University College Of Technology Sarawak

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a University College Of Technology Sarawak , amely az ország egyik új fajtája a technológiai alapú egyetemeken. A 2013-ban alapított University College Of Technology Sarawak az egyetlen egyetem, amely teljes egészében a Sarawak Állami Kormány tulajdonában van.

A Borneo szívében található University College Of Technology Sarawak számos szakmai és iparági vonatkozású tudományos programot kínál, amelyek relevánsak különösen Sarawak és általában Malajzia egyedi követelményeinek szempontjából. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy elismerték Sarawak egyetlen „saját nevelésű” TVET-egyetemeként azzal a céllal, hogy képzett és magasan képzett emberi tőkét hozzanak létre az új és a feltörekvő iparágak számára.

University College Of Technology Sarawak szintén büszke arra, hogy az egyetlen egyetem a világon elnyerte a Green Building Index (GBI) rangos Platinum besorolását az egyetemi tervezésért az épített környezet fenntarthatóságának és az energiafelhasználás előmozdításáért. A campus kialakítása nagyon lenyűgöző, lenyűgözően szép és rendkívül látványos. Ez a modern környezet az esőerdők és a természet keretein belül biztosítja a hallgatók számára a legkedvezőbb tanulási környezetet.

Helyszínek

Sibu

Address
Persiaran Brooke
96000 Sibu, Sarawak, Malajzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket