Hivatalos Leírás

Aviation Management College azzal a céllal jött létre, hogy "értéket adjon" a Malajziában működő légiközlekedési testvéreknek. A légi közlekedéssel kapcsolatos ismeretek és információk központjában szeretnénk Malajziában állni. Szeretnénk biztosítani a lendületet a malajziai légiközlekedési iparág számára. Mint tudják, a légiközlekedési ágazat növekedni fog az ázsiai és a csendes-óceáni térségben (beleértve Malajziát) a kínai és az indiai gazdaságok advent növekedésével.

Alapelveinket szem előtt tartva: az ügyfelek elégedettsége, folyamatos fejlesztése, professzionalizmus és csapatmunka, a hallgatók és a résztvevők elégedettsége az elsődleges szempont. Az Ön oktatási és képzési jóléte a mi középpontjában áll.

Másik célunk a diplomások előállítása, nemcsak a tudás, hanem a képességekkel, hogy kommunikáljunk és kölcsönhatásba lépjünk más emberekkel, és így elérjük az iparban annyira szükséges problémamegoldó készségeket. Mint Thomas More azt mondta: "Az oktatás nem a tanulás, az információ, az adatok, a tények vagy a képességek - vagyis a képzés vagy az oktatás - felhalmozódása, hanem sokkal inkább láthatóvá teszi a magot elrejtve".

Jelenleg a legfontosabb termékünk a Diploma In Aviation Management és a Diploma In Flight Operation Management - az első fajta Malajziában, azzal a céllal, hogy olyan diplomásokat állítsanak elő, akik képesek lennének növelni Malajzia légiközlekedési ágazatát nagyobb magasságokig. Korábban a légiközlekedési iparági felvételek legtöbbje az általános végzettségűek köréből származott, és néhány év múlva meg fognak tenni, mielőtt teljes mértékben produktívak lennének, mivel dolgozniuk kell a légi közlekedési ismeretekről. A diplomások képesek lennének azonnal vállalni a munkát, mivel mindezen ismereteknek ki vannak téve, amíg a kollégium diploma tanfolyamon vesznek részt.

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Aviation Management College

A légi közlekedés és a repülőtéri ágazat az egyik legfontosabb iparág, amely értékes vagyont és gazdasági növekedést biztosít hazánknak. A repülőtér egy átjáró a helyiek, ... [+]

A légi közlekedés és a repülőtéri ágazat az egyik legfontosabb iparág, amely értékes vagyont és gazdasági növekedést biztosít hazánknak. A repülőtér egy átjáró a helyiek, a turisták és az üzleti utazások légiközlekedéséhez; számos légitársasággal, amelyek különböző célállomást kínálnak mind nemzetközi, mind hazai célokra. Malajziában a légitársaságok és a repülőterek ágazatának növekedése egyre növekszik, jobb technológiai fejlődéssel és vezetéssel. Így az irányító közösség fontos szerepet játszik a repülőtér és a légitársaságok biztonságos és hatékony igazgatásának biztosításában.

Mivel ezt a programot a Bucks New University nyerte el, így ez volt az egyetlen repülési képzési program, melyet két ország, az Egyesült Királyság (QAA) és Malajzia (MQA) akkreditál. A Bucks New University minden tananyagot, oktatási anyagot, moderátort, tanúsítványt és átiratot szervez, ahol az AMC lesz az oktatási központ, amely a QAA és az MQA által meghatározott tudományos minőségellenőrzésnek megfelelően végzi el az előadást és a jelöléseket.... [-]

Malajzia Shah Alam
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul