Meritus University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK

Mint egy niche egyetem, a MERITUS egyedülálló oktatási megközelítése a hagyományos, modern és tapasztalati tanulás gyakorlati és hatékony kombinációját kínálja a siker érdekében. Más egyetemektől eltérően, amelyek csak az egyetemekre koncentrálnak, a MERITUS elkötelezte magát a jól képzett diplomások megszerzésére, akik képesek megfelelni a mai munkáltatók igényeinek, a sikeres erények segítségével.

Meritus University alapították ezt a feltevést. Tan Sri (Dr.) alapítója / ügyvezető igazgatója Halim Mohammad szenvedélyes és élettartambeli tapasztalata a hajózásban és más üzleti vállalkozásokban a MERITUS kialakulásához vezetett.

Miért válassza a Meritus University ?

Malajzia elképzelése a magas jövedelmű gazdaság eléréséhez olyan jól képzett munkaerőt igényel, aki képes nemcsak a szervezetre, hanem a társadalom egészére is képes változtatni. Olyan iparági vezetőknek kell lenniük, akik leleményesek, kreatívak, analitikusak, innovatívak, elkötelezettek és képesek vállalni a tulajdonjogot, és megoldani a kihívást jelentő kérdéseket.

Tudományos kiválóság

Az ilyen tehetségekkel rendelkező iparági vezetők fejlesztése és gyártása érdekében a szállítási koncepció olyan holisztikus tanulási környezetet foglal magában, amelyben a hallgatók mind az elméleti ismeretek, mind az életkészségek, mind a globális perspektíváknak kitettek a következők szerint:

Fejezd be magad a kéthetes karakterépítési orientáción.

A MERITUS-ban minden diák egy kéthetes személyes és vezetésfejlesztési tréningen vesz részt a munkamenet elején.

  • Tudományos ismeretek a tengerhajózási és hajózási üzleti, repülés-, üzleti, pénzügyi és fejlesztési tudomány területén.
  • Az életképesség a közösségi szolgálat és a társadalmi szerepvállalás révén.
  • Szakmai gyakorlat az iparág vezető vállalataival.
  • Kihangosító tapasztalat, ahol a diákoknak a Halim Mazmin Group tulajdonában lévő edzőhajókon kell hajózniuk.
  • Hiteles tanulás valódi esettanulmányokon és helyszíni látogatásokon keresztül.
  • Hatékony kommunikációs és prezentációs készségek.

Karrier előny

A fenti megközelítés alapján a MERITUS végzettségének azonnali foglalkoztathatósága és hozzájárulása lesz az iparághoz. A programba ágyazott vezetői képzések elengedhetetlen szerepet játszanak a karrierfejlesztésben.

A MERITUS hatalmas stratégiai partnercsaládot hozott létre, hogy olyan iparági kapitányokat hozhasson össze, akik jól ismerik saját területüket, például a pénzügyeket, a technológiát, a tengeri közlekedést, a logisztikát, a légi közlekedést és az üzleti vállalkozásokat, hogy tudásukat átadják hallgatóiknak, valamint gyakorlati vagy munkalehetőségeket biztosítsanak számukra. amikor végzett. Emellett a MERITUS akkreditált testületekkel együttműködve működik. Mindez biztosítja a diákoknak egy olyan egyedi tanulási környezetet, amely hasonlóan máshoz.

Lehetőséget biztosít tanulni.

Meritus University a tanuló tanulási eredményére összpontosít, szemben a hagyományos tanítási és tanulási pedagógiával. A Meritus University lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy megtanulják, hogyan sikerült a sikeres vezetők az iparágban tanulni, amely a személyes találkozókon, a találkozókon, az interneten, az e-learningen és az e-könyvtáron keresztül valósulhat meg. Úgy véltük, hogy a tanulók a képzési folyamat minden szintjén tulajdonosai. Ez azonban csak az első 20% -ot fedezi, amit a diákoknak meg kell szerezniük az ipar számára.

Meritus University tapasztalati tanulási tapasztalatokat nyújt a hallgatók számára, hogy konkrét tapasztalatokat szerezzenek, amelyeket a tapasztalatok megfigyelése és megfontolása követ, amely elemzi és következtetést fogalmaz meg, majd új hipotézist dolgoz ki a jövőbeli felhasználásra.

Ezek a felhalmozott ismeretek olyan vezetői képességeket is fejlesztenek, mint a vezetés, a csapatmunka, a kommunikáció, a tárgyalások, a mérsékelt gondolkodás, a józan ész, a logikus racionálás és sok más ember, valamint a szociális készségek, amelyekről úgy gondolják, hogy az iparág követelményeinek további 70% -át képezik.

Meritus University Kuala Lumpur szívében fekszik, közvetlenül Malajzia leghíresebb bevásárlóközpontjai mellett - Midvalley Megamall. Milyen jobb módja annak, hogy tanulj és szórakozz az oldalán is. Meritus University egyedülálló megközelítést kínál az oktatás számára a hagyományos, modern és gyakorlati tanulási tapasztalatok gyakorlati és hatékony keverékeinek bevonásával a siker érdekében. Hajózási és logisztikai hátterének köszönhetően lehetőséged lesz arra is, hogy a Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad tulajdonában lévő tengerjáró edzőhajókon utazhasson.

Ezenkívül megkapja az esélyt arra, hogy a Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad által alapított Halim Mazmin Csoporttal folytassa szakmai gyakorlatát. Ez valóban új dimenziót nyit a tanulási folyamatokban - a szórakoztató elem!

A nemzetközi diákoknak lehetősége nyílik Malajzia felfedezésére és a Meritus University tanulmányozásra, biztosítjuk, hogy Ön elérje a törekvéseit.

Mindkét világ legjobbjai közül a legjobbat kapja - egy trópusi paradicsom felfedezéséhez, és egyidejűleg lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányait egy malajziai csúcsos egyetemek egyikében folytathassa. Valóban ellenállhatatlan lehetőség!

Helyszínek

Kuala Lumpur

Address
49, The Boulevard,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,

59200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia