Hivatalos Leírás

Egy globális egyetem

Malajziai Campus az EduCity fejlesztésében, az Iskandar Puteri, Johor, lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtapasztalják a Southamptoni Egyetem világszínvonalú oktatását az Egyesült Királyságban ugyanolyan mértékű költség 60% -ában.

Egyedülálló „Southampton” oktatás Malajziában: két évig tartó tanulmány Malajziában, majd kétéves tanulmány az Egyesült Királyságban. Több mint 50 éve oktattunk Malajziából tanuló diákokat, és jó kapcsolatokat élvezünk Délkelet-Ázsiával, amely számos tudományágat, oktatási és kutatási szintet ölel fel.

A régió partnerei közé tartozik a Malaya Egyetem, az Universiti Teknologi Malajzia, az Universiti Teknologi Petronas, a Szingapúri Nemzeti Egyetem és a Nanyang Technológiai Egyetem. Csatlakozzon hozzánk ahhoz, hogy részt vegyen egy olyan előremutató intézményben, amely az oktatás és az innováció középpontjában áll; csatlakozzon hozzánk, hogy sikeres globális jövőt alakítson ki.

  • Alumni közösségünk a gazdag, változatos, a világot lefedő, korábbi diákok hálózata
  • Világszínvonalú tudósaink a tudományágak élvonalában vannak, és minden kontinensre pozitív hatást gyakorolnak
  • Üzleti, kormányzati és nem kormányzati szervezeti partnereink a világon futnak
  • A világméretű egyetemek hálózatának részesei vagyunk, amely a világ minden tájáról származó tudás együttműködése

Világszínvonalú létesítmények

A Southamptonban lehetősége nyílik az eredeti gondolkodás fejlesztésére, a határok felemelésére és a globális kihívások megoldásának kialakítására olyan eszközökkel, amelyek olyan fejlettek, mint gondolkodásunk.

Mióta úttörődött az internet létrehozásának alapját képező kutatások, az informatikai tudományok megértését fejlesztettük. Webtudományi Intézetünkben a diákok és a kutatók megvizsgálják, hogy a Web hogyan változik tovább a világban.

A teljesítmény sport határait feszítjük. Nagyméretű létesítményeink, köztük a szélcsatornák és a vontatótartályok kombinációja segítségével mérnöki kutatásunk segít az elit sportolóknak abban, hogy elnyerjék ezt a létfontosságú versenyelőnyt.

8 millió fontot fektettünk egyetemi oktatási és projekt laboratóriumába villamosmérnöki tevékenységbe, valamint kiterjedt számítástechnikai eszközökkel. Tisztatérünk az Egyesült Királyságban a legnagyobb multidiszciplináris tiszta helyiség, amely világszínvonalú létesítményeket kínál az egyetemi hallgatóknak.

A mérnöki, tervezési és gyártási központ (EDMC) egy professzionális mérnöki műhely, amelyet a diákok és a kutatók használnak. Kiterjedt létesítményei közé tartozik a 3D nyomtatók, a CNC berendezések, a CAD / CAM szoftver és a képzési műhely.

A diákok élete Malajziában

Egyetem

Malajziai Campusunk az EduCity-ben található - az Iskandar Malajzia egyik legfontosabb fejlesztése. Úttörő koncepciója a legjobb osztályú oktatási partnereknek, beleértve a világszerte elismert egyetemeket, mint például a Southampton, a Newcastle és a Reading. Az egyetemen tartózkodik a modern lakóházban, amely kávézóval, mosókonyhával, imádságszobával, fedett játékszobával, szabadtéri tollaslabdával, kosárlabdapályával és festői tetőterasszal rendelkezik, kilátással a környező területre.

108131_Capture.JPG

Környéke

Malajzia gazdasági övezetének szívében az EduCity 8 km-re fekszik a szingapúri második átkelőhídtól. Könnyen megközelíthető a tengerparti autópályán keresztül, amely közvetlenül összeköti a Medintit a Johor Bahru-val és a Malajzia szingapúri Second-Link gyorsforgalmával. Szingapúr regionális repülési csomópontja, a Changi nemzetközi repülőtér 60 perces autóútra fekszik, és mindössze 30 percre van a Senai nemzetközi repülőtértől.

Sport

Malajziai Campus diákjaink hozzáférhetnek az EduCity kivételes fizikai szabadidős és sportlétesítményeihez, amelyek magukban foglalnak egy 6000-es sportpályát, amely labdarúgó / rögbi pályával és egy 400 méteres sportos pályával rendelkezik, amely megfelel az atlétikai szövetség szabványainak. Van egy vízi központ is, amely olimpiai méretű úszómedencével rendelkezik, amely megfelel a vízilabda és a szinkron úszás nemzetközi úszószövetségének szabványainak.

Az Ön hallgatói élete az Egyesült Királyságban

A három és négy év az Egyesült Királyságban található egyetemen tölti el, amely barátságos, élénk és változatos légkört kínál a munka és a szabadidő számára. Hét egyetemünk mindegyikének megvan a maga sajátos érzése, de mindannyian közösségérzetük van, amelyben a tanulás és a társadalmi élet virágozhat.

Alakítsa meg jövőjét

A Southampton Gépészmérnöki diplomát sikeresen alkalmazzák olyan magas színvonalú szervezetekben, mint például: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Southampton Malaysia

Az elektromos és elektronikus technika számos szempontból befolyásolja a modern életet: az energia, az egészségügy, a szórakozás és a kereskedelem, a kommunikáció, a gyár ... [+]

Az elektromos és elektronikus mérnöki technológia a mai csatlakoztatott szó alapvető technológiáit vezeti. Életünk minden területe - az energiaellátás és a szállítás, az orvostudomány és az egészségügyi alkalmazások, az ipari alkalmazások, a globális kereskedelem, a közlekedés, a kommunikáció, a szórakozás és a biztonság - függvénye az elektromos és elektronikus technológiától függ. Ennek eredményeképpen ez a terület ma a világ egyik leggyorsabban növekvő munkahelye, és a szakképzett villamos és elektronikus mérnökök nagyon keresletet igényelnek. Ezért kell a Southamptonnak a legjobb választása:

A Guardian University Guide, 2019 az elektromos és elektronikai mérnöki szakon a második helyen áll az Egyesült Királyságban.A mi brit campusunkban egy £ 110 millió korszerű, interdiszciplináris tisztatér, nagyfeszültségű laboratórium és kiemelkedő egyetemi laboratóriumok találhatók.Mi vagyunk az első az Egyesült Királyságban az elektromos és elektronikus mérnöki kutatásunk volumenére és minőségére (REF, 2014).A MEng Elektromos és Elektronikus Mérnöki program közvetlen útvonalat biztosít a Chartered Engineer (CEng) státuszhoz, amelyet a nemzetközi szervezetek, köztük a Malajziai Testület is elismer, a Washington Accord néven ismert nemzetközi megállapodáson keresztül.Többnemzetiségű expozíció a split-campus programon keresztül (2 év Malajziában és 2 év az Egyesült Királyságban).... [-]
Malajzia Johor Bahru
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southampton Malaysia

A gépgyártás a kreativitást és a tervezést az iparágak széles skáláján a matematikai és tudományos elvekkel és hatásokkal ötvözi. A gépészmérnökök kreatív, vezetői, techn ... [+]

A gépgyártás dinamikus tanulmánya, amely magában foglalja a mérnöki, fizikai, matematikai és anyagtudományi diszkontokat. Összegyűjtötték őket, ezáltal előkészíti a mérnökök számára a mechanikai rendszerek tervezését, elemzését, gyártását és karbantartását. A mai napig az egyik legrégebbi és legszélesebb terület a mérnöki és örökzöld a társadalom szempontjából. A legjobb út a mérnökbe való belépéshez Southamptonban rejlik, mert:

Hozzáférést biztosít a világszínvonalú létesítményekhez, beleértve a Forma-1 csapatok és az olimpiai sportolók által használt szélcsatorna-komplexumot.Az Egyesült Királyságban a Gépészmérnöki Intézet (IMechE) által akkreditált diplomáink.Minden év tanulmányi tervezési projektjeivel értékes mérnöki képességeket fejlesztenek ki.A MEng Gépészmérnöki programjaink egy útvonalat biztosítanak a Chartered Engineer (CEng) státuszhoz, amelyet a nemzetközi szervek, köztük a Malajziai Mérnöki Tanács is elismert, a Washington Accord néven ismert nemzetközi megállapodáson keresztül.A split-campus programban résztvevők (2 év Malajziában és 2 év az Egyesült Királyságban) ugyanazt a tananyagot és tanítási minőséget kínálják, mint az Egyesült Királyságban tanuló diákok mind a négy évre.Belépési követelményekA sikeres pályázóknak általában AAA vagy magasabb szintje van a matematika, fizika és egy másik szinten (kivéve az általános tanulmányokat és a kritikus gondolkodást).Adott esetben szükség van a tudomány gyakorlati értékelésének átadására. Az ezzel egyenértékű lenne: IB : 36 pont, 18 magasabb szinten, 6 felsőbb matematikai és felsőfokú fizikábanSijil Tinggi Persekolahan Malajzia (STPM): AA matematikában és fizikában plusz A egy másik témábanEgységes vizsgabizonyítvány (UEC) - Senior középszint: a Science pályán angolul tanulók, minimum 4-es, beleértve az I és II matematikát és a fizikát (a művészet, a kínai, a maláj vagy a matematika nélkül)Gépészmérnöki diploma (Aeronautika), Universiti Teknologi Malajzia (UTM): Első évfolyam, minimum 3.4... [-]
Malajzia Johor Bahru
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southampton Malaysia

A repülés és az űrhajózás világa hihetetlenül dinamikus, és a legmodernebb tervezést aprólékos kutatási módszertannal egészíti ki. A mexikói aeronautika és asztronautika ... [+]

Aeronautikai és űrhajós diplomáink nagy keresletet mutatnak a világ vezető vállalatai közül. Íme, mit várhat el az oktatási tapasztalatokból:

Hozzáférés a világszínvonalú létesítményekhez, beleértve a Forma-1 és az olimpiai sportolók által használt szélcsatorna-komplexumot.A gyakorlati tapasztalatok a projektek tervezése során minden évben, hogy a jövőbeni mérnököként fejlesszék képességeit.Egy útvonal a Chartered Engineer (CEng) státuszhoz, amelyet a nemzetközi szervezetek, köztük a Malajziai Mérnöki Tanács is elismert, a Washington Accord néven ismert nemzetközi megállapodáson keresztül.A Royal Aeronautical Society (RAeS) és a Gépészmérnöki Intézet (IMechE) által akkreditált képesítés.Repülési lehetőségek az Egyesült Királyságban a Diákok Szövetségén keresztül.Többnemzetiségű expozíció a split-campus programon keresztül (2 év Malajziában és 2 év az Egyesült Királyságban).Belépési követelményekA sikeres pályázóknak általában AAA vagy magasabb szintje van a matematika, fizika és egy másik szinten (kivéve az általános tanulmányokat és a kritikus gondolkodást).Adott esetben szükség van a tudomány gyakorlati értékelésének átadására. Az ezzel egyenértékű lenne: IB : 36 pont, 18 magasabb szinten, 6 felsőbb matematikai és felsőfokú fizikábanSijil Tinggi Persekolahan Malajzia (STPM): AA matematikában és fizikában plusz A egy másik témábanEgységes vizsgabizonyítvány (UEC) - Senior középszint: a Science pályán angolul tanulók, minimum 4-es, beleértve az I és II matematikát és a fizikát (a művészet, a kínai, a maláj vagy a matematika nélkül)Gépészmérnöki diploma (Aeronautika), Universiti Teknologi Malajzia (UTM): Első évfolyam, minimum 3.4 GPA-valMonash Egyetem Alapítvány Év: Minimum 310 fő, a matematika és a fizika 80 százalékos átlaga, és kiterjesztett műszaki indukciós programban való részvétel mellettAngol nyelvű képesítések: 1C sáv, IELTS 6,5 összességében legalább 5,5.Programszerkezet... [-]
Malajzia Johor Bahru
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul