McDaniel College Budapest

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történetünk

McDaniel College, Westminster, MD, 1867-ben alapították, és az egyik első koedukált főiskola az Egyesült Államokban. Eredetileg nevezték el a Western Maryland Railroad Company, amelynek elnöke felajánlotta a nagylelkű adományt az épület első kollégiumi College Hill Westminsterben, a székhelye Carroll megyében, Maryland. A főiskola átkeresztelték McDaniel College 2002-ben tiszteletére William Roberts McDaniel, a kiváló tagja a kollégiumnak közösség - egy diplomás, később egyetemi tanár, elnök és Vagyonkezelő első évtizedében a huszadik század - akinek vezetésével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a növekedés a az intézmény.

A budapesti egyetemen a McDaniel College 1994-ben alakult. Nem található egy gyönyörűen felújított, századfordulós iskola épülete. A megalakulás óta, több mint 200 diák, aki kezdte meg tanulmányait Budapesten végezte el McDaniel College-ban.

Küldetésünk

AZ ELSŐ ALAPELVEI

McDaniel College úgy véli, hogy bőségesen képzett férfiak és nők gondolkodni és cselekedni kritikusan, kreatív, és humánus módon. Ők saját kezükbe vehessék életük és fejlesztése érdekében sajátos lehetőségeit az oka, a képzelet és az emberi aggodalomra ad okot. Ők helyüket a globális közösség, a megértés a felelősséget, hogy segítse az egyének és hogy hozzájáruljon a szélesebb társadalom. McDaniel elfogadja a kihívást, hogy egy tudományos és társadalmi környezetet, amely elősegíti a liberális tanulás.

Törekszünk arra, hogy helyezze a diákok középpontjában humánus környezet, hogy lássák és a munka felé személyes céljaikat, tiszteletben tartva mások és felelősség megosztását a közjó érdekében.

Mi egy alapot a tudás a múlt és a jelen, hogy a diákok is tájékoztatni kell a világot.

Biztosítjuk a különböző megközelítések a tudás és a személyes teljesítmény, hogy a diákok kritikusan gondolkodni, kreatívan reagálni, valamint azok alkotják érzékeny, intelligens vonatkozó döntéseket a világ és a jövő.

Mi biztosítjuk oktatás alapvető készségeket, hogy a diákok ki tudja fejezni magát a saját elégedettség és a nagyobb közösség.

Mi viszont biztos és elismert szakmai programok az elkövetett diák, és ami még fontosabb, adunk egy bölcsészettudományi oktatás szerves részeként a szakmai képzést, hogy a hallgató legyen rugalmasabb, sikeresebb és boldogabb a munka világába.

A tantermek, a kollégiumok, a laboratóriumokban, a játszótéren, és a szalonban, McDaniel College dolgozik, hogy terjeszti azokat törvényekhez.

Budapest Campus

A budapesti egyetemen található egy gyönyörűen felújított iskolaépület eredetileg épült 1896-ban. Az épület egy fákkal árnyékolt tér túloldalán a Állatorvosi Főiskola Szent István Egyetem. Míg az épület külső beszél a régi idők bája, a belső tartalmaz egy főiskolai tartozik, hogy a 21. században. A számítógépes labor, olvasóterem, teljesen felszerelt tantermek, kávézó, Hallgatói Klub szoba és tornaterem áll rendelkezésre a hallgatói használatra. Található, a VII kerületben, a campus könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, így az ingázás könnyen nem számít, ha egy diák él a városban.

McDaniel diákok érkeznek különböző országokban, de van egy dolog közös -opportunities egy gazdag élet az iskolán kívül, és hamar rájött, hogy az egész város Budapest potenciális campus. Különböző kulturális rendezvények, mozik, színházak kínál játszik az angol, a nemzetközi fesztiválok, sportesemények, és élénk éjszakai, mindezt elérhető áron, teszik vonzóvá a várost a diákok érdekeit és a költségvetés. Ezen kívül, a tanév során számos tanórán kívüli tevékenységek által szervezett College mint például kirándulások, kirándulás a budai hegyekben, a múzeumok, vendég előadások, és a felek.

College Profil

McDaniel College egy akkreditált, magán szelektív Főiskola Liberal Arts and Sciences, található a Westminster, Maryland, USA, ahol a diákok 21 ország felkészüljön élete vezetés és szolgáltatás. Az Európai Campus McDaniel College Budapesten akkreditált a Bizottság Felsőoktatási a Közel Államok Szövetsége főiskolák és iskolák, a akkreditációs ügynökség az McDaniel College. McDaniel College Budapest Magyarországon bejegyzett, mint idegen felsőoktatási intézmény által engedélyével a magyar oktatási miniszter. Ez egy szokásos amerikai négyéves alapképzés Magyarországon, ami a Bachelor of Arts fokozatot. Egy egyedülálló tulajdonsága a programnak, hogy a diákoknak lehetőségük van, hogy befejezze a felső két év tanulmányi fő campus kollégium az Egyesült Államokban. Ezen felül a diákok beiratkozott a budapesti keresni hitelek, amelyek teljes mértékben át más amerikai főiskola vagy egyetem azzal a rendelkezéssel, hogy ezek alapján fokozat, legalább "C" vagy annál nagyobb.

A Budapest Campus McDaniel College működik, mint egy külföldi tanulmányi központ a diákok a főépületben és más amerikai egyetemisták, akik szeretnének eltölteni egy szemesztert Európában. Ez lehetőséget kínál arra, hogy rendszeres főiskolai kurzus a hitel, míg ugyanabban az időben felfedezzük a "régi világ", mivel minden nagyobb városban a kontinensen is könnyen megközelíthető Budapest.

A tanfolyamok McDaniel College budapesti tanítják a magasan képzett és tapasztalt oktatók az amerikai, brit és magyar professzorok, akik tartott vezető oktatói állást mind az Egyesült Államokban és Európában. A sikeres befejezése a teljes négyéves program eredményeit odaítélése során a Bachelor of Arts fokozatot McDaniel College-ban. Az ilyen mértékű felkészíti a tanulókat a pozíciók szakemberek az üzleti, banki, kormányzati szolgáltatások, a média, illetve a művészetekben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor In Business Administration és Gazdaságtudományi

Campus Nappali 8 félév September 2017 Magyarország Budapest

A Business Administration és Gazdaságtudományi fő biztosít a mennyiségi, elemző, és kreatív készség szükséges pályára a nemzetközi üzleti, számviteli, jogi, valamint a szolgáltatás a nemzeti és a nemzetközi ügynökségek. Az üzleti / közgazdasági jelentős elősegíti megértése és gazdasági formák magyarázata, képzésben tanulók elméleti közgazdaságtan és a politika. Ugyanakkor, felkészíti a diákokat, hogy szolgáljon elvi, globálisan gondolkodó üzleti szakemberek, akik képesek áthidalni vezetési kultúrák és működtetni a főszerepet a nemzetközi hálózatokban. Kis osztályok lehetővé teszik az egy-egy fejlesztési kulcsfontosságú statisztikai technikák, kommunikációs készség, valamint a kreatív vállalkozási szükség ma szerte a világon. Rendszeresen gyakornoki lehetőséget, hogy integrálja a gyakorlat és elmélet. [+]

A Business Administration és Gazdaságtudományi fő biztosít a mennyiségi, elemző, és kreatív készség szükséges pályára a nemzetközi üzleti, számviteli, jogi, valamint a szolgáltatás a nemzeti és a nemzetközi ügynökségek. Az üzleti / közgazdasági jelentős elősegíti megértése és gazdasági formák magyarázata, képzésben tanulók elméleti közgazdaságtan és a politika. Ugyanakkor, felkészíti a diákokat, hogy szolgáljon elvi, globálisan gondolkodó üzleti szakemberek, akik képesek áthidalni vezetési kultúrák és működtetni a főszerepet a nemzetközi hálózatokban. Kis osztályok lehetővé teszik az egy-egy fejlesztési kulcsfontosságú statisztikai technikák, kommunikációs készség, valamint a kreatív vállalkozási szükség ma szerte a világon. Rendszeresen gyakornoki lehetőséget, hogy integrálja a gyakorlat és elmélet. Munka és további tanulási lehetőségekről Diákok befejezése az Üzleti / gazdasági fő készek folytathatják tanulmányaikat Master of Business Economics vagy PhD programokat. Amelynek tagjai a statisztikai háttér, valamint a szakértelem menedzsment, a diákok találnak lehetőséget az üzleti, pénzügyi, marketing cégek, és az állam, a nemzetközi és non-profit intézmények igényes bonyolult adatelemzési és előrejelzések. Készségek You Get Mennyiségi, Analitikai Marketing, kreativitás Pénzügyi, számviteli Gazdasági jog alapjai Tanfolyamok Principles of Accounting I Számviteli elvek II Pénz és pénzügyi piacok Corporate Finance és pénzügyi menedzsment Pszichológia a munkahelyen A gyakornoki Business Administration Principles of Marketing Kalkulus I Lineáris algebra Független tanulmányok in Business Administration A története közgazdasági gondolkodás Principles of Economics Mikroökonómiai elmélet Makrogazdasági Theory Nemzetközi Gazdaságtan Vezetői gazdaságtan College algebra és trigonometria Elemi Statisztika Társadalomtudományi Statisztikai módszerek Független tanulmányok közgazdász [-]

Bachelor Kommunikációs

Campus Nappali 8 félév September 2017 Magyarország Budapest

Egy interdiszciplináris szak, közlemény a funkciót, a folyamatok és elemzése az emberi kommunikáció egyik-egy kölcsönhatás a globális hálózatokon. Kommunikációs diákok részt vesznek mind elemző és megteremti a verbális, nem verbális, vizuális, és a társadalmi üzeneteket és jelentésüket. Megtanulják, hogy tervezzen üzeneteket adott közönség, értelmezze közvetített üzeneteket mindenféle, és közvetítő szerepet játszanak a különböző szervezetek és kultúrák. Kis létszámú csoportok lehetővé teszik egy-egy munkát, ahol a kommunikáció a diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy hatékony társadalomtudományi tanulmányt, és ezzel a módszerrel egy egyénre szabott kutatási projekt. Kommunikáció szakmai és független tanulmányi lehetőségeket, hogy a diákok a lehetőséget, hogy alkalmazzák tudásukat újságírói fórumok és a szociális média. [+]

Egy interdiszciplináris szak, közlemény a funkciót, a folyamatok és elemzése az emberi kommunikáció egyik-egy kölcsönhatás a globális hálózatokon. Kommunikációs diákok részt vesznek mind elemző és megteremti a verbális, nem verbális, vizuális, és a társadalmi üzeneteket és jelentésüket. Megtanulják, hogy tervezzen üzeneteket adott közönség, értelmezze közvetített üzeneteket mindenféle, és közvetítő szerepet játszanak a különböző szervezetek és kultúrák. Kis létszámú csoportok lehetővé teszik egy-egy munkát, ahol a kommunikáció a diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy hatékony társadalomtudományi tanulmányt, és ezzel a módszerrel egy egyénre szabott kutatási projekt. Kommunikáció szakmai és független tanulmányi lehetőségeket, hogy a diákok a lehetőséget, hogy alkalmazzák tudásukat újságírói fórumok és a szociális média. Munka és további tanulási lehetőségekről Diákok befejezése a közlemény fő felkészült diplomás munka kommunikációelmélet, média tanulmányok, film és mozi, az újságírás és információs rendszerek, valamint a szakmai karriert videó, nyomtatott és az elektronikus média, a reklám, információs rendszerek, stb A program lehetőséget kínál gyakornoki különböző aspektusait a területen, beleértve a lapkiadás, és a PR írásban Budapesten. Készségek You Get Global Networks Elemezve & tervezése üzenetek újságírás Média, célzás Tanfolyamok Bevezetés az újságírás Részletes Hírek Jelentés és Írás Újság Gyakorlat Bevezetés a kommunikációba: interperszonális Bevezetés a kommunikációba: Media Szervezeti kommunikáció Különleges témák Kommunikáció Interkulturális Kommunikáció Európai Filmművészeti Kommunikációs Kutatási módszerek: Mennyiségi Kvalitatív eljárások Nyilvános beszéd Független Tanulmányok Kommunikáció Senior Szeminárium Szakmai gyakorlat Kommunikáció [-]

Bachelor Politológia és Nemzetközi Tanulmányok

Campus Nappali 8 félév September 2017 Magyarország Budapest

A főbb Politológia és Nemzetközi Tanulmányok célja, hogy tisztában legyenek a politikai rendszerek általában, és az amerikai kormány, az európai ügyek és nemzetközi kapcsolatok, különösen. Ez biztosítja a szellemi és gyakorlati felkészítés közszolgálati, a diplomácia és újságírás, és ez szolgál a felkészülés jogi tanulmányok és más egyetemi szintű követésében. Kis osztályok lehetővé teszik a diákok hone információs írástudás, kutatási módszerek, és a kommunikációs készség. McDaniel budapesti egyetemen ki a diákokat, hogy számos különböző kultúrák és a nemzetközi intézmények, míg a campus Maryland platformot biztosít munkát Washingtonban [+]

A főbb Politológia és Nemzetközi Tanulmányok célja, hogy tisztában legyenek a politikai rendszerek általában, és az amerikai kormány, az európai ügyek és nemzetközi kapcsolatok, különösen. Ez biztosítja a szellemi és gyakorlati felkészítés közszolgálati, a diplomácia és újságírás, és ez szolgál a felkészülés jogi tanulmányok és más egyetemi szintű követésében. Kis osztályok lehetővé teszik a diákok hone információs írástudás, kutatási módszerek, és a kommunikációs készség. McDaniel budapesti egyetemen ki a diákokat, hogy számos különböző kultúrák és a nemzetközi intézmények, míg a campus Maryland platformot biztosít munkát Washingtonban Munka és további tanulási lehetőségekről Diákok befejezése a politológia és nemzetközi tanulmányok jelentős szakmai pályára a kormányzat és a politika, az intelligencia, a nemzetközi üzleti, nemzetközi non-profit szervezetek, jog, a kutatás és elemzés, valamint a média. Ők előre posztgraduális szakmai területeken, mint a választási tanulmányok, média és politika, a közrend, a nemzetközi biztonság, a nemzetközi jog, a béke tanulmányok, politikai filozófia, kormányzati intézmények, és a tanulmányok főbb földrajzi régiók (Afrika, Ázsia, Európa, Latin-Amerika, valamint Közel-Kelet). Készségek You Get Politikai rendszerek és Filozófia Diplomácia, a Közszolgálati Média és politika A nemzetközi jog Tanfolyamok Bevezetés a Political Science Klasszikus politikai gondolkodás Modern politikai gondolkodás Környezetvédelmi politika Politika a fejlődő területe Összehasonlító Politika nyugat-európai Polities Konfliktuskezelés, békekötés, és a békefenntartás a hidegháború utáni világ Összehasonlító Politika kommunista és posztkommunista politikai rendszerek Az Európai Unió: Történelem, intézmények, és a főbb politikák Közelít a nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi Jog és szervezése Amerikai Politikai intézmények Amerikai alkotmányjogban Amerikai politikai gondolkodás American Public Policy Állami és Önkormányzati Amerikai Polgári Szabadságjogok Egyesült Államok... [-]

Bachelor Pszichológia

Campus Nappali 8 félév September 2017 Magyarország Budapest

A pszichológia főbb jár tanfolyam, amely feltárja, viselkedés, érzelmi, kognitív folyamatokat és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják őket a különböző perspektívák. A pszichológia a plurális fegyelem, amelynek gyökerei és a kapcsolatok, a természettudományok, a társadalomtudományok, az orvostudomány, és a humán és a McDaniel Európa program lehetőséget ad a diákok a képzés a különböző gyökerek, amely szigorú elméleti és gyakorlati képzés szükséges a karrier, mint egy pszichológus gyógyászat, az üzlet és az oktatás, valamint a felkészülés posztgraduális szintű munkát. [+]

A pszichológia főbb jár tanfolyam, amely feltárja, viselkedés, érzelmi, kognitív folyamatokat és azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják őket a különböző perspektívák. A pszichológia a plurális fegyelem, amelynek gyökerei és a kapcsolatok, a természettudományok, a társadalomtudományok, az orvostudomány, és a humán és a McDaniel Európa program lehetőséget ad a diákok a képzés a különböző gyökerek, amely szigorú elméleti és gyakorlati képzés szükséges a karrier, mint egy pszichológus gyógyászat, az üzlet és az oktatás, valamint a felkészülés posztgraduális szintű munkát. Pszichológia diákok szorosan együttműködik a kar és a többi diák a kutatási projektek, a fejlődő saját, személyre szabott kutatási projektek végső évben. Ez a munka fokozni gyakornoki lehetőséget rendelkező diákok különböző, kihívást jelentő szervezeti környezetet, amelyben a növekvő tudás a pszichológia elengedhetetlen. Munka és további tanulási lehetőségekről Diákok befejezése a pszichológia fő talál sok szakmai lehetőségek az üzleti életben, az oktatás, az orvostudomány, és a közigazgatás. A pszichológia nagy is a legjobb platform előre, hogy doktori programok tanácsadás, iskolai pszichológia, pedagógia, a klinikai pszichológia, pszichológiai tudomány, a szociális munka, a büntető igazságszolgáltatás, a szervezeti pszichológia, a viselkedés elemzése, jogi iskola és oktatási adminisztráció. Készségek You Get szociálpszichológia Viselkedési Idegtudományi és elemzés Kutatási módszerek Tanácsadás (Counseling) Tanfolyamok Kutatási módszerek és statisztikák Sequence Pszichológiai módszerek és statisztika I-II-Lab Bevezetés a pszichológia Írás Pszichológia Fejlődéslélektan Viselkedési Idegtudományi Független Capstone tanulmány Pszichológia Személyiségpszichológia szociálpszichológia Kognitív pszichológia és a kognitív laboratórium Health Psychology Pszichológiai Rendellenességek Pszichológiai tanulás és Állat Laboratórium Kidolgozásában elért Pszichológia [-]

Bachelor Tanulmányi Művészet és Művészettörténet

Campus Nappali 8 félév September 2017 Magyarország Budapest

A Studio Art / Art History fő biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy fejlesszék a művészi és kreatív képességeit, miközben egyre globális perspektíva a művészetek. A kritikus megközelítése a művészet társadalmi, történelmi és kulturális kontextusban kiegészíti a diákok saját kreatív munka és a folyamat. A diákok megtanulják, hogy leírja, elemzése és értelmezése a formáját és tartalmát műalkotások, vizsgálatakor jelentős mozgások a nyugati művészet, valamint a világi és szakrális művészet Ázsia, Afrika, és Amerikában. Ugyanakkor, a hallgatók szerezzenek egy sor technikát a saját művészi önkifejezés, kezdve a két és háromdimenziós tervezés, a számítógépes grafika és web design, a fényképezés, a festészet, a szobrászat és szobrász. Az osztályok kis-és való szoros munka a professzorok és diákok részesülnek számos lehetőséget, hogy megtekinthesse a történelmi és kortárs művészet egy budapesti, egy nagy európai művészeti központ. [+]

A Studio Art / Art History fő biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy fejlesszék a művészi és kreatív képességeit, miközben egyre globális perspektíva a művészetek. A kritikus megközelítése a művészet társadalmi, történelmi és kulturális kontextusban kiegészíti a diákok saját kreatív munka és a folyamat. A diákok megtanulják, hogy leírja, elemzése és értelmezése a formáját és tartalmát műalkotások, vizsgálatakor jelentős mozgások a nyugati művészet, valamint a világi és szakrális művészet Ázsia, Afrika, és Amerikában. Ugyanakkor, a hallgatók szerezzenek egy sor technikát a saját művészi önkifejezés, kezdve a két és háromdimenziós tervezés, a számítógépes grafika és web design, a fényképezés, a festészet, a szobrászat és szobrász. Az osztályok kis-és való szoros munka a professzorok és diákok részesülnek számos lehetőséget, hogy megtekinthesse a történelmi és kortárs művészet egy budapesti, egy nagy európai művészeti központ. Munka és további tanulási lehetőségekről Diákok befejezése a Stúdió Művészeti és művészettörténet szakon felszerelt folytathatják tanulmányaikat a jól ismert Masters of Fine Arts program, valamint a PhD programok a művészet történetében. Ők léptek a munkahelyi grafikai és webes tervezők, fotósok és a rendezvény szervezői, képesek áthidalni a különböző vizuális kultúrában a szolgáltató vállalkozások, múzeumok, iskolák, és forgalmazó cégek. Készségek You Get Művészi és kreatív képességek Grafikai és Web Design Elemezve műtárgy Photographing Tanfolyamok Art of the Medieval World Olasz reneszánsz művészet Az Art a barokk Észak-Európában A romantika és az impresszionizmus A huszadik századi művészet Művészet és Kultúra iszlám Történelem Nyugati Művészetek I-II A hagyományos indián Arts and Architecture Írás Művészet és művészettörténet Szeminárium művészettörténet Graphic Design I-II Érzékelhető... [-]