Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a honlapján, a University of Colima, oktatási intézmény nyugati közép-mexikói régióban. Itt talál információt a mindennapi életben, az oktatási lehetőségek, tudományos, kulturális és tudományos infrastruktúra.

Egyetemi megegyeztek, hogy itt az ideje, hogy elfogadja a társadalmi felelősséget, nem pedig olyan filozófia, mint életforma, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az oktatási szolgáltatások támogatása változás és a fejlődés, ezáltal hozzájárulva az épület egy igazságosabb társadalom és átlátszó.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, megújítjuk a tartozás érzését az egyetemi hallgatók, oktatók, kutatók, kiszolgáló személyzet, a rendszergazdák és a tisztviselők feléleszteni a szeretet és tisztelet a munkánkat, és mindenekelőtt az intézmény.

A University of Colima egy vezető intézmény alkotó szakemberek és kutatók kreatív értelemben, az innovatív, humanista és rendkívül versenyképes, elkötelezett a harmonikus társadalmi fejlődést, a nemzeti és nemzetközi környezetben.

A stratégia, hogy támogassák, a jelenlegi parókia adagolás alapul Oktatási társadalmi felelősségvállalás, amely arra irányul, hogy a mi intézményünk is több erősen betöltött társadalmi elszámoltathatósági keretet, amely elősegíti az emberi fejlődés, mind az egyetemi és maga a társadalom. Ez magában foglalja a támogatást és a bizalmat az emberek, joguk tiszteletben tartása és bővíteni a teret a képességeiket, így lehet mesterek saját sorsát, a saját javára és környezetük. Ezért kérjük, hogy látogasson el a telek, hogy ossza meg a munkát a közösség, és hogy az Ön rendelkezésére egy térben való kommunikáció egyetemünkön.

Egy 75 éves University of Colima volna alapítani, elkötelezettségünket a társadalom és a diákok azért magasabb, mert élünk, egy olyan korban, ahol az új technológiák folyamatosan fejlődnek, úgy, hogy a University of Colima úgy döntött, hogy kockáztat-ba a szociális hálózatok, hogy lebontsa a gátakat a tér és idő, megvalósítása a megközelítés és a nagyobb összhang a diák, a társadalom és a világ.

Önéletrajz szintetikus

egyetemi képzés

A rektor az könyvvizsgálóként és megszerezte a fokát Master in Business Administration, a University of Colima amely végül a Peña Colorada díjat.

munkateljesítmény

Ő részt vett egy belső ellenőr a különböző szervek, a szövetségi és tartományi kormányok, valamint a University of Colima. Ő szolgált főállású professzora Kar Számviteli és Közigazgatási Campus Colima regionális vezetője, általános koordinátor adminisztratív és pénzügyi menedzsment és titkára, a University of Colima.

Díjak és kitüntetések

  • Üzemeltető felelős az állam a mexikói Colima például Kapcsolódva a Titkárság Kommunikációs és Közlekedési programot.
  • Elnökségi tagja a National Association of távoktatási rendszer.
  • Elnökhelyettese az Állami Tervezési Bizottság Felsőoktatási állam Colima.
  • Rendes tagja az Állami Koordinációs Child Support Grant Program, mielőtt PRONABES.
  • Elnöke a Awards Bizottságának West Central régió ANUIES.
  • Elnöke 1.. Regionális parlamenti ülésen folytatott a National Association és a Felsőoktatási Intézmények együttműködve ANUIES közép-nyugati régió és a képviselőház tartott Manzanillo, Kol 1 július 2013.
  • Ő kapta a "Parlamenti Medal" a szenátus az Orosz Föderáció alatt XXII Asia-Pacific parlamenti fórum tartott Puerto Vallarta, Jalisco, január 2014.
  • Képviselőnek az Államtanács az állam Colima-átültetés és transzplantációs központ államban. Által kiadott az Egészségügyi Minisztérium és a Népjóléti állam kormánya. Április 10, 2014. Colima, Col.
  • Titkára a munkaasztal "Kihívások és kilátások a felsőoktatásban" a rendkívüli ülésen a Regionális Tanács Western Center ANUIES tartott Guanajuato július 4-én 2014-ben.

Component célokra

Az összetevő integrálja célra alkomponensénél oktatás, tudományos, kulturális diffúzió és bővítési szolgáltatások.

Részösszetevő tanítás, ezt tekintjük a keret tervezése és intézményi fejlesztés beépítésével szociális interakció elméletek, humanista, behaviorista, kognitív és konstruk-, többek között, amelyre az egyetemi oktatás épül, és alapjául szolgál a

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Mexican)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University Of Colima

A alapdiplomával International Business, a University of Colima, célja, hogy a hallgató egy sor üzleti, gazdasági és adminisztratív és pénzügyi elméletek, valamint a móds ... [+]

A alapdiplomával International Business, a University of Colima, célja, hogy a hallgató egy sor üzleti, gazdasági és adminisztratív és pénzügyi elméletek, valamint a módszerek és technikák fejlesztése és bővítése a vállalkozások terén a nemzetközi üzleti, valamint konceptuális nyelv elengedhetetlen a szakemberek képzése ezen a területen.

Mision:

Az oktatás minőségi szakemberek a nemzetközi üzleti széles körű ismeretekkel a kezelése nemzetközi tranzakciók, amelyek lehetővé teszik a professzionális a javaslatban, fejlesztési és támogatási döntések meghozatalában a nemzeti vállalkozások a globalizált világban domináló információs technológia. ... [-]

Mexikó Colima
Július 2019
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University Of Colima

Építész (a) egy olyan szakember, aki a tudományos és műszaki ismeretek, amelyek lehetővé teszik, hogy a terv, projekt, alkalmazkodni, építeni és értékeli az épületek és m ... [+]

Építész (a) egy olyan szakember, aki a tudományos és műszaki ismeretek, amelyek lehetővé teszik, hogy a terv, projekt, alkalmazkodni, építeni és értékeli az épületek és mindenféle építészeti és városi környezetben; Meg készségek és általános készségek építészeti tervezés, építési kenyér és létrehozására és terjesztésére vonatkozó építészeti ismeretek. Ugyanígy képes megtalálni a kreatív és innovatív megoldásokat, az élőhelyek, a humanista szemlélet és értékek, amelyek lehetővé teszik, hogy szembenézzen velük egy holisztikus, fenntartható és szakmai etikai módon.

terepmunka

Építész (a), akkor a szakma gyakorlására az alábbi területeken:... [-]

Mexikó Colima
Kérj Információt
Spanish (Mexican)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University Of Colima

A Bachelor (a) Environmental Science and Risk Management területén az elméleti és gyakorlati ismereteket a széles spektrumú földtudományok és a társadalomtudományok, amel ... [+]

A Bachelor (a) Environmental Science and Risk Management területén az elméleti és gyakorlati ismereteket a széles spektrumú földtudományok és a társadalomtudományok, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a környezeti hatásai a forgatókönyv és megérteni a folyamatokat feltételek kockázati tényezők, mint például a geológiai, meteorológiai, társadalmi, gazdasági, technológiai, kulturális és politikai. Azt is megvan az a képessége, hogy a mechanizmusok megértése közötti kapcsolat az emberi tevékenység és a környezet, amely lehetővé teszi, hogy kritikus ítéletet a társadalmi elkötelezettség és felelősség, hogy elemezze a folyamatokat a természeti jelenségek részt katasztrófák. Kreatív és humanista, arcú, holisztikusan, a szakmai magatartás környezeti folyamatot, kockázat vagy katasztrófa, javítja a költség-haszon arány a társadalmi fejlődés.... [-]

Mexikó Colima
Kérj Információt
Spanish (Mexican)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University Of Colima

Engineer (a) telematikai rendelkezik általános és specifikus tervezése, kezelése és értékelése szolgáltatások és a távközlési hálózatok, a nemzeti és nemzetközi szervezet ... [+]

Engineer (a) telematikai rendelkezik általános és specifikus tervezése, kezelése és értékelése szolgáltatások és a távközlési hálózatok, a nemzeti és nemzetközi szervezetek képességeit. Azt is készségek kialakítása és fejlesztése kommunikációs szoftver és elosztott rendszerek, üzemeltetése és fenntartása a technológiai infrastruktúra, innovációs és alkalmazkodási Informatikai és Kommunikációs (ICT) hatékony üzleti folyamatok, végrehajtja szabványok és protokollok szerinti biztosíték szabályok és iránymutatások létre, és végrehajtja a technológia fejlesztési projektek megoldani a problémákat rugalmasan és kreatívan. Úgy működik, a szakmai etika és társadalmi felelősség, dolgozó vezető, kritikus, a vállalkozói és az innovatív szellem.... [-]

Mexikó Colima
Kérj Információt
Spanish (Mexican)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University Of Colima

A Bachelor (a) a turizmus menedzsment területén képesek kezelni, és vezető szervezeteknek foglalkozó turizmus működése a regionális, nemzeti és nemzetközi szinten, a szol ... [+]

A Bachelor (a) a turizmus menedzsment területén képesek kezelni, és vezető szervezeteknek foglalkozó turizmus működése a regionális, nemzeti és nemzetközi szinten, a szolgálat, hatékony tervezés, vezetés és kollaboratív munka is képes generál jövedelmező turisztikai projektek fenntartható módon, hogy meghatározza a potenciális természeti és kulturális erőforrások hatékony és amely figyelembe területén; mindenekelőtt által támogatott kutatás, forgalomba hozatalának és felhasználásának frissített technológiák mellett a társadalmi felelősségérzetet.

terepmunka

A Bachelor (a) a turizmus menedzsment lehet gyakorolni a következő területeken: ... [-]

Mexikó Colima
Kérj Információt
Spanish (Mexican)
Nappali
9 félévek
Campus
Bővebben magyarul