Hivatalos Leírás

Szent István Egyetem (SZIE), Magyarország egyik legjelentősebb felsőoktatási intézmények, áll a hét különböző karok tanulmányi és kutatási hosting mintegy 14.000 diák. Az egyetemi campusok, található szerte az országban, otthon is szép épület Magyarországon, mely a diákok és a személyzet egy kellemes, pihentető környezet megismeréséhez. A rész története nyúlik vissza több mint két évszázad, SZIE ötvözi Magyarország gazdag hagyományait és a legmodernebb technológia megfelel az igényeinek a diákok a mai verseny munkaerőpiac.

Ezen belül a hét kar szakon kínálnak a legkülönbözőbb témákban, mint a természettudományok, a műszaki és az állatgyógyászatban az üzleti, közgazdasági, társadalomtudományi, egészségügyi tudományok és a pedagógia. Programok állnak rendelkezésre minden szinten a szakképzés PhD és azon túl.

SZIE megérti annak fontosságát, nemzetközivé és elősegíti a különböző nemzetközi tevékenység. A partnerek szinte minden kontinensen, SZIE hallgatók és a személyzet képes működni globális szinten, hogy megszerezzék, és megosszák az alapvető ismereteket a siker a globalizált világban. Látjuk ezt a sarokköve a biztonságosabb jövőt, és büszke arra, hogy egy fontos része.

Mérföldkövek történetében SZIE:

1787 Kar Állatorvos alapított 1880 Ybl Miklós Műszaki Főiskola alapította 1917 Tanárképző Főiskola, Jászberény alakult 1920 Agrártudományi Egyetem-ben alapították Budapesten 1950 Agrártudományi Egyetem költözött Gödöllőre 2000 Szent István Egyetem alapította

Szent István Egyetem, Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézmények, 2000-ben alakult az összefonódás révén az Állatorvos-tudományi Egyetem Budapest, Ybl Miklós Műszaki Főiskola, Tanárképző Főiskola Jászberény és a University of Agriculture Gödöllőn. Később, 2009-ben, Tessedik Sámuel Főiskola beolvadt a SZIE is.

Az egyetem központja a Gödöllő, de összesen 7 különböző karok tanulmányi és kutatási Budapesten, Jászberényben, Békéscsaba, Szarvas és Gyula fogadó több mint 14000 diák. Vannak iskolák, ahol a Szent István Egyetem több mint egy évszázados történetét.

Alkalmazási eljárás

Köszönjük, hogy érdeklődik a Szent István Egyetem. Mielőtt elkezdené kitölteni a jelentkezési lapot, kérjük, szánjon egy kis időt, hogy alaposan vizsgálja felül ezt a dokumentumot. Ahhoz, hogy sikeresen alkalmazni tanulmányait Szent István Egyetem kérelmezőknek ki kell tölteniük az összes alábbi lépésekből áll:

hiánytalanul, töltse ki a jelentkezési lapot csatolja motivációs levél felvázolja az oka választotta a tanfolyam csatolja referencia formák, ajánlólevél játékvezetők (egy jó, két jobb!)

csatolniuk kell alkalmazni tudományos dokumentumokat:

BSc pályázónak csatolnia kell egy hivatalos példányát érettségi. MSc pályázónak csatolnia kell egy hivatalos példányát a BSc oklevelet és átiratok. csatolniuk bizonyíték az Angol képesség, pl TOEFL, IELTS, stb (ha az angol nem az első nyelv) csatolja rövid önéletrajzát.

Fontos megjegyzés: Minden dokumentáció angol nyelven kell. Fordítások más nyelveken tanúsítvánnyal kell.

Program oktatási nyelve:
Angol
Magyar

Az intézmény további kínálata:

BSc

Szent István University

Ismerete gépészmérnök meghatározó a tervezése és ellenőrzése a termelési folyamatok. A gépészmérnök hozzájárul az új rendszereket, és hogy használják az ő / ő tudás terje ... [+]

Engineering egy Brigther Future

Alapítása óta önálló főiskola 1950-ben, a Gépészmérnöki Kar A Szent István Egyetem már tekintélyes felsőoktatási intézmény, termelő magasan képzett mérnökök.

Eredetileg a kari összpontosította programokat szerte mezőgazdasági gép, de azóta kibővítették erőfeszítéseit, hogy számos más fontos téma a területen, mint például a mechatronika, az élelmiszer-mérnöki, autóipari technológia, környezetvédelmi mérnöki és még sok más az igény szakirányok.

A kar fenntartja dinamikus program szerkezete, folyamatosan változó, hogy megfeleljen az igényeknek a munkaerőpiac és hogy megfeleljen az új technológiai kihívásoknak. Látjuk, hogy kötelességünknek érezzük, hogy ezekkel a változásokkal, és diákjaink a leginkább up-to-date oktatás.... [-]

Magyarország Gödöllő
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul