Universidad Anáhuac Cancún

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A misszió a University Anahuac Cancún áll:

A szerves kialakulása férfiak és nők, akik, meggyőzte a keresztény elképzelés az ember és a társadalom, feltűnő azok az őszinteség, szakmai és kulturális képzést, és mély felelőssége, hogy a társadalmi problémákat. A rendszeres tanulmányi, kutatási és fejlesztési, a kulturális örökség, a tudomány és a technológia, mint azt, hogy hozzájáruljon a szerves jó ember. Evangelizáció és Christian átalakítása interperszonális kapcsolatok mind az egyetemen, mind a munkahelyen és a társadalomban.

A University Anahuac Cancún egy felsőoktatási intézmény, mint közösség a tanárok és a diákok, nézd meg a teljes igazságot, és jó, és ragaszkodik ahhoz, hogy az átfogó képzés gyakorló személyeket vezetés és így hozzájárulhat a keresztény átalakulás társadalom és kultúra.

A Anahuac University Network pedig az olyan felsőoktatási intézmények, akik osztják az identitás és az oktatási modellt, és szorosan számos területen, hogy biztosítsák feladatának teljesítéséhez: fejlődésének elősegítése, folyamatok optimalizálását és a növekedés fokozása tagjai és ösztönzőleg hathat a terjeszkedés és partnerségben más intézményekkel.

Keresztnév

"Anahuac" szó jelentése "víz közelében". A központi tavak régió adta az ülést az azték főváros Tenochtitlant, a középső legnépesebb és legnagyobb kulturális fejlődését Közép-Amerikában, ahol a Mexico City most már emelkedik.

Embléma

A jelképet, ihlette a kép egy szövet a folyamat, jelképesen tükrözi az interakció és a fejlesztési munka jellemzi, hogy az oktatás: a mi feladatunk és az alapvető elkötelezettsége.

Jelmondat

Mottónk: "Vince in bono malum", ami azt jelenti, "legyőzni a gonosz jó", vették a Letter of St. Pál a rómaiaknak (12-21), és képviseli szintézisét oktatási filozófiája.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Diploma Nemzetközi Turisztikai

Campus Nappali 4 - 5 év January 2018 Mexikó Cancún

Itt lehetősége van a szakmai képzés kiválósági erős oktatási modellt, majd egy bemutató program, amely segít a szakmai és személyes képzési, csere programot kínál nemzetközileg elismert egyetemek a turisztikai ágazat és a gyakornoki program A szállás és turisztikai vállalatok Cancun. [+]

Az élet egy folyamatos döntéshozatalt, és ez a döntés, hogy a kovácsolás jövőnket. Itt lehetősége van a szakmai képzés kiválósági erős oktatási modellt, majd egy bemutató program, amely segít a szakmai és személyes képzési, csere programot kínál nemzetközileg elismert egyetemek a turisztikai ágazat és a gyakornoki program A szállás és turisztikai cégek CANCU A Bachelor of International Tourism Anahuac egy személy egy szilárd szakmai, szellemi, emberi, társadalmi és lelki képzés, amelynek célja mindenekelőtt az igazság és a jó; és arra törekszik, hogy a vezetés a társadalom átalakulását és a kultúra. Ez egy professzionális képes létrehozni a jelenlegi trend folytatódik, az új turisztikai élmények és innovatív stratégiák válnak a fenntartható és minőségi termékeket.... [-]


Diplomát Gasztronómia

Campus Nappali 4 - 5 év January 2018 Mexikó Cancún

Tanulmány Gasztronómia Cancunban a legjobb döntés, mert ez a legfontosabb turistacélpontja, Latin-Amerikában. [+]

Az élet egy folyamatos döntéshozatalt, és ez a döntés, hogy a kovácsolás jövőnket. Tanulmány Gasztronómia Cancunban a legjobb döntés, mert ez a legfontosabb turistacélpontja, Latin-Amerikában. Egyetemünk kínálunk szakmai előkészítése a kiválóság egy erős oktatási modellt, majd egy bemutató program, amely segít a szakmai és személyes képzést. Sőt, a Le Cordon Bleu és a University Anahuac Cancún részesedése értékek, mint a kiválóság, a kreativitás és a csodálat a kultúra és a hagyomány véletlen, hogy az eredmények a magas szintű kari, modern létesítmények és naprakész vizsgálati terveket. Találkozzunk ott!

Diák profil

A Bachelor of Gasztronómia, diplomáját a University, egy személy, egy szilárd szakmai, szellemi, emberi, társadalmi és lelki képzés, melynek célja mindenekelőtt az igazság és a jó; és arra törekszik, hogy a vezetés a társadalom átalakulását és a kultúra.... [-]


Fokozat, Nemzetközi Szálloda Vezetősége

Campus Nappali 4 - 5 év January 2018 Mexikó Cancún

Dupla fok, egyet Anahuac egyetemen, és a Le Cordon Bleu. [+]

Az élet egy folyamatos döntéshozatalt, és ez a döntés, hogy a kovácsolás jövőnket. Itt lehetősége van a szakmai képzés kiválósági erős oktatási modellt, majd egy bemutató program, amely segít a szakmai és személyes képzési, csere programot kínál nemzetközileg elismert egyetemek a turisztikai ágazat és a gyakornoki program A szállás és turisztikai vállalatok Cancun.

A Bachelor of International Hotel Management Anahuac egy személy egy szilárd szakmai, szellemi, emberi, társadalmi és lelki képzés, melynek célja mindenekelőtt az igazság és a jó; és arra törekszik, hogy a vezetés a társadalom átalakulását és a kultúra.

Ez egy szakmai vezető képes megjeleníteni stratégiai szerepét hotel fejlődés az egész globális piacon, és így magára vállalta az általános menedzsment mellett a legmagasabb minőségi követelményeknek, mind a magán és az állami, társadalmi és a természeti környezet.... [-]


Videók

Universidad Anáhuac Cancún