Wekerle Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wekerle Business School - mint tekintélyes oktatási intézmény - úgy véli, hogy a bolognai rendszeren belül kiemelkedő oktatást nyújt. Célja olyan oktatási feltételek megteremtése, amelyek fokozzák a diákok akadémiai és személyes fejlődését azáltal, hogy magas szintű tudományos ismereteket egyesítenek a gyakorlati oktatással, mely az intézményen kívüli vállalati partnerségeken alapul. Ebben a globális világban csak egy rendkívül professzionális és nyitott gondolkodású oktatás révén, amely erős etikai és felelősségérzettel bír, továbbra is versenyképes maradhat. A WBS oktatás a különböző kultúrák sikeres integrálása révén lehetővé teszi a diákok számára, hogy új kihívásokra támaszkodjanak bárhol a világon, segítve ezzel őket valódi potenciáljuk teljesítésében.

A WBS kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a hallgatók és a személyzet - életkorától és hátterüktől függetlenül - etikai vagy egyéb módon ösztönözze az egész életen át tartó tanulás és az önfejlődés útját tanulmányi, kutatási és akadémiai törekvések útján. Ez az életminőség javulásához fog vezetni, miközben hozzájárul egy rugalmasabb és jobban felkészült munkaerő képzéséhez.

Meggyőződésünk, hogy programjaink felépítését gyakorlat-orientáltnak és munkatapasztalatnak, valamint gondosan kidolgozott esettanulmányoknak kell alapulnia, amelyek tükrözik a piaci realitást. Ez hozzájárul a hallgatók problémamegoldó, kommunikációs és prezentációs készségeinek fejlesztéséhez, valamint a foglalkoztatásra való felkészültségük növeléséhez.

A szolgáltatási hozzájárulás és az országos tudományos és tudományos életben való aktív részvétel révén a WBS élvezi a helyi társadalom és a nagyközönség bizalmát és elismerését. Fontosnak tartjuk ezt, és nagyra értékeljük. Ezzel összefüggésben továbbra is pozitív kulturális és szellemi erő leszünk a közösség egészében.

Büszkék vagyunk filozófiánkra az oktatási politika szempontjából, amely az összetett szolgáltatást az összetett oktatást jelenti. Diákorientált szemléletünk megnyilvánulása a legmodernebb technológiával rendelkező, kellemes, oktatási környezetben gazdag környezetben, kiemelkedő és elismert tanári munkatársaival érhető el, amely korszerű módszertanokat és minőségi tananyagokat alkalmaz.

Az iskola végső célja a jövőbeni vezetők képzése, miközben a tudás szomjúságával és arra ösztönzi őket, hogy törekedjenek a szakmai és emberi kiválóságra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Kereskedelem

Campus Nappali 6 félév October 2018 Magyarország Budapest

A program célja olyan szakemberek képzése, akik megszerzik a szükséges gazdasági és üzleti ismereteket és készségeket, valamint értékesítési és marketing szakértelmüket, hogy mind a termékek, mind a szolgáltatások megszerzésében és értékesítésében sikeresen működjenek, miközben mindig követik a piaci igényeket. [+]

kereskedelemKereskedelem és marketing program

Diákjaink az elméleti ismereteket az egyik legkedveltebb BA programban gyakorlati megközelítéssel szerezhetik meg, miközben önálló és csoportos munkájukban javítják készségeiket. Nagyszerű lehetőségük van a kereskedelmi vállalatok és gazdasági szervezetek tanulmányozására, a piaci folyamatok megértésére és előrejelzésére, valamint a fogyasztói magatartás megismerésére. Kellemes és inspiráló légkörben tanulnak, miközben részt vesznek egy európai akkreditált BA programban. A program során szerzett készségek és ismeretek lehetővé teszik diákjaink számára a reklámozás, a marketingtervezés, a PR, az e-business, az értékesítés és más kapcsolódó területek kereskedelmének és marketingjének területén folytatott munkát, valamint sikeresen együttműködnek a piaci szereplők részvételével. A program befejezése után a hallgatók rendelkeznek a naprakész ismeretekkel, és a kereskedelemben és marketingben szerezhető közgazdászok, kiváló kommunikációs készséggel. Ezért kiváló lehetőségeket fognak találni a szakmai érdeklődésükhöz igazodó foglalkoztatáshoz, valamint promóciós lehetőségek megtalálásához vagy üzleti tevékenységük fejlesztéséhez a marketing és a kereskedelem területén. Képzettségüket a közgazdaságtan más területein is felhasználhatják.... [-]


Üzleti Adminisztráció

Campus Nappali 7 félév October 2018 Magyarország Budapest

A program célja olyan szakemberek képzése, akik megszerzik a szükséges gazdasági és üzleti ismereteket és készségeket, valamint értékesítési és marketing szakértelmüket, hogy mindkét termék és szolgáltatás megszerzésében, értékesítésében és szervezésében sikeresen működjenek, miközben mindig követik a piaci igényeket. [+]

Üzletvezetés és menedzsment BAÜzleti Adminisztráció és Menedzsment program

Diákjaink olyan tanulási tapasztalatokon vesznek részt, amelyek bemutatják bennünket az egyik legelismertebb és legkeresettebb BA programunk bonyolultsága miatt.

Nem csak a vállalatok működését és az üzleti szervezetek viselkedését tanulmányozzák, hanem a vállalkozásról, a vezetésről, a projektmenedzsmentről és az üzleti menedzsment számos más területéről is tanulnak. Gyakorlati megközelítés révén szakértelemre, elméleti ismeretekre válnak, miközben lehetőségük nyílik arra, hogy egyénileg és csoportosan, kellemes, ösztönző és inspiráló légkörben tökéletesítsék és teszteljék készségeiket. Miután befejezte a programot, a diákok válnak közgazdászok üzleti adminisztráció és menedzsment oklevelet elismert egész Európában.... [-]


Kapcsolat

Cím Jázmin utca,10
1083 Budapest, Magyarország