Intézmények Monacóban

A Legjobb Intézmények Monacóban 2017

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Monaco. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Monaco itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Monaco és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Monaco, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Monaco közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Monaco

International University of Monaco

Alapképzés BBA Monaco Monte-Carlo Franciaország Paris Egyesült Királyság London September 2017 + 3 további

Található a Monacói Hercegség, Monte-Carlo a francia Riviérán, a Nemzetközi Egyetem Monaco (ium) egy angol nyelvű egyetem kínál egyetemi, graduális és posztgraduális fokozatot üzleti szakosodott pénzügyi, luxus termékek és szolgáltatások, és a nemzetközi üzleti életben.    Inspiráló a globális generáció A Monaco Business School, a University of International Monaco (ium) alakul ki a sikeres és átgondolt vezetők és a vállalkozók. Mi vagyunk az egyetlen egyetem, am… [+] ely egy üzleti oktatás teljes egészében angol nyelven oktatott a Cote D'Azur. A 60 nemzet képviselteti magát a hallgatói szervezet és a kari, ez a premier intézmény felsőoktatási a Monacói Hercegség.   Mi a különbség a ium? Büszkék vagyunk a mi kis osztálylétszám, ahol a diákok kapnak az egyéni figyelmet a tudományos törekvéseit. Van egy magas szintű közötti interaktivitás oktatók és hallgatók, valamint javasoljuk az innovatív és kreatív gondolkodás.   Arra ösztönözzük a diákokat, hogy túl az elméletek és adatok tanított az előadóterem segítségével a megszerzett képesítések a valós helyzetekben. Ez lehetővé teszi számukra, hogy dolgozzunk ki erős analitikus és kognitív képességek, amelyek biztosítják számukra az alapot a fejlesztésüket, mint a sikeres üzletemberek.   A diákok megtanulják az egy teljesen multi-kulturális környezetben, amely egyesíti az embereket a világ minden tájáról, hogy megosszák egymással ötleteiket, változást él, és lehetőségeket teremt a globális szinten. Diákjaink vigyenek magukkal egyfajta kik ők a világon a kereskedelem, és a büszkeség magukat magabiztos üzletemberek és vállalkozók holnap.   Monaco az egyik legnépszerűbb központok üzleti Európában, valamint abban, hogy híresek, hogy a biztonságos környezet. Végzős diákjaink az üzleti ismeretek, a gyakorlati tapasztalatok és a személyes fejlődés szolgál majd számukra az élet. Az a célunk, hogy ösztönözze a globális generáció.   [-]