BAU International Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BAU International Berlin ben alakult részeként egyre nagyobb nemzetközi egyetemi hálózat, mely a diákok egy élvonalbeli nemzetközi tanulmányi tapasztalat és ideális felkészülés pályára az egyre inkább globalizálódó munkakörnyezetben.

BAU International Berlin egy non-profit intézmény célja, hogy gazdagítsa a felsőoktatási táj Németország és minél több nemzetközi diákok Berlin. BAU International arra törekszik, hogy a vezető magánegyetem Németország területén a nemzetközi, interkulturális és interdiszciplináris oktatás és az alkalmazott kutatások. Az akadémiai célok közé elkötelezettség tudás-alapú megoldások és a társadalmi problémák, valamint a hozzájárulások innováció és a fejlesztés a társadalomban.

Ezen túlmenően, BAU International Berlin elősegíti a kultúrák közötti megértés Németország és Európa, Ahol a hangsúly a TörökországKeresztül a tudományos folytatandó együttműködésről és közös projektek. Ebben a tekintetben, BAU International Berlin származó eredménye szoros összefüggésben BAU Global Education Network. Minden egyetem ebben a hálózatban részesedése az alapértékeit integritás, a tisztelet, a kiválóság, az innováció és socil felelősséget. Mint független intézmény ezen a hálózaton belül, BAU International Berlin rendelkezik saját, egyedi missziójának nyilatkozatot és tudományos profilját által elfogadott akadémiai szenátus.

Az innovatív oktatás: Nemzetközi, interkulturális, interdiszciplináris

Az a célunk, hogy felajánl egy kihívást jelentő, innovatív és gyakorlat-orientált oktatás, hogy az előlegek tudományos, culural és nyelvi potenciális diákjaink. A jó tanár-diák és a személyzet-diák arány lehetővé teszi az egyéni támogatás és szoros tanácsadást az összes hallgató tanulmányi és a mindennapi élet területén.

Nemzetköziség és Interkulturalitás fő pillére oktatási modell. Ezek a szempontok végre az oktatásban és a kutatásban. Az oktatás nyelve az összes tanulmányi programok az angol. Továbbá annak érdekében, hogy további előrelépést nemzetközi karrier, nyelvi kurzusokat kínálnak, mint választható kurzusok. Ennek központi eleme az összes tanulmányi programok általános ismeretek oktatását olyan területeken, mint a prezentációs készség, önálló szervezet, valamint az üzleti terv és koncepció-fejlesztés is szerepel.

Interkulturális Párbeszéd

Amellett, hogy kiváló tanulási és tanítási környezetben BAU International Berlin nemrégiben alapított "Center for Interkulturális Dialog" fejlesszen ki és folytat oktatási és kulturális projektek különböző kulturális intézmények, mint például a múzeumok és képtárak. A központ célja, hogy fokozza és bővítse interkulturális szempontok és kérdések a nagyközönség. Különböző acitivites, mint például koncertek, kiállítások, előadások és kirándulások szervezésében a központot annak érdekében, hogy elősegítse a jobb megértést és dialógusok a különböző kultúrákban. A projektek és tevékenységek a központ a helyi, régiók közötti és a nemzetközi jellegű. Különösen a német iskolákban, a diákok, a középfokú oktatás és a tanárok egy fő célcsoportját a központ projektjeivel és tevékenységével.

Lehetőségek

BAU International Berlin különleges lehetőségeket kínál, és új távlatokat a nemzetközivé a felsőoktatás táj Berlinben és Németországban. Szeretnénk meghívni minden érdeklődő hallgatók, kutatók és intézményi partnereknek velünk a kapcsolatot lehetőségeket tanulmány együttműködés és tapasztalatcsere.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Belsőépítészeti

Campus Nappali 3 év October 2018 Németország Berlin

Belsőépítészek dolgoznak terek, amelyek eltérnek a lakossági terek, a rendezvény terek, színházi és film készletek, közterületek és kiállítási tereket. Az Interior Design program BAU nemzetközi felkészíti a tanulókat a jövőbeli karrierjük révén tökéletesíti a kreatív és szakmai ismeretekkel látják a diákok az összes szükséges eszközöket ahhoz, hogy tervezni tér és képes legyen kommunikálni a tervezési ötletek adott környezetben ... [+]

Belsőépítészek dolgoznak terek, amelyek eltérnek a lakossági terek, a rendezvény terek, színházi és film készletek, közterületek és kiállítási tereket. Az Interior Design program BAU nemzetközi felkészíti a tanulókat a jövőbeli karrierjük révén tökéletesíti a kreatív és szakmai ismeretekkel látják a diákok az összes szükséges eszközöket ahhoz, hogy tervezni tér és képes legyen kommunikálni a tervezési ötletek az adott kontextusban.

Ez Bachelor program egyedülálló Berlin, mivel ez az egyetlen olyan program Interior Design, hogy a felajánlott a városban és a környező Brandenburg.

Kreatív és kritikai gondolkodás, problémamegoldó készség, alkalmazkodóképesség, nemzetközi kitekintést, interdiszciplináris tapasztalat, és az interkulturális kompetencia szempontjából különleges fontosságú minden program a Design Kar, beleértve a belső design. Mivel egy szakmai része a tanulmányok BAU International, a diákok is használhatják a szakmai lehetőségeket, amelyeket a CO-OP program részeként a BAU Global Network.... [-]


Ba Grafikai Tervezés és Vizuális Kommunikáció

Campus Nappali 3 év October 2018 Németország Berlin

Az alapképzési szak Graphic Design & Vizuális Kommunikáció (Communication Design), a BAU nemzetközi felkészíti a tanulókat egyre nagyobb kihívást jelentő területeken a kommunikáció és az új média - különösen a kulturális, oktatási és ipari területeken. Kreatív és kritikai gondolkodás, a problémamegoldó készség alkalmazkodóképesség, nemzetközi kitekintést, interdisciplincary tapasztalat és az interkulturális kompetencia szempontjából különleges fontosságú minden program a Design Kar, beleértve Kommunikációs Design ... [+]

Az alapképzési szak Graphic Design & Vizuális Kommunikáció (Communication Design), a BAU nemzetközi felkészíti a tanulókat egyre nagyobb kihívást jelentő területeken a kommunikáció és az új média - különösen a kulturális, oktatási és ipari területeken. Kreatív és kritikai gondolkodás, a problémamegoldó készség alkalmazkodóképesség, nemzetközi kitekintést, interdisciplincary tapasztalat és az interkulturális kompetencia szempontjából különleges fontosságú minden program a Design Kar, beleértve a kommunikációs design.

A cél a program célja, hogy integrálja a digitális technológiák kreatív folyamatokat, amelyek alkotják az alapokat a kommunikáció design. Kommunikációs tervezők dolgozhatnak különböző csillagképeket, mint a grafikusok, mozgás tervezők, felület és interakció tervező, vagy webes tervezők.... [-]


Ba Terméktervezés

Campus Nappali 3 év October 2018 Németország Berlin

A Bachelor program Product Design BAU International kiváló oktatás, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy fogalmazzák meg, tervezni és bemutatni a termékek széles skáláját, amelyek változnak az autók, a fogyasztási cikkek, bútorok vagy a számítógép. Kreatív és kritikai gondolkodás, problémamegoldó készség, adaptabilitiy, nemzetközi kitekintést, interdiszciplináris tapasztalattal és az interkulturális kompetencia szempontjából különleges fontosságú minden program a Design Kar ... [+]

A Bachelor program Product Design BAU International kiváló oktatás, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy fogalmazzák meg, tervezni és bemutatni a termékek széles skáláját, amelyek változnak az autók, a fogyasztási cikkek, bútorok vagy a számítógép.

Kreatív és kritikai gondolkodás, problémamegoldó készség, adaptabilitiy, nemzetközi kitekintést, interdiszciplináris tapasztalattal és az interkulturális kompetencia szempontjából különleges fontosságú minden program a Design Kar, beleértve a termék design.

A tervezési program foglalkozik a központi témája az esztétika, az innováció, az alkalmazhatóság, usabilitiy, a környezeti fenntarthatóság és a nemzetközi összehasonlíthatóság. Mivel egy szakmai része a tanulmányok BAU International, a diákok használhatják a szakmai lehetőségei. által biztosított CO-OP program részeként a BAU Global Network,... [-]


Ba üzleti Adminisztráció

Campus Nappali 3 év October 2018 Németország Berlin

A mai világban, minden vállalat, amelyek aktívak helyi, nemzeti vagy globális kell foglalkozni a tartós változásokat az üzleti és a piaci környezet. Annak érdekében, hogy sikeres legyen, akkor szükség van a munkavállalók, akik szakmailag képzett, képzett elemzése és összpontosított a legfontosabb kérdéseket a sikeres üzleti stratégia és működését. Sokfélesége miatt az ügyfelek és a különböző lehetőségeket a globális üzleti világban, a munkavállalók kell nemzetközileg orientált tudás és gyakorlati és ... [+]

A mai világban, minden vállalat, amelyek aktívak helyi, nemzeti vagy globális kell foglalkozni a tartós változásokat az üzleti és a piaci környezet. Annak érdekében, hogy sikeres legyen, akkor szükség van a munkavállalók, akik szakmailag képzett, képzett elemzése és összpontosított a legfontosabb kérdéseket a sikeres üzleti stratégia és működését. Sokfélesége miatt az ügyfelek és a különböző lehetőségeket a globális üzleti világban, a munkavállalók kell nemzetközileg orientált tudás és a gyakorlati és elméleti tapasztalattal komplex nemzetközi környezetben. A Bachelor of Arts Program in Business Administration a BAU nemzetközi tanít pontosan ezeket a képességeket. Ezért a diákok kiválóan képzett, hogy sikerül a globális üzleti környezetben a mai.... [-]


Kapcsolat

BAU International Berlin - University of Applied Sciences

Cím Heinrich-Heine-Straße 15
10179 Berlin, Berlin Region, Németország
Honlap http://www.bauinternational-uni.de/
Telefon +49 30 81058080