IACT College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kreatív kommunikáció specialista

Által alapított ipar 1970-ben a két legnagyobb hirdetési szövetség Malajziában jött alkot, mi lett Malajziában elsőszámú főiskolai szakosodott kreatív kommunikáció. IACT College egy dedikált, a tehetség prep-iskola a kreatív kommunikációs iparban, 96% a diplomások Az iparban foglalkoztatottak számított hat hónapon belül az érettségi.

A projekt alapú tanulás tanítási módszerek Mi továbbra is különbséget IACT College, a mai napig, hogy biztosítani tudja a diplomások munka kész keresztül a projekt-alapú tanulási módszereket. Ezzel a módszerrel a diákok az egyedülálló lehetőséget, hogy a class projektek elsőrangú vállalatok az osztályban. Ezekkel áhított lehetőséget, a hallgatók vegyenek részt a jövőbeni munkáltatók, mint az oktatási tapasztalat túlmutat az elmélet és a gyakorlatba átültetni.

Ipari tapasztalt oktatók IACT főiskolások tovább felkészülve a karrier útján mentori által előadások, akik rendelkeznek hatalmas mennyiségű szakmai tapasztalattal. 83% -a IACT College oktatók dolgoztak szakmailag az iparban, az átlagos ipari hivatali ideje 12 év.

Látomás

IACT College arra törekszik, hogy egy előnyös malajziai intézmény elkötelezett ápolása a diákokat, hogy kritikusan gondolkodni és cselekedni bölcsen, tisztességgel és hogy pozitívan járuljon hozzá a világ.

Mi határozottan kiállnak a filozófiánk, hogy a főiskola az ipar, az ipar számára.

Küldetés

Folytat a Vision, IACT College fogják irányítani a következő hiedelmek és elvek:

  • Törekszünk arra, hogy egy dinamikus és hozzáférhető 21. századi oktatás a legmagasabb minőségű, hogy az kiegyensúlyozott és lényeges, hogy a világ nagy.
  • Arra törekszünk, hogy egy termékeny és technológiailag vezérelt tanulási környezetet, amely értékeli a szociális, kulturális és faji sokszínűség, a szólásszabadság és a kölcsönös tisztelet.
  • Hisszük, hogy arra kell törekednie, a biztonság és a jólét a hallgatók, oktatók, kisegítő személyzet, a beszállítók és az érdekeltek.
  • Mi táplálja a szenvedély folyamatos fejlesztésének oktatás, tudományos és adminisztratív előírások.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) Advertising and Design (3+0)

Campus Nappali 3 év January 2018 Malajzia Selangor

[+]

Bevitel DURATION Módja Tanulmány Teljes munkaidős University of Sunderland A kutatás és értekezés elismerés [-]

Bachelor of Arts (Hons) Media, Culture and Communication (3+0)

Campus Nappali 3 év January 2018 Malajzia Selangor

[+]

Bevitel DURATION Módja Tanulmány Teljes munkaidős University of Sunderland SZAKOSODÁS elismerés [-]

Videók

What Is Creative Communication?