Hivatalos Leírás

A több mint 1,7 millió lakos, Budapest a főváros és a legnagyobb város Magyarországon. A város mentén fekszik a két Duna-parton, a bal oldali Pest és a jobb oldali Buda megtalálható.

Campusok a Budapesti Corvinus Egyetem található a budai és a pesti oldalon is. A főépületben a University megtalálható a földrajzilag lapos pesti oldalán, míg az épületek a Élelmiszertudományi Kar található a budai oldalon, egy csodálatos botanikus kertben a Gellért-hegyen.

Az egyetem épületei is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel bármely részét Budapesten. Itt Budapesten, ebben a színes metropolisz lehet találni egyedülálló látnivalók, beleértve a Budavári Palota, a Parlament épületével szemben, a Mátyás templom és a Hősök tere között. Hivatkozva a város páratlan panorámája, az UNESCO felvette Budapest Magyarország fővárosa, "a Duna gyöngyszeme", a világörökség része.

Nemzetközi kapcsolatok

Az Élelmiszertudományi Kar megállapodásokat kötött több mint 20 európai egyetem és főiskola, intézmények, hogy lehetőséget kínálnak a hallgatók BSc, MSc és PhD szintű külföldön tanulni, de az előadók, hogy vegyenek részt a mobilitás cserék. A Kar által koordinált CEEPUS hálózat közép-európai országnak, és részt vesz a Socrates-Erasmus programban.

Mi is tagja a ISEKI-Food Program által szervezett európai oktatási intézmények az élelmiszer-tudomány és a technológia. Minden évben 20-25 külföldi diákok választhatnak, hogy részt vegyen a Kar oktatási és kutatási programok közötti időtartamra egy hónap és egy egész félévben. Az Erasmus, a Kar is részt vesz az európai Curriculum Fejlesztési Programok (CDA Projects) és intenzív program (IP) az élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-minőség menedzsment, a táplálkozás, és a fogyasztói tudomány.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Szent István University, Faculty of Food Science

A program célja, hogy a vonat élelmiszeripari mérnök ... [+]

Képzési idő: 7 (6 + 1) félév

Alaptanterv (tudásterületekről elengedhetetlen a képesítés):

A természettudományi diszciplínák (matematika, fizika, kémia, biológia), amely az alapja az élelmiszer-mérnöki szakma, 20-30 kredit általános szakmai képzés tekintetében a folyamatok megértésével során az élelmiszer-feldolgozás és tárolás (biokémia, élelmiszer-kémia, fizikai kémia, általános mikrobiológia, 15-25 kredit alapvető ismeretek a mérnöki és műszaki (műszaki technológiák, az élelmiszer-feldolgozó iparban készségek, mérések és az automatizálás, electotechnics, informatika), 30-40 kredit speciális knwledge élelmiszer-biztonsági (élelmiszer analitika, élelmiszer-mikrobiológia és élelmiszer-higiénia, élelmiszer-biztonság, élelmiszer-ipari minőség-ellenőrzés) 10-20 kredit gazdasági ismeretek és a kommunikációs készség (közgazdaságtan, élelmiszeripari gazdaság, élelmiszeripar marketing, folyamat-menedzsment, jogi szabályozás az élelmiszer-termelés és élelmiszer-feldolgozás, tárgyalási készség) 15-25 kredit szakmai ismeretek az élelmiszer-ágazatban kínál speciális kompetenciákat az élelmiszer-termelés és élelmiszer-kezelés (technológiák árukezelési, állati termék technológiák, technológiák a bor és üdítőital gyártás, technológiák édességek és étkezési zsír gyártása, technológiák Sör- és Szeszipari, gabona technológiák tartósítási technológiák, az élelmiszer-kereskedelem), 50-75 kredit ... [-]
Magyarország Budapest
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul