Universiti Teknologi Malaysia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A professzionális és továbbképző iskola, vagy más néven UTMSpace egy olyan integrált felelősségi központ, amely vállalati szervként működik, amely az Universiti Teknologi Malaysia egész életen át tartó tanulásának programjait tervezi, irányítja és végrehajtja .

Létrehozásának első éveiben az Universiti Teknologi Malaysia , a Professional and Continuing Education (UTMSPACE) professzionális fejlesztési programokat, például rövid tanfolyamokat, szemináriumokat, workshopokat és házon belüli képzést nyújtott. Ugyanakkor a részmunkaidős és a teljes munkaidős oktatási programok mind a magán-, mind a közszférában tapasztalható túlnyomó igénye miatt az UTMSPACE kezdeményezte az 1995/96. Jelenleg az akadémiai programok a diplomát és az egyetemi szintet kínálják a különböző karok által az UTM által kínált kurzusoknak megfelelően. Az ügyfelek kényelme érdekében az osztályokat az ország egész területén 17 tanulási központban végzik.

Az UTMSPACE Professional Programok különböző, lágy készségekkel és technikai készségekkel rendelkeznek rövid kurzusokkal. Személyre szabott rövid tanfolyamok is rendelkezésre állnak egy adott szervezet igényei alapján. Az UTM professzionális készségtanúsítvány programjait úgy kínálják, hogy teljesítsék az iparág igényeit az összes szempontból kompetens diplomások számára. Ezek a programok értéknövelt kurzusok a jövőbeni diplomások számára, amelyek versenyelőnyt biztosítanak számukra a munkaerőpiacra való belépéskor. Az UTMSPACE rendezvényszervezési szolgáltatásokat is kínál, számos nemzeti és nemzetközi szintű szemináriumot és konferenciát szervez.

A minőségi továbbképzési szolgáltatásokkal kapcsolatos küldetésével párhuzamosan az UTMSPACE professzionális diplomaprogramokat és angol nyelvű programokat is kínál. A szakmai diplomaprogramok olyan munkavállalókra irányulnak, akik szeretnék javítani tudásukat és készségeiket. Az angol nyelvű programok célja, hogy segítse a helyi és nemzetközi hallgatókat, hogy javítsák angol nyelvtudásukat, mint felkészülést az egyetemi vagy posztgraduális tanulmányaik folytatására a karokon. A nyelvi program nyitva áll a helyi köz- és dolgozó felnőttek minden olyan tagjára, aki a munkahelyi kommunikációs angol nyelvtudásukat kívánja javítani.

Az UTMSPACE jövőképének megfelelően a továbbképzés kiválósági központja, időről időre az UTMSPACE azonosítja és megpróbálja teljesíteni a közösség igényeit. A promóciók és a marketing agresszíven hajtják végre az UTM és az UTMSPACE márkák megerősítését. 2010-ben az UTM kutatói egyetemként történő frissítésével az UTMSPACE -t bízzák meg az UTM Tudományos és Technológiai Főiskola (KST) és a Közös Programmenedzsment Egység (UPPK) átvételével és kezelésével. Az egyesüléssel menedzsment átrendeződés UTMSPACE teljes mértékben felelős végrehajtásának Full-Time Diploma programok és a közös diploma programok folytatott együttműködésben 17 magán főiskolák.

2011. január 28-án az UTMSPACE saját történetét jelezte, amikor hivatalosan Garanciavállalatként bejegyezték. Ezzel a státuszváltozással az UTMSPACE az UTM üzletágaként működik, amely az egész életen át tartó tanulás fejlesztésére koncentrál. Küldetésével összhangban az UTMSPACE célja az innovatív és kreatív humán tőke fejlesztése a minőségi egész életen át tartó oktatás révén.

Helyszínek

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia

Skudai

Address
Skudai, Johor, Malajzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: