Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Leitbild

Die Akkon-Hochschule ist ein Lern- und Arbeitsort, der die berufliche und Entwicklung von Személynév Lernenden und Lehrenden sowie ihr Persönliches soziales Engagement unterstützt.

Praxisnähe

Unser Schwerpunkt ist die praxisnahe Lehre. Durch die Enge Verzahnung des vermittelten Wissens mit den jeweiligen Handlungsfeldern unterstützen wir den Theorie-Praxis-Transfer. Unsere Fizetett vereinbaren Studium und Beruf.

Zukunft

Wir gestalten unsere akademischen Fizetett mit Blick auf die sich verändernde Berufswelt. Unser Besonderes Anliegen ist die Zukunftsorientierung der Gesundheitsbranche, dazu arbeiten wir aktiv egy ihrer Akademisierung mit.

Vernetzung

Wir bauen ständig unsere Kooperation mit nationalen und internationalen Partnerinstitutionen in der Lehre, in der Wissenschaft und im humanitären und sozialen Sektor aus.

Wissenschaftlichkeit

Wir engagieren uns für die Weiterentwicklung der Humanwissenschaften und die fördern Innovationen az ehhez Bereich durch unsere Forschung mit. Die Akkon-Hochschule achtet a Forschung und Lehre auf gute Wissenschaftliche Praxis. Unsere Studierenden werden in die Forschungsarbeit einbezogen.

Individualität

Wir legen großen Wert auf eine partnerschaftliche Kommunikation und einen respektvollen Umgang. Studierende werden in ihrer individuellen Persönlichkeit gefordert.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Non-profit Menedzsment

Campus Nappali October 2017 Németország Berlin

A tanfolyam Nonprofit Management szakmai irányítását az állami szektor és a non-profit szervezetek. A tanfolyam célja, hogy a diákok, hogy megmutassák a saját szakmai szempontból. Tehát hogy ez a tanulmány kompetencia menedzsment vállalatok, intézmények és kezdeményezések az állami és az önkéntes jóléti szervezetek és non-profit társaságok. [+]

Modern Management Nonprofit cégek A tanfolyam Nonprofit Management szakmai irányítását az állami szektor és a non-profit szervezetek. A tanfolyam célja, hogy a diákok, hogy megmutassák a saját szakmai szempontból. Tehát hogy ez a tanulmány kompetencia menedzsment vállalatok, intézmények és kezdeményezések az állami és az önkéntes jóléti szervezetek és non-profit társaságok. programok Mert a program végrehajtásának A megváltozott társadalmi fejlemények hatása a szervezetek az egészségügyi és szociális szolgáltatások. A kihívások kölcsönhatásba regionális, nemzeti és nemzetközi folyamatokat. Ezek a folyamatok nem kerülheti el az egészségügyi és a szociális gazdaságban; Ezért vesz fel egyre több és több részvény vállalkozói, piaci kapcsolódó alapuló gazdasági folyamatok jár. Vezetők nonprofit szervezetek rendelkeznie kell a társadalmi és gazdasági fejlődés fényében, ez az elemzés egyértelműen értékelje egyértelműen eldönteni vállalkozói biztonságos fényében stratégiai és normatív feltevéseket. Alakítani a folyamatokat a piacon, és hogy ez felhasználható a társadalmi szervezet hozzáértő és felelős alkalmazottak. Az alkalmazás a legfontosabb üzleti adatok ellenőrzésére hatékony controlling, tervezés folyamatok révén az üzleti tervezés és költségvetés, valamint a döntéshozatal és a vezetői képességek készségek, amelyek most várható az összes vezetők. Az Acre University Berlin szentelt e feladatok és kérdések az oktatás, a kutatás, a fejlesztés és a képzés kiemelt figyelmet. minősítés Alapítványok, társadalmi intézmények és szervezetek (pl. B. klubok, napközik, ifjúsági központok, állami intézmények és szervek), szükség van a magasan képzett Nachmanagementkräfte. Ezek a szervezetek versenyeznek - egymással, a szakemberek és a finanszírozási és támogatási. Különleges vezetési ismeretek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megfeleljen a közérdekű célok a szervezetük. A diplomás / be menedzsment nonprofit szervezetek akkor életképes... [-]