LCI Monterrey

Bevezetés

Hivatalos Leírás

50 éves nemzetközi támogatás

Monterrey LCI LCI része az Oktatási, amely 1959-ben alakult a kanadai Montrealban. Több mint 50 éve dolgoztunk, hogy hozzon létre egy oktatási modell, amely túlmutat határokat, hogy ad több kreatív lehetőségeket, és lehetővé teszi, hogy elérni a nemzetközi elismerést támogatásával intézményünk.

Célunk, hogy a vonat a kreatív szakemberek és elkötelezett annak érdekében, hogy a tudás és a lelkesedés, hogy kínál innovatív megközelítést a munkaerőpiacon.

Elkészítjük az emberek erkölcsi és esztétikai elvek, mindig a mások iránti tisztelet és a környezet, tudja értelmezni a világ mélyreható változásokat és javaslatokat, és válaszoljon az eredeti és hatékony.

MISSION

Arra törekszünk, hogy elválaszthatatlan a szakemberek, szabadúszók, filmvetítéssel; emberek etikai és esztétikai elvek, mindig a mások iránti tisztelet és a környezet.

Mi létrehoz egy átalakító folyamatot folyamatosan frissített, amelynek célja a tudományos kiválóság összpontosított nemzeti és nemzetközi szinten, és ezért generáló folyamatok kutatási, tájékoztatási és a haladás, elveit filozófiája intézmény.

VISION

Mi lesz elismert középtávon kiemelt intézmény a mexikói oktatási közösség, amely értelmezi a mélyreható változásokat a hazai és a nemzetközi környezet és a reagáló oktatási javaslatok és újítások.

Ennek megfelelően, egy példa a oktatásfejlesztési iparművészeti, a minőség, a méltányosság és a tisztelet.

Helyszínek

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó