Bard College Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Bard College Berlin

Bard College Berlin egy akkreditált német-amerikai egyetem, amely intenzív, transzdiszciplináris oktatást kínál humán és társadalomtudományban. A hallgatói testület nagyon nemzetközi és földrajzi, kulturális, osztályos és gazdasági háttér szempontjából nagyon sokszínű, és találkozik oktatókkal angolul tanított kis szemináriumokon. Alapvető fontosságú a kritikus gondolkodás, az intellektuális ambíció, a kreativitás és az osztálytermi és az osztályközi élet közötti kapcsolat hangsúlya. A képesítő hallgatók mind amerikai, mind német BA fokozatot szerezhetnek.

119436_GermanClass_IrinaStelea.jpg

A Bard College Berlin lehetővé teszi a személyes virágzást, és felkészíti hallgatóit arra, hogy hozzájáruljanak a „nagy kérdésekhez” , amelyek az idő múlásával visszatértek, és hogy a fiataloknak megismerjék és megválaszolják a párbeszédet és a kortárs kihívásokat. a közös globális jövőbe.

Az európai politikai, gazdasági és művészeti központban található, ahol a globális gazdaságpolitikát és a migrációval és biztonsággal kapcsolatos intézkedéseket megvitatják és tesztelik, és ahol a művészetek találják a legváltozatosabb és kísérletesebb kifejezést, a Bard College Berlin egyedülálló helyzetben van, hogy felajánlja A hallgatók a városban gyökerező szemináriumokon és tevékenységeken keresztül közvetlenül érintik a jelenlegi politikai, társadalmi és kulturális fejleményeket. A gyakornoki program lehetőséget kínál számos területen szerzett tapasztalatok megszerzésére, például a művészetek, az emberi jogok, a kiadványok, a várostervezés, a technológiai indulások és az oktatás területén.

A folyamatos jelentőségű szellemi örökség speciális tanulmányozásának és az ötleteknek a „való életben” helyi kutatás, művészeti gyakorlat, nyilvános vita és civil elkötelezettség programjai általi alkalmazásának ez a kettős középpontja a Bard College Berlin öregdiáit készítette a kreatív problémamegoldó és sikeres együttműködések a köz- és a magánszektorban helyi, nemzeti és nemzetközi szinten. Ennek eredményeként képesek voltak karriert folytatni olyan területeken, mint a nemzetközi kapcsolatok, a közrend, az oktatás, az újságírás és a művészetek, valamint diplomázni a világ leghíresebb egyetemein.

Oktatási misszió

Bard College Berlin -t azzal a céllal hozták létre, hogy a kiscsoportos szemináriumok oktatását és az interdiszciplináris egyetemi oktatást a szabad művészet területén visszatérjen az európai egyetemi környezet legmagasabb szintjére, ahol eredetileg származott. A Bard College Berlin kínált Bard College Berlin programok azon az elven alapulnak, hogy az egyes tudományágak szakosodott tanulmányainak az intellektuális hagyományok széles körű és alapos ismeretein, valamint az őket animáló nagy viták, munkák és átalakulások alapján kell folytatódniuk. A háború utáni Németországban és az Egyesült Államokban gyökerező „társadalmi gondolat” tudományos vonalának célja az emberi élet és kultúra legfontosabb újításának vizsgálata társadalmi és politikai meghatározásaik keretében. Bard College Berlin szellemi történelem alaptanfolyamai közvetlenül tükrözik ezt az elkötelezettséget, de ez egyben a programok egészének ideális ideálja is.

119438_Screenshot_1.png

Humán tudományok, művészetek és társadalmi gondolatok

Bard College Berlin humanitárius, mûvészeti és társadalmi gondozásaiból szerzett BA diplomája a humán tudományok fõ területeit (filozófia, irodalom, filmtudomány, politikai elmélet, mûvészettörténet) vizsgálja interdiszciplináris fejlõdésük szempontjából. A fokozat magában foglalja a lehetőséget, hogy a gyakorló művészetet (színházi és stúdióművészetet) összekapcsolják a művészet filozófiai elméletével, és megvizsgálják az ismeretek, a kézműves és a szakterület közötti általános történelmi kapcsolatot.

Közgazdaságtan, politika és társadalmi gondolat

Bard College Berlin közgazdaságtan, politika és szociális gondolatok Bard College Berlin társadalomtudományi képzést nyújt, amely az emberi kulturális változás és a reflexió történetén alapul. A kortárs közgazdaságtan alapvető módszereit és modelljeit a szellemi történelem mozgásával párhuzamosan, a politika elméleteivel és a társadalmi működés modelleivel összefüggésben tanulmányozzuk.

Civic Engagement

Az egyetemnek a tájékozott, kreatív és elkötelezett oktatás biztosításával kapcsolatos meggyőződésével összhangban a társadalomtudományok tanulmányozása magában foglalja a lehetőséget a gyakorló művészetekben való munkára, esztétikai és társadalmi szempontból konstruktív projektek folytatására. A Bard College Berlin összes programjában a hallgatókat ösztönzik és támogatják a szakmai gyakorlatokban és a polgári elkötelezettségben. A kollégium célja annak biztosítása, hogy a szabad művészetek oktatása aktív és produktív állampolgárságot folytasson.

119437_Campus_InasaBibic.jpg

Akkreditációs történelem

Bard College Berlin : A Liberális Művészeti Egyetemet nemzeti szinten Németországban a Wissenschaftsrat akkreditálta 2017. január 20-ig.

A főiskola először állami elismerést kapott a berlini szenátus oktatási, ifjúsági és tudományos osztályától (Senatsverwaltung für Bildung, Jugend und Wissenschaft), a (3) bekezdésnek megfelelően. 123. bekezdés, (1) bekezdés A berlini szövetségi állam felsőoktatási törvényének (Berliner Hochschulgesetz - BerlHG) 1. cikke 2011-ben.

A humanitárius, a művészeti és a társadalmi gondolatok oklevéllel a program akkreditációját az ACQUIN akkreditációs ügynökség bocsátotta rendelkezésre 2013 őszén. 2015-ben a közgazdaságtan, a politika és a társadalom gondolatainak BA az ACQUIN akkreditációt kapott.

A Bard College-t akkreditálták a Közép-Állami Felsőoktatási Bizottságon keresztül (USA), és BA fokozatot adnak a hallgatóknak a Bard College Berlin humán, művészeti és társadalmi gondolatai, vagy közgazdaságtan, politika és társadalmi gondolatok Bard College Berlin BA befejezéséhez a New York-i Állami Oktatási Tanács által.

Helyszínek

Berlin

Bard College Berlin

Address
Platanenstrasse 24
13156 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 437330

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket