University of Southampton Malaysia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy globális egyetem

Malajziai Campus az EduCity fejlesztésében, az Iskandar Puteri, Johor, lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtapasztalják a Southamptoni Egyetem világszínvonalú oktatását az Egyesült Királyságban ugyanolyan mértékű költség 60% -ában.

Egyedülálló „Southampton” oktatás Malajziában: két évig tartó tanulmány Malajziában, majd kétéves tanulmány az Egyesült Királyságban. Több mint 50 éve oktattunk Malajziából tanuló diákokat, és jó kapcsolatokat élvezünk Délkelet-Ázsiával, amely számos tudományágat, oktatási és kutatási szintet ölel fel.

A régió partnerei közé tartozik a Malaya Egyetem, az Universiti Teknologi Malajzia, az Universiti Teknologi Petronas, a Szingapúri Nemzeti Egyetem és a Nanyang Technológiai Egyetem. Csatlakozzon hozzánk ahhoz, hogy részt vegyen egy olyan előremutató intézményben, amely az oktatás és az innováció középpontjában áll; csatlakozzon hozzánk, hogy sikeres globális jövőt alakítson ki.

 • Alumni közösségünk a gazdag, változatos, a világot lefedő, korábbi diákok hálózata
 • Világszínvonalú tudósaink a tudományágak élvonalában vannak, és minden kontinensre pozitív hatást gyakorolnak
 • Üzleti, kormányzati és nem kormányzati szervezeti partnereink a világon futnak
 • A világméretű egyetemek hálózatának részesei vagyunk, amely a világ minden tájáról származó tudás együttműködése

Világszínvonalú létesítmények

A Southamptonban lehetősége nyílik az eredeti gondolkodás fejlesztésére, a határok felemelésére és a globális kihívások megoldásának kialakítására olyan eszközökkel, amelyek olyan fejlettek, mint gondolkodásunk.

Mióta úttörődött az internet létrehozásának alapját képező kutatások, az informatikai tudományok megértését fejlesztettük. Webtudományi Intézetünkben a diákok és a kutatók megvizsgálják, hogy a Web hogyan változik tovább a világban.

A teljesítmény sport határait feszítjük. Nagyméretű létesítményeink, köztük a szélcsatornák és a vontatótartályok kombinációja segítségével mérnöki kutatásunk segít az elit sportolóknak abban, hogy elnyerjék ezt a létfontosságú versenyelőnyt.

8 millió fontot fektettünk egyetemi oktatási és projekt laboratóriumába villamosmérnöki tevékenységbe, valamint kiterjedt számítástechnikai eszközökkel. Tisztatérünk az Egyesült Királyságban a legnagyobb multidiszciplináris tiszta helyiség, amely világszínvonalú létesítményeket kínál az egyetemi hallgatóknak.

A mérnöki, tervezési és gyártási központ (EDMC) egy professzionális mérnöki műhely, amelyet a diákok és a kutatók használnak. Kiterjedt létesítményei közé tartozik a 3D nyomtatók, a CNC berendezések, a CAD / CAM szoftver és a képzési műhely.

A diákok élete Malajziában

Egyetem

Malajziai Campusunk az EduCity-ben található - az Iskandar Malajzia egyik legfontosabb fejlesztése. Úttörő koncepciója a legjobb osztályú oktatási partnereknek, beleértve a világszerte elismert egyetemeket, mint például a Southampton, a Newcastle és a Reading. Az egyetemen tartózkodik a modern lakóházban, amely kávézóval, mosókonyhával, imádságszobával, fedett játékszobával, szabadtéri tollaslabdával, kosárlabdapályával és festői tetőterasszal rendelkezik, kilátással a környező területre.

108131_Capture.JPG

Környéke

Malajzia gazdasági övezetének szívében az EduCity 8 km-re fekszik a szingapúri második átkelőhídtól. Könnyen megközelíthető a tengerparti autópályán keresztül, amely közvetlenül összeköti a Medintit a Johor Bahru-val és a Malajzia szingapúri Second-Link gyorsforgalmával. Szingapúr regionális repülési csomópontja, a Changi nemzetközi repülőtér 60 perces autóútra fekszik, és mindössze 30 percre van a Senai nemzetközi repülőtértől.

Sport

Malajziai Campus diákjaink hozzáférhetnek az EduCity kivételes fizikai szabadidős és sportlétesítményeihez, amelyek magukban foglalnak egy 6000-es sportpályát, amely labdarúgó / rögbi pályával és egy 400 méteres sportos pályával rendelkezik, amely megfelel az atlétikai szövetség szabványainak. Van egy vízi központ is, amely olimpiai méretű úszómedencével rendelkezik, amely megfelel a vízilabda és a szinkron úszás nemzetközi úszószövetségének szabványainak.

Az Ön hallgatói élete az Egyesült Királyságban

A három és négy év az Egyesült Királyságban található egyetemen tölti el, amely barátságos, élénk és változatos légkört kínál a munka és a szabadidő számára. Hét egyetemünk mindegyikének megvan a maga sajátos érzése, de mindannyian közösségérzetük van, amelyben a tanulás és a társadalmi élet virágozhat.

Alakítsa meg jövőjét

A Southampton Gépészmérnöki diplomát sikeresen alkalmazzák olyan magas színvonalú szervezetekben, mint például: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Mi vagyunk:

 • A Russell Csoport alapító tagja
 • A 20 legjobb brit egyetem (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2019)
 • A top 100 globális egyetem (QS World University Rankings 2019)
 • 4. számú gépipar - (The Times Good University Guide, 2020)
 • 3. számú az elektromos készülékek számára
 • 6. számú az Egyesült Királyságban a repüléstechnika és az űrhajósítás területén - (The Complete University Guide 2020)
 • A legfontosabb munkáltatók célozzák

Helyszínek

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malajzia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, Anglia, Egyesült Királyság