Hivatalos Leírás

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE), melynek története 1581-ből származik, a legnaposabb városban található, mely fiatalokat vonz a nyüzsgő, városi életmód és a színes fesztiválok miatt.

A nemzetközi rangsor figyelembe vételével az SZTE rendszerint világviszonylatban kiemelkedik a kiemelkedő 550. pozíción, és 2017-ben a legjobb magyar egyetemet (QS) rangsorolta.

Kiemelkedő professzorok dolgoztak az egyetemen, köztük a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert (1937) , aki először izolálta a C-vitamint, kivonva a szegedi paprikából.

A Szegedi Tudományegyetem Magyarország egyik legnagyobb egyeteme, és a közel 12 000 főből álló közel 21 000 hallgató és a 12 egyetem karának erőfeszítései segítik az intézményt a regionális és regionális tudás központjában Magyarországon és Közép-Európában.

A nemzetközi diákok száma folyamatosan növekszik, és elérte a hallgatói testület 14% -át. A mentorrendszer segíti őket abban, hogy letelepedjenek Szegeden, és megtalálják az utat az egyetemen.

A 12: 1-es hallgatói karok aránya kulcsfontosságú az értékes tudás és tudományos végzettség megszerzésében, és nagyon fontos feladat, hogy segítsük hallgatóinkat a tudás felhasználásában a leghatékonyabb módon.

Az Egyetem folyamatosan kiterjedő, gyümölcsöző nemzeti és nemzetközi együttműködése intézményekkel és cégekkel azt bizonyítja, hogy a diplomások a versenyképességi programjaink, valamint a készségek fejlesztése és a széleskörű gyakorlati tapasztalat révén, jól felkészültek a munkaerőpiacra. Karrierjük jó példa a szegedi jövőbeli generációk számára.

Teljes körű képzési programok nemzetközi hallgatók posztgraduális és egyetemi szintű területen:

 • mezőgazdaság
 • Üzleti gazdaságtan
 • Humán tárgyak
 • Egészségügyi Tudományok
 • Jog és Politikai Tudományok
 • Math & Informatika
 • zene
 • természettudományok
 • Társadalomtudomány

Előkészítő tanfolyamok, mint például

 • Az Egészségtudományi Alapítvány alapja
 • Intenzív angol előkészítő program
 • Intenzív magyar előkészítő program és

Nyári egyetem programok, mint például
Magyar Tanulmányok Nyári Tanfolyam
szintén rendelkezésre állnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

University of Szeged

Speciális lehetőségek: agrárgazdaság és logisztika, mezőgazdasági, környezetvédelem, állattenyésztés, kertészet, növénytermesztés ... [+]

Speciális lehetőségek: agrárgazdaság és logisztika, mezőgazdasági, környezetvédelem, állattenyésztés, kertészet, növénytermesztés [-]
Magyarország Szeged
Szeptember 2019
Angol
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Szeged

Az üzleti adminisztráció célja ... [+]

A programról

Az üzleti adminisztráció célja

A program megbízható elméleti alapot nyújt a diákok jövőbeli karrierjéhez, kombinálva a gyakorlati gyakorlattal. Az utolsó félév egy multinacionális vagy helyi vállalatnál, vagy egy nonprofit szervezeten belüli gyakornokságból áll.

A program szintje: BachelorA program időtartama: 7 félévRegisztrálva: EUKreditek: 210A program hatályaA fiatal férfiak és nők szakmai vezetőkké való fejlesztése a szervezett gazdasági tevékenység valamennyi szektorának kezelésére.Felkészíteni a fiatalokat fogalmi és interperszonális készségekkel és társadalmi céllal a vezetői döntéshozatalhoz és annak valós helyzetekben történő végrehajtásához.A fiatal generáció vállalkozói képességeinek fejlesztése és ösztönzése annak érdekében, hogy hatékonyan változtassák meg őket.Ahhoz, hogy az ország új gazdasági és ipari politikájának fényében kielégítsük az országban működő képzett és szakemberek iránti keresletet az üzleti és ipari szervezetek felső szintű vezetése során.A hallgatók jövőbeli karrierjének szilárd elméleti megalapozása, valamint az elméleti ismeretek gyakorlati gyakorlattal való kombinálása.Ki kéne jelentkezni?... [-]
Magyarország Szeged
Szeptember 2019
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Magyarország
Honlap