Al Akhawayn University (in Ifrane)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Al Akhawaynről

Az Al Akhawayn Egyetem, amelyet ősi felség, Hassan II. Király és Abdullah bin Abdel-Aziz korona herceg 1995-ben nyitott meg, 1995-ben újradefiniálja a klasszikus amerikai bölcsészettudományi tapasztalatokat egy építészetileg lenyűgöző modern campusban, a Marokkó Közép-Atlas-hegység szépsége közepette.

Büszkélkedhet:

  • Egy egyedülálló nemzetközi közös alapprogram minden egyetemi hallgató számára, amely alapja egy jól átgondolt globális oktatásnak.
  • Gazdag akadémikusok, angolul, bátorítva a választást és a kísérletezést, minden iskolában és tanulmányi programban.
  • Egy kényelmes, biztonságos, izgalmas lakóiskola az egyetemen, több száz egyetemi hallgatói tevékenységet folytatva, több mint 96 százaléka az egyetem körül tartózkodó szobatársai Marokkó körül és a világ négy sarkából.
  • Az Ifrane békéje és örömei, a hegyek, patakok, tavak és más területek szabadtéri feltárásának központja, számos szórakozási lehetőséggel és könnyű hozzáféréssel a nagyobb városokhoz, mint például Rabat, Casablanca, Fez, Meknes stb.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Miért AUI?

Az Al Akhawayn University in Ifrane (AUI) oktatja Marokkó és a világ jövőbeli polgári vezetői számára az észak-amerikai rendszeren alapuló, világszerte orientált, angol nyelvű bölcsészettudományi tananyagon keresztül. A diákok, a tanárok és a személyzet által alkotott akadémiai közösség együttmûködik a kiválóság és a személyiség megõrzésében a méltányosság és a társadalmi felelõsségvállalás szempontjából elõnyös tanítással és tanulással. A világ minden tájáról 2,135 tanuló számára a 75 hektáros campus hallgatói létesítményeket foglal magában, köztük 7 akadémiai épületet, könyvtárat, 21 hallgatói tartózkodást, 4 éttermet, üzletet, sportközpontot és kutatólaboratóriumot.

Az első nem-amerikai NEASC akkreditált egyetem Afrikában

2017-ben az AUI-t az Új angol Felsőoktatási Bizottság (NECHE, korábban NEASC) akkreditálta, amely az egyik legrangosabb akkreditáló intézmény az egész világon. Az akkreditáció az intézmény értékének globális elismerésének eszköze. A NECHE esetében a nehezen megkereshető jóváhagyási bélyegző magas színvonalat jelent az oktatás minden szintjén, az egyetem diplomáinak megadásával az Egyesült Államokban kiadottak egyenértékűségét. Az AUI akkreditációja egy kilencéves folyamat lezárását jelzi, amelynek során törekedtünk az egész intézményünk minőségének növelésére, az osztályteremtől a kollégiumig. Azt is jelöli, hogy az önmegvalósítás, a javulás, és hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsuk a létesítményünk által kínált élethosszig tartó elkötelezettségünknek.

John Schnobrich / Unsplash

Használjon minőségi oktatást

Az American Liberal Arts modell a diákok széles skáláját és mélységét kínálja a diákok számára: lehetővé teszi, hogy szakosodjon be, miután beiratkoztatott, hogy fejlessze szenvedélyeit, miközben más akadémiai utakat is folytat. Ezért vezettük be a "legfontosabb követelményeket" a tananyagunkba: arra ösztönözzük a hallgatóinkat, hogy folytassanak több oktatást. Miközben a diákjainkat terjeszti fel a látókörük szélesítésére, hangsúlyt helyezünk arra, hogy hagyják őket kiválasztani, hogy hogyan határozza meg ezt a pluralitást. A Liberális Művészetek felvállalása gyakorlati módon közelíti meg az egyetemeket: úgy véljük, hogy minden tantárgy egymáshoz kapcsolódik, és egymást tájékoztatják. Tantermünk sok különbözőségnek otthont ad, lehetővé téve, hogy egyetlen osztályt üzleti diákok, mérnökök és filozófusok töltsön be. A diákok alakításában reméljük, hogy mind a tanárok, mind az egymástól tanulni fognak, és az egyetemünkön az intellektualizmus egy egységes hálózatát hozva létre.

megfizethetőség

Az AUI tandíjait, díjait és szobáját / tábláját a marokkói és a nemzetközi piacokon versenyképesnek tartják, különösen az USA által akkreditált magas színvonalú oktatás esetében.

NB: Marokkói állampolgársággal rendelkező vagy egy marokkói szülővel rendelkező kérelmezők jogosultak a nemzeti tandíjra, mivel az AUI egy marokkói állami egyetem.

Helyszínek

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Telefonszám
+212 (0)-535-862-000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket