Hivatalos Leírás

Az APIIT-ről

Az Ázsia Csendes-óceáni Információs Technológiai Intézete olyan programokat kínál, amelyeket nagymértékben alkalmazható diplomások készítésére terveznek, mivel a diákjainknak nemzetközi színvonalú tudományos tapasztalatot biztosítanak, amely szorosan illeszkedik az iparági követelményekhez. Az APIIT Oktatási Csoport integráns tagjaként - amely az Ázsia-csendes-óceáni Műszaki Egyetemből áll

Az APIIT programjait a régóta ismert nemzetközi partnerünk, a Staffordshire University, Egyesült Királyság nyújtja. A jóváhagyott együttműködési megállapodás keretében az APIIT a Staffordshire Egyetem oklevelét ugyanazt a tantervet használja, és azonos oktatási, tanulási és értékelési minőségfejlesztési folyamatoknak felel meg, mint az Egyesült Királyságban, azzal a céllal, hogy biztosítsa a hallgatói tapasztalatok és az akadémiai szabványok összehasonlíthatóságát.

A kreatív iparágak Malajziában és régióban vezető szerepet töltenek be az előretekintő Staffordshire University Courses @ APIIT-szel a Design Innovation területén

Valóban, az APIIT oktatási rendszere olyan diplomásokat állít elő, akik a Staffordshire elkötelezettségét teremti meg a Staffordshire Graduate - diplomások, akik rendelkeznek a foglalkoztathatóság, a vállalkozás és a vállalkozói készség kulcsfontosságú készségeivel -, valamint a munkaerőpiacon való kitűnő képesség. Ahogyan a Staffordshire University fokozatokon tanulók APIIT-hallgatói, diákjaink sokkal többet kapnak, mint a tantárgyak megértését, de olyan tulajdonságokkal fognak elhagyni, amelyeket a leendő munkáltatók nemcsak keresnek, hanem értékelik és tiszteletben tartják. Ugyanakkor az APIIT saját alapítványi és diplomamunkai programjai kívül is minősülnek a Staffordshire Egyetem által biztosítottnak, amely biztosítja, hogy a hallgatók nemzetközi összehasonlításban részesüljenek a minősítésben, miközben biztosítják a sikeres progresszió mértékét.

Ez a megközelítés a nemzetközileg összehasonlító oktatásban is meghaladja Malajzia határait, és szorosan megismétlődik a Srí Lanka-ban és Indiában működő APIIT osztályok campusában. A Malajzia első MSC-státuszú intézményei közül az APIIT jelentős eredményeket ért el a kutatás, a fejlesztés és a forgalmazás területén, és több mint 50 malajziai és nemzetközi díjat nyert újításai, termékei és hallgatói projektjei számára. Az APIIT Oktatási Csoport 2011-ben megkapta a Miniszterelnöki Kiválósági Díjat, valamint a Malajzia Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Minisztérium Export Minőségi Díját.

Az APIIT oktatási programját a Malajzia Oktatási Minisztériuma hagyja jóvá, és a képesítéseket a Malajziai Képesítési Ügynökség (MQA) teljes mértékben vagy ideiglenesen akkreditálja.

Miért tanulhat Kuala Lumpurban, Malajziában?

Mindenkinek van valami

Kuala Lumpur (KL) régóta választási lehetőséget kínál az indonéziai, kínai, indiai, pakisztáni, közép-ázsiai, európai, közel-keleti, maldív-szigeteki, afrikai és délkelet-ázsiai régióbeli diákok számára. Malajzia gyönyörű országa, sokszínű lakossága és stabil feltételei mellett az általunk kínált óriási tanfolyami kínálat - az informatikától és a technológiától a biotechnológiáig és a médiaig - egész életen át tartó tanulási lehetőségeket biztosít minden hallgató számára.

Magas tudományos színvonal és nemzetközi elismerés

Az oktatás egy befektetés, ezért biztos akar lenni abban, hogy jó képesítést és magas szintű tanulást kap. Az évek során a modern tanítási módszerekhez és lehetőségekhez igazítottunk, anélkül, hogy elhagytuk a hagyományos tanulási módszerek értékét. Biztos lehet benne, hogy a nemzetközi szabványok és elismertséggel rendelkező oktatási végzettségeket kapja. Ezeket a képesítéseket más egyetemek - köztük az Egyesült Királyság és Ausztrália - átruházhatják és ismerhetik el. Természetesen a végső célunk az, hogy a képesítések és tanulmányok átruházhatók és értékelhetők a munkaerőpiacon.

Javítani fogod az angol nyelved

Malajzia hatalmas lehetőséget kínál új nyelvek elsajátítására és elsajátítására. Multikulturális sokféleségünk és népességünk az angol, a bahasa melayu, a mandarin, a kínai nyelvjárások, a tamil és számos más hallgatója. Találkozni és tanulni tanulókkal a régióban, lehetőséget adva Önnek arra, hogy új nyelveket beszéljen és gyakoroljon. A hallgatók többsége angolul beszél, és az osztályaink angolul folytatódnak. További angol órákat is tehetsz, mielőtt megkezdené tanulmányait.

Megfizethető lehetőség

A Malajziában folytatott tanulmányok és életvitel összköltsége általában alacsonyabb, mint a legtöbb ország, amely nemzetközileg elismert és minőségi tanulmányi programokat kínál.

Technológiai és multimédiás központ

A malajziai kormány multimédiás szuperkurzusát (MSC) 1996-ban indították el, hogy az országot az információs korszakra ösztönözze számos kezdeményezés vagy zászlóshajó alkalmazások révén, amelyek magukban foglalják az elektronikus kormányzást, az intelligens iskolákat, a távorvoslást, a kutatást
Malajzia az építészettörténet rekordját is bizonyítja a régi és az újak között. Gyere és nézze meg az egyik legmagasabb beton tornyot a világon! 421 méteren állva a Kuala Lumpur-tornyot egy helyi cég építette fel telekommunikációs és műsorszóró tornyaként. A bonyolult architektúrán kívül a négy expressz felvonó egyikének csúcsát is felveheti, és megcsodálhatja a kilátást az Obszervatórium fedélzetéről.
A Kuala Lumpur felett álló 452 méteres Petronas Twin Towers nemzeti emlékmű és az ország büszkesége. A vonzó üveg- és acélfasade 88 szintes épülete integrált fejlesztés kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállodai, kongresszusi, szórakoztató és lakóingatlanokkal.

Könnyen hozzáférhető

Malajzia könnyen elérhető járatok a világ minden tájáról. A szomszédos országok, például Indonézia, Szingapúr és Thaiföld tengeri és szárazföldi területe is elérhető. KL International Airport, KLIA, egy otthonos repülőtéri környezet magas technológiai látnivalókkal. Ez egy elfoglalt repülőtér, amely a világ minden pontjáról érkezik és földet szállít és kezel.
Ha Ön autóversenyző, akkor örömmel tudhatjuk, hogy egy Forma 1 versenypálya található a repülőtér közelében, ahol a Forma 1 futamot márciusban tartják minden évben. A pálya a motorkerékpár és a rallyversenyek egész évre is kiterjed.

Tapasztalja meg a kulturális sokszínűséget

Az ázsiai legrégebbi civilizációk - maláj, kínai, indiai - örömteli fúzióját fedezhetjük fel, amely fesztiválok, szokások és hagyományok gazdag ünneplésével, valamint multikulturális konyhák tömbjével fog találkozni.
A malajziai étkezés kaland az élelmiszer-szerelmeseinek. Nagy változatosság van - a fűszeres maláj ételekből, a végtelen számú kínai ételből, az indiai egzotikus ételekből, a nyugati konyha, a Nyonya és a portugál ételek közül. Fedezze fel a népszerű malajziai ételeket, mint a satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa és csirke rizs. A nemzetközi gyorséttermek láncai széles körben elérhetők a városokban.
A malaysiak ünnepeket és fesztiválokat ünnepelnek - a Deepavali vagy a Fesztivál, a Hari Raya, a kínai újév, a karácsony, a nemzeti ünnep vagy a Merdeka nap, a lámpás és a Hold tortafesztivál.

Mérsékelt éghajlat és időjárás

Malajzia trópusi és nedves éghajlatú, egész évben 29 ° C hőmérsékletű, és a hegyvidéki területeken hűvösebb. Földrajzilag meleg, trópusi napfényben fürödik, 3000 km hosszú tengerparttal, egy sor hűvös hegyi üdülőhellyel, a világ legrégebbi esőerdőjével és Délkelet-Ázsia legmagasabb hegyével. A világos és trópusi éghajlat biztosítja, hogy a legtöbb sport és tevékenység élvezhető egész évben.

Sporttevékenységek és kaland

Sok sportot játszanak Malajziában. A legnépszerűbbek közé tartoznak a futball, a tollaslabda, a jégkorong, a tenisz és a squash. Egyéb kedvencek kerékpározás, krikett, teke, golf, rögbi, asztalitenisz, softball és grand prix versenyek.
Ha szereted a természetes kalandot, akkor sok mulatság lesz! A hosszú partvonalak és az offshore-szigeteken vízisí, szörfözés, snorkelling és búvárkodás hajózhat a szigeteken és a tengeri parkokban, valamint a kajak-kenu, a fehérvízi rafting, a folyami szafari és a nagy folyók mellett.
Ez nem minden. Malájzi népszerű tevékenységek közé tartozik a barlangkutatás, hegymászás, terepjáró vezetés, hegyi kerékpározás, dzsungel trekking, lovaglás, búvárkodás, horgászat, madármegfigyelés és siklóernyőzés.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Izgalmas lehetőségek léteznek belső és külső tervezőként az autóiparban és a közlekedési vállalatoknál, valamint tervezői tanácsadóként. Egyes diplomások úgy döntenek, ho ... [+]

ÁttekintésIzgalmas lehetőségek léteznek belső és külső tervezőként az autóiparban és a közlekedési vállalatoknál, valamint tervezői tanácsadóként. Egyes diplomások úgy döntenek, hogy saját vállalkozást indítanak. A diákok megtanulják az átruházható készségek széles skáláját, amelyek alkalmazhatók a szárazföldi, tengeri és légi projektekre.A diákok kreatív és barátságos stúdiókörnyezetben dolgoznak közlekedési és ipari formatervezési projekteken. Hozzáférhetnek kiváló műhelyekhez és modellezési létesítményekhez, használják az iparági szabványú szoftvereket, és várhatóan szakmai színvonalon mutatják be munkájukat.A fő készségeket strukturált és gyakorlati tervezési projektek segítségével fejlesztik ki, ideértve az ötletgyártást, a rajzot és a renderelést, az agyagmodellezést és a megfelelő szoftvereket. A program szorosan együttműködik a meglátogatott tervezőkkel. A tanítási és tanulási technikák változatosak, és magukban foglalják az egyéni és csoportos design workshopokat, oktatóanyagokat, szemináriumokat és bemutatókat.A hallgatóknak fontos technikai és CAD inputjaik vannak a Művészeti és Kreatív Technológiai Karok programjaiban, és egy jelentős tervezési projektet végeznek a 3. évben személyes érdeklődésre számot tartó területen. Ez a rugalmasság biztosítja azt az eszközt, amely lehetővé teszi a valóban eredeti és innovatív gondolkodást.Célunk, hogy a hallgatók széles körű szakértőkkel és átruházható készségekkel rendelkezzenek. A program alkalmat ad arra, hogy részt vegyen a munkahelyeken és belépjen a nemzeti design versenyekbe. A diákok is bemutatják terveiket a nagyközönségnek és a potenciális munkáltatóknak az év végén.Belépési követelmények1. útvonal: 1. évfolyamra való belépésSikeres befejezése az STPM-nek, 2 teljes átutalással vagy azzal egyenértékű, minimális CGPA 2.0-val és SPM vagy azzal egyenértékű befejezése; vagyAz A-szint sikeres befejezése, legalább 2 résztvevővel, és az O-Level vagy azzal egyenértékű sikeres befejezése; vagyElismert matriculáció vagy alapítvány a CGPA 2.0-nál SPM... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

A nemzetközi kapcsolatok BA (Hons) célja, hogy világméretű szemléletű és kritikus tanulókat állítson elő, akik készen állnak a munka világára. ... [+]

ÁttekintésA nemzetközi kapcsolatok BA (Hons) célja, hogy világméretű szemléletű és kritikus tanulókat állítson elő, akik készen állnak a munka világára. Ez számos intézkedésen keresztül valósul meg:Annak érdekében, hogy kihasználjuk az ismereteket, és megértsük, hogy az oklevél célja fejleszteni, a hatékony kommunikáció és a képesség, hogy a csapatok és a különböző érdekeltek, dolgozik, mint alapvető jellemzői diplomások. A kommunikáció, a prezentáció és a csapatmunka készségek fejlesztése a fokozat középpontjában áll, és az első elvektől kezdve a számos tematikus modul és különösen az oktatóprogramok magas színvonalon történő ápolásához.A munkáltatók értékelik a gondolkodás függetlenségét és kreatív képességeit a megoldások megtalálásában. Az oklevél lehetővé teszi a hallgatóknak, hogy saját vagy csoportjukban vállalják a tanulást - és ösztönzik a gondolkodás és a problémamegoldás függetlenségét a tevékenységek körében: egy kutatási értekezés során; kritikus olvasás és írás a tematikus modulokban; vagy oktatói megbeszéléseken és előadásokon.Ezenkívül a fokozat feltárja a fenntarthatóság és a környezet kérdését. A légköri és sok más szennyezés elkerülhetetlenül globális kérdések, mivel nem ismerik a határokat, és ide tartoznak ide, mert a fenntarthatóság és a környezet egyre fontosabb globális kérdések, beleértve a szűkös erőforrások - például az olaj és a víz - nemzetközi versenyt is.Belépési követelmények1. útvonal: 1. évfolyamra való belépésSikeres befejezése az STPM-nek, 2 teljes átutalással vagy azzal egyenértékű, minimális CGPA 2.0-val és SPM vagy azzal egyenértékű befejezése; vagyAz A-szint sikeres befejezése, legalább 2 résztvevővel, és az O-Level vagy azzal egyenértékű sikeres befejezése; vagyElismert érettségi vagy alapítvány CGPA 2.0-val; vagyOlyan képesítés, amelyet az APIIT a fentiekhez hasonlóan elfogad.... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

A kreatív és stratégiai reklámozás és a márkamenedzsment 360 fokos megközelítése széleskörű készségekkel rendelkező szakembereket fejleszti, foglalkoztatási lehetőségek f ... [+]

ÁttekintésA kreatív és stratégiai reklámozás és a márkamenedzsment 360 fokos megközelítése széleskörű készségekkel rendelkező szakembereket fejleszti, foglalkoztatási lehetőségek fejlesztésével. Kreatív stúdiókörnyezetünk tükrözi az ügynökségi környezetet, rugalmas munkaterületeket és projekttereket hoz létre az iparági szabványos szoftverekkel.Dinamikus, ötletgazdag reklámprogramunk felkészíti Önt a készségekre és a megértésre, hogy karriert dolgozzon ki a kreatív iparágakban. Akár kreatív munkacsoportban, copywriterben, számlatervezõben vagy márkamenedzserben szeretne dolgozni, olyan létfontosságú gyakorlati tapasztalatot szerezhet, amely nagyon vonzó a jövõbeli munkáltatók számára.A program csapata ipari tapasztalattal rendelkezik, és társult oktatóink jelenlegi kreatív igazgatói és ügynöki szakemberek. A kreatív gondolkodás és ötletek középpontjába helyezzük a digitális és hagyományos hirdetési platformokon végzett hirdetési tanulmányok 360 ° -os megközelítésének központját, a közösségi média, a virális marketing és a környezeti hirdetések feltárását.Iparági elhelyezések és ügynökségi látogatások hozzá fognak járulni a fejlesztéshez. Megtanulhat hirdetési kampányokat létrehozni a kreatív gondolkodás, a stratégia és a tervezés kulcsfontosságú területein, valamint az ötletgenerálás, az integrált kommunikáció, a művészet irányítása és a szövegírás területén.Belépési követelmények1. útvonal: 1. évfolyamra való belépésSikeres befejezése az STPM-nek, 2 teljes átutalással vagy azzal egyenértékű, minimális CGPA 2.0-val és SPM vagy azzal egyenértékű befejezése; vagyAz A-szint sikeres befejezése, legalább 2 résztvevővel, és az O-Level vagy azzal egyenértékű sikeres befejezése; vagyElismert matriculáció vagy alapítvány a CGPA 2.0-nál SPM szinten; vagyOlyan képesítés, amelyet az APIIT a fentiekhez hasonlóan elfogad.... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Ez a diploma megteremti a karrier- és tanácsadási lehetőségek egész világát. A diplomások olyan területeken dolgoznak, mint a számítógép, a sportszerek, az edzőtermi bere ... [+]

ÁttekintésEz a diploma megteremti a karrier- és tanácsadási lehetőségek egész világát. A diplomások olyan területeken dolgoznak, mint a számítógép, a sportszerek, az edzőtermi berendezések, a karórák, az autóipar és a csomagolás. Egyes diplomások létrehozzák saját vállalkozásukat, vagy marketing, modellkészítés, grafika, számítógépes játék design, design menedzsment és oktatás.Ez a program olyan izgalmas és változatos projekteket tartalmaz, mint a játékok, a hazai termékek, a közlekedés, a fitneszberendezések és a világítás. A kiváló műhelyek, a modellezési lehetőségek és a szoftver elérése lehetővé teszi a diákok számára szakmai színvonaluk bemutatását.A fő készségeket olyan strukturált és gyakorlati tervezési projektek révén valósítják meg, amelyek ötletgyártást, rajzot és renderelést, modellezést és számítógépes munkát foglalnak magukban. További modulok közé tartoznak a koncepciógyártás, az ergonómia és a használhatóság, az anyagok gyártása és az esztétika. A program továbbfejleszti a fejlettebb CAD projekteket és a Rapid Prototyping szerepét.Amikor a lehetőség felmerül, a diákok dolgozhatnak együttműködési projektekkel a diákok és a személyzet munkatársai a közlekedési tervezés, a reklám és a márka menedzsment és egyéb programok.A 3. év során egy jelentős tervezési projektet fog készíteni egy személyes érdeklődésre számot tartó területen. Ez a rugalmasság biztosítja a diákoknak azt az eszközt, amely igazán eredeti gondolkodást enged, és innovatív. A diákok is bemutatják a terveket a nagyközönség és a potenciális munkáltatók az év végén mutatják.Belépési követelmények1. útvonal: 1. évfolyamra való belépésSikeres befejezése az STPM-nek, 2 teljes átutalással vagy azzal egyenértékű, minimális CGPA 2.0-val és SPM vagy azzal egyenértékű befejezése; vagyAz A-szint sikeres befejezése, legalább 2 résztvevővel, és az O-Level vagy azzal egyenértékű sikeres befejezése; vagyElismert... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

A VFX díjat a pályázóknak kell keresniük a film-, a post-produkciós vagy a játékiparban - bár egyes diplomások áthelyezhetik az építészeti vizualizációs, újraérintési / h ... [+]

Áttekintés

A VFX díjat a pályázóknak kell keresniük a film-, a post-produkciós vagy a játékiparban - bár egyes diplomások áthelyezhetik az építészeti vizualizációs, újraérintési / hirdetési ügynökségekbe vagy posztgraduális tanulmányi helyekre.

A VFX elsősorban a filmekhez és játékokhoz kapcsolódó ötletek és koncepció-generáció, amelyek karaktereket, járműveket, termékeket, ruhákat, készleteket és környezeteket fedeznek fel - végül ezeket az elképzeléseket végső koncepciógrafika vagy 3D-s modellek segítségével végzik el.A film- és játékiparnak több, mint valaha is szükséges a kézzel fogható, izgalmas plotok / forgatókönyvek karakterekkel, környezetekkel és kellékekkel, amelyek megfelelnek nekik. A diákok néha 2D-s képzőművészeti koncepciókat fejlesztenek ki, kiegészítve a pontos 3D-s digitális modellezéssel, zöld képernyővel / kompozícióval kombinálva. A tervezési módszertan, a fogalomalkotás, a spekulatív tervezés, a vizualizációs készségek, az életrajz, a fizikai vázlat és a telefaxmodellezés hagyományos tervezési készségeket biztosítanak.A projektmunkát egyénileg vagy egy csapat részeként végzik. Munkatársaink jó (és bővülő) ipari kapcsolatokkal rendelkeznek. Ahol lehetséges, felhívják kutatási vagy kereskedelmi munkájukat arra, hogy tájékoztassák és alakítsák a tantervet, ami több iparági tapasztalt diplomásokhoz vezet.Belépési követelmények... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Ez a program arra törekszik, hogy kreatív animátorként dolgozzon. Az animációs útvonal lehetővé teszi a modellezés, az animáció és az összetett alkalmazások specializálód ... [+]

ÁttekintésEz a program arra törekszik, hogy kreatív animátorként dolgozzon. Az animációs útvonal lehetővé teszi a modellezés, az animáció és az összetett alkalmazások specializálódását a karakterfilm készítésében.A program a fundamentális animációs folyamat számos aspektusára összpontosít, és számos speciális előadók, bemutatók és szemináriumok támogatják, amelyek a hallgatókat szakmai, formatervezési és kreatív folyamatokra irányítják.Az 1. év struktúrát biztosít az animáció legfontosabb alapelveinek megismeréséhez. A 2D és CG elemekkel kapcsolatos technikák széles skáláját vizsgálja.A 2. év mélyebb mélységben a karakterek fejlődését jelenti. Ez magában foglalja a hangos párbeszéd és a testmozgás fokozását, a cselekvési integráció bevezetését, valamint a fejlett felvételkészítési és fényképezőgépi munkát. valamint a modellkészítés mint központi modult, amelynek középpontjában a készlet építése áll. Lehetősége lesz kísérleti animáció tanulmányozására is.A 3. évben várható, hogy számos rövid animációt készít, amelyek kiváló teljesítmény-alapú animációt mutatnak. Hangsúlyt kap a szakmai gyakorlat a felkészülés a diploma és a nagyobb foglalkoztatási kilátások animáció révén.Belépési követelmények... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

A mai versenyképes üzleti világban az informatika jelentős szerepet játszik a kereskedelmi potenciál kihasználásában. A program végzős rendeltetési helye valószínűleg egy ... [+]

Áttekintés

A mai versenyképes üzleti világban az informatika jelentős szerepet játszik a kereskedelmi potenciál kihasználásában. A program végzős rendeltetési helye valószínűleg egy IT-részlegen belül vezetői szinten, informatikai rendszerek fejlesztésében és számos üzleti részleg igényeinek kielégítésében. Akkor léphet pályára az informatikai rendszer fejlesztésében, az informatikai rendszerek elemzésében és tervezésében, vagy az informatikai hálózatok kezelésében.

Az első évben az üzleti és számítástechnikai koncepciók, eszközök és technikák bemutatására kerül sor. A 2. év az informatikai rendszerek fejlesztését, a számítástechnikai webalapú megoldások, hálózatok és szakmai kérdések fejlesztését, elemzését, tervezését és fejlesztését foglalja magában.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

A Cyber ​​Security fontos és növekvő munkaterület a számítástechnikai szakemberek számára. Minden olyan szervezet, amely számítógépes hálózattal rendelkezik, vagy az inte ... [+]

Áttekintés

A Cyber ​​Security fontos és növekvő munkaterület a számítástechnikai szakemberek számára. Minden olyan szervezet, amely számítógépes hálózattal rendelkezik, vagy az internetet használja, potenciális biztonsági kockázattal jár, és speciális ismeretekkel rendelkező embereknek kell segíteniük a rendszerük és az adataik védelmét. Találhat egy olyan speciális tanácsadó cégnél is, amely ilyen szolgáltatásokat nyújt kisebb szervezeteknek.

Számítógépes rendszerek tárolják, feldolgozzák és kommunikálják az adatok széles körét. Az adatok nagy része privát és nem megfelelő hozzáférést jelenthet ahhoz, hogy jelentős költségeket okozzon a szervezetnek vagy az adatok birtokosának. A számítógépes rendszerek védelme a rosszindulatú támadásokkal szemben, vagy akár a véletlen károsodások ellen, létfontosságú minden számítógépes rendszer számára. Ez a program biztosítja a tudást és készségeket, hogy megakadályozza a támadások és a számítógépes rendszerek véletlen károsodását.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Ez a díj fogja felruházni a filmek, tévék és az új média készségeket. Az iparágban szabványos termékek, a digitális filmek és videók szerkesztéséből az animációs készsége ... [+]

ÁttekintésEz a díj fogja felruházni a filmek, tévék és az új média készségeket. Az iparágban szabványos termékek, a digitális filmek és videók szerkesztéséből az animációs készségekhez, amelyek a broadcast szabványos feliratozáshoz és effektek készítéséhez szükségesek, Ön is megkapja a post-produkciós szakembereknek szükséges post-produkciós készségeket.Ez a program ötvözi a digitális videotermelés és a post-produkció tanulmányozását számos területen, beleértve a filmeket, a videókat, a televíziót, az animációt, a tervezést és a digitális képalkotást. Meg fogja tanulni, hogyan használhat szabványos szoftvert, beleértve a Final Cut Pro Studio-t és az Adobe Creative Suite-t. Az összes post-produkciós készséget támogatja a filmgyártási tudás, amelyet minden szerkesztőnek és a post-produkciós szakembereknek meg kell követelnie.Az 1. év az összes alapvető post-produkciós készséget tartalmazza, beleértve a grafikákat és a filmgyártás és -szerkesztés alapjait, a hangfelvételeket és a CGI-t is beleértve.A 2. és a 3. években tanulmányozza a szerkesztést, az animációt és a nagy felbontású videotermelést. Ezeket a készségeket a film és a TV szín szerinti osztályozásával, kompozitálással (zöld képernyő) kombinálva, valamint mozgó tárgyak animált és videó jelenetekben történő egyezésével kombinálják.Ez együtt lesz a filmes témákkal, a filmalkotással, az audiotermeléssel, a mixeléssel és a dizájnnal, valamint a zenei videokészítéssel kapcsolatos tanulmányok lehetőségével. A megszerzett készségek kombinációja a filmek, a televíziós és a médiaipar számára a végzősök számára előnyös.Belépési követelmények1. útvonal: 1. évfolyamra való belépésSikeres befejezése az STPM-nek, 2 teljes átutalással vagy azzal egyenértékű, minimális CGPA 2.0-val és SPM vagy azzal egyenértékű befejezése; vagy,Az A-szint sikeres befejezése, legalább 2 résztvevővel, és az O-Level vagy azzal egyenértékű sikeres befejezése; vagyElismert érettségi vagy... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Mivel a számítógépek a rendes élet lényegi részét képezik, fontos szerepet játszanak a bűncselekményben. Így létfontosságú bizonyítékot szolgáltathatnak. Ez a díj szilárd ... [+]

Áttekintés

Mivel a számítógépek a rendes élet lényegi részét képezik, fontos szerepet játszanak a bűncselekményben. Így létfontosságú bizonyítékot szolgáltathatnak. Ez a díj szilárd alapot biztosít a készségeknek, amelyeknek követnie kell a számítógépes rendszerek és a kapcsolódó biztonsági területek igazságügyi vizsgálatának karrierjét. Ugyanazok a készségek, amelyek lehetővé teszik a bizonyítékok felkutatását, felkészítik azokat a képességeket is, amelyek segítik a szervezeteket és az egyéneket a véletlen vagy rosszindulatú tevékenység eredményeként elveszett vagy sérült adatok / információk helyreállításában. Nem csak a bűnözői tevékenységeket észlelheti, hanem segítheti az embereket az ilyen tevékenység következményeinek megmentésében.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul