Hivatalos Leírás

Gyógyszerésztudományi Kar

A Gyógyszerésztudományi Kar széles körben elismert a gyógyszerészeti tudományok miatt kiváló oktatási, kutatási és gazdasági aktivitás, mind Magyarországon, mind külföldön. Az intézmények a Gyógyszerésztudományi Kar fő kutatási futni. A diákok, akik fejezik be tanulmányaikat itt áhított és magasan képzett szakemberek.

Ma a Semmelweis Egyetem vonatkozik a két külföldi nyelvtanfolyamok német és angol, a világon egyedülálló. Az oklevelet megszerző a magyar, angol és német programok lehetőségét, hogy azok gyakorolhassák szakmájukat az EU-országokban és bizonyos körülmények között Európán kívül.

A program a képzési gyógyszertár van tudományos és orvosi ismeretek magas szinten a magasan képzett szakemberek. Egy szerez alapvető ismeretekkel gyógyszerhatóanyag gyártás, a kábítószer-ellenőrzés, a kábítószer-logisztika, gyógyszer központ adatai (értékesítés és tanácsadás), és részvétel a biológiai és kémiai kutatás, a kábítószer-kereskedelem és az üzleti egészségügyi hatóságok. A képzés felkészíti őket az új feladatokat a távoli jövőben a gyógyszertárban.

Mivel a magasan képzett tanári kar, a Semmelweis Egyetem és a Gyógyszerésztudományi Kar részesült. Ez oda vezetett, hogy a legmagasabb tudományos személyzet Gyógyszerésztudományi Kar.

A Gyógyszerésztudományi Kar jelentős tudományos kutatásainak minden, a gyógyszerészet területén. Ezek a feladatok által kezelt hat intézmények a kari szerint a saját specialitása. ezt támasztja alá, szoros együttműködésben a magyar gyógyszeripari cégek, akadémiai kutatócsoportok és más kutatócsoportok belföldi vagy külföldi egyetemeken. A kutatási portfolió a kar foglalkozik a tervezése, szintézise és izolálása a potenciális hatóanyag-molekulák, valamint ezek szerkezete azonosítása és szerkezeti analízis feltárása. A farmakológiai in vitro és in vivo módszerek ugyanolyan fontos. Vannak még más tényezők, mint például:

  • Farmakokinetikáját és metabolizmusát,
  • Kábítószer-biztonsági vizsgálatot,
  • Dózisformák tervezési és kialakítási
  • Kutatási fejlesztését célzó új terápiás foglalkoztatás
  • és módszertani tanulmányok, melynek célja, hogy az intézkedés hatékonysága gyógyszeres terápiák és javítása.

A kar tett jelentős tapasztalattal rendelkezik a területen a keresési és a fejlesztés szerves és szintetikus kapott hatás azt jelenti, valamint ezek kölcsönhatása biomolekulák. A fejlesztés az ilyen gyógyszerek vezet személyes gyógyulási folyamatot támogatja. Ez az eredmény a a humán genom és végzett nem-invazív módszerekkel. (Ezt nevezik a személyre szabott orvoslás) Mivel a nemzetközi közvélemény a foglalkoztatott a kar kutatási, vonzó tulajdonság itt kínált kiváló hazai és külföldi konzorcium szervezetekkel. A kutatás arra is súlyosbítják a versenyképesség és elősegíti a kooperatív kapcsolatokat.

Gyógyszerészeti képzés a Semmelweis Egyetem Budapest tekint vissza több évszázados történelme.

Program oktatási nyelve:
Német

Az intézmény további kínálata:

Welcome to Semmelweis University!