai program támogatja a vállalkozás gyakorlati képzés vagy szakmai tapasztalat bármely szakaszában a mértéke. Nyelvtanulás német kezdő és haladó szinten áll rendelkezésre az egész programot. Minden BA Humán Művészeti és társadalmi gondolkodás jelentkezőknek igazolniuk kell köztes jártasságot német végére a második évben.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul
Bard College Berlin

ő BA fokozatot közgazdaságtanból, politika és társadalmi gondolkodás nyújt multidiszciplináris képzés a közgazdaságtan és a politika keretében a központi program eszmetör ... [+]

A BA fokozatot közgazdaságtanból, politika és társadalmi gondolkodás nyújt multidiszciplináris képzés a közgazdaságtan és a politika keretében a központi program eszmetörténeti, amely arra ösztönzi a megfontolt és kulturálisan jól informált alkalmazása társadalomtudományi módszertan és elvet. Minden diák kap egy alapítványi képzés az alapvető eszközöket a gazdasági elemzés és modellezés, valamint a bevezetés a politikai elmélet és a társadalmi és történelmi tanulmányok. Az emelt szintű, a diákok választhatnak specializációt vagy közgazdasági vagy politikai, és teljes modulok összehasonlító globális kérdések, a választást és a döntéshozatalban, és a legfontosabb gondolatok, mozdulatok, módszerek és kihívások az egyes mezőkbe. ... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul

Debate Club at Bard College Berlin

Campus Life: Barbecue